Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 20. vasárnap

Sainz

Dakar: Al-Attiyah behúzta, Loeb dobogón zárt

A versenyt gyakorlatilag végig vezető katari megszerezte saját harmadik, a Toyota első sikerét. A címvédő Sainz szakaszgyőzelemmel zárta feledhető versenyét Peruban.

részletek

Sainz: Sokat fog segíteni a Renault-s tapasztalat a McLarennél

Carlos Sainz 2019-ben, alig valamivel több, mint egy Renault-s szezon után vált, és ezt az évet már a McLarennél kezdi meg. A spanyol szerint a rövid Renault-s időszak ellenére sokat tanult.

részletek

Sainz egyre elkötelezettebb a McLaren felé

A spanyol F1-es pilóta hamarosan bemutatkozik új csapatánál, a McLarennél, az eltökéltségnek pedig máris nagyobb jelét mutatta, mint az elmúlt egy évben a Renault-nál.

részletek

A McLaren bízik a pilótáiban

A McLaren vezérigazgatója, Zak Brown szerint mindkét pilótájuk képes lesz kihozni a maximumot az autóból, ahogyan Fernando Alonso is tette azt. Sainz nagy segítségére lehet a csapatnak.

részletek

Megvan Peterhansel első szakaszgyőzelme, elszállt a címvédő

A Dakar-legenda idei első szakaszgyőzelmét aratta az ezúttal csak Peruban megrendezett versenyen, márkatársa, a címvédő Carlos Sainz esélyei az ismétlésre viszont gyakorlatilag már most elszálltak.

részletek

A Toyota diktálta a tempót a Dakar első szakaszán

Nem született meglepetés a 2019-es, csak Peruban megrendezett Dakar első szakaszán, és a Toyota katari versenyzője, Nasser Al Attiyah húzta be az első szakaszt. A címvédő Carlos Sainz éppencsak második.

részletek

Sainz hisz a McLaren felemelkedésében

Carlos Sainz rettentően bízik a McLarenben, és úgy érzi, akár több évet is szívesen eltöltene Wokingban. Reméli, még emlékeznek arra az időszakra a csapatnál, amikor győzelmeket szereztek.

részletek

Sainz: A ralizástól még jobbak is lehetünk

Carlos Sainz szerint egyrészt nagy élmény raliautót vezetni, másrészt még komplettebb pilótává válhat tőle bármelyik F1-es versenyző - Robert Kubica is hasonló véleményt fogalmazott meg.

részletek

Ezek lesznek 2019 fontosabb mérföldkövei

2019-ben több érdekes sarokpontot is elér a Formula-1 mezőnye. Verstappen, Grosjean, Raikkönen, Ricciardo, az ezredik nagydíj és több más érdekes, várható statisztikai különlegesség a gyűjtésben.

részletek

Ma csak óvatosan a spanyol F1-es hírekkel

Fernando Alonso részesedést vásárol a McLarenből, Carlos Sainz pedig a kétszeres bajnok csapattársa lesz az Indy 500-on? Nem valószínű, viszont ma van a spanyoloknál a bolondok napjának megfelelője.

részletek

Sainz a középmezőny élére várja a McLarent

A három topcsapathoz képest a többi istálló jelenleg óriási lemaradásban van. A negyedik helyért viszont rettentő szoros a küzdelem, Woking új igazolása pedig ide várná a gárdát.

részletek

Öt éven belül világbajnok lenne a McLaren

Elérték a szakadék mélyét, most már kifelé mászna innen Zak Brown ügyvezető csapatával, a McLarennel. Az amerikai sportvezető megszabott egy határidőt is az igazán nagy eredmények elérésére.

részletek
Olvastad már?