Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Sajtóközlemény

A Pappas Auto továbbra is a siker útján

A stratégiai beruházások és anyavállalat által diktált strukturális változások nagyban hozzájárultak a Pappas Auto Magyarország Kft. elmúlt évi jelentős forgalom- és árbevétel-növekedéséhez.

részletek

Mi lesz a dízel autók sorsa?

Szeretnénk mindenekelőtt hangsúlyozni, hogy MGE és tagvállalatai számára, akik mögött maguk az autógyártók vannak, kiemelt fontosságú, hogy az utakon futó gépjárművek ne, vagy a lehető legkisebb mértékben bocsássanak ki káros anyagokat. Meggyőződésünk, hogy az emberek egészségének megőrzése a legfontosabb szempont.

részletek

Bemutatták a világ első etanollal is működő hibrid autóját

A brazíliai Sao Paulóban megrendezett eseményen mutatta be a Toyota a világ első, etanollal is működő hibrid autójának (Hibrid FFV) prototípusát. A bemutatón az állam kormányzója mellett a helyi egyetemek vezetői és a cukornádipari szövetség (UNICA) képviselői is megjelentek. A prototípus praktikusan egyesíti egy rugalmas üzemanyag-felhasználású, azaz benzinnel és etanollal egyaránt működő hajtás (FFV) és a Toyota híres benzines-elektromos hibrid rendszerének előnyeit.

részletek

Európai telivér - Itt az új Ford Mustang

A Ford bemutatja az új Ford Mustang karcsúbb, gyorsabb és modernebb változatát, ami megújult külsővel, továbbfejlesztett hajtásláncokkal és futóművel, fejlettebb vezetősegítő rendszerekkel és még több személyre szabási lehetőséggel nyűgözi majd le a legendás modell európai rajongóit.

részletek

Hadik bajnok navigátorral az oldalán

Kimondva, kimondatlanul az idei ralibajnokság egyik favoritjának, bajnokesélyesének számít Hadik András. A miskolci pilóta már az elmúlt esztendőkben is számtalanszor bebizonyította, hogy az élmezőny stabil tagja, bármikor képes a futamgyőzelemre, vagy a pódium valamelyik értékes helyének megszerzésére.

részletek

Vinczéék az állandóságot képviselik

Komoly felelősség címvédőként érkezni az szezonnyitóra. Az emlékek még frissek, és egész biztos, hogy Vincze Ferenc számára örökre megmaradnak. Tavaly novemberben pályafutása első abszolút futamgyőzelmét aratta Egerben, most pedig a Heves megyei utakon vehet lendületet az új bajnokság első megmérettetésén.

részletek

Eger Rali: Új kupasorozat a fiataloknak

A Peugeot sohasem riadt vissza a kihívásoktól, bizonyítja ezt azzal is, ahogyan az idén visszatér a magyar ralibajnokságba. Pénzdíjas márkakupát szervez utánpótlás-nevelő céllal, a győztes pedig számos nyereménnyel gazdagodik: többek között azzal, hogy térítésmentesen állhat rajthoz egy külföldi futamon a következő esztendőben. Plusz motivációt jelenthet a Peugeot 208 R2 Rally Cup résztvevőinek, hogy a hétszeres abszolút magyar bajnok, ifj. Tóth János lesz a pilóták mentora. Ki mástól lenne érdemesebb tanulni, mint az elmúlt két évtized legeredményesebb magyar versenyzőjétől?

részletek

A Toyota már teszteli a jövő taxi szolgáltatását

A Toyota, a JapanTaxi, a KDDI és az Accenture közös pilot-programmal tesztelte a mesterséges intelligenciával támogatott taxis szolgáltatást: a négy vállalat közös munkájának eredményeként született meg az a taxis diszpécser-rendszer, ami az okostelefonok lokációs big data*1 adatfolyamát és az adott területre szervezett rendezvények információit összevetve előre felméri a taxiszolgáltatás iránti igényeket. A vállalatok Tokió területén egy kísérleti program során tesztelték a rendszer működését.

részletek

Elektromos ördög a Pikes Peak-i felfutásra

Bemutatkozott a Volkswagen legújabb motorsport újdonsága, az I.D. R Pikes Peak. Ezzel a tisztán elektromos tanulmány versenyautóval áll ugyanis rajthoz a Volkswagen a 2018. június 24-án megrendezésre kerülő Pikes Peak-i Nemzetközi Hegyi Felfutó versenyen az egyesült államokbeli Colorado államban.

részletek

Turánék újra Egerben

Fél év sem telt a 2017-es utolsó bajnoki futam óta, és máris újra Egerben és környékén küzdenek a tizedmásodpercek és egymás ellen az ország legjobb ralisai. A Turán Motorsport versenyzőpárosa megújulva, és izgatottan várja az új szezont.

részletek

Sportos, kompakt, telve fejlett technikákkal

Így fest a jövő Skoda nagyvárosi crossover modellje. A tanulmány újraértelmezve hozza el újabb járműszegmensbe a Skoda nagysikerű SUV-modelljeinek karakteres stílusjegyeit.

részletek

Eger Rali: 15 R5-ös és közel 200 autóval rajtol az ORB

A hazai autós szakágak közül a ralisok ébrednek leghamarabb, hiszen az előttünk álló hétvégén a Credobus Eger Ralival megkezdődik az idei bajnokság. A Heves megyei szezonnyitó a különféle bajnoki osztályokat (CEZ, ORB, ORC, Rallye2, Historic) tekintve rendkívül népes, közel kétszáz autót számláló mezőnyt vonultat fel.

részletek
Olvastad már?