Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

Steiner

Magnussen otthonra talált a Haasnál

Günther Steiner szerint a dán F1-es pilóta kissé befelé forduló, nem túl közösségi ember, de ezzel nincs semmi gond, amíg ilyen jól végzi el a feladatát - Magnussen otthon érzi magát náluk.

részletek

Elférne egy Minardi az F1-es mezőnyben

A huszonegy évig versenyző olasz kiscsapat a száguldó cirkusz örökös tehetséggyára volt, első ízben lehetőséget adva olyan pilótáknak, mint Giancarlo Fisichella, Fernando Alonso, vagy Mark Webber. A Haas csapatfőnöke szívesen látna egy hasonló gárdát manapság is.

részletek

Erősödik a Sauber-Ferrari kapcsolat, de mi lesz a Haasszal?

Eddig úgy tűnt, hogy a Haas a Ferrari B-istállója, de minden abba az irányba mutat, hogy a maranellóiak régi partnercsapata, a Sauber veszi át ezt a szerepet 2018-tól.

részletek

Ezért nem esett vissza idén sem a Haas

Az újoncév után a második szezonjában is jól teljesít az amerikai F1-es istálló - Günther Steiner csapatfőnök elárulta, hogy minek köszönhetik ezt.

részletek

A Formula-E veszélyt jelent az F1-re?

A Mercedes és a Porsche belépésével borzasztóan megerősödik az elektromos sorozat, amely egyrészt a jövőt jelentheti, másrészt már most is óriási a népszerűsége.

részletek

Főnöke igazat adott a káromkodó Magnussennek

Nico Hülkenbergnek nem tetszett, hogy kollégája kitolta őt a pályáról az F1-es Magyar Nagydíjon, mire a a dán obszcén módon válaszolt - Günther Steiner szerint nem volt ezzel semmi baj.

részletek

Fennállása legrosszabb napját élte át a Haas

Két megrongálódott autó, pályán alig járó Magnussen és panaszkodó Grosjean: a francia pilóta a Haas eddigi legrosszabb péntekjének, a csapatvezető egyenesen a legrosszabb napnak nevezte a Magyar Nagydíj edzésnapját.

részletek

Tapasztalt kezdőnek számít a Ferrari reménysége

Antonio Giovinazzi mindössze februárban tette meg első köreit egy F1-es autó volánja mögött, azóta azonban már két futamon is túl van, ezért nagyon hasznos a Haas alakulata számára.

részletek

A Haas szerint Grosjeannak változtatnia kell

Günther Steiner csapatfőnök szerint a francia F1-es pilótánál folyamatosan fennálló fékproblémák a vezetési stílusából fakadnak, mert Magnussennek nincsenek ilyen gondjai.

részletek

Massa eltiltaná Sainzot egy versenyről

Még Bakuba érkezve is elég komoly össztűz zúdult a montreali futam első körében hibázó és balesetet okozó Carlos Sainzra. Felipe Massa szerint a spanyol hibája nagyon hasonlított ahhoz, amit Romain Grosjean a 2012-es Belga Nagydíj rajtjánál művelt.

részletek

Ez kell az évi huszonöt F1-es futamhoz

Nagyon zsúfolt lesz a naptár, de megoldható a helyzet - kérdés, hogy ki szeretne elindulni ebbe az irányba.

részletek

Szerződése babrált ki Magnussennel

Reagált a Haas csapata arra a tényre, hogy miközben Romain Grosjean csak egy pénteki szabadedzésen adja majd át autóját Antonio Giovinazzinak, addig Kevin Magnussen hatszor is erre kényszerül.

részletek
Olvastad már?