Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 14. csütörtök

Statisztika

A párharc, ami rontotta Wehrlein esélyeit

Másfél év alatt hatalmas változáson ment keresztül a Sauber istálló, a jövő évadra ismét teljesen átalakul a csapat. Pascal Wehrlein azonban nem volt elég meggyőző, hogy szerződést kapjon.

részletek

eStat: Sok mindent dobott el Mortara

Nemcsak az első újoncgyőzelmet, hanem egyúttal a csapata történetének első sikerét is eldobta a hajrában a svájci-olasz Edoardo Mortara, s a kizárás után a széria legnagyobb időmérős ásza nyert.

részletek

eStat: Vergne és Heidfeld nem tud nyerni!

A Formula–E 2017/18-as szezonjának évnyitója nemcsak szenzációs versenyt hozott, hanem számos statisztikai érdekességet is: Vergne és Heidfeld nemigen tud nyerni, míg Prost pontot nem szerezni képtelen.

részletek

Ómen: Bottas bajnok lesz, szerencsés(?) 13-as

A szezonzáró F1-es futam statisztikái között böngészve jó pár érdekességre bukkantunk: Hamilton egy újabb téren beérte Schumachert, volt, amiben Raikkönen és volt, amiben Ocon volt a legjobb idén.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Interlagosban?

Az elmúlt években látott különös tendencia miatt nem lehetett készpénznek venni, hogy az új szabályok Interlagosban is minden korábbinál gyorsabbra emelik majd az F1-es tempót.

részletek

Lekörözött bajnok - Mexikói Nagydíj statisztikák

Szokatlan jelenség, hogy valaki a 9. helyen, körhátrányban befutva ünnepelhessen bajnoki címet, mint ahogy az is, hogy egy Ferrari október folyamán a rajtrács elején áll. A hétvégi futam is hozott egy halom statisztikai érdekességet.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Mexikóvárosban?

Rekordgyorsasággal dőlt meg a rekord a mögöttünk hagyott versenyhétvégén, bár a hosszú egyenesben a megnövekedett légellenállás éreztette a hatását a Mexikói Nagydíjon futott köridőkben.

részletek

Teljes csapatcsere - USA Nagydíj statisztikák

Mikor volt utoljára nem F1-es világbajnok, két Le Mans-győztes vagy egy új-zélandi pilóta a rajtrácson? Austinba a legtöbb érdekességet Brendon Hartley hozta, miközben csapata olyat tett, amit 1994 óta senki.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Austinban?

Újabb pályarekord született az USA Nagydíj helyszínén a hétvégén, bár az idei szabályok "öt másodperces" hatását ezúttal lehetetlen volt igazolni, mivel a referenciaévet elmosta az eső.

részletek

Austin előtt a számok tükrében

Az élmezőny pontállása, Jolyon Palmer távozása és Brendon Hartley érkezése alaposan felbolydította a statisztikákat az USA Nagydíja előtt. Közelebb kerül-e Hamilton Raikkönen rekordjához?

részletek

Ahol nem megy a Ferrarinak - Japán Nagydíj statisztikák

Daniel Ricciardo és Esteban Ocon is egy különleges rekordot állított be a Japán Nagydíj versenyén, míg az időmérőn Lewis Hamilton végre megtörte a britek gyenge sorozatát, Marcus Ericsson pedig tovább erősítette sajátját.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Suzukában?

A Japán Nagydíj is beállt azon versenyek népes táborába, ahol a Formula-1 minden korábbinál gyorsabbá vált idénre, Lewis Hamilton így rögtön pályarekorddal ünnepelhette első suzukai pole-ját.

részletek
Olvastad már?