Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 21. szombat

Sauber

Hatalmasat fejlődhet a Sauber

Az idei sereghajtóval jövőre bizonyára számolni kell. A Sauber istálló a Ferrari hathatós közreműködésével óriásit léphet előre. Úgy fest, elbúcsúzik a svájci csapat a rajtrács hátsó régiójától.

részletek

Wehrlein a Toro Rossóhoz kerülhet

Sokan leírták Pascal Wehrleint, miután kiderült, hogy a Sauber nagy valószínűséggel nem tart igényt a szolgálataira. Most új lehetőség csillant meg a német tehetség számára.

részletek

Ericsson túlsúlyos csapattársához képest

A svéd jóval termetesebb csapattársánál, ami szerinte nem csak a nyers tempóban, hanem egy jobb ülés megtalálásában is hátráltatja őt. Jövőre a Williamshez ment volna, de a legjobb esélye a Sauber.

részletek

A Saubernek orvosa van, nem csapatfőnöke

A hinwili F1-es gárda nyáron érkezett irányítója lépésről lépésre akarja kielemezni a csapat nehézségeit, hogy aztán hosszú évek szenvedése után újból meginduljanak a középmezőny felé.

részletek

A Ferrari mindkét újoncát betolná a Sauberhez

Az F1 kapujában álló mindkét nevelt pilótáját autóba ültetné 2018-ban a maranellói csapat, melyre az utóbbi hónapok mozgolódásai után a Sauber adhat megoldást.

részletek

Jött az új főnök, rögtön nőni kezd a Sauber

A hinwili alakulat 2018-ban újra az F1 középmezőnyében küzdene, így több területen is komoly bővítések vannak tervben náluk.

részletek

Jövőre nem fogunk ráismerni a Sauberre

A tavalyi komoly pénzügyi krízis megakadályozta a Sauber istállót, hogy a lehető legtökéletesebb autót tervezze meg és az erőforrás is gyenge. 2018-ban ismét eljöhet a svájci csapat ideje, érdemes lesz figyelni őket.

részletek

Leclerc már idén csatlakozik a Sauberhez

Egészen egyértelmű jel utal arra, hogy a Ferrari-junior jövőre a svájci istálló pilótája lesz: az F2 éllovasa szabadedzéseken vezeti a C36-ot elsősorban olyan pályákon, melyeket nem ismer.

részletek

A Honda olyan, mint a kivert kutya

Hatalmas mennyiségű pénzzel és nagy tervekkel tért vissza a Honda a McLaren partnereként a Formula-1-be. Úgy tűnt, jövőre három csapata is lesz, most egy is kétséges. Mindenki szabadulna?

részletek

Ezért nem váltott Hondára a Sauber

Idén több problémával is küszködik a Honda: a megbízhatósággal és a teljesítménnyel is szenvednek. Mégsem ez okozta azt, hogy nem jött létre megállapodás a japán gyártó és a Sauber között.

részletek

Hova tovább, Pascal Wehrlein?

Mivel a Ferrari B-csapatot tervez kreálni a Sauberből, a Mercedes által patronált német F1-es tehetségnek egyre kevesebb lehetősége van arra, hogy ülést találjon magának 2018-ra.

részletek

Raikkönen mélypontjai és feltámadásai

Kimi Raikkönen elpusztíthatatlan a Formula-1-ben, számos mélypontot átélt már karrierje során, de minden alkalommal fel tudott állni a padlóról. Újabb virágzását éli a finn pilóta.

részletek
Olvastad már?