Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 15. hétfő

Sauber

Alonsót nem érdekli a világbajnoki pontverseny

A kétszeres világbajnok spanyol pilóta évek óta nem tartozik az élmezőnyhöz, ám ezt nem tudásának megkopása, hanem gyenge autója eredményezi. A középmezőnyben nem érdekli végső pozíciója.

részletek

"Csúnya vége lesz" Magnussen viselkedésének

Magnussen szörnyen veszélyesen vezet, ennek egyszer súlyos következménye lesz - reagált az Alfa Romeo Sauber csapatfőnöke a dán vasárnapi megmozdulására, ami két tönkretett futamot eredményezett.

részletek

Meghiúsult Raikkönen mexikói Sauber-tesztje

Bár a csapattal való szerződése hivatalosan csak 2019-ben lép életbe, nemrég reális opcióként merült fel, hogy Kimi Raikkönen még ebben a hónapban, októberben kipróbálhassa a Sauber autóját egy teszten.

részletek

Bottas még így is Szocsi királya – Orosz Nagydíj statisztikák

Mire lehet büszke Valtteri Bottas, és mire nem lehetnek büszkék a finnek? Miben alkotott nagyot Max Verstappen? És mikor volt utoljára ilyen erős szombatja a Saubernek? Minden kiderül az Orosz Nagydíj statisztikai összegzéséből.

részletek

Gyerekkori vágya vált valóra Giovinazzinak

Versenyzett már Le Mans-ban és tesztelt már az FE-ben is, ám Giovinazzi mindig is az F1-be vágyott. A szellősebben alakult versenynaptára ellenére úgy érzi, készen áll egy teljes szezonra.

részletek

Leclerc bombaformában autózott Szocsiban

Bár soha nem vezetett még ezen a pályán, az ifjú monacói a "B-mezőny" legjobbja lett az Orosz Nagydíjon - egy szépségdíjas előzés mellett nagyon stabil teljesítményt nyújtva.

részletek

Leclerc: Nehéz kezdés, kiváló eredmény

Charles Leclerc számára nehezen indult az oroszországi hétvége, ám a szombati napra összeállt minden és a kitűnő hetedik helyet szerezte meg a jövőre már a Ferrarinál versenyző monacói ifjonc.

részletek

Raikkönen: Magamért versenyzem, nem másért

Sebastian Vettelnek mind a 6 hátralévő versenyt meg kellene nyernie ahhoz, hogy önerőből biztosan világbajnok lehessen, de Raikkönen nem foglalkozik ezzel, ő saját magáért versenyez.

részletek

Giovinazzi nem is kívánna Raikkönennél jobbat

A Ferrari neveltje alig várja, hogy jövőre a finn világbajnok mellett versenyezhessen, szerinte ugyanis egy újonc F1-es pilóta Raikkönennél ideálisabb csapattársat nem is kívánhatna.

részletek

Ericsson már Kiminél tudta, hogy baj van

Nem az Alfa Romeo által kijelölt Giovinazzi, hanem a hamarabb szerződtetett Raikkönen érkezése jelentette Marcus Ericsson kiesését az F1-es mezőnyből. A svéd versenyző a 2020-as visszatérésre koncentrál.

részletek

Giovinazzinak muszáj tanulnia Raikkönentől

Egy korábbi olasz F1-es pilóta szerint a Sauber fiataljának óvatosnak kell lennie, de annyi mindent kell megtanulnia világbajnok csapattársától, amennyit csak lehetséges.

részletek

Van, aki Ericssont választotta volna

Nincs meggyőződve arról az ex-F1-es Mika Salo, hogy Antonio Giovinazzi helyes választás az Alfa Romeo Saubernél: mikor beugróként versenyzett, „sok autót összetört.”

részletek
Olvastad már?