Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 24. csütörtök

Solberg

Coulthard másodszor lett a Bajnokok Bajnoka

A többszörös F1-es futamgyőztes veretlenül jutott be a döntőbe, ahol Petter Solberget is könnyedén legyőzte, így a visszavonult skót versenyző 2014 után másodszor nyerte meg a Bajnokok Tornáját.

részletek

Johan Kristoffersson a WRX harmadik világbajnoka

A tavalyi győztes is elismerően beszélt a svéd pilótáról, aki csapattársának, Petter Solbergnek mondott köszönetet a rigai sikere után – az álma vált valóra azzal, hogy felért a csúcsra.

részletek

WRX: Kristoffersson bajnok, Solberg megsérült

Két fordulóval a vége előtt eldőlt a Ralikrossz-világbajnokság egyéni- és csapatbajnoki címének sorsa is, ám a PSRX Volkswagen Sweden mégsem ünnepelhet felhőtlenül, hiszen Petter Solberget csonttöréssel kórházban ápolják.

részletek

Loeb előtt nyert az éllovas Franciaországban

Johan Kristofferssont egyszerűen nem lehet megállítani: sorozatban negyedik győzelmét aratta a ralikrossz-világbajnokság mezőnyében, így tovább növelte előnyét az összetettben Solberggel szemben.

részletek

Megállíthatatlan az új szupersvéd

A Ralikrossz-világbajnokság kanadai fordulóján már zsinórban harmadik győzelmét szerezte a Volkswagen Polóval Johan Kristoffersson, ezzel tovább nyújtotta előnyét a bajnoki tabellán.

részletek

Norvég siker, új éllovas az összetettben

Utoljára vendégeskedett a ralikrossz-világbajnokság mezőnye Lydden Hillben, ahol az egész hétvégén remeklő Petter Solberg győzött, miközben a defektet kapó Ekström elveszítette első helyét a tabellán.

részletek

Solberg: Button után jöhet Vettel a WRX-be!

Nem csupán a visszavonult brit, hanem az F1 négyszeres bajnoka is érdeklődik a ralikrossz iránt: ezért őket nézné meg legszívesebben a vb-n a szakág klasszisa, Petter Solberg.

részletek

Exkluzív: A keménylegények vagy úriemberek sportja a ralikrossz?

Versenyzési stílus alapján a fenti két táborra oszlik a világbajnokság mezőnye. A második csoportot a rutinos rókák, mint Solberg vagy Ekström erősítik, akik nem örülnek fiatal riválisaik forrófejűségének.

részletek

Exkluzív: A széria, amelyben tízen lehetnek világbajnokok

A jóslat Petter Solbergtől származik, a ralikrossz-vb címvédője, Mattias Ekström pedig 15 pilótát tart esélyesnek a győzelemre. Rajtuk kívül olyan nevek erősítik a sorozatot, mint Sebastien Loeb, Ken Block vagy a most érkező Timo Scheider. A 2017-es szezon hétvégén indul Barcelonában.

részletek

Végre gyári támogatást kap Petter Solberg

A kétszeres ralikrossz-világbajnok eddig privát Citroennel versenyzett, az új szezonban azonban Volkswagenre vált: a WRC-ből kiszálló márka komolyabban veszi a WRX-et.

részletek

Befejeződött a ralikrossz-vb szezonja is

Miközben a szemek Abu Dhabira és az F1-re szegeződtek, este Argentínában véget ért a ralikrossz-világbajnokság idénye is. A kétszeres bajnok a futam nagy vesztese.

részletek

Solberg: Sohasem voltam még ennyire ideges

Petter Solberg újoncként érkezett a Gymkhana Grid marathóni döntőjére a hétvégén, de első nekifutásra győzni tudott ebben a számára ismeretlen versenyzési formában is, pedig kis híján már az első körben kiesett.

részletek
Olvastad már?