Sauber - Formula.hu - 1
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 16. csütörtök

Sauber

Villeneuve: Leclerc csak káoszt okozna a Ferrarinál

Jacques Villeneuve szerint csak káoszt szülne Maranellóban, ha Sebastian Vettel mellé beültetnék idén Charles Leclerc-t. Úgy gondolja, hogy Raikkönen rászolgált a Ferrari bizalmára.

részletek

F1-Archív: Schumachernek esze ágában sincs visszavonulni

Argentin futam lehetőségét vizsgálják, Schumacher nem vonul vissza, a Toro Rosso várja Bourdais-t, vége a Williams-BMW partnerségnek, még visszatérne az Arrows, Alesi faképnél hagyja a Saubert. Az elmúlt két évtized hírei az F1-ből.

részletek

Még a Sauber is lenyomja a Toro Rossót?

A Ferrari-motoros csapatok óriásit léptek előre, míg a faenzai F1-es istálló nem igazán talált bele a fejlesztésekbe, így könnyen lehet, hogy még a Sauber is hamarosan elkerüli a tabellán.

részletek

A Sauber összeteheti a kezét Leclerc miatt

Bár a Sauber idei technikai fejlődése önmagában is figyelemre méltó, a csapat ugrásszerű előrelépésében legalább ugyanekkora szerepet játszik az utóbbi évek egyik legígéretesebb újonca is.

részletek

Perez szerint nem érdekli a nagy csapatokat a versenyzők teljesítménye

Sergio Perez úgy véli, ha valaki egyszer bekerül egy adott istálló juniorprogramjába, onnantól nyert ügye van, mert úgyis eljuttatják a Formula-1-ig, szinte teljesen függetlenül attól, milyen teljesítményt nyújt.

részletek

Szirotkin: Végleg elúszott az idei szezon

A tizedik helytől jobb eredményben idén már ne bízzon a Williams – sugallta pilótájuk, Szergej Szirotkin. Az orosz szerint kizárt, hogy csapata idén bármelyik istállót elcsípheti a pontversenyben.

részletek

Giovinazzi a Sauberben akar versenyezni

Antonio Giovinazzi kerek perec kijelentette, hogy jövőre az egyik Sauberben akar ülni. Négyszer fogja még idén vezetni az autót pénteken, ezalatt akarja bizonyítani, hogy érdemes rá.

részletek

Óriási bővítés előtt a Sauber

2016-ban közel járt a csődhöz a svájci istálló, most viszont nagy terveket szövögetnek a kiscsapatnál. A közeljövőben 33%-os bővítés következhet, ez pedig nem jó hír a riválisok számára.

részletek

Giovinazzi: Nem szimulátoros pilóta vagyok...

Érthető az olasz pilóta türelmetlensége, hiszen már egy ideje ott van az F1 kapujában, a Ferrarinál dolgozik, de nem versenyezhet, ebből pedig most már kezd elege lenni.

részletek

Ericsson: Jobban vezetek, mint valaha

Évek óta Marcus Ericsson az egyik fizetős pilótája a Formula-1-nek. 2018-ban sem nagyon tűnik ki a mezőnyből, de a svéd szerint idén megy neki eddig a legjobban, sokat fejlődött az elmúlt években.

részletek

Calderón megtörheti az F1 "nőtlenségét"

Négy évtizede indult utoljára F1-es futamon női pilóta, de huszonhat év telt már el azóta is, hogy utoljára egy hölgy nagydíjhétvégén (sikertelenül) próbálkozott. Tatiana Calderón ezt szeretné megtörni.

részletek

Giovinazzi: Jó lenne üléshez jutni 2019-re

Antonio Giovinazzi a héten előbb a Ferrariba, majd a Sauberbe ült be az F1 hungaroringi kollektív tesztjén. Az olasz egészen kiválóan ment, de tudja, ez sem garancia semmire. Persze azért bízik abban, hogy lesz helye 2019-re.

részletek
Olvastad már?