Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 19. hétfő

Statisztika

Meglepetés: A Honda gyorsabb volt a Mercedesnél

Még ha nem is lehet messzemenő következtetéseket levonni egy tesztidőszak leggyorsabb köreiből, a nyolc barcelonai gyakorlási nap összesített rangsora azért mutat néhány igencsak meglepő dolgot.

részletek

Statisztikák: Vettel mindenkit lekörözött a teszten

A pilóták, a csapatok és a gyártók között is letaszították az élről az első teszthét legszorgosabbját. Sebastian Vettel közel tíz versenytávot megtett, de nemcsak a lista tetején, hanem az alján is világbajnokok tanyáznak.

részletek

Csoda: A Toro Rosso-Hondáé a legtöbb tesztkör

Az elmúlt három év után egy dologra nem számított senki: hogy a Honda erőforrását használó csapat teljesíti a legtöbb kilométert a 2018-as szezon első teszthetén. Itt az első négy, vagyis valójában három nap összesítése.

részletek

A statisztika nem ígéri Alonso Le Mans-i győzelmét

Versenyképes autóval vehet részt a híres 24 órás versenyen idén Fernando Alonso. De hogy meg is nyerheti? Erre nincs sok esélye, legalábbis a számok ezt mondják, újoncként kevés pilótának sikerült.

részletek

2017 első félévének érdekesebb mérföldkövei

Az idei szezon első fele sem szűkölködött statisztikai érdekességekben. Miben érte utol Jenson Button Michael Schumachert, miben volt különleges a Hungaroring? Az F1 mindig hoz furcsaságokat.

részletek

Miben volt a legjobb Ricciardo és Stroll?

2017-ben ugyan jelentősen lecsökkent az előzések száma, ám így is hozott izgalmakat a szezon. Daniel Ricciardo lett idén a csúcstartó, a Brit Nagydíjon különösen kitett magáért.

részletek

A párharc, ami rontotta Wehrlein esélyeit

Másfél év alatt hatalmas változáson ment keresztül a Sauber istálló, a jövő évadra ismét teljesen átalakul a csapat. Pascal Wehrlein azonban nem volt elég meggyőző, hogy szerződést kapjon.

részletek

eStat: Sok mindent dobott el Mortara

Nemcsak az első újoncgyőzelmet, hanem egyúttal a csapata történetének első sikerét is eldobta a hajrában a svájci-olasz Edoardo Mortara, s a kizárás után a széria legnagyobb időmérős ásza nyert.

részletek

eStat: Vergne és Heidfeld nem tud nyerni!

A Formula–E 2017/18-as szezonjának évnyitója nemcsak szenzációs versenyt hozott, hanem számos statisztikai érdekességet is: Vergne és Heidfeld nemigen tud nyerni, míg Prost pontot nem szerezni képtelen.

részletek

Ómen: Bottas bajnok lesz, szerencsés(?) 13-as

A szezonzáró F1-es futam statisztikái között böngészve jó pár érdekességre bukkantunk: Hamilton egy újabb téren beérte Schumachert, volt, amiben Raikkönen és volt, amiben Ocon volt a legjobb idén.

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Interlagosban?

Az elmúlt években látott különös tendencia miatt nem lehetett készpénznek venni, hogy az új szabályok Interlagosban is minden korábbinál gyorsabbra emelik majd az F1-es tempót.

részletek

Lekörözött bajnok - Mexikói Nagydíj statisztikák

Szokatlan jelenség, hogy valaki a 9. helyen, körhátrányban befutva ünnepelhessen bajnoki címet, mint ahogy az is, hogy egy Ferrari október folyamán a rajtrács elején áll. A hétvégi futam is hozott egy halom statisztikai érdekességet.

részletek
Olvastad már?