Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Sainz

Már nem a McLarent figyelik Hülkenbergék

A szezon elején még a McLaren tűnt a konstruktőri negyedik hely esélyesének. Ehhez képest jelenleg a Renault áll a pozícióban, a fő fenyegetést pedig a csapat német pilótája szerint a Haas jelenti rá.

részletek

A spanyol sajtó szerint Sainz marad a Renault-nál

A spanyol As sportnapilap információi szerint Carlos Sainz minden valószínűség szerint szerződést hosszabbít a Renault-val, így még eggyel kevesebb lesz a lehetőség az esetlegesen átigazolni vágyó pilóták számára. Mint például Alonso.

részletek

Grosjean megint háromszor ütközött

A Haas rutinos pilótája ismét támadások kereszttüzébe került, a pénteki autótörését követően a vasárnapi futamon Magnussennek és Sainznak is nekiment, utóbbi a versenyük végét jelentette.

részletek

Renault: Alonso jöhet, de nem egy évre

Cyril Abiteboul, a Renault csapatfőnöke elmondta, elégedett jelenlegi pilótáival és szerinte értelmetlen volna egy évre leszerződni Alonsóval, ugyanakkor nem tagadta a spanyol érkezésének lehetőségét.

részletek

Sainz: „Én hagytam helyet Grosjeannak”

A Brit Nagydíj során a verseny hevében Romain Grosjean és Carlos Sainz akadt össze egymással, az incidens mindkettejük versenyének végét jelentette. Sainz szerint nem rajta múlt a baleset.

részletek

Sainz: „Csak a Renault érhet oda a három nagy mellé”

Carlos Sainz úgy véli, csak jelenlegi munkaadójának, a Renault-nak van meg az esélye arra, hogy felzárkózzon a Formula-1-et jelenleg uraló három nagy, a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull mellé.

részletek

A Vettel-féle feltartás szabálymódosítást hozhat

Ahogy megszokhattuk, két pártra szakadt a Formula-1 közönsége Vettel legutóbbi büntetése kapcsán. De nem múlt el nyomtalanul az eset, szabálymódosítást vonhat magával a közeljövőben.

részletek

Kubica jövője néhány hónapon belül eldől

A lengyel Robert Kubica elmondta, hogy néhány hónapon belül tisztábban fogja látni, hogy reálisak-e az esélyei arra, hogy 2019-ben végre újra láthassuk a rajtrácson.

részletek

Renault: Silverstone kemény kihívás lesz

A Renault csapatának nem volt túl jó hétvégéje Ausztriában, miután Nico Hülkenberg autójában felrobbant a továbbfejlesztett motor a verseny alatt, Carlos Sainz pedig csak a 12. helyen végzett.

részletek

Andretti: Nem kellett volna Vettelt büntetni

Sebastian Vettel egy időmérős feltartás miatt háromhelyes rajtbüntetést kapott Ausztriában. Mario Andretti szerint nem szabadna így befolyásolni a világbajnokságot, mások vitatkoznak ezzel.

részletek

Továbbra sincs megbízható Renault-motor

A fejlesztett Renault-erőforrásnál a megbízhatóságot helyezték előtérbe, de a jelek szerint változatlanul problémái vannak a francia gyártónak. A gyári istálló különösen szenvedett a hétvégén.

részletek

Hülkenberg: Nem nagy cucc a parti módunk

Az Osztrák Nagydíj előtt jelentette be Cyril Abiteboul, hogy most már a Renault-nak is van kvalifikációs üzemmódja, de mikor megnyomták a gombot a pilóták, nem történt semmi.

részletek
Olvastad már?