Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Schumacher

Schumacher: Ezért gyenge megint a Williams

Ralf Schumacher sikeresen szerepelt a Williams-BMW-vel az új évezred elején, komoly rálátása van az istálló belső szerkezetére. A hatszoros futamgyőztes tudja, miért teljesít ilyen gyengén a csapat.

részletek

Keresd a Formulát idén is az AMTS-en!

Szinte már nincs Automobil és Tuning Show az Autósport és Formula Magazin részvétele nélkül: az A106 standon várunk titeket az 50 éves Michael Schumacher Ferrarijának replikájával, magyar versenyzőkkel és ajándékokkal péntektől vasárnapig!

részletek

Schumacher: Megtisztel, hogy apámhoz hasonlítanak

A legnagyobb figyelem a feltörekvő F1-es tehetségek közül mostanság minden kétséget kizáróan Mick Schumachert övezi. Sosem érezte magát nyomás alatt, mikor hétszeres világbajnok apjához mérték.

részletek

F1-Archív: Schumacher a Mercedesszel is győzni akar

A Honda kitart a McLaren mellett, Raikkönen futamot és időmérőt is nyer, Fisichella a bajnoki címért harcolna – az elmúlt két évtized legérdekesebb március 17-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Schumacher, a taxisofőr

Flavio Briatore fogalmazott úgy, a németnek ellenfelei miatt túl könnyű dolga van. Szó esett Alonso visszavonulásáról, Kubica bajnoki esélyeiről és Phoenix GP-ről is március 13-án az F1-es hírekben.

részletek

Brawn tetszését először nem nyerte el Hamilton

A feltűnést kerülő Michael Schumacherhez szokott Mercedes-csapatfőnököt aggasztotta az új igazolás életstílusa. Ma már beismeri, az ötszörös bajnok karaktere kiváló reklám az F1-nek.

részletek

Schumacher: Fiainknak több idő kell még

Ralf Schumacher egyértelműen érzi, hogy saját fia, David és Mick Schumacher sem elég érett még a Formula-1-re, több időre van szükség, minél több tapasztalat gyűjtésére, mielőtt feljebb lépnek.

részletek

Binotto Schumachert igazolná le

Abszolút elégedett jelenlegi pilótapárosával a Ferrari, a tesztelésen előjött technikai gondok viszont aggasztóak. A csapatfőnök nem is gondolkodna, ha lehetősége lenne leigazolni a fiatal Schumachert.

részletek

Rosberg: Hamilton tehetségesebb, mint Schumacher

A 2016-os világbajnoknak meggyőződése, hogy Lewis Hamiltonban több a veleszületett tehetség, mint Michael Schumacherben, miután ő mindkettejüknek volt a csapattársa a Mercedesnél.

részletek

Ők várják a kispadról az esetleges bevetést

A csapatok döntő többsége rendelkezik tartalékpilótával, aki bármilyen váratlan esemény esetén bevethető. Van, ahol több emberből is válogathatnak, akad újonc, de komoly rutinnal rendelkező is.

részletek

Vettel: Bár felhívhatnám Michaelt

A Ferrarinál lépten-nyomon Schumacher örökségébe botlik a honfitárs, aki kevésbé versenyzőként, sokkal inkább emberként emlékszik a hétszeres világbajnokra.

részletek

Szomszédjai láthatták Michael Schumachert

Legalábbis erről számolt be a német Bunte magazin és rá hivatkozva a Daily Mail is: ez újabb jel arra, hogy a bő öt éve súlyos síbalesetet szenvedő legenda valóban Mallorcán töltötte a telet.

részletek
Olvastad már?