Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

SpanyolNagydíj

Grosjean a csapattárs miatt kerülhetett bajba

Össztűz alá került az elmúlt hetekben Romain Grosjean, a Haas csapatfőnöke szerint közel sem minden a francia hibája. A legutóbbi balesetnél például éppen Kevin Magnussen miatt perdült meg.

részletek

F1-Archív: Fittipaldi szerint Alonso elveszi rekordját

A brazil a legfiatalabb világbajnok titulusától búcsúzott el lélekben már 2005 tavaszán. Szerepelt a hírekben Schumacher tréfája, Lauda jóslata Raikkönenről, valamint Magnussen bocsánatkérése is május 18-án az elmúlt 20 évben.

részletek

Alonso: Felzárkóztunk a Renault-ra

A Spanyol Nagydíj ismét bizakodásra adhat okot a McLarennél: Fernando Alonso úgy látja a versenytempón, hogy egy szintre kerültek a franciák gyári alakulatával.

részletek

Grosjeannak a lehető legjobbkor jött a teszt

Ha ledobja a ló a gyereket, gyorsan vissza kell rá ültetni. Hasonlóan vélekedik Romain Grosjean is, aki a vasárnapi, pocsék Spanyol Nagydíjat követően kitűnő tesztet teljesített.

részletek

Vettel: Három problémát kell a Ferrarinak javítani

Nem szabad a csapatnak a módosított abroncsokkal takaróznia, figyelmeztetett Sebastian Vettel. A kifogások nem segítenek: helyette kijelölt három gyengeséget, melyeket a Scuderiának orvosolnia kell.

részletek

Hamiltoné a pole-ból szerzett győzelmek rekordja – barcelonai statisztikák

Michael Schumacher egy újabb hosszú életűnek hitt csúcsa dőlt meg Barcelonában, ahol Kimi Raikkönen pedig arról gondoskodott, hogy ha valaha még nyer, ő is átveszi az első helyet egy érdekes mutatóban. A Spanyol Nagydíj statisztikai összefoglalója.

részletek

Jos Verstappen: Max nyerhet Monacóban

Max Verstappen megszerezte 2018-ban az első dobogóját a Spanyol Nagydíjon, apja szerint viszont Monacóban a következő versenyhétvégén még feljebb, akár az első helyig is menetelhet.

részletek

Grosjeannak ki kellene szellőztetnie a fejét, tanácsolja Palmer

A Renault korábbi pilótája kivesézte Romain Grosjean „veszélyes és meggondolatlan” első körös barcelonai balesetét, majd felidézte egy korábbi ütközését a franciával. Végül a jó tanács sem maradt el.

részletek

Honda: Jelentősen fejlődtünk

A japán gyártó számára nagyon frusztrálóan végződött a spanyol versenyhétvége, mivel a szerencsétlen történések elfedték azt az előrelépést, amit az újítások segítségével a motorral elértek.

részletek

Ezért ment ilyen pocsékul Szirotkin

Még csapattársához képest is feltűnően gyenge versenyt teljesített Szergej Szirotkin. A Williams orosz pilótája többszörös körhátrányban lett utolsó, ám ez nem igazán az ő hibája volt.

részletek

Leclerc óriásit csatázott Alonsóval

A Sauber újonca, Charles Leclerc zsinórban másodszor örvendeztette meg csapatát egy pontszerző hellyel. Úgy érzi, a Fernando Alonsóval zajlott csatájából igazán sokat tanulhatott.

részletek

Raikkönen meg tudta volna csinálni, amit Vettel nem

Az egykiállásos futamról van szó, melyről a finn úgy gondolja, könnyedén abszolválta volna – ha nem esik ki műszaki hiba miatt még a Spanyol Nagydíj féltávja előtt.

részletek
Olvastad már?