Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 23. kedd

Rosenqvist

Bird nyert, Rosenqvist már megint az élről állt ki

Sam Bird szezonbeli második győzelmét aratta és Jean-Eric Vergne elsőszámú kihívójává lépett elő a Róma ePrix-n, miután a sokáig vezető Felix Rosenqvist autójának kitört a felfüggesztése.

részletek

Rosenqvist nagy fölénnyel vette be Rómát az időmérőn

A Mahindra az európai futamok kezdetével visszatért az élre a Róma ePrix időmérőjén, ahol Mortara driftbemutatót tartott, Lopez és da Costa már a bokszutcában összeütközött, és Lotterer is villantott egyet.

részletek

Még mindig az F1-be vágyik a Formula-E menője

Megnyerte az F3-as Európa-bajnokságot, győzelmekért harcol a Formula-E-ben, harmadik helyen zárt a Super Formulában - Felix Rosenqvist azonban idáig nem tudta felkelteni az F1-es csapatok figyelmét.

részletek

Vergne kitartott a fináléban és az élre állt

A Formula-E történetének első kettős győzelmét hozta a chilei futam, amelyen André Lotterer a legvégsőkig támadta francia társát, aki azonban rajt-cél győzelmével a bajnokságban is átvette a vezetést.

részletek

Rosenqvist visszavágott Bueminek Marokkóban

A 2017-es verseny fordított forgatókönyvét játszotta le a Formula-E marrakeshi fordulóján Felix Rosenqvist és Sebastien Buemi. Ezúttal a svéd csípte el a győzelmet a hajrában, miközben a címvédő Lucas di Grassi ismét nullázott.

részletek

Piquet Jr. elküldte a fenébe a halo pártolóit

A Formula-E pilótái és nézői szerencsésnek mondhatják magukat amiatt, hogy e sorozatban még nem jelent közvetlen fenyegetést az ellentmondásos fejvédőelem bevezetése, ám amikor bedobtuk a témát az unatkozó versenyzők közé, azonnal ráugrottak.

részletek

Az újonc eldobta, a győztest kizárták Hongkongban

A DTM-ből ismert Edoardo Mortara már első versenyhétvégéjén, Hongkongban megízlelhette volna a győzelmet – hibájából Daniel Abt profitált. A pole-ból startoló Felix Rosenqvist nagyot rontott, majd még nagyobb felzárkózást produkált, a sorozattól már megszokott furcsaságot pedig ezúttal a rajt tartogatta. Órákkal a versenyt követően Abtot megfosztották győzelmétől, Rosenqvist a Hongkong ePrix vasárnapi nyertese.

részletek

Rosenqvist a pole-ban, meglepetéshegy mögötte

Alaposan átrendeződött az erősorrend a szombatihoz képest a Formula-E második hongkongi versenynapjának időmérőjén. Rosenqvist első rajthellyel vágott vissza, Buemi a legutolsó helyre kvalifikálta a Renault-t.

részletek

FE: Rosenqvist első, de Buemi nyert Berlinben

Az ifjú svéd mindent megtett, hogy ismételni tudjon a németországi második futamon: a csapattársával való bokszutcai affér, valamint az érte kapott büntetés viszont meghiúsította terveit.

részletek

Formula-E: Először nyert az F1 legnagyobb mellőzöttje

Lucas di Grassi, az Audi ABT pilótája nem tudta teljesen kihasználni a pole jelentette előnyöket csapata hazai pályáján - Felix Rosenqvist remek előzéssel múlta felül a brazilt, első sikerét aratva a sorozatban.

részletek

Exkluzív: Az F1-et is célba vette az autósportok mindenevője

A pilóta, aki minden volt már, csak két dolog nem: akasztott ember és Formula-1-es pilóta. Párizsban exkluzív interjút adott nekünk Felix Rosenqvist, a világ legjobb felfedezetlen tehetsége.

részletek

Bianchi mérnökével dolgozik a Williams újonca

Szinte teljesen új mérnökcsapatot állított össze egyik autója mellé a Williams, akik a reményeik szerint a leghatékonyabban tudnak majd együttműködni Lance Strollal, az utóbbi idők egyik legintenzívebb felkészülésén áteső újonccal.

részletek
Olvastad már?