Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Sauber

Sauber: Undorító, hogy tönkre akarnak tenni minket

A héten a csapatfőnök menesztése miatt a figyelem középpontjába került Sauber eddig ismeretlen elnöke hangzatosan kikelt azok ellen, akik szerinte alaptalan pletykákat terjesztenek az istálló pilótapolitikájáról.

részletek

Hivatalos: Menesztették a Sauber csapatvezetőjét

A Saubernél éjfél előtt hat perccel érezték megfelelőnek a pillanatot ahhoz, hogy hivatalos közleményben erősítsék meg a szerdai nap folyamán terjengő egyik híresztelést, ugyanakkor pedig elhatárolódjanak egy másiktól.

részletek

Sajtó: Távozik posztjáról a Sauber csapatfőnöke

Noha a gárda anyagiak terén tavaly biztos kezekbe került, az F1 történetének első női csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn hírek szerint búcsúzni kényszerül Hinwilből.

részletek

A Sauber nem tehet mást: bízik a Hondában

Nincs más lehetősége az F1-es kiscsapatnak, mint a reménykedés abban, hogy a Honda talál megoldást a problémáira 2018-ban - Monisha Kaltenborn szerint nem tudnak hozzászólni a témához.

részletek

A Honda pénze már nem ellensúlyozza a veszteségeket

Úgy tűnik, elhárult az utolsó akadály is a McLaren és a Honda különválása elől. Az utóbbi években annyit veszítettek a wokingiak, hogy ezt már a japánok pénze sem pótolhatja.

részletek

Nem jött be a Sauber számítása Monacóban

Miután Pascal Wehrlein nyolcadik lett Barcelonában, a csapat pedig bevetette frissítéseit, okkal reménykedtek újabb erős versenyben. Talán nem Monte-Carlóban kellett volna megújítani a C36-ot.

részletek

A Sauber főnöke nagyon dühös Buttonra

2009 F1-es világbajnoka amatőr manőverrel falra kente fiatal társát, Pascal Wehrleint, a hinwili istálló első embere pedig nagyon bosszús a brit hibája miatt.

részletek

Wehrleinra további vizsgálatok várnak

Úgy érzi, jól van az elsőre ijesztőnek tűnő monacói balesete után, de a jövő héten azért újabb vizsgálatoknak vetik alá. A Sauber német F1-ese egyértelműen Buttont tette felelőssé a történtekért.

részletek

Hamilton elégedett, Button viszont ütközött

Lewis Hamilton a 13. helyről kiváló versenyt futott és a 7. helyig verekedte előre magát. Jenson Button beugrása nem sikerült jól, a bokszutcai rajt után nehéz verseny, majd karambol Wehrleinnal.

részletek

Eredetileg csak Spanyolországban tért volna vissza Wehrlein

Ehhez képest a katalán pályán már pályafutása legjobb eredményét ünnepelte: Ayrton Senna korábbi edzője nélkül nem épülhetett volna fel ilyen gyorsan.

részletek

A McLaren a Hondával és a Sauberrel tervez

A jelek szerint a szóbeszéd ellenére a McLaren nem készül motorszállítót cserélni, ugyanis szorosabbra szeretnék fűzni az együttműködést a Sauberrel a Honda erőforrás miatt.

részletek

Aggasztó, ha gyorsabb a tavalyi Ferrari-motor

Ez a gondolat nem hagyta nyugodni Carlos Sainzt a Spanyol Nagydíjat követően, aki szerint nem is kellene sokat fejlődnie a Renault-nak ahhoz, hogy érdemben előreléphessenek az erősorrendben.

részletek
Olvastad már?