Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

SF70H

Mivel előzte meg a Mercedes a Ferrarit?

A szezon múlásával a német istálló egyre eredményesebb, míg az olaszok mintha lendületet veszítenének. Az év közbeni technikai korlátozások hatása jelentősebb, mint azt sokan gondolnák.

részletek

Ezért lett olyan sikeres idén a Ferrari

Bár a maranellói F1-es alakulat 24 pontos lemaradásban van a Mercedeshez képest a konstruktőrök között, Sebastian Vettel révén vezetik az egyéni tabellát - a gárda teljesítményért felelős főmérnöke elárulta, miben rejlik idei sikereik kulcsa.

részletek

Melyik pályákon megy legjobban a Ferrari?

Az istálló műszaki igazgatója a hat eltelt nagydíj alapján már kijelentheti: nincs olyan, hogy a Ferrarinak kedvező versenyhelyszín vagy körülmény. Az SF70H mindenhol kiválóan szerepel.

részletek

Mitől ilyen gyors a Ferrari SF70H?

Akkorát fejlődött a Scuderia F1-es autója egyik évről a másikra, hogy sokan a titkos fegyvert igyekeznek megtalálni. Szabálykerülő megoldás vagy okos aerodinamikai elem áll a háttérben?

részletek

Raikkönen összehasonlította tavalyi és idei autóját

A finn pilóta nagyon elemében volt az idei F1-es szezonra történő felkészülése alatt Barcelonában, hiszen nevéhez fűződött a leggyorsabb kör - bár szerinte nem ez volt a maximum.

részletek

Vettel: Kívülről is látszik az autó ereje

A német Ferrari-versenyző szerint az első benyomásokra érdemes hallgatni, márpedig pénteki etapjai alapján lenyűgözte a Scuderia új versenygépe, az SF70H.

részletek

Raikkönen vezette először az új Ferrarit

Közvetlenül bemutatása után ki is gurult a fioranói tesztpályára a Ferrari SF70H, melybe Kimi Raikkönen pakolta az első kilométereket. Később Vettel folytatja a bejáratást.

részletek
Olvastad már?