Steward
Héjas Szilárd
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 20. szerda

Sportautó

Világpremier a “70 év Porsche sportautó” jubileumra

A Porsche minden bizonnyal saját magától kapta a legszebb ajándékot sportautóinak 70. születésnapjára: a 911 Speedster Concept egy rendkívül egyedi nyitott tanulmányautó, amely ráadásul teljes mértékben menetkész.

részletek

Történelmi Lexus-győzelem Ohióban

A 3GT csapat pilótái, Dominik Baumann és Kyle Marcelli mindvégig az élen autózva első helyen értek célba a 14. rajtszámú Lexus RC F GT3-as versenygéppel a Mid-Ohio Sports Car versenypályán, megszerezve ezzel az első győzelmet a RC F GT3 számára az IMSA WeatherTech SportsCar bajnokság GTD osztályában.

részletek

Hogy néznének ki a sportautók városi köntösben?

A sportautókat nem városi használatra találták ki, de van, aki megpróbálta elképzelni és lerajzolni, hogyan is néznének ki, ha arra tervezték volna őket. Melyik néz ki a legjobban?

részletek

Valóban ezek a 2000-es évek legjobb sportautói?

Ferrari Enzo, Mercedes SLR McLaren, Ford GT, Lamborghini Murcielago, vagy valami más? Egy YouTube-csatorna rango sorolta a múlt évtized legjobb sportautóit, de egyetértesz a listával?

részletek

Alonso: Sokkal több gyakorlásra van szükségem

A spanyol F1-es pilóta nemrég gyors egymásutánban LMP1-es és LMP2-es autókat is tesztelhetett, azonban úgy érzi, nagyon sok időnek kell még eltelnie ahhoz, hogy megszokja ezeket a gépeket

részletek
Olvastad már?