Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Sainz

A Safety Car utáni fékezgetés kifejezetten veszélyes

A biztonsági autós fázis végén az élen versenyző pilóták teljesen más helyzetben vannak, mint a kevéssel mögöttük jövők. Újabb kritikus hang jelent meg a hirtelen lefékezések miatti káosz és veszélyes szituációk elkerüléséért.

részletek

Sainz nem akarta tönkretenni csapattársa versenyét

Önfeláldozó volt a rajtnál a Toro Rosso spanyolja, ezért forgott meg. Fordított esetben ő is pont azt tette volna, mint a bukótérből visszaérkező Kjvat: nem figyel a többiekre.

részletek

Csak egy mód volt a Q3-ba kerülésre Bakuban

Az F1-es versenynaptár leghosszabb padlógázas szakasza miatt több csapat is abban reménykedett, hogy a lassabb autók nem engedik el a gyorsabbakat idejekorán - abban reménykedve, hogy sokat gyorsulnak a szélárnyéknak köszönhetően.

részletek

Sainz: Miért akarnak eltiltani engem?

Felipe Massa nemrég tett arról, hogy az F1 világa ne feledkezzen meg spanyol kollégája montreali hibájáról: a brazil egyversenyes eltiltást adott volna neki, ám a Toro Rosso pilótája egyáltalán nem érti, hogy miért téma még mindig balesete.

részletek

Massa eltiltaná Sainzot egy versenyről

Még Bakuba érkezve is elég komoly össztűz zúdult a montreali futam első körében hibázó és balesetet okozó Carlos Sainzra. Felipe Massa szerint a spanyol hibája nagyon hasonlított ahhoz, amit Romain Grosjean a 2012-es Belga Nagydíj rajtjánál művelt.

részletek

Belháború alakul ki a Toro Rossónál?

Carlos Sainz kritizálta Danyiil Kvjatot, az orosz viszont kőkeményen szólt vissza - sőt, odáig ment, hogy már nem akar közösen dolgozni a spanyollal az időmérőkön.

részletek

Sainzot vinné a McLaren?

Indul a silly season, egyre több hír bukkan fel a bizonytalan sorsú versenyzők és autók lehetséges jövőjével kapcsolatban: sajtóértesülések szerint a McLaren szeretné leigazolni az ifjú spanyolt az STR-től.

részletek

Sainz 2018-ban már a vb-címet célozná meg

Reméli, hogy ezt a Red Bullnál teheti meg, de ha nem, hát nem, ő most már meg akarja mutatni, hogy mire képes - ezt világosan el is mondta Helmut Markóéknak.

részletek

Verstappen és Ricciardo akkor se mehet sehova, ha akar

Helmut Marko határozottan állítja, a Red Bull három pilótája ki fog maradni az év végi átigazolási buliból: olyan szerződések kötik le őket, melyeket csak a csapat bonthat fel.

részletek

Mi van itt? Kvjat és Sainz is összezördült

A Kanadai Nagydíj után nem nehéz megjósolni, hogy Esteban Ocon és Sergio Perez jó viszonya megromlott. Most kiderült, hogy Kvjat és Sainz kapcsolata sem az igazi már.

részletek

Grosjeant régi önmagára emlékezteti Sainz

„Én ugyanezt csináltam Hamiltonnal 2012-ben” – mondta a francia, a hírhedt spái ámokfutáshoz hasonlítva Sainz kanadai ütközését, melynek ő is részese volt. Eltiltást azonban nem követel.

részletek

Massa csak utas volt a nagy csattanásnál

A Williams garázsában egyik részről öröm, a másik részről bánat tapasztalható a Kanadai Nagydíjat követően. Az elszúrt időmérő után Stroll élete első pontjait szerezte, Massa azonban egy óriási karambolban már az első körben kiesett, vétlenül. Videón az eset.

részletek
Olvastad már?