Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Steiner

Steiner: Leclerc ment bele Magnussenbe

A Japán Nagydíjon számos koccanás történt, egyik esetben sem ismerte el senki saját felelősségét. A Haas csapatfőnöke szerint Leclerc-nek nincs oka mérgelődni, mivel ő ment bele ellenfelébe.

részletek

Tűz ütött ki a Haas garázsában

Gumimelegítő paplanok gyulladtak meg a Haas garázsában az F1-es Orosz Nagydíj pénteki napján. Személyi sérülés nem történt, ám a csapat több szettnyi abroncsot elveszített.

részletek

Két váratlan nevet is számításba vesz a Haas

Más csapatokkal ellentétben az amerikaiaknál nem kizáró ok, ha valaki Mercedes-nevelt: Günther Steiner nem zárkózik el Ocontól vagy Russelltől, habár a legvalószínűbb, hogy Magnussent és Grosjeant jelentik be Japánig.

részletek

Megosztottság a harmadik autó lehetőségében

A Formula-1-ben az elmúlt hetekben többször is felmerült a csapatonkénti harmadik autó lehetősége. Van, aki támogatja, de van, aki szerint a nézőket is megzavarná és torzítaná a bajnokságot.

részletek

Novemberben döntik el, mi az Olasz Nagydíj végeredménye

Kitűzték a Haas fellebbezésének tárgyalását. 50-50 az esély, hogy Grosjean hatodik helyét visszaállítják vagy nem, így a verseny eredménye két hónapig nem tekinthető véglegesnek.

részletek

Egy dolgot kér Grosjeantól a Haas

A francia pilóta ingadozó teljesítményt mutatott a szezonban, de Günther Steiner csapatfőnök elégedett utóbbi hétvégéken mutatott teljesítményével. Ne is legyen másként – a tét a francia jövő évi helye.

részletek

Haas: A Renault lassabb, így panaszkodik

Az amerikai istállót kizárták az Olasz Nagydíjról szabálytalan padlólemez miatt, amire a francia gárda hívta fel az FIA figyelmét. Günther Steiner mondta el véleményét az elmúlt napok eseményeiről.

részletek

A Haas nem nyugodott bele a kizárásba

Hiába intették le a hatodik helyen Romain Grosjeant Monzában, a Renault bepanaszolta a Haast, a franciát pedig kizárták. Az istálló nem hagyja annyiban és hivatalosan fellebbezett a kizárás ellen.

részletek

Grosjean újra a siker útjára lépett

Bár önhibáján kívül utólag kizárták az Olasz Nagydíjról, az utóbbi versenyhétvégéken Romain Grosjean rendre lefőzi csapattársát és remek eredményeivel esélyes, hogy megmentette ülését a Haasnál.

részletek

Hamarosan dönt a Haas a pilótákról

Az amerikai istálló a középmezőny elejére ugrott 2018-ban, így több versenyző is érdeklődik az üléseik iránt. Günther Steiner elmondta, még nem tudja, kik lesznek a pilótáik, de nemsokára ez is eldől.

részletek

A Haas a mágikus száz pontra hajt

Alig két és fél éve érkeztek a Formula-1-be, tavaly év végén szinte sereghajtók voltak a Haas pilótái. Idén azonban hatalmasat fejlődött az autó és a szezon végére a száz pontot célozzák meg.

részletek

A Haas megkegyelmezett az őrjöngő tesztpilótának

Szélsőségesen sportszerűtlen húzása után Santino Ferruccit azonnal kirúgta Formula-2-es csapata, de a vita már elcsendesült: a Haas úgy határozott, nem küldi el az első évüktől kötelékükbe tartozó pilótát.

részletek
Olvastad már?