Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

SpanyolNagydíj

Becsapják a csapatok a Pirellit?

Mivel az abroncsgyártónak az idei autókkal nincsenek adatai az egyes pályákról, kénytelenek a csapatokra támaszkodni a kötelező nyomásérték kijelölésekor. A gyanú szerint két istálló visszaél a lehetőséggel.

részletek

Manor-felszerelést használ a „11. csapat”

A Spanyol Nagydíjon csatlakozott az F1-es mezőnyhöz egy kétüléses formáció. Saját boksszal és motorhome-mal rendelkeznek, melyek történetében fontos szerepet kapott a Manor és egy repülőgépfestő műhely.

részletek

Eredetileg csak Spanyolországban tért volna vissza Wehrlein

Ehhez képest a katalán pályán már pályafutása legjobb eredményét ünnepelte: Ayrton Senna korábbi edzője nélkül nem épülhetett volna fel ilyen gyorsan.

részletek

Hamilton búcsúzhat egy szokásától a fáradtság miatt

A háromszoros F1-es bajnok Barcelonában aratott győzelme után többször utalt arra, hogy rég érezte magát ilyen fáradtnak egy futam után - valószínűleg egyik szokásától is búcsúzni fog emiatt.

részletek

Maldonado ott volt Barcelonában - de jön-e vissza az F1-be?

A venezuelai pilóta hosszú idő után tért vissza a Forma-1-es paddockba a Spanyol Nagydíjon, ahol többek között arra is kitért, hogy vajon dolgozik-e a visszatérésen.

részletek

Massa egyre csüggedtebbé kezd válni

A brazil pilóta mindkét McLarennel összeütközött az F1-es Spanyol Nagydíjon, és egész versenyen csak futott az eredmény után - úgy véli, a szerencséje kezdi elhagyni.

részletek

„Elb***tam a sikánt. Sajnálom” – A legjobb rádióüzenetek a Spanyol Nagydíjról

Az F1-es pilóták hozták a formájukat Barcelonában: káromkodó Vetteltől, szarkasztikus Alonsótól, sajnálkozó Vandoorne-tól hallhattuk a legjobb rádióüzeneteket az elmúlt hétvégén.

részletek

Durva: Vandoorne első előzését ünnepli

Persze kétségkívül örömteli dolog, hogy megvan a szezon első előzése a McLarennel kínlódó belga számára – de az már kevésbé, hogy az ötödik futamig kellett erre várni, s a 16. helyért történt a manőver.

részletek

Hamilton, a lekörözőkirály - barcelonai statisztikák

Lewis Hamilton és Nico Rosberg tavalyi ütközésének szelleme 2017-ben is tovább élt Barcelonában, ahol évtizedes lekörözési rekordok dőltek meg, egy évtizedes változatossági sorozat viszont megszakadt.

részletek

Ezért fáradt ki annyira Hamilton a versenyen

Lewis Hamilton kondíciójával ritkán van gond, a Spanyol Nagydíj mégis látványosan kimerítette. Mint kiderült, tömegcsökkentés végett a Mercedes drasztikus döntést hozott.

részletek

Ezen a területen kell javulnia a Red Bullnak

Christian Horner értékelte csapata Spanyol Nagydíjon mutatott teljesítményét. Az ausztrál szakember elmondta, tudják hol kell javítani, hogy közelebb kerülhessenek az élmezőnyhöz.

részletek

Sauber: Nem szabad alábecsülnünk a McLarent

Monisha Kaltenborn elégedetten távozhat a Spanyolországból, hiszen Pascal Wehrlein megszerezte a csapat első pontjait. A Sauber ezzel megelőzte a McLarent, de nem írnák le a wokingiakat az istállónál.

részletek
Olvastad már?