Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

Skoda

Sportos, kompakt, telve fejlett technikákkal

Így fest a jövő Skoda nagyvárosi crossover modellje. A tanulmány újraértelmezve hozza el újabb járműszegmensbe a Skoda nagysikerű SUV-modelljeinek karakteres stílusjegyeit.

részletek

Világpremier Genfben: A Skoda Vision X

A Skoda Auto a Genfi Nemzetközi Autószalonon bepillantást enged az autógyártás jövőjébe. A Skoda Vision X tanulmányautó újszerűen konfigurált hibrid hajtással készült.

részletek

Skoda újdonságok és kitekintés a jövőbe

A Skoda Auto magabiztosan látja a jövőt. Ezt egyértelműsíti a cseh autógyártó szereplése az idei Genfi Nemzetközi Autószalonon (2018. március 8-18.).

részletek

Kodiaq L&K: A SUV-modell csúcsváltozata Genfben mutatkozik be

A Skoda Auto a Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatja be a Skoda Kodiaq SUV-modell csúcsváltozatát, a gyár alapítóiról (Václav Laurin és Václav Klement) elnevezett L&K kivitelt.

részletek

A Skoda kifigurázta az űrbe lőtt Teslát

Válaszul a nap körüli pályára a Teslára, egy Skoda Superb is útnak indul, méghozzá a Marsra (pontosabban fogalmazva inkább Marsba).

részletek

Kívül és belül is megújul a Skoda Fabia

Számos műszaki és dizájn-újdonsággal lép sikertörténetének új fejezetébe a Skoda Fabia. A cseh autógyártó népszerű kisautója új tervezésű orr- és farkialakítással, első ízben rendelhető LED-fényszórókkal, illetve ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpákkal, valamint még igényesebb utastérrel válik még vonzóbbá.

részletek

Vision X: Új Skoda tanulmányautó érkezik Genfbe

Skoda Vision X hibridtanulmánya formájában a cseh gyártó modellpalettája jövőbeni fejlesztésébe kínál betekintést. A nagyvárosi crossover-modell révén újabb járműszegmensben jelenhetnek meg a Skoda nagysikerű SUV-modelljeinek karakteres stílusjegyei. A Skoda Vision X a 2018-as Genfi Autószalon alkalmával tartja világpremierjét.

részletek

Címvédőként, Kiss Ferenccel tér vissza a Hungaroringre a Korda Racing

A visszatérés jegyében készül az év utolsó versenyére a Korda Racing: bő egy évtized után visszatér Korda Erik csapatához és a Hyundaihoz a kétszeres magyar bajnok Kiss Ferenc, Vizelli Károly fél év szünet után kapja vissza a Skoda Fabia R5-öt, ifjabb Fekete László pedig egy év után ül vissza az M3-as BMW-be a 19. Szilveszter Ralin.

részletek

Menetpróba - Skoda Octavia RS 2.0 TSI DSG

A nemrég ráncfelvarráson átesett cseh sikermodell alapváltozata után a sportkivitelt is próbára tehettük. Az RS annyira izmos és látványos, amennyire csak egy Skoda lehet.

részletek

Menetpróba - Skoda Octavia 2.0 TDI DSG

A legkelendőbb Skoda újjávarázsolása némileg megosztja a márka rajongóit, de tesztünk során kiderült, felesleges az aggodalom: a megosztott első fényszórók semmit nem rontottak kategóriája egyik legnépszerűbb autójának minőségén.

részletek

Kodiaq Scout – Összkerékhajtás és off-road alapáron

A Skoda a megjelenésében és képességeiben egyaránt fokozott terepező képességekkel rendelkező Kodiaq Scout modellel is bővíti kínálatát a SUV járművek piacán.

részletek

Ismerd meg közelebbről a jövőt!

Egymással szemben nyíló ajtók és B-oszlop nélküli tágas tér jellemzi a Skoda VISION E tanulmányautót, amely a Volkswagen elektromos autókhoz kifejlesztett moduláris padlólemezére épített első ilyen modell a márka történetében, indukciós töltési lehetőséggel. Az autó elejét teljes szélességében LED világítótestek uralják, valamint a hátsó lámpák és az első fényszórók is egyaránt LED technológiát vonultatnak fel. A visszapillantó tükröket az autó környezetét teljes mértékben feltérképező kamerák helyettesítik.

részletek
Olvastad már?