Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Steiner

Haas: 2021-ig semmi sem fog változni

Az amerikai csapat főnöke az F1 erőviszonyait tekintve elhanyagolható változásra számít az elkövetkezendő két szezonban, a 2021-es szabálymódosításokat azonban vízválasztónak tartja.

részletek

Steiner: Honnan ered Magnussen rossz hírneve?

Günther Steiner reagált a versenyzőit ért kritikákra, és elmondta, többek közt azt sem érti, honnan származik Kevin Magnussen rossz hírneve, ahogy azt sem, Romain Grosjean hogyan talált vissza régi önmagához a szezon második felében.

részletek

Lemondóan beszélt az F1-ről a Haas főnöke

Frusztráltságának adott hangot Günther Steiner, aki értelmetlennek tartja az F1-ért hozott áldozatokat, mivel az erőviszonyok évek óta nem változtak. „Így maradni sincs értelme” – fogalmazott.

részletek

Steiner: A Haas nem másolta a Ferrarit

Az amerikai istálló csapatfőnöke örül, hogy gárdája ilyen jól megvetette lábát a Formula-1-ben és tudta, hogy nincs mitől félnie, amikor azzal vádolták, hogy a Ferrari előző évi autóját másolták le.

részletek

Haas: Minden a terv szerint halad, de..

A Haas idén negyedik F1-es szezonját kezdi a Formula-1-ben. Günther Steiner, az amerikai alakulat csapatfőnöke szerint egyelőre minden a terv szerint halad az új autót illetően, de sikerük azon is fog múlni, a többi csapat mekkorát lép előre a tél folyamán.

részletek

Maga a Haas sem számított ilyen szezonra

A hatodik helyet tűzték ki év elején, ehhez képest negyedik pozícióért harcoltak. Günther Steiner csapatfőnök elmondta, a sikeren felbuzdulva miért nem fogják elkezdeni jelentősen növelni csekély, 160 fős létszámukat.

részletek

Steiner: Még nagyobb előnyük lesz az élcsapatoknak

A Haas F1-es csapatvezetője is csatlakozott azok táborához, akik szerint a 2019-es szabályváltozások csak mélyíteni fogják a szakadékot a nagycsapatok és a középmezőny között.

részletek

Haas: Minél jobbak vagyunk, annál nehezebb

A 2018-as F1-es idényben egy egészen új szinten találta magát a Haas, ami talán magát a csapatot is meglepte. Az autó egyelőre jobb, mint amit az emberi erőforrás ki tud belőle hozni.

részletek

A rivális is bámulatosnak tartja Kubicát

A súlyos ralibalesetet túlélő lengyel pilótát nem kizárólag a Williamsnél dicsérik, hanem még a nagy ellenlábasok is meghajolnak Robert Kubica elképesztő akaratereje előtt, hogy visszatérhetett.

részletek

A Haas az egyenlőség jegyében óv a Force India ellen

Günther Steiner, az amerikai istálló F1-es csapatvezetője szeretné, ha mindenkire egyformán vonatkoznának a szabályok, és nem tekint keresztes hadjáratként a rivális gárda ellen benyújtott óvásra.

részletek

A jó gumikezelés hosszú évek munkája

Világbajnoki címeket dönthet el, ha egy csapat a riválisoknál jobban kezeli az abroncsokat. A Haas már harmadik éve versenyez a száguldó cirkuszban, de még mindig csak tanulja ezt a szegmenst.

részletek

Haas: Sajnos túl késő már

Hiába rendelkezett gyakran a mezőny negyedik leggyorsabb versenyautójával a Haas, a csapatfőnök szerint már lehetetlen megelőzni a Renault-t. Pedig az év közepén úgy tűnt, meglesz a negyedik hely.

részletek
Olvastad már?