Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Skoda

Ismerd meg közelebbről a jövőt!

Egymással szemben nyíló ajtók és B-oszlop nélküli tágas tér jellemzi a Skoda VISION E tanulmányautót, amely a Volkswagen elektromos autókhoz kifejlesztett moduláris padlólemezére épített első ilyen modell a márka történetében, indukciós töltési lehetőséggel. Az autó elejét teljes szélességében LED világítótestek uralják, valamint a hátsó lámpák és az első fényszórók is egyaránt LED technológiát vonultatnak fel. A visszapillantó tükröket az autó környezetét teljes mértékben feltérképező kamerák helyettesítik.

részletek

Kövesd élőben az új Skoda bemutatót!

A Skoda márka két új modellt is bemutat a 2017. szeptember 12. és 24. között megrendezett Frankfurti Nemzetközi Autószalonon (IAA).

részletek

Európában is bemutatkozik a Skoda Vision E

A Skoda a szeptember 12 és 24. között megrendezésre kerülő Frankfurti Autószalonon (IAA) mutatja be első, tisztán elektromos koncepcióautóját, a VISION E tanulmányt, amely már a 3-as szintű önvezetésre is képes.

részletek

Eddig soha nem látott technika debütál az új Skodában

Új, az egyéni igények szerint használható technika tartja premierjét a Frankfurti Autószalon (IAA) alkalmával a Skoda Karoq modellekben.

részletek

Elkészült az első Skoda Karoq

Július 26-án legördült az első Skoda Karoq a Csehországban található Kvasiny üzemének gyártósoráról. Az új kompakt SUV nagyszerűen egyesíti a márkára jellemző érzelemgazdag és dinamikus formavilágot, a kiemelkedő helykínálatot, a legújabb vezetői segédrendszereket és az igazán hatékony erőforrásokat. A nagy hagyományokkal rendelkező cseh autógyártó első kompakt SUV modellje októbertől lesz elérhető az ügyfelek számára.

részletek

Skodának csapódott és rommá tört a Lada

Vétlen volt a Skoda Fabia, de nagyot kapott a szemből érkező Ladától - igaz, utóbbi talán még jobban összetört az esetnél.

részletek

Herczigékre a szezon legizgalmasabb futama vár

A magyar Országos Rali Bajnokság mezőnyére csak úgy, mint a nézőkre, ismét egy izgalmakkal teli versenyhétvége vár.

részletek

Íme, a Skoda diákjainak új elektromos őrülete

A Skoda CITIJET, a Skoda FUNSTAR és a Skoda ATERO után megérkezett a Skoda ELEMENT, a Skoda Akadémia diákjainak negyedik autója.

részletek

Akár masszírozza is vezetőjét az új Superb

A Skoda továbbfejleszti autókínálata zászlóshajóját. 2017. május végétől a Skoda SUPERB és Skoda SUPERB COMBI modelleket egy sor újdonsággal szerelik fel. Ilyen például a biztonságot fokozó automatikus vészhívás, amit további kényelmi és connectivity megoldások egészítenek ki.

részletek

Amikor a Skoda-sofőrökkel van probléma

Általában BMW-sekről szoktunk ilyen válogatást találni, de 2017-ben már a Skoda sem kivétel - legalábbis ebből a videóból úgy tűnik.

részletek

Leleplezés: Miért lett Karoq az új Skoda SUV

A cseh autógyártó legújabb modellje a Skoda Karoq nevet kapta. A kompakt SUV az előző héten Stockholmban mutatkozott be a világnak. A mellékelt kisfilm bemutatja, hogy a Kodiaq-sziget lakói hogyan járultak hozzá a névadáshoz.

részletek

Új fejlesztés, dinamikus forma - Bemutatkozik a Skoda Karoq

Teljesen új fejlesztésű kompakt szabadidő-autó a Skoda Karoq a nagy hagyományokkal rendelkező cseh autógyártótól. Érzelemdús és dinamikus formájával, valamint számos kristályszerű részletével tökéletes példája a Skoda márka új szabadidő-autós formai nyelvezetének.

részletek
Olvastad már?