Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 24. szombat

Steiner

Ez kell az évi huszonöt F1-es futamhoz

Nagyon zsúfolt lesz a naptár, de megoldható a helyzet - kérdés, hogy ki szeretne elindulni ebbe az irányba.

részletek

Szerződése babrált ki Magnussennel

Reagált a Haas csapata arra a tényre, hogy miközben Romain Grosjean csak egy pénteki szabadedzésen adja majd át autóját Antonio Giovinazzinak, addig Kevin Magnussen hatszor is erre kényszerül.

részletek

Dávid és Góliát csatája zajlik a mezőny közepén

A Haas alig több, mint egy éves F1-es karrierjének első kettős pontszerzését ünnepelte Monacóban - a csapatfőnök szerint egyáltalán nem lehetetlen hasonló eredmények elérése.

részletek

Miért változott meg a Haas festése?

Az amerikai F1-es istálló megváltoztatta VF-17-eseinek festését, amely bár egyhangúbb, mint a korábbi, Günther Steiner csapatfőnök elárulta, miért volt szükség a módosításra.

részletek

Vita Magnussen és Kvjat ütközése miatt

A Spanyol Nagydíj utolsó előtti körében ütközött össze egymással Kevin Magnussen és Danyiil Kvjat, miközben pontszerző helyekért harcoltak. Teljesen másképp ítélik meg a felelősséget a balesetért. Nem először ütköztek össze már, videón az eset.

részletek

Brawn legújabb ötlete: Mindenki láthasson mindent!

Forradalmi változtatást honosítana meg Ross Brawn a Formula-1-ben, ami egyszerre segítene közelebb hozni egymáshoz a mezőny csapatainak teljesítményét, és a sorozatban még soha nem látott mértékű betekintést adna a rajongóknak.

részletek

Pénzfeldobással döntött pilótái között a Haas

Általában csak április 1-jei tréfákban szokott megjelenni, hogy az F1-es csapatok egy pénzfeldobás kimenetelére bízzák a vitás helyzetek lerendezését, a Haasnál azonban most nem vicceltek, így a sors komoly hátrányba hozta Romain Grosjeant a hétvégére.

részletek

„A fékek nem élnének túl egy futamot”

Rettentő nagy problémái vannak továbbra is a fékekkel a Haas istállónak. Az Orosz Nagydíj edzésein próbálgatták a Carbon Industrie fékrendszerét, de súlyos problémák léptek fel, némi hezitálás után újra visszatértek a régihez.

részletek

Dühöngött a Haas csapatfőnöke pilótája miatt

Kihozta Günther Steinert a sodrából, hogy az Orosz Nagydíjon minden balszerencsésen alakult az amerikai csapat számára. Különösen Magnussen büntetése ingerelte a csapatvezetőt.

részletek

Visszatért a Haas a korábbi fékbeszállítójához

Ezen a hétvégén versenykörülmények között tesztelte a Haas-Ferrari új fékbeszállítója, a Carbon Industrie fékrendszerét. De egyelőre úgy fest, Grosjean gondjai most sem oldódtak meg, vissza is tért a csapat a Brembóhoz.

részletek

Nem a középmezőnyről fog szólni ez az év

Az F1-es mezőnyből három istálló magasodik ki, a Haas pedig már most arra számít, hogy ez változatlan marad az idény végéig. Kevesebb figyelem övezi, de négy középcsapat között rendkívül kiélezett csata zajlik.

részletek

Betiltják a T-szárnyakat, vagy sem?

Nincs egységes álláspont a csapatok között, hogy veszélyesek-e a T-szárnyak és be kell-e őket tiltani, vagy a világon semmi veszélyes nincs bennük és nincs ok a betiltásukra.

részletek
Olvastad már?