Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Shell

Shell Helix Ultra 0W: egy új korszak motorolaja

Új kenőanyagot vezet be a piacra a Shell, és a világ egyik legnagyobb olajvállalata ennek kapcsán szinte mindent igyekezett megmutatni az újságíróknak az autózással kapcsolatban: voltak világsztár versenypilóták, élményautózás, technikai háttéroktatás, és még egy kutatás eredményeinek a publikálását is éppen erre az eseményre időzítették a szakemberek.

részletek

Hét Ferrari-modellautó a Shellnél

A Shell egy újabb nagyszerű meglepetéssel várja az autózás szerelmeseit, hiszen az idei nyáron hét egyedi Ferrari modellautót vihetnek haza azok, akik a tankolásuk során használják a ClubSmart kártyájukat. Ugyanez a készlet megnyerhető a Formula.hu játékában!

részletek

Magyar diákok a vezető üzemanyag-hatékonysági versenyén

A Shell Eco-marathont a Make the Future fesztivál keretében rendezik meg jövő héten, július 5-8. között a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Parkban. Idén a szervezők 24 országból több mint 143 olyan csapatot várnak, akik Európából és azon túlról érkeznek, hogy elhivatottan keressék az innovatív mobilitási megoldásokat. A győri SZEnergy, a kecskeméti Kandó Electric és a debreceni DE MK Team már az utolsó simításokat végzi autóján mielőtt Londonba utazik vasárnap.

részletek

Négy magyar diákcsapat készül rekordra Londonban

Diákok ezrei készülnek, hogy új rekordokat állítsanak fel üzemanyaghatékony autóikkal a Shell Eco-marathon Europe 2018-as versenyén. A megmérettetést a Make the Future Live fesztivál keretében rendezik meg, amely immár harmadik éve tér vissza a londoni Queen Elizabeth Olimpiai Parkba július 5-8 között.

részletek

A Shell bemutatja: deli by Shell

A fogyasztói szükségletek és szokások folyamatosan változnak, de a Shell célja és elkötelezettsége az állandó átalakulás ellenére is örök: az utazás kellemes élménnyé tétele. A Shell nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a vásárlói igényeknek megfelelve aktívan alakítsa a benzinkutak shopjait és megformálja a jövő töltőállomásait. E törekvés részeként a Shell Hungary bevezette a deli by Shell márkát, amelynek keretében Fördős Zével, a Street Kitchen házigazdájával együttműködve új ételkínálatot hozott létre, az eltérő vásárlói igényekhez igazodva pedig megújítja shopjait.

részletek

Kisorsoltuk Shell-játékunk nyertesét

Lezárult hét napon át tartó nyereményjátékunk, amelyben a kérdésünket helyesen megválaszolók közül egy szerencsés játékos egy Shell-ajándékcsomaggal lett gazdagabb. A győztes pedig...

részletek

Hiperhatékony kamiont mutatott be a Shell

A Shell kenőanyagok és az AirFlow Truck Company a Shell Make the Future kaliforniai rendezvényén mutatta be a legújabb üzemanyagtakarékos kamionját, a Starshipet, a Sonoma Raceway-en.

részletek

Nyerj újabb Shell-ajándékcsomagot egy betűvel!

Teljesebbé teszik az utazás élményét a Ferrari partnerének új, exkluzív Shell ClubSmart termékei. A Formula.hu nyereményjátékában ismét ajándékcsomagot nyerhet az olvasó, aki helyes választ ad egy kérdésre.

részletek

Nyerj Shell-ajándékcsomagot egy betűvel!

Teljesebbé teszik az utazás élményét a Ferrari partnerének új, exkluzív Shell ClubSmart termékei. A Formula.hu nyereményjátékában ajándékcsomagot nyerhet az olvasó, aki helyes választ ad egy kérdésre.

részletek

A leggyorsabb elektromos töltővel erősít a Shell Európában

A Shell megállapodott a nagyteljesítményű töltőponthálózatot üzemeltető IONITY-vel, így kezdetben tíz európai ország 80 legnagyobb autópályán található töltőállomásán teszi lehetővé, hogy az autósok az eddiginél biztosabban tehessék meg a nagy távolságokat.

részletek

A magyarországi Shell kenőanyag forgalom idén túllépi a 3 milliárd forintot

A Shell kenőanyagok magyarországi forgalma idén várhatóan 10 százalékkal bővül, és átlépi a 3 milliárd forintot. Az olajhamisítás, valamint a kenőolajok feketekereskedelme terén az utóbbi időben javult a helyzet - mondta Tamás Tamás, a Shell kenőanyagok kizárólagos hazai forgalmazójának, az Orbico Hungary Kft. divízióvezetője.

részletek

A Shell is lendít a Ferrari teljesítményén

A Shell V-Power versenyüzemanyag és a Shell Helix Ultra motorolaj 23,3%-os teljesítménynövekedést jelentett a Scuderia Ferrarinak a 2014-es szezon végétől számítva. Így ugyanannyi üzemanyag felhasználásával a Scuderia Ferrari akár több mint fél másodperccel gyorsabban tehet meg egy kört, mint korábban.

részletek
Olvastad már?