Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Sérülés

Monger: A média rosszul állítja be Hamiltont

Billy Monger úgy véli, a sajtótermékek nem adják vissza a teljes valóságot Lewis Hamilton személyiségéről, szerinte ugyanis a pilóta nagyon jó ember és igazi példakép a fiatalok előtt.

részletek

Hakkinen: Schumacher elképesztő versenyző

Hosszú évekig egymás riválisaként voltak jelen a Formula-1-ben, most azonban Mika Hakkinen éppen azért szurkol, hogy Michael Schumacher megnyerje élete eddigi legfontosabb csatáját.

részletek

Kubica: Az utolsó lépés a legnehezebb

Robert Kubica rengeteg munkát fektetett bele abba, hogy visszatérhessen a Formula-1-be. Véleménye szerint minden fontos kérdésre választ adott, de a döntés nem az ő kezében van.

részletek

Kubicát korábban tiltották a ralitól

Robert Kubica 2011 februárjában súlyos ralibalesetet szenvedett, amit jobb alkarja bánt leginkább. Nem véletlen, amikor a csapatok szerződésben tiltják a ralizást pilótáiknak.

részletek

Sajtó: Károsodhatott Vettel motorja

Nem elég Sebastian Vettel számára, hogy első kockából indulva gyorsan kiesett a rajtbaleset miatt, Lewis Hamilton pedig győzött. Könnyen elképzelhető, hogy károsodott a motorja, ha pedig cserélni kell, büntetésre is számíthat.

részletek

Hakkinennek egyszer hajszálon múlt az élete

Mika Hakkinen közkedvelt figurája volt mindig is a Formula-1-nek. 1995-ben kis híján halálos balesetet szenvedett Ausztráliában, de később mégis a csúcsra jutott. Az elszántsága csak nőtt, pedig óriási bajban volt.

részletek

Ezért úszott el Rossinak a világbajnokság?

Valentino Rossi lábtörést szenvedett éppen hazai nagydíja előtt, többhetes kényszerpihenője miatt pedig gyakorlatilag véget értek világbajnoki esélyei. A korábbi években a sérülés miatti kihagyás ugyanezt jelentette.

részletek

Massa is nagyon várja vissza Kubicát

Robert Kubica F1-es visszatérése egyre inkább körvonalazódik. Felipe Massa is egyike azoknak, akik nagyon szeretnék, ha a lengyel pilóta visszatérne közéjük.

részletek

Kubica: 80-90%, hogy visszatérek

Robert Kubica nem titkolózik, óriási esélyt ad arra, hogy visszatérjen a Formula-1-be a közeljövőben. A Renault szimulátorában és a versenypályán mutatott teljesítménye is kiváló.

részletek

Kubica korlátozás nélkül tud F1-es autót vezetni

Robert Kubica visszatérése egyre inkább körvonalazódik. A lengyel pilótát már egyáltalán nem korlátozza a karja a vezetésben, a fizikai állapota pedig a 2008-asnál is jobb.

részletek

Rossinak nagy fájdalmai vannak

Valentino Rossit csütörtökön versenyzésre alkalmasnak nyilvánította az orvosi stáb, ám múlt heti balesete még nagyon is zavarja, váratlanul nagy fájdalmat érez motorozás közben.

részletek

Fellélegezhetnek a Rossi fanok, de...

Valentino Rossi, a MotoGP kilencszeres világbajnoka május 26-án edzés közben motokrossz-balesetet szenvedett Olaszországban. A csütörtöki orvosi vizsgálat a legfontosabb kérdésre választ adott.

részletek
Olvastad már?