Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

Sérülés

Futás közben sérült meg a holland szupertehetség

A Hollandia második legjobb formulaautós pilótájának tartott Robin Frijns ártalmatlan körülmények között szerzett igen súlyos sérüléseket. Jelenleg járni sem tud, de késlelteti a műtétet, mert nem akar versenyeket kihagyni.

részletek

Wehrlein akár a szezonnyitót is kihagyhatja

A feltételezettnél komolyabb lehet a 2017-re a Sauber F1-es csapatához igazolt Pascal Wehrlein sérülése, melynek következtében akár az Ausztrál Nagydíjtól is távol maradhat.

részletek

Alonso születési rendellenességéről cikkeznek

Elindultak a találgatások Fernando Alonso állapotát illetően, amibe az F1 korábbi orvosa, Gary Hartstein is beszállt – a McLaren boltjából pedig eltűntek a spanyol rajongói termékei...

részletek

Retro – A maródiak listáján

Visszatekintő rovatunkban rendhagyó módon nem egy F1-es évforduló, hanem egy mai esemény kapcsán révedünk a múltba: az elmúlt időszak sérülés vagy betegség miatti kihagyásait idézzük fel.

részletek

Kiderült, milyen sérülései vannak Alonsónak

Az Ausztráliában balesetet szenvedő kétszeres F1-es bajnok maga árulta el a sajtónak, milyen okok miatt nem állhat rajthoz a hétvégén – sőt, kínai részvétele is kérdéses mellkasi sérülése miatt.

részletek

A sérült Heidfeld keze már sosem lesz a régi

Nick Heidfeld már biztos benne, hogy maradandó sérülést szerzett a Formula-E tavaly novemberi malajziai futama során, de úgy érzi, hogy ez nem fogja hátráltatni karrierjében.

részletek

Bottas sérülésével küzd egész karrierje során

Bár fájdalmai elmúltak, s sokan már el is felejtették a történteket, Valtteri Bottas F1-es karrierje végéig nem szabadulhat meg az ausztráliai szezonnyitón összeszedett sérülés hatásaitól.

részletek

Alonso-baleset: Orvosi műhiba történt?

A legújabb pletykák magyarázatot szolgáltathatnak a spanyol F1-es februári balesete körüli rejtélyek némelyikére: a szóbeszéd szerint orvosi műhiba miatt maradt napokig kórházban a kétszeres bajnok.

részletek

Kiderült, indulhat-e Alonso és Bottas

Fernando Alonso a negyedik barcelonai tesztnapon, Valtteri Bottas pedig az idénynyitó időmérő edzésen sérült meg – csütörtök délelőtt vizsgálták meg őket az F1 hivatalos egészségügyi szakemberei.

részletek

Félmilliárd forintba került az Alonso-baleset

Legalábbis a biztosítónak, akik kénytelenek komoly összeget fizetni, miután a kétszeres világbajnok F1-esnek sérülése miatt ki kellett hagynia a szezonnyitó melbourne-i Ausztrál Nagydíjat.

részletek

Bottas azért küzd, hogy indulhasson Sepangban

Nyolc nappal a malajziai F1-es hétvége kezdete előtt még kérdéses, hogy rajthoz állhat-e a sérült Valtteri Bottas, akinek hátát később akár műteni is kellhet, akárcsak Raikkönenét 2013-ban.

részletek

Vasárnap dől el, visszatér-e Alonso

A spanyolok kétszeres F1-es bajnoka intenzíven edz, és már a szimulátorban is teljesített egy napot, ám az FIA orvosai még nem döntöttek arról, engedélyezik-e a versenyzést a számára Malajziában.

részletek
Olvastad már?