Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Sainz

Hogy jön Sainz Arnold Schwarzeneggerhez?

Carlos Sainz nagyon várja már az idénykezdést Melbourne-ben és azt is elárulta, mi köze az idénynyitó futamnak Arnold Schwarzeneggerhez.

részletek

Sainznak óriási megerősítés Prost dicsérete

Az F1-es paddock által nagyra becsült Alain Prost véleménye eddig rendkívül pozitív Carlos Sainzról. A fiatal spanyol számára ez óriási megerősítést jelent, hogy egy legenda így vélekedik róla.

részletek

A Toro Rosso a tapasztalatra épít

A Toro Rosso technikai igazgatója, James Key véleménye szerint rutinos pilótapárosuk, Carlos Sainz és Danyiil Kvjat alapvető hajtóerő lesz a csapatnál a 2017-es szezonban.

részletek

Kiváltságos dolog a Red Bull közelében lenni

Ez a véleménye az idősebb Carlos Sainznak. A korábbi rally világbajnok úgy gondolja, hogy fia nagyon is jó helyen van a Toro Rossónál, mert így a közelében lehet a négyszeres világbajnok alakulatnak.

részletek

Sainz nem titkolja, hogy megkereste a Mercedes

Amint a tavalyi szezon közben Max Verstappen hirtelen átigazolt a Red Bullhoz, a Toro Rosso másik pilótája, Carlos Sainz egyenesen szárnyakat kapott. Rosberg év végi távozásakor pedig Sainz leigazolását is pletykálták.

részletek

Sainz mintha egy másik kategóriába került volna

Carlos Sainz, az idei Toro Rosso vezetése közben úgy érzi, mintha egy másik kategóriába ugrottak volna át. Teljesen más érzetet ad az autó az új szabályoknak köszönhetően.

részletek

A Toro Rosso remek második hetet zárt

A múlt heti vergődés után igencsak rákapcsolt a Toro Rosso és mind Danyiil Kvjat, mind Carlos Sainz kiváló tesztnapokat tudhat maga mögött. A négy nap alatt megtett 400 kör több mint 1800 km-t jelent, ráadásul a köridők is jelentősen feljavultak. A múlt heti négynapos teszten ennek a mennyiségnek a felét sem tudták még megtenni az olaszok.

részletek

Kvjat és a Toro Rosso végre élvezte a napot

Danyiil Kvjat vitte pályára a Toro Rosso gyönyörű autóját, az STR12-t a barcelonai teszt utolsó előtti napján. Míg korábban inkább csak a szép színvilágával és a motorhibáival hívta fel magára a figyelmet a „bikák” fiókcsapata, ezúttal végre egy problémamentes tesztnapot tudhat magáénak az olasz istálló.

részletek

Sainz bukása új védőfal fejlesztését indította el

Amekkora volt a spanyol F1-es pilóta balesete 2015-ben, Szocsiban, annál nagyobb meglepetést okozott, hogy sértetlenül szállt ki a Toro Rossóból. Az incidens tapasztalataiból kiindulva az FIA új védőfalat tervezett a 2017-es szezonra.

részletek

Prost beajánlotta Sainzot a Ferrarihoz

A négyszeres F1-es világbajnok a Renault tanácsadójaként sem tagadja, hogy nagy rajongója a spanyol pilótának, és hogy már nagyon szeretné topcsapatban látni.

részletek

Nem csak a Renault okozza az STR problémáit

A Toro Rosso tesztprogramját folyamatos műszaki hibák akadályozták, ám F1-es pilótájuk, Carlos Sainz úgy vélekedik, nem csak a francia motorgyártó termékeivel van a gond.

részletek

Sainz: Ez sokkal jobb volt, mint a múlt héten

Carlos Sainz boldogan nyilatkozott az e heti második F1-es tesztnap után. A Toro Rosso spanyol pilótája javulást érez a csapatnál az első négy napi teszthez képest.

részletek
Olvastad már?