Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Sauber

A Sauber felkészült a sereghajtó szerepre

Peter Sauber, a róla elnevezett istálló alapítója elismerte, hogy a svájci csapat felkészült arra, hogy a 2017-es szezonban sereghajtók lesznek.

részletek

A női versenyzők is ugyanolyan jók lehetnek?

Szűk három héttel ezelőtt jelentette be a Sauber istálló, hogy fejlesztőpilótának a kolumbiai Tatiana Calderont szerződtetik, aki Susie Wolff óta az első női tesztpilótája lehet a Formula-1-nek.

részletek

Nem hátráltatják a kiesett napok Wehrleint

A legrosszabbkor érkezett Pascal Wehrlein sérülése, akinek csupán két tesztnap jutott, hogy nemcsak az új szabályokhoz, hanem csapatváltásához is alkalmazkodjon.

részletek

A Mercedes nem akarta leégetni Wehrleint

A német F1-es szerint Toto Wolff ezzel magyarázta döntését, miszerint nem őt, hanem Valtteri Bottast igazolták Lewis Hamilton mellé. A Manor korábbi pilótája így sem elégedetlen a helyzetével.

részletek

A Sauber 25. évét kezdi az F1-ben

A Sauber istálló 1993-ban jelent meg a Formula 1-ben, azóta megszakítás nélkül részei a Formula-1-es cirkusznak, még ha 2006 és 2009 között a BMW égisze alatt versenyeztek is.

részletek

Gondban van-e a Sauber?

Vajon mennyire nagy a Sauber problémája? A barcelonai tesztek során a harmadik legtöbb kört a svájci istálló autója futotta. A megbízhatóság rendben, a köridők azonban még nem. A Sauber autói mégis jobbak lehetnek, mint azt a köridők sejtetnék.

részletek

Kiderült, miért nem Wehrlein kapta a Mercedes-ülést

Az F1-es sajtó sokat szidta a Mercedes azért, mert nem a kézenfekvő opciót, Pascal Wehrleint választották Nico Rosberg helyére, ám a német pilóta elismeri, hogy ez volt a helyes döntés.

részletek

Agresszív versenyzés, igazi előzések - ez az idei F1?

Egy F1-es pilóta szerint idén sokkal keményebben csatázhatnak majd egymással, mert a Pirelli abroncsai jobban fogják ezt viselni - ráadásul több igazi előzésre számíthatunk.

részletek

Egy igazi autótörő: Andrea de Cesaris

Ebben az összeállításban egy igazi F1-es harcosról, a hírhedt olasz, Andrea de Cesarisról lesz szó, aki azt az érdekes rekordot is tartja, hogy 208 futamon szerepelt, de ezek közül egyetlen egyet sem tudott megnyerni.

részletek

Nehezen vezethető a Sauber, túlórázik a csapat

Marcus Ericsson, az istálló svéd F1-es pilótája szerint lesz dolguk az éjszaka folyamán a beállításokkal, mert egyelőre nem az igazi - közben Pascal Wehrlein is kipróbálhatta az új autót.

részletek

Teszten is szerepelhet az új női pilóta

Tatiana Calderón, a Sauber frissen kinevezett fejlesztőversenyzője egy interjúban elismerte, „benne van a pakliban”, hogy F1-es teszten tűnik fel az idei szezon során, sok múlik azonban szimulátoros teljesítményén is.

részletek

Biztonsági üzemmódban körözött a Sauber tesztelője

Antonio Giovinazzi, a Ferrari tartalékpilótája az elmúlt napokat a Saubernél töltötte, ahol a sérült Pascal Wehrleint helyettesítette - az olasz F1-es a baleset elkerülése érdekében nem akarta túlhajtani autóját.

részletek
Olvastad már?