Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Skoda

A “Zöld Pokolba” küldi a Skoda a Kodiaq RS-t

A Skoda Sabine Schmitz autóversenyzőt bízta meg, hogy még a párizsi debütálás előtt próbálja ki a felsőkategóriás SUV-t a Nürburgringen.

részletek

A Skoda tanulói bemutatták ötödik tanulmányautójukat

Helyet kérünk a színpadon a Skoda SUNROQ számára: a tanulmányautó a Skoda diákok projektjének eredménye. A Skoda szakmunkásképző intézetének 23 diákja nyolc hónapot dolgozott a Skoda KAROQ kompakt szabadidő autó (SUV) nyitható tetős változatán, amelynek külseje bíbor-vörös, üléseinek borítása pedig fehér és vörös színű eredeti bőr. A formatervezés főbb vonásai, beleértve a finoman megvilágított Skoda logókat és a háttér-megvilágított sárvédő íveket, a tanulmányautó különleges jellegét hangsúlyozzák. A SUNROQ nevet sok-sok javaslat közül választották ki, amelyeket a közösségi háló csatornáin küldtek be a Skoda ügyfelek és rajongók.

részletek

Új SKODA Kínának – Az első vázlatrajzok a Mainstream City-SUV modellről

A ŠKODA Kínában bemutatta új modellje első vázlatrajzait. Olyan SUV-modellről van szó, amelyet kifejezetten a kínai nagyvárosok ügyfélköre számára fejlesztettek ki.

részletek

Karoq kabriót készítenek a Skoda tanulói

Új Tanuló-koncepcióautót (Azubi Concept Car) épít a Skoda Mladá Boleslav-i szakiskolájának húsz diákja. Az elmúlt évek négy tanulmányát követően most a Skoda Karoq kabrióváltozata készülhet így el, amely júniusban mutatkozik be a nagyközönség előtt. A szakember-utánpótlás alkotásaként születő modell ismét a Skoda képzési rendszerének magas minőségét hangsúlyozza.

részletek

Sportos és családi autókkal érkezeik a Skoda az idei AMTS-re

Négy autót állít ki a ŠKODA az idei AutoMobil és Tuning Show-n (AMTS) a HUNGEXPO-n március 23-25. között. A márka ezúttal három fronton képviselteti magát a budapesti rendezvényen: az SUV tematikus kiállításon az új Skoda Karoq és a Skoda Kodiaq lesz megtekinthető, míg a gyári csúcsragadozók elnevezésű szekcióba egy AuperB SportLine-t és egy Octavia Combi RS modellt visz a márka.

részletek

Sportos, kompakt, telve fejlett technikákkal

Így fest a jövő Skoda nagyvárosi crossover modellje. A tanulmány újraértelmezve hozza el újabb járműszegmensbe a Skoda nagysikerű SUV-modelljeinek karakteres stílusjegyeit.

részletek

Világpremier Genfben: A Skoda Vision X

A Skoda Auto a Genfi Nemzetközi Autószalonon bepillantást enged az autógyártás jövőjébe. A Skoda Vision X tanulmányautó újszerűen konfigurált hibrid hajtással készült.

részletek

Skoda újdonságok és kitekintés a jövőbe

A Skoda Auto magabiztosan látja a jövőt. Ezt egyértelműsíti a cseh autógyártó szereplése az idei Genfi Nemzetközi Autószalonon (2018. március 8-18.).

részletek

Kodiaq L&K: A SUV-modell csúcsváltozata Genfben mutatkozik be

A Skoda Auto a Genfi Nemzetközi Autószalonon mutatja be a Skoda Kodiaq SUV-modell csúcsváltozatát, a gyár alapítóiról (Václav Laurin és Václav Klement) elnevezett L&K kivitelt.

részletek

A Skoda kifigurázta az űrbe lőtt Teslát

Válaszul a nap körüli pályára a Teslára, egy Skoda Superb is útnak indul, méghozzá a Marsra (pontosabban fogalmazva inkább Marsba).

részletek

Kívül és belül is megújul a Skoda Fabia

Számos műszaki és dizájn-újdonsággal lép sikertörténetének új fejezetébe a Skoda Fabia. A cseh autógyártó népszerű kisautója új tervezésű orr- és farkialakítással, első ízben rendelhető LED-fényszórókkal, illetve ugyancsak LED-technikájú hátsó lámpákkal, valamint még igényesebb utastérrel válik még vonzóbbá.

részletek

Vision X: Új Skoda tanulmányautó érkezik Genfbe

Skoda Vision X hibridtanulmánya formájában a cseh gyártó modellpalettája jövőbeni fejlesztésébe kínál betekintést. A nagyvárosi crossover-modell révén újabb járműszegmensben jelenhetnek meg a Skoda nagysikerű SUV-modelljeinek karakteres stílusjegyei. A Skoda Vision X a 2018-as Genfi Autószalon alkalmával tartja világpremierjét.

részletek
Olvastad már?