Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Sainz

Teljesen megváltozott Sainz és a Toro Rosso kapcsolata

A spanyol pilóta nemrég még nagyon el akart menni a Toro Rossótól, most azonban elmondta, egészen más a helyzete a Red Bull F1-es alakulatánál.

részletek

Csapaton belüli erőviszonyok II.

Az évad félidejében a csapatokon belüli teljesítményeket összevetettük látványos statisztikákkal a pilótákra nézve. Sorozatunk második részében a Force India, a Williams, a Toro Rosso és a Haas került górcső alá.

részletek

Kétkategóriássá vált az F1 2017-ben

Legalábbis Carlos Sainz szerint - a spanyol úgy gondolja, túl nagy a különbség a három élcsapat és az üldözőboly között idén, így a Toro Rossóban versenyezve nem foglalkozik vele, hogy mit csinál a Mercedes.

részletek

Melyik volt az év eddigi legszebb előzése? Szavazz!

A 2017-es F1-es szezon sok-sok drámát és emlékezetes pillanatot hozott - mi kiválogattunk öt remek előzést, melyek megtekintése után rajtatok a sor, hogy eldöntsétek, melyik volt a legszebb!

részletek

Kezd helyrejönni az ütköző Toro Rossósok kapcsolata

Danyiil Kvjat a Brit Nagydíj első körében kitette kollégáját a pályáról, melyet igen komoly vita követett, ám a spanyol versenyző úgy véli, az idő szépen lassan minden sebet begyógyít.

részletek

Sainznak nem tetszett, hogy ellene fordult a Red Bull

Carlos Sainz egyáltalán nem élvezte, amikor őt támadta dr. Helmut Marko és Christian Horner, de a véleményét fenntartja - amit ráadásul már százszor elmondott...

részletek

Így áll a büntetőpontok listája a Hungaroring előtt

Nemrég még Sebastian Vettel volt nagyon közel egy automatikus eltiltáshoz, most azonban már egy másik F1-es feje fölött lebeg mindez Damoklész kardjaként – kiknek kell a leginkább vigyáznia?

részletek

Sainz és a Red Bull is lenyugodott?

Az elmúlt héten Carlos Sainz és a Red Bull viharos viszonyáról szóltak a hírek, felmerült az azonnali szakítás is. Úgy tűnik, rendezte viszonyát az italgyártó és a spanyol pilóta, Sainz tanult a dologból.

részletek

A Red Bull mégis „eladhatja” Sainzt

Az energiaitalosok eddig arról beszéltek, hogy a spanyol F1-es pilóta nem megy sehová, de úgy tűnik, változás történt politikájukban, most ugyanis „megfelelő áron” túladhatnak rajta.

részletek

A Renault is megszólalt a Sainz-pletykákkal kapcsolatban

A hétvége egyik legnagyobb átigazolási híresztelése volt, hogy a spanyol F1-es pilóta a Magyar Nagydíjtól leváltja Jolyon Palmert az enstone-iaknál - de mit mond erre a csapat?

részletek

Toro Rosso: Ilyennek nem szabad történnie!

A faenzai F1-es istálló pilótái összeütköztek a Brit Nagydíj első körében, Franz Tost csapatfőnök pedig érthetően csalódottan értékelte a vasárnap látottakat.

részletek

Kvjat: A versenybírók pikkelnek rám!

Az orosz F1-es pilóta zsinórban második alkalommal keveredett első körös balesetbe, és mindkét alkalommal őt találták bűnösnek. A Toro Rosso versenyzőjének kezd elege lenni.

részletek
Olvastad már?