Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 25. vasárnap

Skoda

Akár masszírozza is vezetőjét az új Superb

A Skoda továbbfejleszti autókínálata zászlóshajóját. 2017. május végétől a Skoda SUPERB és Skoda SUPERB COMBI modelleket egy sor újdonsággal szerelik fel. Ilyen például a biztonságot fokozó automatikus vészhívás, amit további kényelmi és connectivity megoldások egészítenek ki.

részletek

Amikor a Skoda-sofőrökkel van probléma

Általában BMW-sekről szoktunk ilyen válogatást találni, de 2017-ben már a Skoda sem kivétel - legalábbis ebből a videóból úgy tűnik.

részletek

Leleplezés: Miért lett Karoq az új Skoda SUV

A cseh autógyártó legújabb modellje a Skoda Karoq nevet kapta. A kompakt SUV az előző héten Stockholmban mutatkozott be a világnak. A mellékelt kisfilm bemutatja, hogy a Kodiaq-sziget lakói hogyan járultak hozzá a névadáshoz.

részletek

Új fejlesztés, dinamikus forma - Bemutatkozik a Skoda Karoq

Teljesen új fejlesztésű kompakt szabadidő-autó a Skoda Karoq a nagy hagyományokkal rendelkező cseh autógyártótól. Érzelemdús és dinamikus formájával, valamint számos kristályszerű részletével tökéletes példája a Skoda márka új szabadidő-autós formai nyelvezetének.

részletek

Megérkezett! - Videón és képeken az új Skoda Karoq

Az új kompakt Skoda SUV világpremierje: tegnap délután a Stockholm-közeli Artipelag Múzeumban az új Skoda Karoq reflektorfénybe került. Az új SUV bemutatója nem csupán a közel 500 megjelent vendéget nyűgözte le, a premiert százezrek követték a live streamen keresztül.

részletek

A Skoda megvillantotta vadonatúj szabadidő-autóját

Nem sokkal világpremierje előtt a cseh autógyártó betekintést engedett új kompakt szabadidő-autójára, a Skoda Karoq modellre. A Skoda új, érzelemdús és dinamikus formai nyelvezete ezen a szabadidő-autón is első pillantásra felismerhető.

részletek

Bodensee Klassik - Veteránautók az alpesi tájon

Kifejezetten erre az alkalomra választott, az 1950-es évek végéről származó veteránautókkal áll rajthoz a Skoda a hatodik Bodensee Klassik versenyen, amelyet idén május 4–6. között rendeznek.

részletek

A Skoda megmutatta milyen magyar válogatottnak lenni

A gyerehokizni.hu – a magyar jégkorong utánpótlás toborzó oldala – egy 360-os videóval lepte meg a legkisebb hokisokat, hogy átélhessék milyen, amikor az egész stadion őket ünnepli.

részletek

A VISION E belső tere is lenyűgöző

A Skoda a 2017-es Auto Shanghai kiállításon mutatja be tisztán elektromos hajtású tanulmányautóját. A futurisztikus megjelenés bepillantást enged a Skoda új, jövőbeli elektromos járműveinek formai nyelvébe. A karosszéria legfeltűnőbb eleme az ellentétesen nyíló ajtók mellett a B oszlop hiánya. A világos belső térben négy, egyenként kifordítható ülést találunk, amelyek a hiányzó központi alagúttal együtt nagyvonalú térérzetet biztosítanak.

részletek

Az érzelmekre hat a Skoda új elektromos autója

Az április 19-28. között sorra kerülő Shanghaj Motor Show alkalmával a Skoda jelenlétét az elektromos program jellemzi: a VISION E tanulmányautóval a cseh vállalat először mutatja be az egyéni mobilitás márkára jellemző jövőbeni elemeit.

részletek

Az ORB-ben támadnak a Ranga-testvérek

Ma hivatalosan is bejelentette a Ranga Motorsport, hogy Ranga Péter és ifj. Ranga László is egy-egy R5-ös Skoda Fabiával indul az ORB 2017-es küzdelmeiben.

részletek

Skoda Rapid a legügyesebb családnak

A ŠKODA immár ötödik éve partnere a "Közlekedik a család" közlekedésbiztonsági vetélkedőnek, melyet az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottság (OBB) és az Autós Nagykoalíció hirdetett meg a biztonságos, balesetmentes közlekedés érdekében. A vetélkedő fődíja egy vadonatúj, ráncfelvarrott ŠKODA Rapid Spaceback.

részletek
Olvastad már?