Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Steiner

Hatalmasat lépett előre a Haas Kanadában

Igaz, az eredményen nem látszott, de a csapat vezetője és Romain Grosjean is azt állítja, hogy rendkívül versenyképesre sikerült a Haas új fejlesztési csomagja, amivel Montrealba érkeztek.

részletek

A Haas megtiltotta pilótáinak a balesetezést

Komoly fejfájást úszna meg az F1-es csapat, ha hétvégén épségben hazaérnének az autók, ugyanis Magnussen és Grosjean is mindössze egy új karosszériacsomaggal gazdálkodik Kanadában.

részletek

A Haas újabb nagy előreugrása várható

A tavalyi évhez képest látványosat fejlődött az amerikai istálló, a középmezőny élére ugrott. Az utóbbi hetekben a riválisok kicsit beelőztek, de a Haasnál még csak most jön a java.

részletek

Változik a Haas jövő évi felállása?

Az amerikai istálló volt azon kevesek egyike, amely tavaly már az idény közepén bejelentette, nem változtat pilótapárosán. Idén viszont mindkét versenyző gyakran keveredett balhékba.

részletek

Változtatások a széthulló Haasnál

A szezon kezdete óta megfigyelhettük, hogy a Haas versenyautói szeretik elhagyni különböző alkatrészeiket. Monte-Carlóban ez még inkább előtérbe került, így kénytelen volt változtatni a csapat.

részletek

A Haas csak a kármentésre játszik Monacóban

Balul elsült szabadedzés, rajtbüntetés az egyik pilótának, és még csak a pálya sem fekszik az autónak – az időmérőt meg sem tartották, de a Haas már szinte lemondott az eredményes szereplésről.

részletek

Az F1 nyögni fogja a nyári csúcsszezont

Tovább sűrítené az F1 versenynaptárát a Liberty Media, pedig már az idei nyara is húzós lesz a csapatoknak. A Haas csapatvezetője eközben attól tart, nehogy a néző sokalljon be.

részletek

Grosjean a csapattárs miatt kerülhetett bajba

Össztűz alá került az elmúlt hetekben Romain Grosjean, a Haas csapatfőnöke szerint közel sem minden a francia hibája. A legutóbbi balesetnél például éppen Kevin Magnussen miatt perdült meg.

részletek

Idő kérdése és Magnussen nagy bajt okoz?

Megszokta már Kevin Magnussen, hogy a Formula-1 mezőnyének rosszfiújának tartják, de mostanában megint többször is túllő a célon. Csak idő kérdése, hogy óriási balesetet idézzen elő?

részletek

Steiner szerint kétséges az autóik épsége

A Haas csapata Ausztráliában a tempójával, Bahreinben és Azerbajdzsánban viszont az autóik „darabokra” hullásával hívta fel magára a figyelmet. Steiner szerint még Barcelona is kritikus lehet.

részletek

Hátszéllel, de dobogóig vitorlázhatna a Haas

Az idén már többször is villantó Haas F1-es csapatában a főnök szerint idén már a dobogós potenciál is ott rejlik, de a bravúrhoz a topcsapatok miatt egy kis hátszél is kellene az univerzumtól.

részletek

„Egy újonctól sem számítunk ilyen hibára”

Így kommentálta Günther Steiner, a Haas csapatvezetője Romain Grosjean bakui balesetét, amikor a francia a safety car mögött körözve csapta falnak az autóját, egy hatodik helyet dobva el ezzel.

részletek
Olvastad már?