Skoda - Formula.hu - 1
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 15. szerda

Skoda

Karoq Scout: Jól felkészülten a terepezésre

Bővíti Karoq sorozata kínálatát a Skoda: új Skoda Karoq Scout modelljét a népszerű kompakt-SUV még robusztusabb változataként 2018 októberben, a Párizsi Autószalonon mutatja be a cseh gyártó. Mint minden Skoda Scout modell, jellegzetes terepes megjelenése mellett a Karoq Scout is már alapkivitelében összkerékhajtással készül.

részletek

Egyre kevesebb gépjárművet lopnak Magyarországon

Az ORFK nyilvántartása szerint néhány év alatt töredékére esett az autólopások száma Magyarországon. Persze nincs olyan, hogy lophatatlan gépjármű, és mivel az ördög nem alszik, nem árt az óvatosság.

részletek

A Kodiaq RS rekordot döntött a Nürburgringen

Sokszínűség, dinamizmus, vezetési élmény: ezek a tulajdonság forrtak össze az RS jegyeivel a Skoda új modelljében.

részletek

A “Zöld Pokolba” küldi a Skoda a Kodiaq RS-t

A Skoda Sabine Schmitz autóversenyzőt bízta meg, hogy még a párizsi debütálás előtt próbálja ki a felsőkategóriás SUV-t a Nürburgringen.

részletek

A Skoda tanulói bemutatták ötödik tanulmányautójukat

Helyet kérünk a színpadon a Skoda SUNROQ számára: a tanulmányautó a Skoda diákok projektjének eredménye. A Skoda szakmunkásképző intézetének 23 diákja nyolc hónapot dolgozott a Skoda KAROQ kompakt szabadidő autó (SUV) nyitható tetős változatán, amelynek külseje bíbor-vörös, üléseinek borítása pedig fehér és vörös színű eredeti bőr. A formatervezés főbb vonásai, beleértve a finoman megvilágított Skoda logókat és a háttér-megvilágított sárvédő íveket, a tanulmányautó különleges jellegét hangsúlyozzák. A SUNROQ nevet sok-sok javaslat közül választották ki, amelyeket a közösségi háló csatornáin küldtek be a Skoda ügyfelek és rajongók.

részletek

Új SKODA Kínának – Az első vázlatrajzok a Mainstream City-SUV modellről

A ŠKODA Kínában bemutatta új modellje első vázlatrajzait. Olyan SUV-modellről van szó, amelyet kifejezetten a kínai nagyvárosok ügyfélköre számára fejlesztettek ki.

részletek

Karoq kabriót készítenek a Skoda tanulói

Új Tanuló-koncepcióautót (Azubi Concept Car) épít a Skoda Mladá Boleslav-i szakiskolájának húsz diákja. Az elmúlt évek négy tanulmányát követően most a Skoda Karoq kabrióváltozata készülhet így el, amely júniusban mutatkozik be a nagyközönség előtt. A szakember-utánpótlás alkotásaként születő modell ismét a Skoda képzési rendszerének magas minőségét hangsúlyozza.

részletek

Menetpróba - Skoda Karoq Style 1,5 TSI DSG ACT

Alaposan belendült a szabadidő-autós vonalon a Skoda, sorra jelennek meg a terepes kinézetű járművek a csehek kínálatában. Ez a jövő?

részletek

Sportos és családi autókkal érkezeik a Skoda az idei AMTS-re

Négy autót állít ki a ŠKODA az idei AutoMobil és Tuning Show-n (AMTS) a HUNGEXPO-n március 23-25. között. A márka ezúttal három fronton képviselteti magát a budapesti rendezvényen: az SUV tematikus kiállításon az új Skoda Karoq és a Skoda Kodiaq lesz megtekinthető, míg a gyári csúcsragadozók elnevezésű szekcióba egy AuperB SportLine-t és egy Octavia Combi RS modellt visz a márka.

részletek

Sportos, kompakt, telve fejlett technikákkal

Így fest a jövő Skoda nagyvárosi crossover modellje. A tanulmány újraértelmezve hozza el újabb járműszegmensbe a Skoda nagysikerű SUV-modelljeinek karakteres stílusjegyeit.

részletek

Világpremier Genfben: A Skoda Vision X

A Skoda Auto a Genfi Nemzetközi Autószalonon bepillantást enged az autógyártás jövőjébe. A Skoda Vision X tanulmányautó újszerűen konfigurált hibrid hajtással készült.

részletek

Skoda újdonságok és kitekintés a jövőbe

A Skoda Auto magabiztosan látja a jövőt. Ezt egyértelműsíti a cseh autógyártó szereplése az idei Genfi Nemzetközi Autószalonon (2018. március 8-18.).

részletek
Olvastad már?