Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

Rossi

Hamiltonnak Rossi motorjára fáj a foga

Lewis Hamilton többször is nyilatkozott már arról, hogy szeretne kipróbálni egy MotoGP gépet. Kifejezetten Valentino Rossi motorját nézte ki most magának, az olasz szívesen fogadja az F1 ászát.

részletek

Rossi beállításai segítették Vinalest dobogóra

Ezt maga a spanyol versenyző ismerte el a Cseh Nagydíjat követően, ahol az összetettben második helyen álló yamahás végre ugyanolyan jól érezte magát a motoron, mint a szezon elején.

részletek

Rossi is tesztelte a rejtett szárnyat, sikerrel

Valentino Rossi komoly taktikai hibája ellenére negyedikként ért célba Brnóban, a csapatok pedig kollektív tesztelésen maradtak Csehországban. Hétfőn a Doktor volt a leggyorsabb.

részletek

Virtuális Cseh Nagydíj Valentino Rossival

Bár a brünni verseny nem jött össze a Doktor számára, A MotoGP 17-tell éljük újra a csehországi pálya nyújtotta élményeket!

részletek

Marquezé a brnói pole, Rossi a második

Idén negyedszer indulhat az élről a címvédő, míg mellé Rossi és Pedrosa állhat fel holnap az első sorba. A két gyári Ducati a második sorban, Vinales viszont mindössze hetedikként zárt.

részletek

A Repsol Honda duója az élen a Yamahák előtt

Folytatódtak a bukások a MotoGP-sek edzésén is, a tréning elején félbe is kellett szakítani a körözést. A hajrában a két Repsol Honda bizonyult a leggyorsabbnak Marquez-Pedrosa sorrendben, megelőzve a gyári Yamahákat.

részletek

Elátkozott év: Haydentől Nietóig

Elképesztő szériát élünk meg 2017-ben, ami a motoros ászok közelmúltbeli baleseteit illeti. Nicky Hayden kezdte májusban, azóta Rossi, Biaggi és Nieto is szerencsétlenül járt. Sajnos ketten nem is élték túl.

részletek

Most Alonsót boldogítja Rossi exbarátnője

Különösen gyors versenyzőkre "szakosodott" a bugyimodell Linda Morselli - legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Valentino Rossi után Fernando Alonso kedvese lett.

részletek

A drámai MotoGP-szezon eddigi alakulása

Igazán kiváló MotoGP szezont láthatunk eddig, tele izgalommal és drámával. Képes és videós összefoglalónkon keresztül idézhetitek vissza 2017 első felének legjobb MotoGP-s történéseit.

részletek

Ricciardót lenyűgözi Valentino Rossi

A Red Bull Formula-1-es pilótája szerint csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a „Doktorról”, aki már több, mint két évtizede tartozik a legjobbak közé a sportágában, s még mindig lépést tud tartani a fiatalabbakkal.

részletek

Marquez és Rossi véleménye a Hamilton-Vettel incidensről

A MotoGP jelenlegi két legnagyobb sztárját is megkérdezték a Bakuban történt Vettel és Hamilton közti ütközésről. Rossi kifejezetten kedvelte, amit látott.

részletek

Marquez varázsolt, ismét a pole-ban

Sorozatban nyolcadszor indulhat az első rajtkockából a Német Nagydíjon a spanyol versenyző, nincs ellenfele ezen a pályán - Rossi csak a kilencedik helyről indulhat.

részletek
Olvastad már?