Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Sainz

Sainz lenyűgözte a Renault főnökét

Amikor a spanyol F1-es pilótát leigazolta az enstone-i alakulat, csak remélhették, hogy jobb lesz Jolyon Palmernél - az USA Nagydíj álomszerű eredményt hozott számukra.

részletek

Sainz elsőre jobb, mint Palmer bármikor

Akik kételkedtek Carlos Sainz tehetségében, azokra azonnal rácáfolt a fiatal spanyol Austinban. Eszméletlen tempót diktált, a Force Indiákkal volt egy szinten és csodálatos eredményt ért el.

részletek

Sainz máris bámulatosan szerepel a Renault-nál

Miután Jolyon Palmert bő másfél évnyi szenvedés után kitessékelték a Renault-tól, arra lehetett számítani, hogy idő kell Sainznak, mire felveszi a tempót. A legkevésbé sem így történt.

részletek

Sainz olyan titkot tud, amiből előnyt kovácsolhat

Carlos Sainz önmagát is lenyűgözte azzal, hogy a Renault pilótájaként teljesített első edzéseken rögtön ráérzett az autó működésére, ráadásul olyan információkkal gazdagodott, mint idén a mezőnyben senki más.

részletek

Renault: A McLarent is le kell győznünk

Amióta a McLaren leszerződött a Renault-val, a szakembereket foglalkoztatja a kérdés: a franciák szereztek maguknak egy új konkurenciát? A Renault azonban egyáltalán nem fél a wokingi istállótól.

részletek

A Renault kitörő lelkesedéssel fogadta új pilótáját

A Red Bull pilótaprogramjába tartozó Carlos Sainz az F1-es USA Nagydíj hétvégéjét már új csapatánál fogja megkezdeni - a spanyol versenyzőt lelkes munkatársak tömege várta Enstone-ban.

részletek

Lehet-e Sainzból egy új Alonso?

Carlos Sainz gyermekkori álma teljesül azzal, hogy a Renault gyári istállójának versenyzőjévé vált, ahogy példaképe, Fernando Alonso is az előző évtizedben. A spanyol merész terveket szövöget.

részletek

A Renault célja továbbra is az ötödik hely

Austinban már nem a megszokott párossal vág neki a francia alakulat. Abiteboul elmondta, miért fontos Sainz érkezése, és milyen elvárásokat fektettek le maguk elé a hétvége előtt.

részletek

Sainzcal gyorsítósávon száguldana a Renault

A nagy múltú francia istálló néhány szezonon belül ismét az élmezőnyben küzdene, az idő előtt megkaparintott Carlos Sainz pedig a kirakós egyik fontos darabját képezi.

részletek

Hülkenberget hidegen hagyja az új csapattárs

Az USA Nagydíjon új kollégát kap a Renault F1-es pilótája, Nico Hülkenberg azonban nem hagyja zavarba hozni magát a Jolyon Palmernél feltehetően nagyobb kihívást jelentő Carlos Sainz miatt.

részletek

Nem csak a Renault, a Haas is jól járt Sainz miatt

A Toro Rossótól távozó F1-es pilóta volt csapatával szemben két riválist is előnyhöz juttathat - ő lehet a mérleg nyelve a rendkívül szoros középmezőnyben a szezon hajrájában?

részletek

Sainz: Nincs miért bocsánatot kérnem

Bár a spanyol nagyon sajnálja azt a Jolyon Palmert, akinek a helyére érkezik a Renault-nál, nem érzi, hogy akár csekély mértékben is felelős lenne azért, mert az enstone-i F1-es alakulat megvált a brit pilótától.

részletek
Olvastad már?