Steiner - Formula.hu - 1
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Steiner

Kapós lett a Haas, jönnek az érdeklődők

Romain Grosjean ülése veszélyben lehet, a nyári szünet után fog döntést hozni az amerikai F1-es istálló - Günther Steiner szerint nem ők keresik a pilótákat, hanem a pilóták keresik őket.

részletek

Haas: Miért kritizálnak, ha gyorsak vagyunk?

Az amerikai istálló régóta partneri viszonyban van a Ferrarival, és az olaszok fejlődése miatt ők is jól szerepelnek az utóbbi időben. Sok kritika érte emiatt a Haast, amire a csapatfőnök reagált.

részletek

Haas: Először megmenteni kéne a csapatokat

A Formula-1 legfiatalabb istállója, a Haas-Ferrari csapatfőnöke úgy véli, nem a bővítéssel, hanem a meglevő csapatok boldogulásával kellene foglalkoznia az F1 vezetésének. A túlélésért küzdenek.

részletek

A haasosok szerint a versenyzők nevén múlik, büntetik-e őket

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner szerint a mezőny nagy neveit nem merik úgy büntetni a döntéshozók, szerinte valaki minél előrébb áll a tabellán, annál nagyobb védettséget élvez.

részletek

Sikeres a Haas, kopogtatnak is az ajtaján

Idei eredményeinek köszönhetően az amerikai F1-es istálló több szerződéssel nem rendelkező pilóta számára is vonzó alternatívává vált, derült ki a csapatfőnök legutóbbi nyilatkozatából.

részletek

A Haas és Sauber 40 lóerő pluszt kap

Az ügyfélcsapatok a Ferrari előtt, a Magyar Nagydíjon használhatják a harmadik generációs motorspecifikációt. Az új erőforrás a hírek szerint egészen megizmosodott, így átrendezheti a középmezőnyt.

részletek

Az F1 már a nyári szünetre áhítozik

Bár az augusztusi leállás előtt egy teljes nagydíjhétvége és egy két napos teszt is vár még az F1 mezőnyére, a Haas csapatfőnöke már alig várja, hogy félretegye mindennapi feladatait.

részletek

Magnussen: Alonso szeret panaszkodni

Fernando Alonso szóvá tette csapatának a rádióban, hogy Kevin Magnussen letessékelte őt előzés közben a pályáról a Brit Nagydíjon. Ezúttal a dán is elmondta véleményét az esetről.

részletek

A Haas szerint eltűnt a középmezőny

Az utóbbi időben valóban az látszik, hogy a három nagycsapat mögött gyakorlatilag bárki felbukkanhat az utolsó pontszerző helyeken. Günther Steiner is így véli, és csapata célját is megfogalmazta.

részletek

Kapjon a győztes 100 pontot?

Terítéken a Formula-1 pontozásának teljes átalakítása. Erről is megoszlanak a vélemények, volt, aki azt javasolta, az utolsó hely is érjen pontot. A Haas csapatfőnöke szerint tizenötig elmehetnek.

részletek

Steiner egyre frusztráltabb Grosjean miatt

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke elmondta, egyelőre bízik Romain Grosjeanban, de nem tudja, mikor érkezhet el a kritikus pont, ami megtörheti a pilótájába vetett hitét.

részletek

A Haas csapatfőnöke szerint Alonso mindig csak siránkozik

Fernando Alonso a Brit Nagydíj hétvégéjén pénteken és vasárnap is összeakadt a Haas dánjával, Kevin Magnussennel, és nem is volt elégedett. A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner már fenn sem akad ezen.

részletek
Olvastad már?