Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 24. vasárnap

Schumacher

Schumacher majdnem a Ferrarival tért vissza

Michael Schumacher 2006-ban visszavonult a száguldó cirkuszból, majd néhány év múlva a Mercedesszel mégis visszatért. 2009-ben azonban kevés híján a Ferrari színeiben láthattuk viszont.

részletek

F1-Archív: Schumacher nem bánta meg 1997-et

Nyilvánosságra hozták a Kubica-baleset adatait, Rosberg megérdemeltnek tartja büntetését, Montezemolo olasz világbajnokot szeretne a Ferrarinál. Június 20. hírei az F1-ből.

részletek

F1-Archív: Webbert frusztrálja Schumacher

A háborgás napja volt június 19. ebben az évezredben az F1-es hírek alapján: Hamilton a rádiós tilalom, Coulthard a felvezető körös szabály miatt zsörtölődött, ellenérzéseket váltott ki a szuperlicensz és a hatautós USA Nagydíj.

részletek

Luca di Montezemolo szerint Marchionne irigy a Ferrari múltbeli sikereire

Luca di Montezemolo évekig kormányozta nagyobbnál nagyobb sikerek felé a Ferrarit, majd távozott a csapattól. Szerinte utódja, Sergio Marchionne irigy rá, de reméli, utódjával is sikeres lesz az istálló.

részletek

A Renault kellemes emlékei Schumacherékről

Tíz év után került vissza a versenynaptárba Franciaország. Különleges helyszín ez a Renault számára, hazai motorral, több zseniális pilóta is nyert futamot, például Schumacher és Prost is.

részletek

F1-Archív: Már nincs kómában Schumacher

Az utolsó konkrét hír a hétszeres világbajnok állapotáról, a Michelin visszatérhet, Alonso a Ferrari feltámadását ígéri, Briatore elvette 30 évvel fiatalabb menyasszonyát, Damon Hill visszavonul: ezekről olvashattunk június 16-án.

részletek

Megnyílt a legújabb Schumacher-múzeum

A kölni kiállítás nem az első az utóbbi években, amely Michael Schumacher előtt tiszteleg: a múzeum fő kiállítási darabjai a hétszeres világbajnok 12 korábbi autója.

részletek

Alonso: Schumacher volt a példaképem

Több éven át nagy rivalizálás folyt a két zseniális pilóta között, ám kevesen tudják, hogy Fernando Alonsónak Michael Schumacher volt a hőse, amikor megérkezett a Formula-1-be.

részletek

F1-Archív: Williams szerint a két Schumacher egyformán jó

A kijelentés 2001-ben hangzott el, mikor Michael háromszoros bajnok volt, Ralf pedig épp második futamgyőzelmét szerezte. Mercedes-ütközés, EU-vizsgálat, Indianapolis ugyancsak szerepelt a hírekben június 12-én.

részletek

Vettel Schumacherre gondolt a végén

Sebastian Vettel domináns teljesítménnyel söpörte be a Kanadai Nagydíj első helyezését, még a korai kockás zászló sem zavarta meg. A célba érésnél Michael Schumacherre gondolt.

részletek

F1-Archív: Hamilton Senna-sisakot kap

Vettel Raikkönent marasztalja, Horner nem akar egykiállásos versenyeket, a Ferrari fenyeget, Schumacher feladja – az elmúlt két évtized legérdekesebb június 10-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

F1-Archív: Hagyják nyugton a McLaren-Hondát!

Bemutatkozik az Formula-1 hivatalos „sörpartnere”, Schumacher nem adja fel, Brawn szívesen látna nőket az száguldó cirkuszban – az elmúlt két évtized június 9-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek
Olvastad már?