Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 11. kedd

Steiner

A jó gumikezelés hosszú évek munkája

Világbajnoki címeket dönthet el, ha egy csapat a riválisoknál jobban kezeli az abroncsokat. A Haas már harmadik éve versenyez a száguldó cirkuszban, de még mindig csak tanulja ezt a szegmenst.

részletek

Haas: Sajnos túl késő már

Hiába rendelkezett gyakran a mezőny negyedik leggyorsabb versenyautójával a Haas, a csapatfőnök szerint már lehetetlen megelőzni a Renault-t. Pedig az év közepén úgy tűnt, meglesz a negyedik hely.

részletek

Haas: Nem a neve miatt szerződtettük Fittipaldit!

A Haas csapatfőnöke, Günther Steiner úgy véli, ha csak a névre mennek, még a legidősebb Fittipaldit, Emersont is leszerződtethették volna, egyébként semmi ilyenről nincs szó Pietro Fittipaldi esetén.

részletek

Ami a Haasnak elismerés, a Renault-ra nézve kínos

A francia autóóriás és az apró amerikai csapat egymással vívnak a konstruktőrök között: Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke szóvá tette, hogy a Renault-nak ennél sokkal többet kellene produkálnia.

részletek

A Haas meghatározta a közeljövő céljait

Az eddigiekhez képest rendkívül ütőképes versenyautót épített az idei évre a Haas-Ferrari. Bár a negyedik helyre már csak minimális esélye maradt, nem adja fel és azt is tudja, mit kell tenni ezután.

részletek

Grosjean formajavulása óriási talány

Romain Grosjean sorozatos bakijai után a Haas elkezdett körülnézni, kit szerződtessen a helyére. A francia azonban bámulatos formajavulást mutatott be a szezon derekán, amit a főnök most sem ért.

részletek

„Rövidítsék le a versenyeket”

Számos alkalommal hallhattuk a panaszkodást a pilóták részéről, hogy az üzemanyag-spórolásról szól szinte minden versenyük. A Haas csapatfőnöke szerint ennek kiiktatásával sok izgalmat láthatnánk.

részletek

Ekkora előnye idén még nem volt az élmezőnynek

A Mexikói Nagydíjon két kört kapott az F1 üldözőbolya az élmezőnytől, ami óriási különbség. Költségplafonnal enyhítenék a kettészakadt mezőny problémáját, de többek szerint ez évekbe telhet.

részletek

Áll a bál Sainz büntetése miatt

Carlos Sainz büntetést kapott az első kanyarban elkövetett szabálytalansága miatt, ám ahogy idén többször is láttuk, összességében sokkal jobban járt még így is. A riválisok zúgolódnak.

részletek

Újabb erős beszólás a Haas-Renault harcban

A Renault tempója nem jó, de a Haas csapatfőnöke szerint mégis minden mással foglalkoznak, csak azzal nem, hogy javulni tudjanak - úgy látja, hogy kétségbeestek a franciák.

részletek

Steiner: Leclerc ment bele Magnussenbe

A Japán Nagydíjon számos koccanás történt, egyik esetben sem ismerte el senki saját felelősségét. A Haas csapatfőnöke szerint Leclerc-nek nincs oka mérgelődni, mivel ő ment bele ellenfelébe.

részletek

Tűz ütött ki a Haas garázsában

Gumimelegítő paplanok gyulladtak meg a Haas garázsában az F1-es Orosz Nagydíj pénteki napján. Személyi sérülés nem történt, ám a csapat több szettnyi abroncsot elveszített.

részletek
Olvastad már?