Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda

Scuderia

Továbbra is forr a levegő Maranellóban

Bár néhány héttel ezelőtt a Ferrari csapatfőnöke kamuhíreknek nevezte, hogy Mattia Binottóval szinte kibékíthetetlen ellentét feszülne köztük, újabb és újabb részletekre derül fény, ami ezt alátámasztja.

részletek

Arrivabene: Vettel Ferrarival lesz világbajnok

Bár az utóbbi hónapok egyáltalán nem úgy sikerültek a négyszeres világbajnok és a Scuderia számára, ahogy eleinte tűnt, a csapatfőnök biztos benne, hogy jönni fog az a bajnoki győzelem.

részletek

Taktikai húzásnak tartják a Ferrari fenyegetését

Mint ismeretes, a Ferrari a 2021-es új motorszabályok egyik legnagyobb ellenzője, olyannyira, hogy Sergio Marchionne azt is megpedzette, hogy ha nem változtatnak azokon, kész kiszállni az F1-ből. Van azonban egy személy, név szerint Alejandro Agag, a Formula-E főnöke, aki szerint mindez blöff.

részletek

Vettel egészen közel a hosszabbításhoz a Ferrarival

Sebastian Vettelnek 2018-ra még nincs kontraktusa, de Bakuban egy interjúban nem igazán titkolta, hogy vélhetően újra a Ferrarival fog leszerződni 2018-tól.

részletek

Raikkönen: A tavalyi év miatt ilyen jó a Ferrari

2016-ban a Ferrari nem zárt jó szezont, futamgyőzelem nélkül telt el az év, ráadásul az erősebb kezdés után láthatóan év végére már csak a harmadik erő voltak. Kimi Raikkönen szerint azonban a legfontosabb változások pont ekkor zajlottak.

részletek

Még öt évig együtt a Kaspersky és a Ferrari

A Kaspersky Lab, a világ egyik leggyorsabban növekvő kiberbiztonsági vállalata örömmel jelenti be, hogy meghosszabbította a Scuderia Ferrarival kötött szponzori szerződését. Az új, öt évre szóló szerződés 2017-től 2021-ig szól majd.

részletek

„A tifosi erejével meglepetést okozhatunk!”

Ezt állítja a Ferrari hazai futamán a magát harmadik helyre kvalifikáció Sebastian Vettel. A német versenyző ugyanakkor tudja, hogy nehéz dolguk lesz a Mercedesekkel az F1-es Olasz Nagydíjon.

részletek

A Ferrarinál már nagyon készülnek valamire

Ma délben lehull a lepel a Scuderia Ferrari 2015-ös F1-es versenygépéről, az SF15-T-ről. Hangolódásképp nézzünk meg egy rövidke videót arról, hogy hogyan dolgoztak a szerelők az új autón.

részletek

Már a tifosi is kezd kiábrándulni a Ferrariból?

Ezt mutatta ki a milánói központú Reputation Manager felmérése, amely különböző márkák online elismertségét és népszerűségét vizsgálja. Az eredmény megdöbbentő: az F1-es csapat, a Scuderia kezd negatív hatással lenni a Ferrari márka összimidzsére.

részletek
Olvastad már?