SainzJr - Formula.hu - 1
Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 15. szerda

SainzJr

Sainz a McLarennél is kiköthet

Már azelőtt potenciális partnerként tekintett a McLaren Carlos Sainzra, hogy hivatalossá vált volna Ricciardo renault-s átigazolása. Ha a Red Bull nem kéri vissza pilótáját, a McLaren lecsaphat rá.

részletek

Renault: Sainz pótlására is fel kell készülni

Még nem dőlt el, hol fogja folytatni Carlos Sainz 2019-ben. A francia gárda nagyon szeretné megtartani a spanyolt, de arra is megoldást kell találniuk, ha a Red Bull visszavenné tőlük őt év végén.

részletek

Sainz: Veszélyben a Renault 4. helye

Ugyan 19 pont az előnye a francia gárdának az ötödik pozícióban tartózkodó Haasszal szemben, Carlos Sainz szerint könnyen elveszíthetik helyüket a feltörekvő riválisok miatt.

részletek

Sainz sajnálja a MotoGP-s srácokat

Nem azt kapta az újraaszfaltozott brit pályától Carlos Sainz, amit várt. A spanyol elmondása szerint jobb lett a tapadás, de megmaradtak a hepehupák, aminek a MotoGP versenyzői nem fognak örülni.

részletek

Sainz győzelemre vezetné a Renault-t

A 2017-es év végén csatlakozott a francia gárdához Carlos Sainz, de csak egy éves kölcsönszerződésről van szó. A spanyol nagy tetteket vinne véghez a Renault-val, de nem maga dönt jövőjéről.

részletek

Sainz: Csak a Red Bull dönthet a jövőmről

Az utóbbi napokban a Red Bull és a Honda megállapodásától hangos a sajtó. Carlos Sainz szerint az energiaitalosok és a japánok szerződése nem befolyásolja azt, hol versenyez a közeljövőben.

részletek

A Renault nem biztos Sainz megtartásában

Nico Hülkenberg a Renault-nál marad még évekig, Carlos Sainzról azonban ez nem jelenthető ki teljes bizonyossággal. A spanyol kölcsönben van a franciáknál, de a csapat szeretné megtartani őt.

részletek

Optimizmussal készül a Renault hazai futamára

Hosszú idő után hazai versenyen vesz részt a francia gárda, hiszen 2008-ban volt az utolsó F1-es versenyhétvége Franciaországban. Hülkenberg és Sainz motiváltan érkezik a Paul Ricardra.

részletek

Sainz: A Renault feljebb lépne a top 10-ben

Nem megy rosszul idén a franciák gyári csapatának: eddig minden hétvégén pontot szereztek, és Carlos Sainz szerint a mostani kiegyensúlyozottságukat idővel előrelépésre válthatják.

részletek

Sainz: A hiperlágy felpezsdíti Monacót

A Renault spanyol pilótáján kívül hasonlóan vélekedik az új Pirelli-abroncsokról Brendon Hartley, míg a gumigyártó vezérigazgatója inkább Kanadában vár áttörést gumifronton.

részletek

Sainz autója sem volt tökéletes Barcelonában

A Renault spanyol versenyzője üzemanyagnyomás-problémákkal küzdött a Spanyol Nagydíjon, hasonlóan, mint német csapattársa, de így is pontszerzőként zárta hazai futamát.

részletek

A Renault mindenáron megtartaná Sainzot

Bár eddig Nico Hülkenberg sokkal jobban szerepelt csapattársánál, a franciák mindenképp ragaszkodnak Carlos Sainzhoz is, akit nem szeretnének visszaengedni a Red Bullhoz 2019-ben.

részletek
Olvastad már?