Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Sauber

F1-Archív: A Ferrarinak túl drága a Formula-1

Sylvester Stallone bocsánatot kért az F1-rajongóitól, Barrichellót rögtön lenyűgözte az F2004, Perez politizált, autóbemutatók és tesztek zajlottak: ez történt az elmúlt két évtizedben február 9-én.

részletek

Érdekességek a búcsúzó Sauberről

Eltűnik a Sauber név a Formula-1-ből, 1993 óta pedig az egyik legszerethetőbb istálló volt a Formula-1-ben. Szerencsére nem szűnik meg a csapat, csak átalakul Alfa Romeo Racinggé.

részletek

Képzavar: A Fiat megveheti az Alfa Romeót

Még szinte át sem nevezték a Sauber csapatát Alfa Romeo Racinggé, máris napvilágot láttak olyan információk, miszerint a Fiat konszern teljes egészében felvásárolhatja a hinwili csapatot.

részletek

Egy szuperlicenszpontja sincs az F1-hez legközelebb álló pilótanőnek

Susie Wolff szurkol, hogy Tatiana Calderonnak sikerüljön, ami neki nem. Ugyanakkor létezik egy leküzdendő „akadály”, ahogyan ő nevezi: a szerepléshez szükséges 40 szuperlicenszpont.

részletek

Alfa: Raikkönen kisebb csapattal is képes nyerni

Hiába keressük a Saubert a Formula-1 mezőnyében, az Alfa Romeo teljes egészében átvette az irányítást. Komoly fejlődési folyamat közepén járnak, Kimi Raikkönen érkezésével pedig vezérük is lett.

részletek

Jöhet a nagy ugrás az Alfa Romeónak?

A hét egyik nagy híre volt, hogy a Sauber név teljesen eltűnik a Formula-1-ből, az istálló Alfa Romeo-Racing néven indul idén, a Ferrari még erősebb támogatásával. Négy Ferrari a mezőnyben?

részletek

Eltűnik a Sauber név az F1-ből

Újabb névváltozás történik a rajtrácson, mégpedig egy jelentős átalakulás: a gazdag múltú Sauber nevet lecserélik, a csapat Alfa Romeo Racingként folytatja.

részletek

Az élcsapatokhoz mérte magát a Sauber

Fred Vasseur szerint azért tudtak ekkorát fejlődni, mert volt honnan és ugyanezt gondolja a gyári Renault-ról is. A következő lépés viszont sokkal nehezebbnek ígérkezik.

részletek

Retro - Sergio Perez legemlékezetesebb F1-es pillanatai

A sportág egyetlen mexikói pilótájának 29. születésnapján szemezgessünk a Checo-összesből: balesetek, zseniális megmozdulások, no és felejthetetlen balhésorozat Esteban Oconnal.

részletek

Raikkönen tette meg az első lépést a Sauber felé

A finn menedzsere elárulta: nem a svájciak keresték meg először Kimi Raikkönent, hanem a versenyző közeledett a csapat felé. A megállapodás megszületett, így a finn 2019-ben is a mezőny tagja lehet.

részletek

A riválisok is odafigyelnek a Sauberre

Az Alfa Romeóval való kapcsolat eddig nagyon gyümölcsözőnek bizonyult, a többiek pedig úgy gondolják, hogy tartaniuk kell ettől a csapattól - folytathatják a 2018-ban látott fejlődést?

részletek

Exkluzív: A Sauber magyar modellépítője

Bár álmodott róla, sosem törekedett rá, hogy egyszer a Formula-1-ben dolgozzon, amíg autófényező képesítésével be nem adta jelentkezését a svájci istálló aerodinamikai részlegéhez. Bódi Dáviddal beszélgettünk.

részletek
Olvastad már?