Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Schumacher

Különleges Ausztrál Nagydíjak

Szinte felsorolhatatlanul sok olyan Ausztrál Nagydíjat találunk Melbourne 1996 óta írandó történelmében, ami örökre emlékezetünkbe vésődött. Ezekből csemegézünk így, a szezonnyitó előtt.

részletek

Schumacher magyarországi Ferrarijának nyomában

A tatabányai Bridgestone-gumigyár recepciójánál látható a hétszeres bajnok autója, amelyről kiderítettünk pár dolgot: Levél a gyárba egy régi mérnöknek, néhány nap várakozás, és máris több információ állt a rendelkezésünkre!

részletek

Ezért nem vonul vissza Rossi

2018 után további két évig a Yamahánál versenyez Valentino Rossi. Bőven negyven éves kora után is húzni fogja a gázt. A Doktor nem akarta Michael Schumacher hibáját elkövetni.

részletek

Amikor Schumacher és Hamilton együtt gokartozott

2001-ben történt az eset, amikor a brit még csak egy ifjonc, a német viszont már többszörös F1-es világbajnok volt. A Mercedes pilótája felidézte akkori és későbbi emlékeit a legendás pilótáról.

részletek

Alonso: Schumacher miatt lehet sok rajongóm

Fernando Alonsónak rengeteg német rajongója van, ami a korábbi, nagy Schumacher-Alonso csaták fényében érdekes. Bár könnyen lehet, hogy éppen a német legenda miatt kedvelik ennyire.

részletek

A Formula-1 leghűségesebb pilótái

A száguldó cirkuszban is előfordul, hogy egy pilóta neve hosszú éveken át összeforr csapatával. De ki volt a leghűségesebb az elmúlt évtizedekben? Schumacher, Hakkinen, Massa, Coulthard?

részletek

Az ex-menedzser abban bízik, hogy a Schumacher család áprilisban beszélni fog

Olyan nagy a titkolózás Michael Schumacher körül, hogy családja a németet a Formula-1-be juttató Willi Webert sem engedi a világbajnokhoz. Az ex-menedzser arról is beszélt, hogy a sport „Mickey egér sorozattá” válhat.

részletek

Amikor a pilótáknak elszáll az agya

A Formula-1 történetében nem egyedi eset, hogy egy pilóta annyira megharagszik társára, hogy a középső ujjával jelzi neki véleményét. Schumacher, Raikkönen, Coulthard és Massa is megtette.

részletek

Csapattársak harmóniában

Egy F1-es első számú ellenfele saját csapattársa, ezért nagy ritkaság, ha a bokszon osztozó pilóták között barátság alakul ki. Ezekkel a párosokkal pont így történt.

részletek

Schumacher, Alonso vagy Vettel?

Gyakran merül fel a kérdés, ki a jobb Ferrari-pilóta: Michael Schumacher, Fernando Alonso vagy Sebastian Vettel? Erre biztos választ lehetetlen adni, de ez az összehasonlítás sokat segíthet.

részletek

Stroll felnéz Hamiltonra, de hőse Schumacher

A Williams kanadaiját lenyűgözte, hogyan kezelte a nyomást Lewis Hamilton Sebastian Vettelhez képest. A versenyző újra hangsúlyozta, megérdemli helyét az F1-ben.

részletek

A leghűségesebb pilótapárosok

A Formula-1-ben időnként jönnek-mennek a versenyzők. Előfordul azonban olyan helyzet is, amikor hosszú esztendőkön keresztül nem változik egy csapat pilótapárosa. Kik a rekorderek?

részletek
Olvastad már?