Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 15. szombat

Sajtóértesülések

Sajtó: Év közben becsődölhet a Force India

Nem kizárt, hogy a szezon közben 18-ra csökken a mezőny létszáma. A Globo szerint a Force India helyzete annyira rossz, hogy sürgősen vevőt kell találnia, különben összeomlik.

részletek

Energiaitalos cég akarja megvásárolni a Force Indiát

A jogi ügyeitől elfoglalt Vijay Mallya megválna csapatától: a brit sajtó hírei szerint már van is érdeklődő, aki több száz millió fontot kínálna az alakulatért.

részletek

Csupa vörös Ferrarit várnak Olaszországban

A Red Bullhoz hasonlóan újdonsággal készül színvilágát illetően a Ferrari is. Persze nem kérdés, hogy a csapat autója piros lesz, annál érdekesebb, mennyire piros: jobban, mint az elmúlt évtizedekben akármikor.

részletek

Sajtó: Kubica két évre aláírt a Williamshez

A holland média tényként számolt be arról, hogy Robert Kubica 2018-as visszatérése megvalósul: forrásaik szerint a lengyel nem is egy, hanem rögtön két évre kötött szerződést.

részletek

Sajtó: A Toro Rosso már döntött 2018-as párosáról

A közeljövőben bejelentést tesz jövő évi versenyzőiről a Toro Rosso az F1-es szaksajtó szerint. A jelek alapján eldöntött tény, kik kapják a Honda-motorra váltó istálló üléseit.

részletek

Sainzot vinné a McLaren?

Indul a silly season, egyre több hír bukkan fel a bizonytalan sorsú versenyzők és autók lehetséges jövőjével kapcsolatban: sajtóértesülések szerint a McLaren szeretné leigazolni az ifjú spanyolt az STR-től.

részletek

Sajtó: Kínai csapat készül a Formula-1-be

Német sajtóértesülések szerint több istálló mérnökeit keresték meg munkalehetőséggel: 2018-ban egy angliai székhelyű, kínai tőkéjű formáció csatlakozna a világbajnoksághoz.

részletek

Sajtó: Őt akarja megszerezni a Mercedes

A hírek szerint 10 millió eurót ajánlott fel partnercsapatának a Mercedes, ők azonban ennyiért nem engedik el versenyzőjüket, hiába alkalmazhatnák helyette Pascal Wehrleint, akit Wolffék nem akarnak.

részletek

Nem kell menekülni, amikor nőt látunk a volánnál

A She's Mercedes kezdeményezés keretében több száz, jogosítvánnyal rendelkező nő körében végzett pilot kutatást a Trend Inspiráció Fogyasztói Magatartás Kutató Intézet közreműködésével a Mercedes-Benz Magyarországon.

részletek

Sajtó: Leigazolta Massa utódját a Williams

A még mindig fiatalkorú Lance Stroll 20 millió dollárt fizetett ki azért, hogy a világ számos versenypályáján tesztelgessen a Williamsszel: minden jel arra mutat, hogy ő lesz a csapat következő évi F1-ese.

részletek

Schumacher SMS-t küldött a feleségének?

Az egyik német újság szombati száma a címlapon hozta le a hírt, miszerint a 2013 végén súlyos síbalesetet szenvedő F1-es legenda SMS-t írt a feleségének. Nem árt azért fenntartásokkal kezelni ezt…

részletek

Sajtó: Eldőlt, hol folytatja Perez

Az elvileg a Force Indiával 2017-re is érvényes szerződéssel rendelkező, de ennek ellenére igen intenzíven nézelődő mexikói F1-es jövője eldőlt – állítja a brit Sky Sports helyszíni tudósítója.

részletek
Olvastad már?