Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

Sauber

Egyre közelebb a Sauber-Honda megegyezés

Az F1-es motorgyártóknak kevesebb mint két hetük van arra, hogy nyilvánosságra hozzák, kiket látnak el termékeikkel 2018-ban, sajtóhírek szerint a Honda hamarosan bejelenti, hogy megállapodtak a hinwiliekkel.

részletek

Wehrlein: Újra ott leszek a ROC-on

Pascal Wehrlein balesetet szenvedett a Bajnokok Tornáján, ami miatt az F1-es évad első két versenyét kihagyni kényszerült. Ennek ellenére a német újra részt venne a neves eseményen.

részletek

Wehrlein: Nem hazudtunk a sérülésemről

A Sauber német pilótája szerint egy pillanatig sem titkolták, milyen súlyos a RoC-on elszenvedett sérülése, éppen ezért nem is érte, miért szőttek összeesküvés-elméleteket az F1-es rajongók.

részletek

McLaren: Jöjjön a második hondás csapat, de annak ára lesz

A McLaren istálló exkluzív szerződést kötött 2014-től a Honda motorszállítóval, korábban tiltották is, hogy mással szerződjenek a japánok. Most már nyitottabbak a kérdésben, de a második csapat ellátásának ára lenne.

részletek

Perez le tudna mondani a rózsaszínről egy élcsapat kedvéért

Sergio Perez az elmúlt években kinőtte magát a fizetős pilóták státuszából és megmutatta, hogy számolni kell vele. Remekül érzi magát rózsaszínben, de nem titkoltan álmaiban vörösben látja magát.

részletek

Wehrleint meglepte, milyen fitten tért vissza

Az első két verseny kihagyása után Bahreinben végre rajthoz állhatott a Sauber német versenyzője, aki ráadásul kis híján pontot is szerzett a svájci alakulatnál töltött első F1-es futamán.

részletek

Wehrlein: Fantasztikus visszatérés

Pascal Wehrlein körül mostanában rengeteg dolog történt, Kínában már a lecserélését vizionálták. Most azonban csodás teljesítménnyel vágott vissza a kétkedőknek.

részletek

Küszöbön a Sauber-Honda megállapodás?

Korábban is felmerült már pletykaszinten ez a kapcsolat, de most a Sauber és a Honda igen közel került ahhoz, hogy a 2018-as szezonra motorszállítói szerződést kössön egymással.

részletek

Wehrlein: Nem értem és nem is érdekel

A Sauber visszatérő F1-es versenyzője szerint hallotta a negatív hangokat, de ha valaki nem ismeri a helyzetét, akkor talán nem kellene kritizálnia - most már nincsenek fájdalmai, így vezethet.

részletek

Giovinazzi valóban elszállt volna?

Egyszer fent, egyszer lent. Giovinazzi felemás bemutatkozáson van túl eddigi két nagydíját követően a Formula-1-ben. Többen már elkezdték temetni a két autótörést bemutató pilótát, de nem korai ez még?

részletek

Wehrlein kész visszatérni Bahreinben

Pascal Wehrlein az első két futam kihagyása után úgy fest, Bahreinben akcióba lendülhet újra. Januárban a Bajnokok Tornáján egy ütközés következtében szenvedett kisebb töréseket egyik csigolyájában.

részletek

Grosjeant bosszantották a Sauberek

Az évadnyitó Ausztrál Nagydíjon tükörsimán ment minden Grosjean számára a kieséséig, Kinában azonban folyamatosan frusztrált volt – ez a versenyen sem változott meg.

részletek
Olvastad már?