Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 17. hétfő

Skoda

A Skoda Fabia R5 új bázist kapott

A Skoda Motorsport mostantól az új központjában működik tovább, közel a Skoda Auto gyárához Mladá Boleslav külvárosában. Az erre a célra tervezett épület egy fedél alá hozza a Skoda Motorsport minden részlegét, így még hatékonyabban szolgálhatja az ügyfelek és a gyári csapat szükségleteit.

részletek

Skoda Scala új beltéri koncepcióval

Egy rajz nyújt első bepillantást az új ŠKODA SCALA utasterébe. Az új kompakt modell lesz az első ŠKODA, amely az infotainment rendszer legfrissebb generációját tartalmazza, egy magasra pozicionált szabadon álló kijelzővel a vezető közvetlen látóterében.

részletek

A Skoda bemutatta a terepes megjelenésű Fabiát

Két hónappal a Skoda Fabia átfogó dizájn- és műszaki frissítését követően a cseh autógyártó most egy terepes megjelenésű SCOUTLINE változatot mutat be.

részletek

Menetpróba - Skoda Kodiaq Scout 2.0 TDI 4x4 DSG SCR

Az autógyárak gondolkodásmódjának a bemutatására remek példa a cseh remekmű. A terepjárásra ténylegesen alkalmassá tett szabadidő-autóval már minden apró szegmenst lefedtek a VW-konszern leányvállalatánál.

részletek

A Scala újraértelmezi a kompakt kategóriát

Új karakter, új technika és új név: Skoda Scala típusával a cseh márka a közkedvelt kompakt kategóriában bővíti kínálatát.

részletek

Dizájnrajzokon tűnik fel a Skoda Kodiaq GT

Skoda Kodiaq GT újdonsága dizájnrajzaival kínál első ízben bepillantást a Skoda a kínai piacra készülő, jövőbeni csúcsmodellje formavilágába.

részletek

Skoda Scala – Új név az új kompakt modellnek

Sziluettjének első képét követően új kompakt típusa nevét is nyilvánosságra hozta a cseh gyártó – Skoda Scala. A név eredete a latin „scala” szó, amelynek jelentése „lépcső” vagy „létra”, s a Skoda e piaci szegmensben tett újabb jelentős lépésére utal. Az új Scala az első sorozatgyártású európai Skoda modellként visel a Skoda-logó helyett immár „Skoda” feliratot csomagtérajtaja közepén.

részletek

Először kínál betekintést jövőbeni kompakt modelljére a Skoda

Sziluettje képével kínál először betekintést a Skoda a kedvelt kompakt kategóriába érkező jövőbeni modelljére, ízelítőül a markáns és dinamikus ötajtós modell formavilágáról.

részletek

Karoq Sportline – Az új sportos SUV-modell

Kompakt-SUV sorozata különösen sportos fellépésű tagját mutatja be a Karoq Sportline formájában a Skoda. A sokoldalú kompakt SUV-modell érzelmekben gazdag dizájnja még karakteresebben mutatkozik meg Sportline változatában. Számos fekete részlet hangsúlyozza dinamikus megjelenését, amihez 140 kW (190 LE) teljesítményével tökéletesen illik az új 2.0 TSI erőforrás. A modellsorozat legerősebb benzinmotorja kizárólag a Skoda Karoq Sportline kínálatában szerepel.

részletek

Új kalandok terepen - Skoda Karoq Scout

Új Skoda Karoq Scout változata formájában a Skoda még komolyabb terepes képességek jellemezte változattal bővíti nagysikerű kompakt SUV-modellje kínálatát. Elegáns karosszériáját körös-körül műanyagelemek védik, a nagyvárosban és terepen egyaránt. Már alapkivitelben rendelkezésre álló összkerékhajtásával és a gyenge minőségű utakra összeállított csomagjával (Rough Road Package) a Skoda Karoq Scout a műutaktól távoli bevetésekre is kiválóan felkészült.

részletek

Vision RS – A sportos és hosszú távon fenntartható jövő

Skoda Vision RS koncepciómodelljével a cseh márka a hosszú távon fenntartható jövőbe vetíti sportos hagyományait. A markáns koncepciómodell dinamikus formai nyelvezetével és gazdaságos, hálózatról tölthető (plug-in) hibrid hajtásrendszerével októberben, a 2018-as Párizsi Autószalon alkalmával kínál konkrét betekintést a Skoda sportos RS-modelljeinek következő fejlesztési fázisára, illetve a jövő kompakt modelljeinek formavilágára. A Skoda hosszú távon fenntartható eljárásokkal készült és vegán anyagok alkalmazásával érzékelteti messzemenőkig környezettudatos megközelítését.

részletek

Tervezet a Skoda új Kodiaq RS modelljéről

A Skoda két dizájnrajzzal kínál első ízben teljes betekintést új nagyteljesítményű SUV-modelljére. Fényes fekete részletek sokasága erősíti az új SUV-csúcsmodell dinamikus fellépését, amely a márka kínálatának első SUV-tagjaként hordozza majd a Skoda különösen sportos modelljeit jelölő „RS” betűkombinációt. Az érzelmekben gazdag formavilágot elegáns vonalak, sportos kontúrok és a SUV-modellekre jellemző robusztus konstrukció összjátéka kelti életre. A 176 kW (240 LE) teljesítményű Skoda Kodiaq októberben, a 2018-as Párizsi Autószalon alkalmával tartja világpremierjét.

részletek
Olvastad már?