Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Sainz

Sainz: A fiam most revánsot vett rajtam

Az elmúlt két hétben az F1-ben szereplő ifjú spanyol látta el tanácsokkal immár kétszeres Dakar-győztes édesapját, aki szerint ez volt az elmúlt évtized legnehezebb sivatagi versenye.

részletek

Tost szerint sokra viheti a Toro Rosso párosa

A tavalyi szezon végén különböző okokból kifolyólag nem tudták megmutatni, mire lehetnek képesek az F1-ben, de a „kisbikák” csapatvezetője szerint Pierre Gasly és Brendon Hartley is remek pilóta.

részletek

Dakar: Nyolc év után újra győzött Sainz

Második győzelmét szerezte meg a legkeményebb terepralin Carlos Sainz: a Peugeot négyeséből egyedül az 55 éves spanyol teljesítette nagy hiba nélkül a távot. Két Toyota állt még a dobogóra, Peterhansel nem tudott felzárkózni.

részletek

Dakar: Teljesen átalakult a motoros élmezőny, Peterhansel már második

Újabb szakaszgyőzelemmel folytatódott a Dakar-legenda felzárkózása, Sainz előnye egy órára csökkent. A motoros kategóriában megjósolhatatlan fordulatok történtek: kiesett az első helyezett, négy élmenő is sokat veszített. Az utolsó magyar zászló alatt induló versenyző feladta.

részletek

Peterhanselen is kifogott a Dakar, most Sainz vezet

A verseny specialistája megrongálta felfüggesztését, így egycsapásra messzire került 14. győzelmétől. Az autósok és motorosok között is új éllovas vezeti a Dakart – a maratoni szakasz ma folytatódik.

részletek

Hakkinen: Talán most a legjobb a felhozatal

Az egykori kétszeres világbajnok finn pilóta szerint egészen fantasztikus tehetségek vannak jelenleg a Formula-1-ben, akik remek izgalmakat hozhatnak. De kikre gondolt Mika Hakkinen?

részletek

Idősebb Sainz a visszavonulására készül

Nagy a felhajtás az utóbbi években ifjabb Carlos Sainz körül a Formula-1-ben, de könnyen lehet, hogy januárban édesapjára, a kétszeres világbajnok ralilegendára figyel majd a világ.

részletek

A Renault-nál az F1 egyik legjobb párosa

A rendkívül egyoldalú Hülkenberg-Palmer ütközet után kiegyenlítődtek a viszonyok a francia csapatnál. Az újonnan szerződtetett Carlos Sainz büszke arra, hogy a rutinos némettől tanulhat.

részletek

Az év gyenge pontja: Jolyon Palmer

Kevés olyan istállót találunk a Formula-1-ben, ahol ekkora kontraszt rajzolódott ki az évad során két csapattárs között. Palmer egyáltalán nem ért fel Nico Hülkenberg szintjére.

részletek

Sainz nem is dönthetett volna jobban

A spanyol F1-es pilóta szezon közben váltott csapatot, és milyen jól tette: egyrészt a győztes oldalra került a bajnoki hatodik helyért vívott harcban, másrészt sikerült megalapoznia 2018-as szezonját is.

részletek

Renault: Sainz főnyeremény nekünk

2017-ben végképp magasra kúszott Carlos Sainz ázsiója, a Renault sikeresen kivásárolta élő szerződéséből is és nagyon nem bánta meg döntését. Szerintük a spanyolnak már most sokat köszönhetnek.

részletek

Hülkenberg: Sainz fontos a Renault-nak

Nico Hülkenberg nagyon elismerően nyilatkozott új csapattársáról, Carlos Sainzról. A német azt is elmondta, miért érezte magát sokkal jobban 2017-ben, mint az előző években.

részletek
Olvastad már?