Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

Sérülés

Kubica: 80-90%, hogy visszatérek

Robert Kubica nem titkolózik, óriási esélyt ad arra, hogy visszatérjen a Formula-1-be a közeljövőben. A Renault szimulátorában és a versenypályán mutatott teljesítménye is kiváló.

részletek

Kubica korlátozás nélkül tud F1-es autót vezetni

Robert Kubica visszatérése egyre inkább körvonalazódik. A lengyel pilótát már egyáltalán nem korlátozza a karja a vezetésben, a fizikai állapota pedig a 2008-asnál is jobb.

részletek

Rossinak nagy fájdalmai vannak

Valentino Rossit csütörtökön versenyzésre alkalmasnak nyilvánította az orvosi stáb, ám múlt heti balesete még nagyon is zavarja, váratlanul nagy fájdalmat érez motorozás közben.

részletek

Fellélegezhetnek a Rossi fanok, de...

Valentino Rossi, a MotoGP kilencszeres világbajnoka május 26-án edzés közben motokrossz-balesetet szenvedett Olaszországban. A csütörtöki orvosi vizsgálat a legfontosabb kérdésre választ adott.

részletek

Rossi sérülés miatt kihagyhatja az Olasz Nagydíjat

Valentino Rossi a múlt hét során motokrossz edzés közben balesetet szenvedett, kórházba is került. Jelenleg még mindig nem biztos, hogy el tud indulni Mugellóban, hazai közönség előtt, mivel sérülései még nem jöttek rendbe.

részletek

Valentino Rossi motokrosszbalesetet szenvedett

Nicky Hayden edzésbalesete után nem jó érzés az újabb hír, hogy a Doktor is edzésbalesetet szenvedett motokrossz-edzése közben. Kórházban ápolják, de szerencsére nem olyan súlyos a helyzet, mint Hayden esetében.

részletek

Nicky Hayden súlyos agyi sérülést szenvedett

A 35 éves motoros állapota a hírek szerint továbbra is kritikus a szerdán, Olaszországban elszenvedett kerékpáros balesete után.

részletek

Hayden mesterséges kómában

Egy amerikai motoros lap állítása szerint műtétje után mesterséges kómába helyezték 2006 MotoGP-bajnokát, akiről rövidesen újabb információkat adnak ki – egyedül ő sérült meg a balesetben.

részletek

Csigolyatörést szenvedett a nagyot bukó NASCAR-os

Aric Almirola, a Richard Petty Motorsports 33 éves versenyzője önhibáján kívül keveredett balesetbe szombaton a Kansas Motor Speedwayen, melyet nem úszott meg sértetlenül.

részletek

Wehrlein: Nem hazudtunk a sérülésemről

A Sauber német pilótája szerint egy pillanatig sem titkolták, milyen súlyos a RoC-on elszenvedett sérülése, éppen ezért nem is érte, miért szőttek összeesküvés-elméleteket az F1-es rajongók.

részletek

Futás közben sérült meg a holland szupertehetség

A Hollandia második legjobb formulaautós pilótájának tartott Robin Frijns ártalmatlan körülmények között szerzett igen súlyos sérüléseket. Jelenleg járni sem tud, de késlelteti a műtétet, mert nem akar versenyeket kihagyni.

részletek

Wehrlein akár a szezonnyitót is kihagyhatja

A feltételezettnél komolyabb lehet a 2017-re a Sauber F1-es csapatához igazolt Pascal Wehrlein sérülése, melynek következtében akár az Ausztrál Nagydíjtól is távol maradhat.

részletek
Olvastad már?