Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

Silverstone

Nincs uszonya: Íme a Mercedes W08

Silverstone-ban megmutatta magát a háromszoros világbajnok alakulat versenygépe is: Lewis Hamilton rögtön pályára is vitte a Mercedes legújabb F1-es kihívóját.

részletek

A negyedik: Megjött az új Force India is

A Williams, Sauber és Renault után a tavalyi szezon egyik meglepetéscsapata is bemutatta új F1-es autóját: a Force India Silverstone-ban rántotta le leplet 2017-es versenygépéről.

részletek

Ezen a pályán fog kiderülni az új autók igazi tempója

Legutóbb ketten is a barcelonai hármas kanyart nevezték meg azt illetően, hogy hol derülhet fény a 2017-es F1-es autók képességeire, a Pirelli motorsport-igazgatója azonban másképp vélekedik.

részletek

Silverstone örül Ecclestone távozásának

Ha van F1-es pálya, amelyet nagy örömmel töltött el a vezetőváltás a sportág élén, az az anyagi gondokkal küzdő Silverstone - a pálya máris szebben látja saját jövőjét.

részletek

Egyre kacifántosabb a Brit Nagydíj ügye

A futam helyszínéül szolgáló Silverstone tulajdonosa, a BRDC egy korábbi sajtóhír szerint már lemondott az F1-es Brit Nagydíjról, most azonban kiderült, hogy mégsem teljesen ez a helyzet.

részletek

Már el is dőlt Silverstone sorsa az F1-ben?

A BRDC egyik magas rangú képviselője szerint egyértelmű, hogy mi lesz a vége - kétéves felmondási időről beszél, a megfizethetetlen költségek miatt véget érhet egy történet.

részletek

Amikor egy pálya a másik problémáiban bízik

Már 2015-ben a vadonatúj walesi aszfaltcsíkon rendezték volna a MotoGP Brit Nagydíját, de a munkálatok lassúsága miatt továbbra is Silverstone fogadja a mezőnyt. Utóbbi helyszín tulajdonosa, a BRDC elnöke reméli, hogy a walesi pálya soha nem lesz kész.

részletek

Megmenekülhet a silverstone-i Brit Nagydíj?

Damon Hill imái meghallgatásra találtak: a Silverstone-t tulajdonló BRDC korábbi elnöke úgy vélekedett, hogy a brit kormánynak kellene segítenie a futamon, hírek szerint pedig meg is kezdődött a tárgyalás.

részletek

Egy pálya már nemet mondott a Brit Nagydíjra

Az F1-es Brit Nagydíj silverstone-i jövőjének megkérdőjelezése után több helyszín is szóba jött potenciális utódként, ám közülük az egyik visszautasította a rendezés lehetőségét.

részletek

1999-ben gyökereznek Silverstone problémái?

Az F1-es Maláj Nagydíj 1999-es érkezése új alapokra helyezte a pályaépítést és a futamrendezést, mellyel az európai helyszínek nem, vagy csak alig tudtak lépést tartani.

részletek

„Két opciónk van Silverstone mellett”

Bernie Ecclestone elismerte: aggódik amiatt, hogy a legendás aszfaltcsík kikerülhet az F1-es naptárból, a száguldó cirkusz első embere azonban biztos abban, hogy a jövőben is lesz Brit Nagydíj.

részletek

Brit Nagydíj: Ha nem Silverstone-ban, akkor hol?

Noha 2026-ig van szerződésük, könnyen lehet, hogy a jövőben nem Silverstone lesz az F1-es Brit Nagydíj otthona - de ha nem ott, akkor melyik pályán versenyezhetnek a pilóták?

részletek
Olvastad már?