Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 21. vasárnap

SainzJr

Sainz: A motor a Renault visszaesésének oka

Míg korábban a francia gárda tűnt a legerősebbnek a három nagycsapat után, mostanra változott a helyzet. A Force India és a Haas is fenyegetést jelenthet nekik a negyedik helyért folytatott harcban.

részletek

Pontot mentett a Renault Suzukában

Egy rossz időmérő után Carlos Sainz ismét az első tízbe juttatta a francia gárdát, Nico Hülkenberg viszont kiállni kényszerült a futamból. A versenyzők szerint pozitív mérleggel távozhatnak Suzukából.

részletek

400 méternyi szabad pálya egy tiszta körért

Olyan érzékenyek a mai F1-es autók a szélárnyékra, hogy olykor hét másodperces előnyre van szükségük egy tiszta időmérős körhöz – állította Carlos Sainz, aki már az új első szárnyak bevezetését várja.

részletek

Sainz szemfertőzéssel versenyez Szocsiban

Nincs egyszerű hétvégéje a Renault spanyol pilótájának: az első szabadedzést ki kellett hagynia szemprobléma miatt, a másodikon viszont boldog volt autója teljesítménye miatt.

részletek

Sainz reméli, megmarad a kapcsolata Alonsóval

Carlos Sainz jövőre a McLarennél fog versenyezni, ugyanott, ahol eddig honfitársa, Fernando Alonso. Az ifjabbik spanyol reménykedik benne, hogy a jövőben is kap egy pár jó tanácsot Alonsótól.

részletek

Sainz nem írná le a Force Indiát

Bár már csak hat futam van hátra a szezonból, Carlos Sainz úgy véli, fenyegetést jelenthet a Force India a negyedik helyért folytatott harcban. A spanyol pilóta a Renault gyengeségét is megnevezte.

részletek

Sainz: Ez több mint elég szülinapi ajándéknak

Felemás időmérőn van túl a Renault Olaszországban: Carlos Sainz az első tízben végzett, míg csapattársa, Nico Hülkenberg a mezőny végéről vághat neki a vasárnapi futamnak.

részletek

Sainz továbbra is 2018-ra koncentrál

Nemrég vált biztossá, hogy Carlos Sainz váltja Fernando Alonsót a McLarennél, de a fiatalabbik spanyol szeretne jó eredményeket elérni a Renault-val, és a csapat célkitűzéseiről is beszélt.

részletek

Sainz furcsának titulálja 2018-at

A spanyol pilótának év elején több pontszerzés sikerült, holott akkor egyáltalán nem gondolt a jó szereplésre. A szezon második fele lett gyengébb a számára, amikor erősebb futamokra számított.

részletek

Sainz a McLarennél is kiköthet

Már azelőtt potenciális partnerként tekintett a McLaren Carlos Sainzra, hogy hivatalossá vált volna Ricciardo renault-s átigazolása. Ha a Red Bull nem kéri vissza pilótáját, a McLaren lecsaphat rá.

részletek

Renault: Sainz pótlására is fel kell készülni

Még nem dőlt el, hol fogja folytatni Carlos Sainz 2019-ben. A francia gárda nagyon szeretné megtartani a spanyolt, de arra is megoldást kell találniuk, ha a Red Bull visszavenné tőlük őt év végén.

részletek

Sainz: Veszélyben a Renault 4. helye

Ugyan 19 pont az előnye a francia gárdának az ötödik pozícióban tartózkodó Haasszal szemben, Carlos Sainz szerint könnyen elveszíthetik helyüket a feltörekvő riválisok miatt.

részletek
Olvastad már?