Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 27. vasárnap

Statisztika

Bakui statisztikák: Monacói pontszerzés 978 futam után

Raikkönennél több dobogón még senki sem járt, Hamiktonnál több különféle nagydíjon még senki sem nyert. Örülhet Mexikó, Monaco és Új-Zéland, az Azerbajdzsáni Nagydíj számos különlegességet hozott.

részletek

Kínai statisztikák: Ricciardo, a felzárkózás királya

Gondoltátok volna, hogy Kimi Raikkönen karrierje egyik legjobb időmérős sorozatát teljesíti? És hogy a Ferrari 14 éve nem uralta így a szombatokat? Ezek és számos további érdekesség a Kínai Nagydíj statisztikai összefoglalójából.

részletek

Statisztikák: Az évtizedben először duplázott a Ferrari

A Honda a Toro Rossóval gyorsan elérte F1-es visszatérése óta legjobb eredményét. És az hogyan lehet, hogy a McLaren és a Renault egyaránt 100. versenyét teljesítette győzelem nélkül? A Bahreini Nagydíj érdekességei a számok világából.

részletek

Melbourne-i statisztikák: Már Vettel is 100-as

A McLaren máris megismételte a szörnyű hondás évek csúcspontját, Hamilton most Senna egy negatív rekordját állította be, és több Ferrari-motor csoportosult a rajtrács elején, mint 56 éve bármikor.

részletek

Érdekes számok az idénynyitó előtt

Kezdetét veszi a 2018-as, Formula-1-es világbajnoki szezon. Érdemes ilyenkor egy pillantást vetni a fontosabb számokra, világbajnoki címek, győzelmek, pole-pozíciók és egyéb érdekességek.

részletek

Három topcsapat szétzúzza a világot

Hosszú évek óta a három élcsapat dominál a Formula-1-ben. Egyre valószínűbb, hogy ez 2018-ban is így megy tovább. Hogy pontosan mekkora fölényben vannak? A számok egészen ijesztőek.

részletek

Meglepetés: A Honda gyorsabb volt a Mercedesnél

Még ha nem is lehet messzemenő következtetéseket levonni egy tesztidőszak leggyorsabb köreiből, a nyolc barcelonai gyakorlási nap összesített rangsora azért mutat néhány igencsak meglepő dolgot.

részletek

Statisztikák: Vettel mindenkit lekörözött a teszten

A pilóták, a csapatok és a gyártók között is letaszították az élről az első teszthét legszorgosabbját. Sebastian Vettel közel tíz versenytávot megtett, de nemcsak a lista tetején, hanem az alján is világbajnokok tanyáznak.

részletek

Csoda: A Toro Rosso-Hondáé a legtöbb tesztkör

Az elmúlt három év után egy dologra nem számított senki: hogy a Honda erőforrását használó csapat teljesíti a legtöbb kilométert a 2018-as szezon első teszthetén. Itt az első négy, vagyis valójában három nap összesítése.

részletek

A statisztika nem ígéri Alonso Le Mans-i győzelmét

Versenyképes autóval vehet részt a híres 24 órás versenyen idén Fernando Alonso. De hogy meg is nyerheti? Erre nincs sok esélye, legalábbis a számok ezt mondják, újoncként kevés pilótának sikerült.

részletek

2017 első félévének érdekesebb mérföldkövei

Az idei szezon első fele sem szűkölködött statisztikai érdekességekben. Miben érte utol Jenson Button Michael Schumachert, miben volt különleges a Hungaroring? Az F1 mindig hoz furcsaságokat.

részletek

Miben volt a legjobb Ricciardo és Stroll?

2017-ben ugyan jelentősen lecsökkent az előzések száma, ám így is hozott izgalmakat a szezon. Daniel Ricciardo lett idén a csúcstartó, a Brit Nagydíjon különösen kitett magáért.

részletek
Olvastad már?