Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Steiner

Nem csak a Renault, a Haas is jól járt Sainz miatt

A Toro Rossótól távozó F1-es pilóta volt csapatával szemben két riválist is előnyhöz juttathat - ő lehet a mérleg nyelve a rendkívül szoros középmezőnyben a szezon hajrájában?

részletek

Haas: Nem késünk az autókkal a halo miatt

A halo bevezetésekor sokan kifejezték aggodalmukat, hogy ez késleltetheti az új gépek fejlesztéseit. Günther Steiner szerint nem kell aggódni, mindenki időre el fog készülni a 2018-as autójával.

részletek

Újabb esős hétvége jön Suzukában

Akárcsak Monzában, Szingapúrban és Sepangban, az F1-es mezőny a Japán Nagydíj helyszínén sem ússza meg az égi áldást - bár az esőre a hétvége elején nagyobb az esély.

részletek

A Haas valóban ki akarja fizettetni a kárt Sepanggal

Eddig csak pletykaszinten merült fel egy valódinak tűnő dokumentum miatt, de az F1-es istálló csapatfőnöke tényleg benyújtotta a számlát a Malajziai Nagydíj helyszíne felé, Romain Grosjean balesetét követően.

részletek

A Haas főnöke visszaszólt Alonsónak

A spanyol F1-es pilóta kissé kiakadt Kevin Magnussenre, miután nagy nehézségek árán tudta csak megelőzni a dánt, a Haas csapatfőnöke azonban idén sokadik alkalommal vette védelmébe pilótáját.

részletek

Irreális árat kérnek a csapatoktól a halóért

Mint ismert, a fejvédő eszközt nem az F1-es istállók fogják gyártani, hanem külső beszállító: több részlet kiszivárgott róla, köztük a gyártók kiléte és az eltúlzott árazást.

részletek

Hibátlan, tökös verseny a Haastól - Steiner

Az amerikai istálló csapatfőnöke összegezte a kimerítően alakult szingapúri versenyhétvégéjüket, mely során a stratégák egyik merész húzását külön kiemelte.

részletek

Steiner: Hagyjuk a V8-at!

A Haas csapatfőnöke egy tőle váratlan kijelentést tett: sokakkal ellentétben ő nem egyszerűsítene mindenáron a következő generációs F1-es motorokon.

részletek

A rajtbüntetés eltörlése is a nagycsapatoknak kedvezne

Meglepően sokan ellenzik a középmezőny istállói közül az erőforrás miatti rajtbüntetés megszüntetését vagy mérséklését. A Haas például azzal érvel, hogy enyhébb retorziók kilátásba helyezése esetén a gazdag csapatok korlátlanul cserélgetnék motorjukat.

részletek

Bizonyos csapatokkal kivételeznek a bírák?

Némi zúgolódás van a Formula-1-ben, többen is úgy érzik, hogy a bírák nem egyenlő mércével mérnek a büntetéseknél. Bizonyos csapatok mindent megúsznak, vannak, akikre viszont utaznak. Valóban így lenne?

részletek

„El kell beszélgetni a versenyigazgatóval”

Romain Grosjean a célegyenesben csúszott ki a monzai időmérő első szakaszában, főnöke pedig úgy véli, Charlie Whitingnak kétszer is át kellene gondolnia máskor, hogy pályára engedi-e a mezőnyt.

részletek

A Haas is kap a Ferrari motorfejlesztéséből

A olaszok már Silverstoneban bevetették a harmadik specifikációjú motorokat, melyekkel Grosjean és Magnussen a Belga Nagydíjon szállhat először harcba a pontokért.

részletek
Olvastad már?