Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 27. kedd

Sajtóközlemény

Többé nem kell körbe-körbe nézelődni

Mind ismerjük azt a stresszes érzést, amikor a forgalomban meghalljuk a sziréna hangját, és próbáljuk megállapítani, honnan közelít a megkülönböztető jelzést viselő jármű – hiszen ha nem adunk neki időben utat, azzal feltartjuk, és bajt okozhatunk másoknak.

részletek

Magyar János: Felemás vasárnap

Vasárnap Janira egy időmérő és két futam várt a Pannónia-ring második napján. - A délelőttöt egy pole pozícióval nyitotta a Magyar Racing Team versenyzője.

részletek

Hankook Racer Cup: Három futam, három győztes

Különösen izgalmasan alakult a Hankook Racer Cup második versenyhétvégéje, nemcsak az időjárás tekintetében, hanem a verseny kimenete szempontjából is. A Pannoniaring három futamnak adott otthont, ahol minden versenyen más pilóta állhatott a dobogó legmagasabb fokára, sőt a dobogós helyezések is úgy oszlottak el, hogy az abszolút bajnoki tabellán szinte fej-fej mellett áll az első-három helyezett.

részletek

Gender győzelem a kaotikus vasárnapon!

A Pannónia-Ringen lezajlott az OB forduló mai penzuma, ami a Gender Racing Team számára egy időmérő edzést és két versenyt jelentett. Rónai Tamás és Stern Roland egyformán a második helyre lőtték be magukat kategóriájukban, tehát remek pozícióból vághattak neki a futamoknak. Nézzük, hogyan látták a napot és a hétvégét a pilóták, valamint a csapatvezetés:

részletek

Drift Matsuri – ahogy ők szeretik…

2017. július 15-én és 16-án megrendezésre kerül nem csak Máriapócs, hanem Magyarország első EBISU DRIFT MATSURI-ja, ahol egyetlen szabály lesz csak, még pedig az, hogy nincs szabály.

részletek

Már szombaton nagy csaták a Pannónia-Ringen

Szombaton és vasárnap kerül sor a He-Do Hankook Autós Gyorsasági OB III-IV-V. fordulójára a Pannónia Ringen. Az első napon délelőtt az időmérő edzések zajlottak, majd délben, embert próbáló hőségben rajtolt az első verseny, melyen az OB I. kategória kilenc résztvevője mérte össze tudását.

részletek

Gender: Dupla dobogó a Pannónia-Ringen

Egy kvalifikáció, egy futam. Ez volt a mai program a gyorsasági országos bajnokság mezőnyének a Pannónia-Ringen. A formaautósok viszonylag korán, már délután 16 órára letudták a napot, és a Gender Racing Team pilótái két remek második helyezéssel gazdagodtak!

részletek

Íme, a Skoda diákjainak új elektromos őrülete

A Skoda CITIJET, a Skoda FUNSTAR és a Skoda ATERO után megérkezett a Skoda ELEMENT, a Skoda Akadémia diákjainak negyedik autója.

részletek

310 kilométer egy töltéssel - Lehetséges!

Ford legújabb teljesen elektromos hajtású autója, a Focus Electric, amelynek akkumulátora a gyorstöltő technológiával 30 perc alatt tölthető fel nulláról akár 80 százalékos szintre a múlt héten bebizonyította, hogy az elektromos autók nem csak városi használatra alkalmasak.

részletek

A #67-es Ford GT második helyezésének története

A Ford idén is ott volt Le Mansban, hogy megismételje tavalyi legendás sikerét a világ legkeményebb autóversenyén. Az utolsó néhány kör méltó volt a híres #golikehell felszólításhoz, hisz Harry Tincknell a #67 Ford GT volánja mögött az utolsó pillanatokban a Porschét megelőzve végzett a második helyen. A verseny izgalmáról, a pilóták és a team emberfeletti küzdelméről és a győztes pillanatokról szól ez a kis film:

részletek

Kovács Zsombor csatlakozott az MHH Kart Teamhez

Sikeresen mutatkozott be Kovács Zsombor az MHH Kart Teamben, és egy eseményekben bővelkedő hétvégén a harmadik helyet szerezte meg Max Seniorban. Krózser Menyhért egy ütközés után az utolsó helyről rajtolva a MicroMax szuperdöntőjében második lett, a hétvégi összeredménye alapján pedig a nyolcadik helyen végzett.

részletek

Gender Racing – A Pannónia-Ringen is a győzelem a cél!

Az előttünk álló hétvégén a Pannónia-Ringre költözik a Gyorsasági Autós Bajnokság és az Eset V4 cup mezőnye. Sokéves tapasztalat, hogy ezen a pályán nemcsak az ellenfelekkel, de a pokoli hőséggel is meg kell küzdenie a formaautós mezőnynek, így Tóth Gender Tamás fiainak is.

részletek
Olvastad már?