Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Salo

Védik Szirotkin kiválasztását: Ő a legjobb a Williamsnek

Nem övezte egyöntetű öröm Szergej Szirotkin kinevezését – leszámítva persze Oroszországot –, a versenyző támogatói azonban hangsúlyozzák, az újonc felkészült az F1-re, és alkalmas a pozícióra.

részletek

Életveszélyes fenyegetés a büntetés miatt

Bekövetkezett, amitől többen is tartottak, Mika Salót, aki Austinban a versenybíróság tagja volt, életveszélyesen megfenyegették Max Verstappen megbüntetése miatt.

részletek

Raikkönent muszáj volt büntetni

Kimi Raikkönen megkérdőjelezte büntetése jogosságát a Belga Nagydíjon, most azonban honfitársa egyértelműen levezette, miért nem úszhatta meg a finn pilóta a büntetést.

részletek

Raikkönen után Vettel is hosszabbíthat

A Ferrari korábbi F1-es pilótája szerint Kimi Raikkönen szerződéshosszabbítása az előszele annak, hogy Sebastian Vettelt is sikerül maradásra bírnia a maranellói istállónak.

részletek

Ki a legszigorúbb versenybíró?

Az FIA 2014 óta a versenybíróságban minden futamon egy volt versenyzőt is alkalmaz, akik az esetleges büntetéseknél segítenek. Melyikük a legkeményebb és ki a leglágyabb szívű?

részletek

„Egy pilóta sincs, aki helyettesíthetné Raikkönent”

Napokkal azután, hogy sötét jövőt vázolt honfitársa elé, a korábbi F1-es pilóta Mika Salo most védelmébe vette Kimi Raikkönent, mondván, a Ferrari jól tenné, ha megtartaná jövőre is a Jégembert.

részletek

„Raikkönennek kettes számúnak kell lennie a Ferrarinál”

Még mindig nincs vége a Monacói Nagydíj utózöngéjét jelentő „a Ferrari csapatutasítást alkalmazott”-sztorinak: egy korábbi F1-es pilóta szerint a finn egyértelműen háttérbe szorult a maranellóiaknál.

részletek

A 2017-es Ferrari nem Raikkönenre lett szabva?

Kimi Raikkönen látványosan gyengébb teljesítményt nyújtott az első három futamon, mint csapattársa, Sebastian Vettel. Igaz a feltevés, hogy abszolút Vettel stílusára tervezték a Ferrarit?

részletek

Retro - Káosz és bunyó az első újkori Argentin Nagydíjon

1995-ben a szezon második versenyét Buenos Airesben rendezték, az időmérő edzéseken és a futam (két) rajtjánál is igen nagy káosz alakult ki, de a verseny remek küzdelmet hozott - VIDEÓVAL.

részletek

Kis híján szombaton rendezték a Kínai Nagydíjat

A versenyigazgatóság mérlegelte pénteken délután a lehetőségeket a Kínai Nagydíj időpontjának megváltoztatásával kapcsolatban és nem sok hiányzott, hogy elrendeljék a szombati rajtot.

részletek

Bottas jobb versenyben, mint Hamilton?

A háromszoros világbajnok közismerten időmérős ász, egy F1-et megjárt finn azonban elképzelhetőnek tartja, hogy az új Mercedes-pilóta versenykörülmények között jobb lesz nála. Úgy véli, egyéves szerződése nem jelent gondot Bottasnak.

részletek

Honfitársa már most leírta Bottast

Nem kérdés, hogy Valtteri Bottasnak élete eddigi legnagyobb kihívását jelenti, hogy Lewis Hamilton csapattársa lett a Mercedesnél. Korábbi F1-es pilóta honfitársa szerint nem sok esélye lesz a brit ellen.

részletek
Olvastad már?