Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Sauber

Leclerc nem tudja, mit várjon a Saubertől

Charles Leclerc 2018-tól már az F1 idei sereghajtó csapatánál fog szerepelni. A kérdés az, hogy a svájciak jövőre is a mezőny végén fognak-e kullogni. Erre próbált választ adni a mezőny újonca.

részletek

A Mercedes nem hagyja magára Wehrleint

A világbajnok istálló nagyon jó véleménnyel van Pascal Wehrleinról, így arra is lehet esélye, hogy 2019-ben ülést kapjon a Mercedesnél. 2018-ban kevésbé áll jól a tehetséges német versenyző szénája.

részletek

Felipe Massa F1-es karrierje számokban

A brazil pilóta pályafutásának főbb pontjait elevenítettük fel, és próbáltuk számokkal érzékeltetni, milyen remek karriert tudhat magáénak a Williamstől végleg visszavonuló versenyző.

részletek

A Sauber hanyatlása magával rántotta Wehrleint?

Pascal Wehrlein úgy véli, a maga részéről mindent megtett, de a Sauber visszaesése szinte láthatatlanná tette a teljesítményét a szezon második felében.

részletek

Kaltenborn: Nagy hiba elküldeni Wehrleint

A Sauber év közben távozó csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn szerint Pascal Wehrlein világbajnok típusú pilóta és óriási hiba volt elküldeni a csapattól. Valóban ennyire jó a német?

részletek

Az Alfa Romeo után jön a Maserati is?

Az elmúlt hétvégén hivatalosan is visszatért a Formula-1-be az Alfa Romeo. A hírek szerint a Fiat másik patinás márkája, a Maserati érkezése sem sokáig várat már magára. De milyen formában?

részletek

Giovinazzi két csapatnak sem kellett

A Ferrari olasz pártfogoltja, Antonio Giovinazzi kiszorult a 2018-as pilótapiacról, de Sergio Marchionne megerősítette, hogy Maranellóban továbbra is bíznak a képességeiben.

részletek

A párharc, ami rontotta Wehrlein esélyeit

Másfél év alatt hatalmas változáson ment keresztül a Sauber istálló, a jövő évadra ismét teljesen átalakul a csapat. Pascal Wehrlein azonban nem volt elég meggyőző, hogy szerződést kapjon.

részletek

Forradalmi technikai újítás a Saubertől

A Formula-1 mindig is az innovációról szólt. Akinek először vannak új ötletei, amit meg is tud valósítani, nagyot nyerhet. Most a Sauber próbálkozik egy még kiaknázatlan területen.

részletek

Giovinazzit kitessékelték a Haastól

Nem élete legjobb napjai ezek Antonio Giovinazzi számára, a fiatal olasz pilóta előbb lemaradt a Sauber üléséről, most pedig a Haas tette világossá, hogy nem várják őt.

részletek

A Sauber kitette, máshol folytatná Wehrlein

A fiatal német két év után úgy tűnik, befejezi F1-es karrierjét. A Sauber új pilótát ültetett a helyére, ám Wehrlein úgy érzi, idei teljesítménye jó ajánlólevél lehet más szériákhoz.

részletek

Tovább fenyegetőzik a Ferrari elnöke

Sergio Marchionne szerint nem számít semmit az, hogy beszállt az F1-be az Alfa Romeo, 2020 végén ettől még nyugodtan távozhat a teljes cég a sportágból - jelenleg nagyon messze van a megegyezés.

részletek
Olvastad már?