Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Schumacher

Retro – A kölyök Vettel menti meg a németek büszkeségét

A nagy Michael Schumacher az egyéni döntőben, majd a csapatversenyben is hibázott– aztán jött a Bajnokok Tornáján debütáló Sebastian Vettel, hogy elhódítsa a Nemzetek Kupáját. Épp tíz év történt.

részletek

Schumacher még mindig a legjobb ötben

A Forbes Magazin idén is elkészítette a valaha volt legjobban fizetett sportolók listáját. Michael Schumacher az előkelő ötödik helyen áll, de az első huszonötben csak elvétve találunk autóversenyzőt.

részletek

Komoly díjat vehetett át Schumacher lánya

Tehetséges, egyben sikeres sportoló és példamutató ember - ezek voltak azok a kritériumok, amelyeknek megfelelt a hétszeres F1-es világbajnok lánya, Gina-Maria Schumacher.

részletek

Rosberg: Schumachernek megvoltak a mentális játszmái

2016 világbajnokát arról az időszakról kérdezték, amikor a Hétszeres csapattársa volt a Mercedesnél - elárulta, hogy Schumacher hogyan nehezítette meg az ő dolgát is.

részletek

Briatore: Az FIA akadályozta Schumachert

A Benetton és a Renault volt csapatfőnöke szerint a mai Formula-1 már nem a pilóták harcáról szól. Arról is szót ejtett, hogy 1994-ben az FIA mindent elkövetett, hogy Schumacher ne legyen bajnok.

részletek

Egyedülálló a Mercedes dominanciája

Többször is tapasztalhattunk komoly fölényt különböző csapatoktól az elmúlt 30 évben a Formula-1-ben. A Mercedes azonban a McLarent, a Williamst és a Ferrarit is lepipálta már.

részletek

Nemzetek és pilóták futamgyőzelmei

Számos alkalommal felvetődik a kérdés, melyik pilóta és melyik ország hányszor nyert a Formula-1-ben. A húsz évig sikert sikerre halmozó Brazília, Senna vezetésével is csak harmadik már.

részletek

Hamilton: Nem lesz időm hét vb-címre

A négyszeres világbajnok szeretné utolérni Fangiót, de Schumachert befoghatatlannak tartja – és nem is vágyik a rekorddöntésre, szerinte más határozza meg egy versenyző jelentőségét.

részletek

Vettelt a visszavonulásról faggatták

Lewis Hamilton után Sebastian Vettel sem úszhatta meg a kérdést, hogy mikor tervezi a visszavonulását. A német pilóta valószínűleg nem akarja elkövetni azt a hibát, amit Michael Schumacher.

részletek

Mit tenne Raikkönen, ha nem lenne pilóta?

A Ferrari idén nagyszabású ünnepségek keretein belül ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. Kimi Raikönnen elmondta, Michael Schumacher állt hozzá a legközelebb eddig.

részletek

Todt: Schumacher a barátom és keményen harcol

Felavatták az FIA Hírességek Csarnokát, ami magában foglalja a Formula-1 történetének 33 világbajnokát. Az esemény egyik nagy hiányzója Michael Schumacher, ám az FIA elnöke bízik felépülésében.

részletek

Teszttel nyugtatta magát Michael Schumacher

Jean Todt, az FIA elnöke idézett fel egy történetet a Michael Schumacherrel közös ferraris időszakukból, amely megmutatja, hogy milyen pilóta is volt a későbbi hétszeres F1-es világbajnok.

részletek
Olvastad már?