Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Sainz

Giovinazzi sorsa is eldőlt már a legelején

A fűsávon található hatalmas bukkanó nem csak Daniel Ricciardo versenyét tette tönkre, hanem közvetett módon másokét is. Az Alfa Romeo olasz pilótájának autója több helyen is megsérült.

részletek

Horner: Gasly jobb választás volt, mint Sainz

Christian Horner szerint a Red Bull hosszabb távon mindenképpen jobban járt, hogy nem a fő várományos Carlos Sainzot igazolták le Max Verstappen mellé, hanem a fiatal francia Gaslyt.

részletek

Strollnak, Sainznak és Kvjatnak is útban voltak

Mind a három pilóta úgy gondolja, továbbjuthatott volna az időmérő következő fázisába, ha nem tartja fel őket egy másik autó – nevesen Grosjean, Kubica és Vettel.

részletek

Sainz Kubicát hibáztatja kieséséért

Csak a két Williams volt lassabb Carlos Sainznál az Ausztrál Nagydíj időmérőjén, holott csapattársa a Q3-ig lépdelt. A spanyol időmérőjét a rémes napot teljesítő Robert Kubica rontotta el.

részletek

Sainz: Marko biztosan tudja, mit beszél

Carlos Sainz nem hagyta szó nélkül dr. Helmut Marko legutóbbi megjegyzéseit. A spanyol pilóta elmondta, nem az a fontos, a szezon elején hol áll a McLaren, hiszen a pontokat úgyis csak ősszel számolják össze.

részletek

Sainz: Nem rossz, de még nem is elég jó

A téli teszt eddigi legjobb idejét szerdán Carlos Sainz futotta a McLarennel. A spanyol viszont nem ragadtatta el magát, szerinte ugyanis még mindig nagyon távol állnak attól, amire a Ferrari vagy a Red Bull lenne képes.

részletek

Sainz az élen tartotta a McLarent, a Ferrari a garázsban az autót

A második teszthét második napján megszületett a 2019-es előszezoni F1-es gyakorlás eddigi leggyorsabb köre, Nico Hülkenberg múlt heti etalonját Carlos Sainz múlta felül, míg a nap nagy vesztese a Ferrari volt.

részletek

A McLaren már bánhatja, hogy kirúgta a Hondát

Jo Ramirez, a McLaren egykori csapatmenedzsere úgy gondolja, Wokingban végre türelemre lenne szükség a kapkodás helyett. Ha a Hondának adtak volna még két évet, mára kifizetődne.

részletek

Norris kétszer ugyanúgy nem hibázhat

A McLaren-főnök igyekszik türelmes lenni az újonc Lando Norisszal, akiről azt gondolja, már az első perctől gyors lesz. Nem kérdés számára, hogy néha hibázik majd, csak kétszer ugyanazt ne kövesse el.

részletek

Alonso lehet a McLaren tartalékpilótája

Bár tavaly év végén elköszönt a száguldó cirkusztól, Fernando Alonso továbbra is szoros kapcsolatban áll a McLarennel. A wokingiakat szükség esetén ki is segítheti idén egy beugrással.

részletek

Sainz már alig várja, hogy versenyezzen

2019-ben minden új Carlos Sainz számára, ő azonban készen áll a kihívásokra a McLarennél. A csapat idei modellje, a MCL34-es bemutatója kapcsán elmondta, milyen kemény felkészülési időszak van a háta mögött.

részletek

A McLaren szerelemgyereke: Az MCL34

Valentin-napra időzítette új versenygépe nagyszabású bemutatóját a McLaren. A papaja maradt, az autón másodlagos, Sainz és Norris overallján viszont elődleges helyet kapott a kék.

részletek
Olvastad már?