Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 18. vasárnap

Rosberg

Rosberg miatt ennyire nehéz Vettel dolga

Lewis Hamilton elképesztően megbízható és villámgyors. A Mercedes korábbi ügyvezető igazgatója szerint ebben a Nico Rosberg elleni két évvel ezelőtti veresége nagy szerepet játszik.

részletek

Rosberg: Hamilton célba veheti Schumacher rekordjait!

Lewis Hamilton a Formula-1 történetének mindössze harmadik olyan versenyzője lett, aki legalább ötször ünnepelhet világbajnoki címet. A korábbi nagy rivális Nico Rosberg szerint ráadásul messze még a vége.

részletek

Rosberg: Hamiltont nem lehet legyőzni ennyi hibával

A Ferrari és Sebastian Vettel csak magukat okolhatják Nico Rosberg szerint amiatt, hogy Hamilton Mexikóban már világbajnok lehet. A ferraris szerinte nem volt konzisztens az év során.

részletek

Rosberg: Miattam nem állt össze a Hamilton-Schumacher páros

Nico Rosberg azt állítja, hogy 2012-es, Schumacherrel szemben mutatott domináns teljesítménye fosztotta meg attól a nézőket, hogy összeálljon a Hamilton-Schumacher páros az Ezüst Nyilaknál.

részletek

Rosberg: A Mercedes egy háborús gépezet

Nico Rosberg jól tudja, hogy a Mercedes legyőzéséhez tökéletes teljesítményre van szükség, ám ez idén a Ferraritól közel sem volt meg. A német gyártónak van egy Lewis Hamiltonja is.

részletek

Rosberg: AZ F1 és az FE egy nap egyesülni fog

A 2016-os F1-es világbajnok és Formula-E részvényes Nico Rosberg úgy gondolja, hogy egy nap eljön majd az idő, amikor már felesleges lesz a belső égésű motorok használata, és egybeolvad a két sorozat.

részletek

Briatore: Vettel futamokat és nem világbajnokságot akart nyerni

Flavio Briatore, egykori Formula–1-es csapatfőnök szerint Sebastian Vettel vesztét idén az jelentette, hogy inkább fókuszált a futamgyőzelmekre, mint a világbajnokság megnyerésére. Az olasz szerint viszont ahhoz, hogy valaki világbajnok legyen, trófeák helyett pontokat kell gyűjtenie.

részletek

F1-Archív: 17 éves kölyök tesztel F1-est

Zuhé és földrengés Suzukában, Alonso a BMW-hez, Raikkönen pedig a Renault-hoz nem megy, Michael Schumacher élete legszebb napján találkozott a pápával. Formula-1-es hírek október 6-ról.

részletek

Első évében csaknem tönkrement a Formula-E

Az elektromos sorozat első embere bevallotta, hogy a Formula-E első szezonjában kevés hiányzott ahhoz, hogy az egész projektet maguk alá ássák a pénzügyi nehézségek.

részletek

Rosberg: Ennek nem szabadna megtörténnie Oconnal

A korábbi világbajnok úgy véli, mostanában rosszabb a helyzet a pilótaprogramokban, mint előtte, amit Esteban Ocon „szörnyű” helyzete mutat. Sergio Perez szívesen lenne a Ferrari vagy Mercedes pártfogoltja, de ő is beismeri a hátulütőket.

részletek

Ecclestone: Alonso nem csapatember

Senki számára nem kérdés, hogy Fernando Alonso kiválásával sokat veszít a Formula-1, ám több szakember is úgy gondolja, hiányzik belőle a csapatszellem, ezért is jutott ilyen nehéz helyzetbe.

részletek

Ecclestone: A hastáncos sem vesz fel sportcipőt

Az F1 kormánykerekét 2017 januárjáig mozgató Bernie Ecclestone az újságíróként sem utolsó Nico Rosberggel csevegett, többek között arról, hogy milyen szerepet fog játszani az elektromos meghajtás a sportágban.

részletek
Olvastad már?