Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Sauber

Erősödik a Sauber-Ferrari kapcsolat, de mi lesz a Haasszal?

Eddig úgy tűnt, hogy a Haas a Ferrari B-istállója, de minden abba az irányba mutat, hogy a maranellóiak régi partnercsapata, a Sauber veszi át ezt a szerepet 2018-tól.

részletek

Csapaton belüli erőviszonyok I.

Az évad félidejében a csapatokon belüli teljesítményeket összevetettük látványos statisztikákkal a pilótákra nézve. Sorozatunk első részében a Renault, a McLaren és a Sauber került górcső alá.

részletek

Egy hónapon belül eldől Bottas sorsa

Toto Wolff már tárgyal a pilótával, és az ázsiai szezon kezdetéig döntést akar. A Mercedes pártfogásában levő Pascal Wehrlein jövőjére is kitért, akinek kétséges maradása a Saubernél.

részletek

Őt szeretné versenyzőnek a Sauber

Egy név is elhagyta az új csapatfőnök, Frederic Vasseur száját, aki a csapat lehetséges 2018-as versenyzőiről beszélt – a fiatalokra koncentrálna, és nem meglepő a Ferrari-kapocs sem.

részletek

Toro Rosso-Honda Ron Dennisszel?

Már hetek óta téma, hogy a Toro Rosso esetleg Honda motorokra váltana 2018-tól, ezt már a Red Bull felső vezetése sem tagadja. De hogy ez Ron Dennis vezetésével történne, az bizony új.

részletek

Wehrlein el sem tudja képzelni, hogy a Formula-E-ben induljon

A német versenyző helye ugyan veszélyben van a Saubernél, és felmerült, hogy a Mercedes átvinné őt az elektromos sorozatba, az F1-es pilótának nagyon nem fűlik ehhez a foga.

részletek

Már 2018-ban érkezik az Alfa Romeo?

Korábban is szó volt róla, hogy visszatérhet a Formula-1-be az Alfa Romeo, most egyre valószínűbb, hogy már jövőre viszontláthatjuk a legendás márkát.

részletek

Tényleg jöhet a Ferrari B-csapata

Egyre nagyobb az esély arra, hogy a maranellói F1-es istálló kiterjeszti karjait, és már nem csak ügyfélként fog tekinteni egyik, motorjait használó alakulatra.

részletek

Veszélyben a folytatás Wehrlein számára

Pascal Wehrlein igen ígéretes, fiatal versenyző, ezt tavaly és idén is bizonyítja. Most mégis komoly veszélyben további Formula-1-es pályafutása, rajta kívül álló okokból.

részletek

Duplán örülhet a Sauber

A sereghajtó Sauber istálló két dolog miatt is elégedett lehet a hétvégén. Az előre bejelentett fejlesztett aerocsomagot csak most kezdik kiismerni, de több lóerővel is gazdálkodhatnak végre.

részletek

Exkluzív: Ferrari-szívhez Ferrari-pilóta dukál a Saubernek

Ferrari-erőforráshoz Ferrari-pilótát! A formula.hu információi szerint a Hondát kikosarazó Sauber ezt a receptet követi, ám előreláthatólag nem azt a versenyzőt választják majd, akire a közvélemény számít…

részletek

Honda-motor kiadó: A Toro Rosso lehet befutó

A japán motorgyártó elismerte, a Sauber-szakítás után több csapattal tárgyalásban állnak. Egyelőre második istállóban gondolkodnak, amely azonban nagyon könnyen fő partnerré válhat.

részletek
Olvastad már?