Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 19. vasárnap

Silverstone

Silverstone örül Ecclestone távozásának

Ha van F1-es pálya, amelyet nagy örömmel töltött el a vezetőváltás a sportág élén, az az anyagi gondokkal küzdő Silverstone - a pálya máris szebben látja saját jövőjét.

részletek

Egyre kacifántosabb a Brit Nagydíj ügye

A futam helyszínéül szolgáló Silverstone tulajdonosa, a BRDC egy korábbi sajtóhír szerint már lemondott az F1-es Brit Nagydíjról, most azonban kiderült, hogy mégsem teljesen ez a helyzet.

részletek

Már el is dőlt Silverstone sorsa az F1-ben?

A BRDC egyik magas rangú képviselője szerint egyértelmű, hogy mi lesz a vége - kétéves felmondási időről beszél, a megfizethetetlen költségek miatt véget érhet egy történet.

részletek

Amikor egy pálya a másik problémáiban bízik

Már 2015-ben a vadonatúj walesi aszfaltcsíkon rendezték volna a MotoGP Brit Nagydíját, de a munkálatok lassúsága miatt továbbra is Silverstone fogadja a mezőnyt. Utóbbi helyszín tulajdonosa, a BRDC elnöke reméli, hogy a walesi pálya soha nem lesz kész.

részletek

Megmenekülhet a silverstone-i Brit Nagydíj?

Damon Hill imái meghallgatásra találtak: a Silverstone-t tulajdonló BRDC korábbi elnöke úgy vélekedett, hogy a brit kormánynak kellene segítenie a futamon, hírek szerint pedig meg is kezdődött a tárgyalás.

részletek

Egy pálya már nemet mondott a Brit Nagydíjra

Az F1-es Brit Nagydíj silverstone-i jövőjének megkérdőjelezése után több helyszín is szóba jött potenciális utódként, ám közülük az egyik visszautasította a rendezés lehetőségét.

részletek

1999-ben gyökereznek Silverstone problémái?

Az F1-es Maláj Nagydíj 1999-es érkezése új alapokra helyezte a pályaépítést és a futamrendezést, mellyel az európai helyszínek nem, vagy csak alig tudtak lépést tartani.

részletek

„Két opciónk van Silverstone mellett”

Bernie Ecclestone elismerte: aggódik amiatt, hogy a legendás aszfaltcsík kikerülhet az F1-es naptárból, a száguldó cirkusz első embere azonban biztos abban, hogy a jövőben is lesz Brit Nagydíj.

részletek

Brit Nagydíj: Ha nem Silverstone-ban, akkor hol?

Noha 2026-ig van szerződésük, könnyen lehet, hogy a jövőben nem Silverstone lesz az F1-es Brit Nagydíj otthona - de ha nem ott, akkor melyik pályán versenyezhetnek a pilóták?

részletek

Elköszönhet Silverstone-tól az F1

A britek szerint túl nagy a kockázat, amit nem biztos, hogy fel tudnak vállalni, Bernie Ecclestone pedig elárulta, hogy már két másik helyszínnel is tárgyal - Brit Nagydíj mindenképpen lesz.

részletek

Megvan a Mercedes-bemutató időpontja és helyszíne

A Ferrarihoz hasonlóan egy versenypályán leplezi le 2017-es konstrukcióját a Mercedes, egy nappal az olasz rivális alakulat előtt. Az autó a W08 nevet kapja meg.

részletek

„A MotoGP-sek tökösebbek az F1-eseknél”

Jorge Lorenzónak, a MotoGP királykategória háromszoros világbajnokának a véleménye a fenti idézet, mivel nemrég megadatott neki, hogy kipróbálhatja a Mercedes 2014-es versenygépét Silverstone-ban.

részletek
Olvastad már?