Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

Sainz

Kvjat: Sainz nem a barátom

Még nem volt probléma köztük a pályán, de elképzelhető, hogy lesz – csapattársával való kapcsolatáról beszél az F1-es karrierje megmentéséért küzdő orosz, aki szerdán betöltötte a 23-at.

részletek

Van, amiben nem hallgatsz egy újoncra

Miért szükséges a kockázat, mi az, amit egy tapasztalt versenyző eldönthet, de egy újonc nem, és miért nem rótta meg pilótáját bahreini balesete után – erről beszélt a rutinos F1-es csapatfőnök.

részletek

Sainz élesen beszólt a versenybíróságnak

Az utóbbi időszakban nem szoktunk hozzá, hogy valaki nyíltan (rossz) véleményt mondjon a Formula-1-es versenybírókról, de Sainz most felettébb odatette magát, csak nehogy ráfázzon. Videón a büntetése oka.

részletek

Egy Strollnyi a Williams lemaradása

Az F1-ben nincs privát csapatok bajnoksága, mi mégis eljátszunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne: a Force India a mezőny előtt jár, hiszen hiába gyors a Williams, ha csak egy ember gyűjt pontokat...

részletek

A Red Bull nem engedi el Sainzot

Carlos Sainz karrierje több kérdőjelet is tartalmaz a jövőt illetően. Úgy tűnik, nemigen van út felfelé a Toro Rossótól a nagy csapathoz. Vajon nem feneklik-e meg a fiatal spanyol pályafutása a bikák fiókcsapatánál?

részletek

Sainz és Stroll egymásra mutogat az ütközés után

A Toro Rosso és a Williams pilótája az 1-es kanyarban akadt össze Bahreinben: a spanyol szerint a kanadainak helyet kellett volna hagynia neki, utóbbi szerint azonban ellenfele túl messziről érkezett.

részletek

Sainz vizsgálatot sürget a Toro Rossónál

A fiatal spanyol rendkívül frusztrált volt az újabb meghibásodást követően: úgy érzi, jó esélyük lett volna egy Q3-as szereplésre, vasárnap pedig már nehéz dolguk lesz, ha fel akarnak zárkózni.

részletek

Vettel az élen a második edzésen is, de újra leállt a Ferrari

Sebastian Vettel a második szabadedzésen sem talált legyőzőre, de komoly aggodalomra adhat okot a Ferrarinál, hogy míg délelőtt Raikkönen, délután Vettel autója állt le.

részletek

„Érthetetlenek a Mercedesek időmérős körei”

Évek óta láthatjuk, hogy a Mercedes erőforrások még az időmérő edzéseken belül is képesek ugrásszerű teljesítményjavulásra. A motorolaj elégetése úgy tűnik, valótlan érv volt, de akkor mégis mi a titok?

részletek

Forróságtól a tevegelésig - így várja a Toro Rosso Bahreint

Carlos Sainz és Danyiil Kvjat pontszerzési reményekkel utazik az öbölállamba - de még mielőtt pályára hajtottak volna, megosztották, számukra mit jelent a sakhiri F1-es hétvége.

részletek

Kínai Nagydíj: Győztesek és vesztesek

Ahogyan az lenni szokott, a sanghaji F1-es futam egyeseknek bejött, másoknak viszont kevésbé - íme, a szezon második futamának mérlege, a győztesek és vesztesek szemszögéből.

részletek

Eddig Sainz a legjobb a másodosztályban

Az F1-ben nincs privát csapatok bajnoksága, mi mégis eljátszunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne: még nem szakadt szét a mezőny, de a címvédő nagyon jól áll – egyelőre viszont egy spanyol vezet.

részletek
Olvastad már?