Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Steiner

Kevin Magnussen jól érzi magát a Haasnál

A dán pilóta elismerősen nyilatkozott a csapaton belül uralkodó légkörről, amelyet párhuzamba állított a korábbi munkaadóinál tapasztaltakkal. Bízik abban, hogy építkezhet az idei eredményeire.

részletek

Grosjean rádiózása nem tetszik főnökének

A Haas pilótája idén többször is autója miatti frusztrált rádiózásával került az F1-es tv-adásokba. Csapatfőnöke bízik a változásban, de azt is elfogadta, versenyzője ettől már nem lesz higgadtabb.

részletek

Giovinazzit kitessékelték a Haastól

Nem élete legjobb napjai ezek Antonio Giovinazzi számára, a fiatal olasz pilóta előbb lemaradt a Sauber üléséről, most pedig a Haas tette világossá, hogy nem várják őt.

részletek

A Renault gyengesége segítheti a Haast

Mindössze hat pont választja el egymástól a Haast, a Renault-t és a Toro Rossót az utolsó forduló előtt. A Haasnál abban bíznak, hogy a szezonzáró Abu Dhabi Nagydíjon ismét hátrányba kerülnek a Renault-motorral versenyző csapatok. A kulcs a sokszor emlegetett megbízhatóság.

részletek

„Alonso gyerekes hisztijei hatnak a bírákra”

A jelenlegi Formula 1-es mezőnyből szinte mindenki panaszkodott már a rádión át valamely versenyzőtársára, de a legtöbbször Vettel és Alonso kér számon valamit. Ez hatna a versenybíróságra?

részletek

Grosjeant sokkolta, amikor beszóltak neki rádión

A francia F1-es pilóta az USA Nagydíj legvégén ki akart állni a versenyből abroncsai elhasználódása miatt, a Haas azonban egy rövid és velős „Fogd be!”-üzenettel hallgattatta el őt.

részletek

Mégsem lehet túl jó ötlet az új motorszabály

Szakemberek egy csoportja jelenleg is azon dolgozik, hogy a 2021-től bevezetendő új szabályok minden fél akaratát kielégítsék, ám a Haas csapatfőnöke kételkedik a következő generációs erőforrások egyszerűségében.

részletek

A Haas elutasította a Ferrari kérését

Az amerikai csapatot már belépésük óta szoros kapcsolat fűzi a maranellói alakulathoz, és ezt most utóbbi igyekezett kihasználni. A Haas azonban köszönte szépen, és 'nem'-et mondott az olaszoknak.

részletek

Nem csak a Renault, a Haas is jól járt Sainz miatt

A Toro Rossótól távozó F1-es pilóta volt csapatával szemben két riválist is előnyhöz juttathat - ő lehet a mérleg nyelve a rendkívül szoros középmezőnyben a szezon hajrájában?

részletek

Haas: Nem késünk az autókkal a halo miatt

A halo bevezetésekor sokan kifejezték aggodalmukat, hogy ez késleltetheti az új gépek fejlesztéseit. Günther Steiner szerint nem kell aggódni, mindenki időre el fog készülni a 2018-as autójával.

részletek

Újabb esős hétvége jön Suzukában

Akárcsak Monzában, Szingapúrban és Sepangban, az F1-es mezőny a Japán Nagydíj helyszínén sem ússza meg az égi áldást - bár az esőre a hétvége elején nagyobb az esély.

részletek

A Haas valóban ki akarja fizettetni a kárt Sepanggal

Eddig csak pletykaszinten merült fel egy valódinak tűnő dokumentum miatt, de az F1-es istálló csapatfőnöke tényleg benyújtotta a számlát a Malajziai Nagydíj helyszíne felé, Romain Grosjean balesetét követően.

részletek
Olvastad már?