Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Steiner

Nem akarnak nyomást a teszt miatt a Haasnál

Az amerikai F1-es istállótól sokan azt várják a remek teszteredmények alapján, hogy meglepetést okoz majd a szezonban, ám a csapatnál igyekeznek hárítani - óvatosak, bár optimisták Günther Steinerék.

részletek

Óvatos, de nagyot léphet előre a Haas

Bár Lewis Hamiltont is lenyűgözte a Haas kitűnő teszteredménye, az istálló mégis visszafogottan várja a 2018-as szezont. A rendszeres Q3-as szereplést viszont feltétlenül elérhetőnek tartják.

részletek

Nincs többé gyenge csapat

A középmezőny jelentősen tömörödhet az idei Formula-1-es szezonban, ami a rajongók számára meglehetősen jó hír. Klasszikus sereghajtót nem is találunk már, legalábbis a Haas csapatfőnöke szerint.

részletek

Ettől volt olyan jó a Haas a teszten

Az első heti mérsékelt teljesítmény után igencsak odapörkölt a Haas-Ferrari Barcelonában, a második héten. A csapatfőnök elárulta, mitől javult ekkorát a teljesítményük az utolsó napokra.

részletek

Ezért nincs téli teszt melegebb éghajlaton

Borzasztó időjárás uralkodik az F1 előszezoni tesztjén Barcelonában, így felmerülhet a kérdés, miért nem költöznek a csapatok melegebb környékre. Nos, több akadálya is van az utazgatásnak.

részletek

Grosjean: A cél az egy másodperc a legjobbtól

Nemsokára kezdetét veszik a szezon előtti tesztek, és valamennyire körvonalazódnak a 2018-as erőviszonyok. A Haasnál nem kicsik az elvárások: Grosjean már Barcelonában közel kerülne az élcsapatokhoz.

részletek

A Haas 90 %-ban Olaszországban készült

Mivel a karosszéria a Dallara, a motor pedig a Ferrari terméke, még a versenygép összeszerelését is Olaszországban végzik el a csapat szakemberei, onnan szállítják a barcelonai tesztre.

részletek

Mi derül ki az új Haas VF-18-ról?

Az amerikai istálló 2018-as versenygépe a tavalyi több elemét is átvette: Günther Steiner csapatfőnök és Gene Haas a tervezésről, célokról és színvilágról is beszéltek.

részletek

Haas pontot tett a vita végére

Hosszú hetek óta olvashatjuk az amerikai pilóták negatív reakcióit a Haas csapatfőnökének kissé lekicsinylő nyilatkozatára. Most a tulajdonos, Gene Haas, a jelek szerint megoldotta végre a problémát.

részletek

A Haas korán kezdte az új autó fejlesztését

Talán ezzel is magyarázható, hogy a szezon második fele nem sikerült annyira jól a csapatnak. Idén az összetett nyolcadik helynél többet várnak, mivel korábban átálltak az új modell fejlesztésére.

részletek

Bourdais: Az F1 sosem volt fair

Úgy tűnik, valóban elég sértőre sikerült Günther Steiner nyilatkozata a jó amerikai pilóták hiányáról, a vita nem csitul. A négyszeres IndyCar-bajnok Sebastien Bourdais már az F1-et is kiosztotta.

részletek

Steiner-nyilatkozat: Újabb visszautasítás

Az általában meglehetősen nyugodt természetű Gil de Ferran is úgy érezte, meg kell szólalnia az amerikai pilótákat érintő, lekicsinylő nyilatkozat kapcsán. Erős érveket sorakoztatott fel ellene.

részletek
Olvastad már?