Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 23. szerda

Skoda

Elkészült az első Skoda Karoq

Július 26-án legördült az első Skoda Karoq a Csehországban található Kvasiny üzemének gyártósoráról. Az új kompakt SUV nagyszerűen egyesíti a márkára jellemző érzelemgazdag és dinamikus formavilágot, a kiemelkedő helykínálatot, a legújabb vezetői segédrendszereket és az igazán hatékony erőforrásokat. A nagy hagyományokkal rendelkező cseh autógyártó első kompakt SUV modellje októbertől lesz elérhető az ügyfelek számára.

részletek

Skodának csapódott és rommá tört a Lada

Vétlen volt a Skoda Fabia, de nagyot kapott a szemből érkező Ladától - igaz, utóbbi talán még jobban összetört az esetnél.

részletek

Herczigékre a szezon legizgalmasabb futama vár

A magyar Országos Rali Bajnokság mezőnyére csak úgy, mint a nézőkre, ismét egy izgalmakkal teli versenyhétvége vár.

részletek

Íme, a Skoda diákjainak új elektromos őrülete

A Skoda CITIJET, a Skoda FUNSTAR és a Skoda ATERO után megérkezett a Skoda ELEMENT, a Skoda Akadémia diákjainak negyedik autója.

részletek

Akár masszírozza is vezetőjét az új Superb

A Skoda továbbfejleszti autókínálata zászlóshajóját. 2017. május végétől a Skoda SUPERB és Skoda SUPERB COMBI modelleket egy sor újdonsággal szerelik fel. Ilyen például a biztonságot fokozó automatikus vészhívás, amit további kényelmi és connectivity megoldások egészítenek ki.

részletek

Amikor a Skoda-sofőrökkel van probléma

Általában BMW-sekről szoktunk ilyen válogatást találni, de 2017-ben már a Skoda sem kivétel - legalábbis ebből a videóból úgy tűnik.

részletek

Leleplezés: Miért lett Karoq az új Skoda SUV

A cseh autógyártó legújabb modellje a Skoda Karoq nevet kapta. A kompakt SUV az előző héten Stockholmban mutatkozott be a világnak. A mellékelt kisfilm bemutatja, hogy a Kodiaq-sziget lakói hogyan járultak hozzá a névadáshoz.

részletek

Új fejlesztés, dinamikus forma - Bemutatkozik a Skoda Karoq

Teljesen új fejlesztésű kompakt szabadidő-autó a Skoda Karoq a nagy hagyományokkal rendelkező cseh autógyártótól. Érzelemdús és dinamikus formájával, valamint számos kristályszerű részletével tökéletes példája a Skoda márka új szabadidő-autós formai nyelvezetének.

részletek

Megérkezett! - Videón és képeken az új Skoda Karoq

Az új kompakt Skoda SUV világpremierje: tegnap délután a Stockholm-közeli Artipelag Múzeumban az új Skoda Karoq reflektorfénybe került. Az új SUV bemutatója nem csupán a közel 500 megjelent vendéget nyűgözte le, a premiert százezrek követték a live streamen keresztül.

részletek

A Skoda megvillantotta vadonatúj szabadidő-autóját

Nem sokkal világpremierje előtt a cseh autógyártó betekintést engedett új kompakt szabadidő-autójára, a Skoda Karoq modellre. A Skoda új, érzelemdús és dinamikus formai nyelvezete ezen a szabadidő-autón is első pillantásra felismerhető.

részletek

Bodensee Klassik - Veteránautók az alpesi tájon

Kifejezetten erre az alkalomra választott, az 1950-es évek végéről származó veteránautókkal áll rajthoz a Skoda a hatodik Bodensee Klassik versenyen, amelyet idén május 4–6. között rendeznek.

részletek

A Skoda megmutatta milyen magyar válogatottnak lenni

A gyerehokizni.hu – a magyar jégkorong utánpótlás toborzó oldala – egy 360-os videóval lepte meg a legkisebb hokisokat, hogy átélhessék milyen, amikor az egész stadion őket ünnepli.

részletek
Olvastad már?