Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Rossi

Rossi tizenkét Verstappent szeretne

A MotoGP korelnöke, Valentino Rossi szavait rosszul interpretálták a múlt héten, így pontosított. Semmi kifogása Max Verstappen ellen, sőt, szerinte ő hozza a show-t az F1-be.

részletek

Rossi: Még egy jó tíz év van a karrieremben

Persze nem a MotoGP-ben: bár az olasz legenda „fél” a visszavonulástól, úgy érzi, a királykategóriából való távozás után még sokáig indulhat különböző autóversenyeken.

részletek

Valentino Rossi kritizálja Verstappent

A kilencszeres világbajnok olasz motoros legenda úgy véli, a fiatal holland vezetési stílusa teljesen elfogadhatatlan, folyamatosan magában hordozza egy komoly baleset veszélyét.

részletek

Rossi: A 2016-os verzióra fog épülni a motor

Ezt a Yamaha ezen a héten tartott sepangi privát tesztjét követően egy rádióműsorban erősítette meg a „Doktor”, aki arról is beszélt, hol és miért csúszott félre az idei váz fejlesztése.

részletek

Marquez ugrott az élre, Dovizioso nem gyorsult

A világbajnoki éllovas spanyol diktálta a tempót a MotoGP harmadik valenciai szabadedzésén, megelőzve az ezredre azonos időt elérő Zarcót és Iannonét. Dovizioso mindössze nyolcadik a három tréning összesített eredményei alapján.

részletek

Rossi után Lorenzóval is kiszúrt a Ducati

A Ducati 2003-as visszatérése óta egyetlen alkalommal ért a csúcsra, 2007-ben Casey Stonerrel. A nehezen megszokható motor Valentino Rossinak is két nehéz évet hozott, most Lorenzo szenved.

részletek

Pedrosa nyerte az elképesztően szoros időmérőt

Hihetetlen izgalmakat tartogatott a MotoGP sepangi kvalifikációja, amelynek végén Dani Pedrosa mindössze 17 ezreddel utasította maga mögé Johann Zarcót, és újabb hét ezreddel a vb-címért harcoló Andrea Doviziosót. Az éllovas Marc Marquez bukott, s csak a harmadik sorból indulhat vasárnap.

részletek

Klasszikus előzésekért is büntetés járna

A motorsport történetében számtalan esetben büntetést osztana ki a Formula-1 jelenlegi szabályai szerint a versenybíróság. Nagy kár lett volna ezért a három nagyon híres előzésért is.

részletek

Évtizedek óta nem megy az amerikaiaknak

Korábban számtalan futamgyőztes pilótát, sőt világbajnokokat is adott a Formula-1-nek az Egyesült Államok, ám huzamos ideje nem terem babér az amerikaiaknak. Vajon mi lehet az oka a mélyrepülésnek?

részletek

Marquez nyerte az év versenyét Rossiék előtt

Elképesztő izgalmakat hozott a MotoGP Ausztrál Nagydíja: egészen a hajráig nyolcan haladtak teljesen együtt az élen, folyamatosan oda-vissza előzgetve egymást. A győzelmet végül a címvédő húzta be Rossi és Vinales előtt, miközben Dovizioso a top10-be sem fért be a nagyon szenvedő Ducatival.

részletek

Marquez a pole-ban, Dovizioso csak a negyedik sorban

Noha a Yamahák is erősnek tűntek a MotoGP ausztráliai kvalifikációján, végül a repsolos címvédő húzta be a rajtelsőséget Vinales és Zarco előtt, a bajnoki címért csatázó Dovizioso viszont a top10-be sem fért be.

részletek

Zarcóé a pole-pozíció az esős Motegiben

KTM-szárnyalást és óriási gumitaktikázást hozott az időmérő edzés Motegiben, amelyen hiába tűnt a leggyorsabbnak Marc Marquez, a címvédőt végül Johann Zarco és Danilo Petrucci is felülmúlta. Dovizioso csak a kilencedik, Rossi csak a tizenkettedik, Vinales csupán a tizennegyedik.

részletek
Olvastad már?