Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

Schumacher

Schumacher felesége évek után először mondott bármit férjéről

A család részéről gyakorlatilag semmilyen információ nem szivárgott ki eddig Michael Schumacher állapotáról. Ez a mostani sem túl sok, viszont a feleség szavai reményre adhatnak okot.

részletek

Vettel: Hamilton messze van Schumachertől

Lewis Hamilton és a szakemberek is arra számítanak, hogy a következő években megközelítheti, esetleg meg is döntheti Michael Schumacher legnagyobb rekordjait. Vettel azonban kételkedik ebben.

részletek

Prost: Akar-e Hamilton hétszeres világbajnok lenni?

Alain Prost szerint azzal, hogy Lewis Hamilton ötszörös világbajnokká avanzsált, 2019-ben új motivációt kell találnia magának. A négyszeres világbajnok francia úgy véli, a britnek most azt is el kell döntenie, akar-e hétszeres világbajnok lenni.

részletek

"Schumacher nem olyan őrült, mint Verstappen"

A juniorkategóriákban csapatfőnökként mind Max Verstappennel, mind Mick Schumacherrel együtt dolgozhatott Frits van Amersfoort. A holland szakember szerint a német sokkal mérsékeltebb.

részletek

Hamilton: Jó lenne legalább közel kerülni Schumacher rekordjaihoz

A frissen világbajnokká koronázott Lewis Hamilton egyértelmű célokat tűzött ki magának: Michael Schumacher rekordjait. Egyik sem megvalósíthatatlan, az angol szeretne legalább közel kerülni ezekhez.

részletek

Sainz: Schumacher neve kapukat nyit meg

Egy versenyzői legenda fiaként autóversenyezni egyrészt egyszerűbb, mert könnyebben nyit meg ajtókat a fiatalok előtt, másrészt azonban extra nyomással is jár, legalábbis Carlos Sainz szerint.

részletek

Rosberg: Hamilton célba veheti Schumacher rekordjait!

Lewis Hamilton a Formula-1 történetének mindössze harmadik olyan versenyzője lett, aki legalább ötször ünnepelhet világbajnoki címet. A korábbi nagy rivális Nico Rosberg szerint ráadásul messze még a vége.

részletek

Alonso kiesett, egy rekord biztosan még jó ideig Schumachernél marad

Amennyiben Fernando Alonso ma befejezte volna a Mexikói Nagydíjat, jó esélye lehetett volna egy Michael Schumacher-rekord megdöntésére. Most már, ha célba is ér a hátralévő két futamon, akkor sem teljesít majd annyi kört, mint a német legenda.

részletek

Hogyan nyerte meg az ötödiket Fangio és Schumacher?

Nagyon sok a hasonlóság a két legenda bajnokavató versenye között: mindketten egy hátraesés után megszerzett győzelemmel, jócskán az év vége előtt, még a nyár folyamán koronázták meg fölényes, rekordot jelentő évüket.

részletek

Ez volt Schumacher leghihetetlenebb képessége

Stefano Domenicali, a Scuderia korábbi F1-es csapatfőnöke beszélt a hétszeres világbajnokkal való közös munkáról - szóba került egy képesség és Schumacher hozzáállása is.

részletek

Rosberg: Miattam nem állt össze a Hamilton-Schumacher páros

Nico Rosberg azt állítja, hogy 2012-es, Schumacherrel szemben mutatott domináns teljesítménye fosztotta meg attól a nézőket, hogy összeálljon a Hamilton-Schumacher páros az Ezüst Nyilaknál.

részletek

F1-Archív: Alonso három vb-címet szeretne

Jöhet a Red Bull-Honda, nem Hamilton okozta a sorsdöntő váltóhibát, a Nissant nem érdekli az F1, fellebbezési pert nyer a Ferrari – az elmúlt két évtized október 23-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek
Olvastad már?