Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

Rosberg

Rosberg tanácsa: Így küzdj meg az időeltolódással

Még mindig szokatlan, hogy az uralkodó F1-es világbajnokot nem láthatjuk hétről hétre, de Nico Rosberg igyekszik tenni azért, hogy ne tűnjön el teljesen a képernyőről. Most éppen egy hasznos tippet osztott meg, ami számára vb-címet ért.

részletek

Visszatérhet-e Rosberg az F1-be?

2016 vb-győztese miután visszavonult, nem szakadt el egykori sportágától: egy barcelonai tesztnapon is megjelent, és folyamatosan figyelemmel követi az F1 eseményeit, ám egy korábbi világbajnok szerint nem fog visszatérni a száguldó cirkuszba.

részletek

Visszatér-e a Ford az F1-be?

Korábban a Ford óriási szerepet vállalt a Formula-1-es száguldó cirkuszban, de évek óta nem láthatjuk a híres vállalatot még motorszállítóként sem. Most nagy a mozgolódás a párizsi megbeszélés óta több autógyártónál.

részletek

Berger részegnek hitte Rosberget

A DTM új vezére a tavalyi év első felét azzal töltötte, hogy minél kedvezőbb feltételeket harcoljon ki Nico Rosberg szerződéséhez, így természetesen meglepődött, amikor a világbajnok úgy döntött, otthagyja az F1-et.

részletek

Brawn csak a legjobb pilótákat akarja

A Formula-1 új motorsport igazgatója, Ross Brawn csak a legjobb pilótákat szeretné látni a jövőben a Formula-1-ben, a fizetős versenyzőket nem. Szerinte „több Verstappen” kellene.

részletek

Nem hiányzik Hamiltonnak Rosberg

Korábbi (és jövendőbeli) világbajnokok, amerre csak néz: Lewis Hamilton nem hiányolja Nico Rosberg társaságát, hiszen meggyőződése szerint nem csak az F1-es címvédőt, hanem mindenki mást le kell győzni.

részletek

Hamilton harci kedve csak nő

Lewis Hamilton villámrajtot szeretne venni ebben a szezonban, ellentétben a tavalyival, rögtön Ausztráliában győzelemre tör, ráadásul harci kedve csak tovább nőtt.

részletek

Versenyzőmenedzser lehet Nico Rosbergből

A visszavonult F1-es bajnok továbbra is ragaszkodik ahhoz, hogy nem fog versenyezni többé. A motorsporthoz azonban túlságosan ragaszkodik, semhogy elhagyja azt.

részletek

Hamilton: Bottasszal nincs titkolózás

Lewis Hamilton nem első alkalommal beszél dicsérő hangon új csapattársáról, Valtteri Bottasról. A munkához való hozzáállását és eddigi jó viszonyukat emelte ki elsősorban.

részletek

Coulthard: Hamilton idén követheti Rosberget

David Coulthard elég gyakran nyilatkozik merészen, most Lewis Hamilton pályafutásának befejezését vizionálta előre, ami szerinte már ennek a szezonnak a végén bekövetkezhet.

részletek

Hülkenberg a Renault-val akar a csúcsra érni

Nico Hülkenberg igen magasra tette a lécet saját magának és a Renault gyári istállójának is. A világbajnoki címet vette célba, igaz, csak néhány év múlva érzi lehetségesnek.

részletek

Alesi fia teljes szezont fut a GP3-ban

A 80-as évek aranygenerációjából több versenyző fia is autósportra adta a fejét. Találkozhattunk már Nico Rosberg, Nicolas Prost, Bruno Senna és Nelsinho Piquet nevével a Formula-1-ben, vagy annak előszobáiban.

részletek
Olvastad már?