Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Sauber

„Veszettül kell nyomni” – így éledne a Sauber

Friss motor, szorosabb kapcsolat a Ferrarival – idén már nem lehet kifogása a Saubernek, oda kell érnie a mezőny sűrűjébe. Csapatfőnökük egy Force Indiához hasonló menetelést vizionál.

részletek

Ennyit fejlődtek a csapatok egy év alatt

Az istállókat saját, egy évvel ezelőtti teljesítményükkel érdemes a leginkább összehasonítani, mennyit fejlődtek. A McLaren ezen a téren kenterbe veri a mezőnyt, de a Honda-erőforrás is jól szerepel.

részletek

Egy dolgot vár el idén Leclerc-től a Sauber

Első évét fogja kezdeni Charles Leclerc a 2018-as F1-es szezonban. Frederic Vasseur, a Sauber csapatvezetője árulta el a fiatal tehetséggel kapcsolatos idei elvárásait.

részletek

Leclerc dühös a „béna” hibája miatt

Értékes órákat veszített a barcelonai tesztsorozat utolsó napján Charles Leclerc, a Sauber újonca. Egyik gyorskörén megpördülve a falnak koccant, ezt követően kellett a garázsban rostokolnia.

részletek

Ericcson: Le tudom győzni Leclerc-t

A svéd F1-es idén kemény ellenféllel kell, hogy szembenézzen: a tavalyi F2 bajnoka, a Ferrari-nevelt Charles Leclerc lesz a csapattársa. Ericsson ebben látja az alkalmat, hogy képességeit bizonyítsa.

részletek

Kapós menyecske lett a Sauberből

Úgy tűnik, jótékony hatással van az Alfa Romeo a Sauberre. Az ikonikus márka érkezésével a hinwiliek hirtelen támogatókat kezdtek bevonzani, így most azt kell bizonyítaniuk, hogy méltók a figyelemre.

részletek

Ericsson: Idő kell, de jók leszünk

Rengetegen a stabil középmezőnybe várták idén a Saubert, ám a javulás egyelőre várat magára. Rutinos versenyzője szerint nem kell félni, csak időre van szükség a sok újítás kiismerésére, meglesz a fejlődés.

részletek

Szirotkin tavaly nagyon elkeseredett

Szergej Szirotkinnak az elmúlt években a Sauberrel és a Renault-val is felcsillant a lehetőség, hogy versenyzői ülést kapjon a Formula-1-ben. Utóbbi különösen rosszul esett neki, hogy nem sikerült.

részletek

A Saubernek egyelőre nem segít az Alfa Romeo

A Sauber nagy reményekkel várta az idei szezont az Alfa Romeóval kötött szövetség és a Ferrari segítségének tudatában, ám eddig a felzárkózás csak ígéret maradt, az istálló a vert mezőnyben tanyázik.

részletek

A Sauber elégedett az első nap után

Az Alfa Romeo Sauber F1 Team technikai igazgatója, Jörg Zander pozitívan értékelte csapata első napos teljesítményét annak ellenére, hogy a hideg idő miatt nehezen tudták felmelegíteni az abroncsokat.

részletek

Megtette első köreit a Sauber és Toro Rosso

A Red Bull példáját követve két újabb csapat megjáratta 2018-as autóját Barcelonában és Misanóban. A Hondára váltó Toro Rosso úgy, hogy még be sem mutatta a modellt.

részletek

Nagy terveket szövögetnek a Saubernél

Új tervezési filozófia, Ferrari-kapcsolat, Alfa Romeo, optimális pilótapáros: a Saubernél nagy lenne a csalódás, ha a megerősödő hátország dacára a mezőny végén maradnának.

részletek
Olvastad már?