Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 23. hétfő

SpanyolNagydíj

Spanyol Nagydíj a 2018-as McLaren volánja mögött

Bár a rajongóknak legalább fél évet várniuk kell az F1 2018-ra, ahogyan az lenni szokott, már elkezdtek burjánzani az F1 2017 átiratai - nézzük is meg, milyen egy barcelonai futam a MCL33-assal!

részletek

Raikkönent komoly díjra jelölik

Kimi Raikkönen az F1-es Spanyol Nagydíjon tett gesztusát, amikor egy, a nézőtéren síró kis rajongóját vendégül látta a Ferrari motorhome-ban, Lauerus-díjra jelölik augusztusban.

részletek

Becsapják a csapatok a Pirellit?

Mivel az abroncsgyártónak az idei autókkal nincsenek adatai az egyes pályákról, kénytelenek a csapatokra támaszkodni a kötelező nyomásérték kijelölésekor. A gyanú szerint két istálló visszaél a lehetőséggel.

részletek

Manor-felszerelést használ a „11. csapat”

A Spanyol Nagydíjon csatlakozott az F1-es mezőnyhöz egy kétüléses formáció. Saját boksszal és motorhome-mal rendelkeznek, melyek történetében fontos szerepet kapott a Manor és egy repülőgépfestő műhely.

részletek

Eredetileg csak Spanyolországban tért volna vissza Wehrlein

Ehhez képest a katalán pályán már pályafutása legjobb eredményét ünnepelte: Ayrton Senna korábbi edzője nélkül nem épülhetett volna fel ilyen gyorsan.

részletek

Hamilton búcsúzhat egy szokásától a fáradtság miatt

A háromszoros F1-es bajnok Barcelonában aratott győzelme után többször utalt arra, hogy rég érezte magát ilyen fáradtnak egy futam után - valószínűleg egyik szokásától is búcsúzni fog emiatt.

részletek

Maldonado ott volt Barcelonában - de jön-e vissza az F1-be?

A venezuelai pilóta hosszú idő után tért vissza a Forma-1-es paddockba a Spanyol Nagydíjon, ahol többek között arra is kitért, hogy vajon dolgozik-e a visszatérésen.

részletek

Massa egyre csüggedtebbé kezd válni

A brazil pilóta mindkét McLarennel összeütközött az F1-es Spanyol Nagydíjon, és egész versenyen csak futott az eredmény után - úgy véli, a szerencséje kezdi elhagyni.

részletek

„Elb***tam a sikánt. Sajnálom” – A legjobb rádióüzenetek a Spanyol Nagydíjról

Az F1-es pilóták hozták a formájukat Barcelonában: káromkodó Vetteltől, szarkasztikus Alonsótól, sajnálkozó Vandoorne-tól hallhattuk a legjobb rádióüzeneteket az elmúlt hétvégén.

részletek

Durva: Vandoorne első előzését ünnepli

Persze kétségkívül örömteli dolog, hogy megvan a szezon első előzése a McLarennel kínlódó belga számára – de az már kevésbé, hogy az ötödik futamig kellett erre várni, s a 16. helyért történt a manőver.

részletek

Hamilton, a lekörözőkirály - barcelonai statisztikák

Lewis Hamilton és Nico Rosberg tavalyi ütközésének szelleme 2017-ben is tovább élt Barcelonában, ahol évtizedes lekörözési rekordok dőltek meg, egy évtizedes változatossági sorozat viszont megszakadt.

részletek

Ezért fáradt ki annyira Hamilton a versenyen

Lewis Hamilton kondíciójával ritkán van gond, a Spanyol Nagydíj mégis látványosan kimerítette. Mint kiderült, tömegcsökkentés végett a Mercedes drasztikus döntést hozott.

részletek
Olvastad már?