Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 18. csütörtök

Scania

Hazai terepen az átszabott Scania Qualisport Torpedo

Jelentős átalakítások után viszi táncba a Scania Qualisport Torpedo versenykamiont a Qualisport Racing csapata a hétvégén esedékes hazai Világkupa-futamon, a 15. Hungarian Baján. Kovács Miklós és gárdája az utolsó pillanatig dolgozott a sárga monstrumon, amellyel a csütörtöki adminisztratív- és technikai gépátvétel előtt teszteltek is egy rövidet.

részletek

Scania-siker a Hungarian Baján

2010 után újra kategória-győztesként zárta a Hungarian Baját, a terepralisok Világkupa-sorozatának hazai fordulóját a Qualisport Racing kamionos együttese. Kovács Miklós pilóta és két társa, Czeglédi Péter navigátor és Ács László fedélzeti szerelő óvatos versenyzéssel juttatta a dobogó legfelső fokára a Scania Qualisport Torpedót a Veszprém térségében rendezett összecsapáson.

részletek

Kína óriásdűnéin a Scania Torpedo

Alaposan megdolgoztatta a Silk Way Rally nyolcadik versenynapja a Qualisport Racing kamionos trióját: Karamaj és Ürümcsi között a viadal első sivatagos napját bonyolították, amely azonban kellemetlen meglepetést tartogatott nemcsak a Scania-formációnak, hanem a versenyzők túlnyomó többségének is…

részletek

Nyolcadszor a Szahara ellen

Nyolcadszor rajtol az Africa Eco Race-en Kovács Miklós és gárdája, a Qualisport Racing: a magyar formáció az októberi Marokkó-ralin debütált új versenykamionnal, a csőrös kialakítású Scania Qualisport Torpedóval vesz részt az összecsapáson, amelynek ez lesz az első maratoni derbije.

részletek

Először a sivatagban a Scania Qualisport Torpedo!

Megtartotta az új csőrös Scania versenykamion keresztelőjét a Qualisport Racing, a monstrum pedig már úton van ez első éles bevetés helyszíne felé. Kovács Miklós és alakulata október 1-től egy héten át a terepralisok Világkupa-sorozatának marokkói állomásán szerepel, ahol a vadonatúj alkotás finomhangolása lesz a legfőbb feladat.

részletek

Vita egy versenytárssal és defekt az Óév utolsó napján

Aki azt gondolja, hogy a terepraliban nincsenek kerék a kerék melletti meredek helyzetek, az nagyot téved. Erre épp a Qualisport kamionos triója szolgáltatott példát az Africa Eco Race harmadik szelektív szakaszán, Tagounite és Assa között.

részletek

A látványosságra hajt a Scania-különítmény Bugacon

Bács-Kiskun megye útjain nem túl gyakran látni 1100 lóerős versenykamiont, kiváltképp olyat, amely már sivatagi körülmények között is bizonyított. A tereprali-ob idei szezonját megnyitó Duna Aszfalt Kupa ilyen különleges esemény: az autók, motorok és quadok között ott van az Africa Eco Race-en rendszeresen szerelő Qualisport sárga Scania-monstruma is.

részletek
Olvastad már?