Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 22. vasárnap

Sérülés

Monteiro elmondta az igazságot a sérüléséről

A portugál pilóta egy tesztbalesetben elszenvedett sérülése miatt kihagyta a tavalyi WTCC-szezon második felét, és az idei túraautós küzdelmekről is le kellett mondani - most azonban elmesélte, milyen hónapok állnak mögötte.

részletek

Pirro megúszta a súlyos sérülést

A tegnapi horrorbukást látva mindenkinek megfagyott az ereiben a vér és aggódott Michele Pirro egészségéért. Ugyan megsérült, de szerencsére aránylag jól kijött a borzalmas bukásból.

részletek

Kubica: Tudtam, hogy nagy bajban vagyok

A népszerű lengyel pilóta jelenleg a Williams-Mercedes tesztpilótájaként tért vissza a Formula-1-be. Pályafutása legnagyobb balesetére emlékezett vissza, amit csodás módon, könnyedén megúszott.

részletek

Kubica: Már másképp vezetek, mint régen

Hét és fél év után vett részt hivatalos versenyhétvégén Robert Kubica Barcelonában. A belső kamerás felvételek végképp elárulták, hogy a kormányzást nagyrészt egy kézzel végzi.

részletek

Pedrosa sérülten is megpróbál rajthoz állni Austinban

A Repsol Honda spanyolja még az Argentin Nagydíj első körében mutatott be egy óriási bukást, amelynek következtében megsérült a csuklója, ám annak ellenére, hogy még nincs tökéletes formában, elutazik a texasi futam helyszínére.

részletek

Lehet visszaút egy súlyos sérülés után is

Az utóbbi évtizedekben több versenyző is súlyosan megsérült a Formula-1-ben. Egy részüknek sikerült még a csúcsra is felkapaszkodnia utána, mások azonban elhalványodtak.

részletek

Monger: A média rosszul állítja be Hamiltont

Billy Monger úgy véli, a sajtótermékek nem adják vissza a teljes valóságot Lewis Hamilton személyiségéről, szerinte ugyanis a pilóta nagyon jó ember és igazi példakép a fiatalok előtt.

részletek

Hakkinen: Schumacher elképesztő versenyző

Hosszú évekig egymás riválisaként voltak jelen a Formula-1-ben, most azonban Mika Hakkinen éppen azért szurkol, hogy Michael Schumacher megnyerje élete eddigi legfontosabb csatáját.

részletek

Kubica: Az utolsó lépés a legnehezebb

Robert Kubica rengeteg munkát fektetett bele abba, hogy visszatérhessen a Formula-1-be. Véleménye szerint minden fontos kérdésre választ adott, de a döntés nem az ő kezében van.

részletek

Kubicát korábban tiltották a ralitól

Robert Kubica 2011 februárjában súlyos ralibalesetet szenvedett, amit jobb alkarja bánt leginkább. Nem véletlen, amikor a csapatok szerződésben tiltják a ralizást pilótáiknak.

részletek

Sajtó: Károsodhatott Vettel motorja

Nem elég Sebastian Vettel számára, hogy első kockából indulva gyorsan kiesett a rajtbaleset miatt, Lewis Hamilton pedig győzött. Könnyen elképzelhető, hogy károsodott a motorja, ha pedig cserélni kell, büntetésre is számíthat.

részletek

Hakkinennek egyszer hajszálon múlt az élete

Mika Hakkinen közkedvelt figurája volt mindig is a Formula-1-nek. 1995-ben kis híján halálos balesetet szenvedett Ausztráliában, de később mégis a csúcsra jutott. Az elszántsága csak nőtt, pedig óriási bajban volt.

részletek
Olvastad már?