Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 23. hétfő

Scuderia

Vettel egészen közel a hosszabbításhoz a Ferrarival

Sebastian Vettelnek 2018-ra még nincs kontraktusa, de Bakuban egy interjúban nem igazán titkolta, hogy vélhetően újra a Ferrarival fog leszerződni 2018-tól.

részletek

Raikkönen: A tavalyi év miatt ilyen jó a Ferrari

2016-ban a Ferrari nem zárt jó szezont, futamgyőzelem nélkül telt el az év, ráadásul az erősebb kezdés után láthatóan év végére már csak a harmadik erő voltak. Kimi Raikkönen szerint azonban a legfontosabb változások pont ekkor zajlottak.

részletek

Még öt évig együtt a Kaspersky és a Ferrari

A Kaspersky Lab, a világ egyik leggyorsabban növekvő kiberbiztonsági vállalata örömmel jelenti be, hogy meghosszabbította a Scuderia Ferrarival kötött szponzori szerződését. Az új, öt évre szóló szerződés 2017-től 2021-ig szól majd.

részletek

„A tifosi erejével meglepetést okozhatunk!”

Ezt állítja a Ferrari hazai futamán a magát harmadik helyre kvalifikáció Sebastian Vettel. A német versenyző ugyanakkor tudja, hogy nehéz dolguk lesz a Mercedesekkel az F1-es Olasz Nagydíjon.

részletek

A Ferrarinál már nagyon készülnek valamire

Ma délben lehull a lepel a Scuderia Ferrari 2015-ös F1-es versenygépéről, az SF15-T-ről. Hangolódásképp nézzünk meg egy rövidke videót arról, hogy hogyan dolgoztak a szerelők az új autón.

részletek

Már a tifosi is kezd kiábrándulni a Ferrariból?

Ezt mutatta ki a milánói központú Reputation Manager felmérése, amely különböző márkák online elismertségét és népszerűségét vizsgálja. Az eredmény megdöbbentő: az F1-es csapat, a Scuderia kezd negatív hatással lenni a Ferrari márka összimidzsére.

részletek
Olvastad már?