Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 19. csütörtök

Silverstone

Leclerc: Továbbra is a földön kell maradnunk

Charles Leclerc elmondta, hogy biztosnak kell lenniük abban, hogy mindkét lábukkal a földön járnak, miután a szezon első felében bőven túlteljesítették az elvárásokat.

részletek

Három csapat tesztelni maradt Silverstone-ban

Kedden és szerdán a Brit Nagydíj helyszínén a Red Bull, Haas és Williams folytatott gumitesztet. Robert Kubica és Sebastien Buemi is autóba ült.

részletek

Lauda: Nem rontottuk el a taktikát

A Mercedes vezetősége váltig állítja, hogy nem döntöttek rosszul a Brit Nagydíjon, amikor nem hozták ki pilótáikat kerékcserére a biztonsági autós fázis alatt. Lauda megmagyarázta, miért nem hibáztak.

részletek

Brawn: Nem fordíthatunk hátat Silverstone-nak

A 2019-es év végén lejár a Liberty Media és Silverstone közötti szerződés, és a rendezők sokallják a költségeket, azonban Ross Brawn szerint mindenképp szüksége van az F1-nek Silverstone-ra.

részletek

Rosberg megvédte Raikkönent

A Mercedes 2016-os világbajnoka biztos benne, hogy nem volt szándékos Kimi Raikkönen részéről a Brit Nagydíj első körében történt incidens. Rosberg érvekkel is alátámasztotta állítását.

részletek

Ricciardo alig várja az egy hét szünetet

Monacói győzelme óta valami mindig keresztbe tett Daniel Ricciardónak, aki így négy futam óta a dobogó közelébe sem mehetett. Nem is bánja, hogy most egy hétre távol maradhat a versenypályáktól.

részletek

Négy futamról eltiltották a szabályokat, sportszerűséget és józanészt nem ismerő F2-est

A Haas kötelékébe tartozó Santino Ferrucci Silverstone-ban minden kihágást elkövetett, ami csak elképzelhető a szándékos ütközéstől a versenyautóban való mobilhasználatig. Büntetése ezzel arányos.

részletek

Verstappen: Esélyünk sincs az egyenesben

Max Verstappennek nem sikerült a pontszerzés a hétvégén, mivel műszaki hiba miatt kiállni kényszerült a versenyből. A holland pilótát azonban a Red Bull egyenesben mutatott tempója jobban aggasztotta.

részletek

Bottas: Kockáztattunk, de nem jött be

Ilyen egyszerűen írta le Valtteri Bottas a biztonsági autós fázis részleteit. A csapat úgy gondolta, hogy meg tudják tartani az első helyet, de a finn végül még a dobogóról is lemaradt.

részletek

Alonso: „A szombatok még hiányoznak”

Fernando Alonso jó versenyt tudott futni és pontszerzőként ért célba, bőven a top 10-en kívülről indulva. A mclarenes a Brit Nagydíj leintése után azon gondolkozott el, mi lenne, ha már szombaton is jók lennének.

részletek

Sainz: „Én hagytam helyet Grosjeannak”

A Brit Nagydíj során a verseny hevében Romain Grosjean és Carlos Sainz akadt össze egymással, az incidens mindkettejük versenyének végét jelentette. Sainz szerint nem rajta múlt a baleset.

részletek

Mercedes: Hamilton hatalmasat mentett

Annak ellenére, hogy Lewis Hamiltont az első körben kiütötte Kimi Raikkönen, a brit a remek tempójának és egy kicsit a szerencsének is köszönhetően a második helyre jött előre.

részletek
Olvastad már?