Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök

Sauber

Raikkönen: A Saubernél minden adott

A finn F1-es világbajnok szerint régi-új csapatánál minden megvan ahhoz, hogy igazán jó autót építsen 2019-re, az első benyomásai pedig biztatóak voltak a szezont követő teszten.

részletek

Giovinazzi: Az eddigi tapasztalataim nem sokat segítenek

Antonio Giovinazzi jövőre a Saubernél mutatkozik be, mint főállású Formula–1-es versenyző. Az olasz úgy érzi, habár 2017-ben már kipróbálhatta magát éles helyzetben is, ezek a tapasztalatok nem fognak sokat segíteni a jövő évre való felkészülésében.

részletek

Jövőre Raikkönen szolgáltathatja a meglepetést

2019-ben az évad egyik legnagyobb pozitív meglepetése lehet az Alfa Romeo-Sauber – Kimi Raikkönen páros remeklése, így gondolja Martin Brundle, egykori F1-es versenyző. Valóban így lesz?

részletek

Ericsson le is mondott az F1-es visszatérésről?

Marcus Ericssont tartalékpilótaként nevezték meg a Saubernél, IndyCar-szerződése azonban prioritást élvez. Ráadásul most már úgy nyilatkozik, hosszabb időre tervez Amerikában.

részletek

Raikkönen: Éppen ez az, amire vágytam

Bő másfél évtized telt el azóta, hogy Kimi Raikkönen utoljára a Sauber színeiben állt rajthoz a Formula-1-ben, most ismét a svájciakat erősíti. A veterán finn új kihívásokra vágyott, meg is kapta, amit akart.

részletek

Megjött az újhullám

Két saját nevelésű fiatal pilóta is fontos mérföldkőhöz érkezett az Abu Dhabiban bonyolított Pirelli-gumiteszt zárónapján: Charles Leclerc a Ferrarit, Pierre Gasly pedig a Red Bullt vezethette annak tudatában, hogy 2019-ben már nevelőegyesületeik színeit képviselik majd a futamokon. A formula.hu mindkettejüket megkérdezte arról, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodtak.

részletek

Leclerc kitűnő vezetéssel köszönne el csapatától

Vasárnap vezet utoljára az Alfa Romeo-Sauber istálló számára Charles Leclerc, jövőre már a Ferrari volánjánál láthatjuk. Köszönetét kiváló eredménnyel szeretné tolmácsolni a svájciaknak.

részletek

Calderón lenyűgözte a Saubert

Első „igazi” F1-es tesztjét teljesítette a jelenleg Formula-3-ban versenyző hölgypilóta, Tatiana Calderón, aki a két nap során igazán jó benyomást tett a svájci csapatra.

részletek

Ericsson: Nem csak Leclerc miatt fejlődtünk

A tavalyi szenvedést követően 2018-ban teljesen újjászületett az Alfa Romeo-Sauber istálló. Marcus Ericsson úgy véli, nem kizárólag Charles Leclerc járult hozzá ehhez, hanem ő maga is.

részletek

Leclerc nem várt ilyen jó Saubert

Hatalmasat javult a svájci gárda teljesítménye 2018-hoz képest. Charles Leclerc is elismeri, hogy csapata már nem sereghajtó, és szerinte 2019-ben is jó lehet a Sauber.

részletek

Raikkönen a Sauberről: Miért aggódjak?

A tapasztalt finn pályafutása korábbi fejezetére emlékeztetett: amikor a Lotushoz igazolt, sokan leírták, mégis bravúrosan felhozta a csapatot. Célzott rá, hogy ez a Saubernél is megtörténhet.

részletek

A Sauber is saját juniorprogramot indít

Lassan minden, magára valamit is adó csapatnak van utánpótlás-neveldéje az F1-ben, most a Sauber is beállt a sorba, és egy kisebb bajnokságokban szereplő cseh csapattal szerződött le ennek megvalósításához.

részletek
Olvastad már?