Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 22. péntek

Skoda

Bepillantás a Skoda elektromos jövőjébe

Mladá Boleslav / Budapest, 2019. február 15. – A cseh autógyártó a Genfi Autószalonon (március 5. és 17. között) mutatja be ŠKODA VISION iV tanulmányautóját, amely a márka következő lépése az elektromos mobilitás irányába. Előzetesen két vázlatot tett közzé a márka, amelyekkel fel szeretné kelteni az ügyfelek érdeklődését az első Moduláris Elektromos Platformra (Modular Electric Drive Kit) épülő modellje iránt. A négyajtós crossover kupé formavilágát sportos és érzelemgazdag vonalvezetés teszi igazán figyelemre méltóvá.

részletek

A Skoda Kamiq első rajzai

Két exkluzív dizájnrajzzal kínál először betekintést a Skoda új Kamiq modelljére. A nagyvárosi SUV-modell (City-SUV) robusztus fellépésével a cseh márka nagysikerű formai nyelvezetének folytatója, miközben új stílusjegyekkel is bővíti. Ezek közé tartoznak a Skoda modellen első ízben megjelenő, felülre helyezett nappali menetfénnyel kiegészített és két részre osztott fényszórók.

részletek

60 éves a Skoda Octavia

A Skoda Octavia a gyártás beindításának 60. évfordulóját ünnepli. E legendás modellből az első példányok 1959 januárjában gördültek le a Mlada Boleslav-i gyártósorokról. A népszerű kompakt modell örökségét a modern korszak első Octavia nemzedéke az 1990-es évek közepétől folytatta.

részletek

A Skoda új városi terepjárója a Kamiq nevet kapta

A Skoda új terepjárója a KAMIQ nevet kapta. A crossover lesz a harmadik terepjáró, amely bemutatkozik az európai piacon és egyben a következő mérföldkő a cseh autógyártó SUV offenzívájában.

részletek

Az új crossover világpremierje: tovább bővül a Skoda SUV modellválasztéka

A Skoda SUV offenzívája rohamléptekkel folytatódik tovább. Az új crossover érkezésével a cseh márka SUV kínálata egy újdonsággal bővül, kiegészítve a sikeres Kodiaq és Karoq modelleket.

részletek

A WRC2 bajnoka vitte el egy körre a Skoda Kodiaqot

Jan Kopeczky hosszú évek óta a Skoda raliversenyzője, sok nemzetközi futamot nyert már, idén pedig a WRC2 kategória világbajnoka lett az R5-ös Fabiával. Most az új Kodiaqot vitte táncba.

részletek

Ilyen lesz a Skoda Scala utastere

Egy héttel Tel Aviv-i világpremierje előtt a Skoda bemutatja a Skoda Scala utasterének első fotóit. A cseh márka újszerű beltérkoncepciója a Skoda Vision RS tanulmány formatervezési irányvonalát követi, amelynek érzelmekben gazdag dizájnja a Scala révén ölthet elsőként formát sorozatgyártású modellben, az érzelmek és az ergonómia a márkára jellemző együttesét alkotva. Meghatározó elemei a magasra, a vezető látóterébe helyezett központi képernyő és a teljes egészében új fejlesztésű műszerfal.

részletek

A Skoda Fabia R5 új bázist kapott

A Skoda Motorsport mostantól az új központjában működik tovább, közel a Skoda Auto gyárához Mladá Boleslav külvárosában. Az erre a célra tervezett épület egy fedél alá hozza a Skoda Motorsport minden részlegét, így még hatékonyabban szolgálhatja az ügyfelek és a gyári csapat szükségleteit.

részletek

Skoda Scala új beltéri koncepcióval

Egy rajz nyújt első bepillantást az új ŠKODA SCALA utasterébe. Az új kompakt modell lesz az első ŠKODA, amely az infotainment rendszer legfrissebb generációját tartalmazza, egy magasra pozicionált szabadon álló kijelzővel a vezető közvetlen látóterében.

részletek

A Skoda bemutatta a terepes megjelenésű Fabiát

Két hónappal a Skoda Fabia átfogó dizájn- és műszaki frissítését követően a cseh autógyártó most egy terepes megjelenésű SCOUTLINE változatot mutat be.

részletek

Menetpróba - Skoda Kodiaq Scout 2.0 TDI 4x4 DSG SCR

Az autógyárak gondolkodásmódjának a bemutatására remek példa a cseh remekmű. A terepjárásra ténylegesen alkalmassá tett szabadidő-autóval már minden apró szegmenst lefedtek a VW-konszern leányvállalatánál.

részletek

A Scala újraértelmezi a kompakt kategóriát

Új karakter, új technika és új név: Skoda Scala típusával a cseh márka a közkedvelt kompakt kategóriában bővíti kínálatát.

részletek
Olvastad már?