Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 25. hétfő

Sauber

Exkluzív: Egyre közelebb a Leclerc-Ferrari házasság

Ha volt igazi szenzációja a Francia Nagydíj időmérő edzésének, akkor az mindenképpen Charles Leclerc volt: a Sauber monacói újonca a karrierje legjobb kvalifikációs eredményének számító 8. helyet szerezte meg a Paul Ricard versenypályán, ezzel pedig újfent sikerült igazolnia a hírnevét. A 20 éves pilótát a mezőny legnagyobb nevei is méltatják, a Ferrarinál pedig állítólag dörzsölik a tenyerüket…

részletek

Kettős Mercedes-győzelem a francia időmérőn, Leclerc a nyolcadik

A pénteki első két szabadedzés még száraz pályán zajlott, ma napközben a harmadikra viszont leszakadt az ég. Az időmérőre aztán megint felszáradt a pálya, így nem volt szükség esőgumikra.

részletek

Zuhogó eső és feje tetejére állt sorrend a harmadik francia szabadedzésen

A pénteki első két szabadedzés még „csak” szeles, de legalább száraz volt a Francia Nagydíj hétvégéjén, szombatra viszont, a harmadik gyakorlásra leszakadt az ég. Nem is a szokásos sorrendet láthattuk, bár a leggyorsabb Bottas lett.

részletek

A szelet okolja pénteki autótöréséért Ericsson

Azt már a Francia Nagydíj hétvégéjének megkezdése előtt többen jelezték, hogy a szél a tengerparthoz közeli Paul Ricard-pályán komoly problémát jelenthet. Ericsson pórul is járt.

részletek

Vasseur: Szabályváltozások? A legjobbkor!

A Sauber csapatfőnöke, Frederic Vasseur szerint a legjobbkor változnak az aero-szabályok, ugyanis a svájciak „pokolian nyomják” a munkát a gyár aerodinamikai részlegén.

részletek

Leclerc: Hatalmas váltás az F1-be kerülés

Charles Leclerc egyre jobban szerepel az utóbbi időben és sorozatban szerzi a pontokat a Sauberrel. Most arról beszélt, milyen nehéz a pilóta helyzete, amikor bekerül a száguldó cirkuszba.

részletek

Leclerc mindig a negatívumokat keresi magában

Bár kiválóan kezdte a szezont, Charles Leclerc mindig a negatívumokat keresi a vezetési stílusában a versenyek után, hogy azokon javítva váljon egyre jobbá és jobbá.

részletek

Ebben gyenge, illetve erős a Sauber

Charles Leclerc kezd egyre inkább berobbanni a Formula-1 világába. Újoncként egy rövid bizonytalan szakasz után jelentősen feljavult, de ebben a versenyautója is partner. Igaz, vannak gyengeségek is.

részletek

Leclerc már most a Ferrari célkeresztjében?

A Sauber fiatal újonca egyre jobb benyomást tesz mindenkire az idei teljesítményével, és a tavalyi Formula-2-es bajnoki címe után a királykategóriában bizonyítja, ott a helye a legjobbak között.

részletek

Megint a Sauber volt a leggyorsabb a bokszban

Monaco után Kanadában is a Sauber tudta felmutatni a leggyorsabb bokszkiállást, igaz, ennek előnyeit nem a végül pontszerző Leclerc élvezhette. A rekord továbbra is a Mercedesé és a Red Bullé.

részletek

Továbbra is jó formában Leclerc

Négy versenyből harmadszor végzett pontszerző helyen Charles Leclerc, Kanadában is sikerült az első tízben végeznie. A Sauber tovább folytatja a lépésről lépésre történő fejlődést.

részletek

Leclerc jövőre már a Ferrari autóját vezetheti?

Nem túlzás azt állítani, hogy Charles Leclerc idén erőn felül teljesít a Sauberrel. A 20 éves monacói pilóta teljesítményére már többen felkapták a fejüket, jövőre pedig akár a Ferrarinál is kiköthet.

részletek
Olvastad már?