Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 15. hétfő

Skoda

Karoq Sportline – Az új sportos SUV-modell

Kompakt-SUV sorozata különösen sportos fellépésű tagját mutatja be a Karoq Sportline formájában a Skoda. A sokoldalú kompakt SUV-modell érzelmekben gazdag dizájnja még karakteresebben mutatkozik meg Sportline változatában. Számos fekete részlet hangsúlyozza dinamikus megjelenését, amihez 140 kW (190 LE) teljesítményével tökéletesen illik az új 2.0 TSI erőforrás. A modellsorozat legerősebb benzinmotorja kizárólag a Skoda Karoq Sportline kínálatában szerepel.

részletek

Új kalandok terepen - Skoda Karoq Scout

Új Skoda Karoq Scout változata formájában a Skoda még komolyabb terepes képességek jellemezte változattal bővíti nagysikerű kompakt SUV-modellje kínálatát. Elegáns karosszériáját körös-körül műanyagelemek védik, a nagyvárosban és terepen egyaránt. Már alapkivitelben rendelkezésre álló összkerékhajtásával és a gyenge minőségű utakra összeállított csomagjával (Rough Road Package) a Skoda Karoq Scout a műutaktól távoli bevetésekre is kiválóan felkészült.

részletek

Vision RS – A sportos és hosszú távon fenntartható jövő

Skoda Vision RS koncepciómodelljével a cseh márka a hosszú távon fenntartható jövőbe vetíti sportos hagyományait. A markáns koncepciómodell dinamikus formai nyelvezetével és gazdaságos, hálózatról tölthető (plug-in) hibrid hajtásrendszerével októberben, a 2018-as Párizsi Autószalon alkalmával kínál konkrét betekintést a Skoda sportos RS-modelljeinek következő fejlesztési fázisára, illetve a jövő kompakt modelljeinek formavilágára. A Skoda hosszú távon fenntartható eljárásokkal készült és vegán anyagok alkalmazásával érzékelteti messzemenőkig környezettudatos megközelítését.

részletek

Tervezet a Skoda új Kodiaq RS modelljéről

A Skoda két dizájnrajzzal kínál első ízben teljes betekintést új nagyteljesítményű SUV-modelljére. Fényes fekete részletek sokasága erősíti az új SUV-csúcsmodell dinamikus fellépését, amely a márka kínálatának első SUV-tagjaként hordozza majd a Skoda különösen sportos modelljeit jelölő „RS” betűkombinációt. Az érzelmekben gazdag formavilágot elegáns vonalak, sportos kontúrok és a SUV-modellekre jellemző robusztus konstrukció összjátéka kelti életre. A 176 kW (240 LE) teljesítményű Skoda Kodiaq októberben, a 2018-as Párizsi Autószalon alkalmával tartja világpremierjét.

részletek

Menetpróba - Skoda Superb Sportline 2.0 TDI 4×4 DSG SCR

A német technológiára épülő cseh autók különleges helyet foglalnak el az autópiacon, Mlada Boleslav termékei már-már az anyacég, a VW felségterületét veszélyeztetik. Az egyik csúcsmodell, jelenlegi tesztpéldányunk, a szépséges Superb azonban nemcsak emiatt érdekes.

részletek

Videón a Skoda Kodiaq RS első részletei

Még a 2018-as Párizsi Autószalon (Paris Motor Show) alkalmával tartandó, októberi hivatalos világpremierje előtt leleplezte a Skoda új nagyteljesítményű SUV-modellje, a Skoda Kodiaq RS számos részletét.

részletek

Egymilliomodik SUV modelljét gyártotta le a Skoda

Legördült a Skoda Auto egymilliomodik SUV modellje a szerelőszalagról. A jubileumi példány egy Smaragdzöld metál Skoda Karoq. A cseh gyártó SUV-szegmensbeli sikertörténete 2009-ben a Skoda Yeti megjelenésével vette kezdetét, mára pedig a Kodiaq és a Karoq SUV modellsorozatok a vállalat növekedésének legfontosabb hajtóerőivé léptek elő, a márka SUV offenzívája pedig a „Stratégia 2025” program meghatározó eleme.

részletek

Nagypapák ültek Herczig navigátorülésébe

A MOL Racing Team szponzoraként a ŠKODA egy igazán különleges akcióval készült a versenysorozat hazai fordulójára, a Veszprém Rallye-ra: a 2017 óta futó “Ez már nem a nagyapád Škodája!” szlogent segítségül hívva néhány szerencsés nagypapát ültetett a négyszeres magyar ralibajnok, Herczig Norbert mellé.

részletek

Karoq Scout: Jól felkészülten a terepezésre

Bővíti Karoq sorozata kínálatát a Skoda: új Skoda Karoq Scout modelljét a népszerű kompakt-SUV még robusztusabb változataként 2018 októberben, a Párizsi Autószalonon mutatja be a cseh gyártó. Mint minden Skoda Scout modell, jellegzetes terepes megjelenése mellett a Karoq Scout is már alapkivitelében összkerékhajtással készül.

részletek

Egyre kevesebb gépjárművet lopnak Magyarországon

Az ORFK nyilvántartása szerint néhány év alatt töredékére esett az autólopások száma Magyarországon. Persze nincs olyan, hogy lophatatlan gépjármű, és mivel az ördög nem alszik, nem árt az óvatosság.

részletek

A Kodiaq RS rekordot döntött a Nürburgringen

Sokszínűség, dinamizmus, vezetési élmény: ezek a tulajdonság forrtak össze az RS jegyeivel a Skoda új modelljében.

részletek

A “Zöld Pokolba” küldi a Skoda a Kodiaq RS-t

A Skoda Sabine Schmitz autóversenyzőt bízta meg, hogy még a párizsi debütálás előtt próbálja ki a felsőkategóriás SUV-t a Nürburgringen.

részletek
Olvastad már?