Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Rosberg

Rosberg: Schumachernek megvoltak a mentális játszmái

2016 világbajnokát arról az időszakról kérdezték, amikor a Hétszeres csapattársa volt a Mercedesnél - elárulta, hogy Schumacher hogyan nehezítette meg az ő dolgát is.

részletek

Rosberg: A közönség vagy a gyártók fontosabbak?

Nico Rosberg egyáltalán nincs jó véleménnyel a mostani F1-es motorokról. A tavalyi világbajnok szerint a közönség szórakoztatása miatt a V10-esekre lenne szükség.

részletek

Hamilton nem fog „energiát ölni” Rosbergbe

A német hajlandó lenne feléleszteni korábbi barátságukat, melyet a bajnoki rivalizálás tett tönkre: Lewis Hamilton azonban nem szándékozik nyitni az egykori csapattárs felé.

részletek

Hamilton egészen közel a Mercedeshez

Lewis Hamiltont rendkívül megviselte a 2016-os keserű szezon, amikor már néha úgy érezte, saját csapatában sem bízhat. Azóta eltelt egy esztendő, a brit pedig újra közel került az istállóhoz.

részletek

Hamilton 2020-ig maradna a Mercedesnél

Lewis Hamiltonról az utóbbi időben sokan elkezdték találgatni, mikor szeretne visszavonulni az F1-ből. Mostani nyilatkozatával valamivel közelebb kerültünk a kérdés megválaszolásához.

részletek

Rosberget nem lepte meg a Ferrari veresége

A 2016-os világbajnok nem bánta meg távozását a Formula-1-ből, elfoglaltabb, mint valaha. Nem lepte meg, hogy idén végül kikapott a Ferrari, de jövőbeli terveit is megosztotta.

részletek

Világbajnokok kerültek a Hírességek Csarnokába

Az FIA létrehozta saját dicsőséglistáját, melyre mind a 33 eddigi F1-es világbajnokot felvették. Az ünnepélyes ceremónián Alonso, Vettel és Rosberg is ott volt – Raikkönen és Hamilton nem ment el.

részletek

Rosberg szerepet vállalna a Formula-E-ben

A hétvégén kezdetét vette az elektromos széria újabb, negyedik szezonja. Egyre több márka érdekelődik a sorozat iránt, és Nico Rosberg is elismeri, nagy siker várhat rá a következő években.

részletek

Retro – A bejelentés, amely sokkolta a világot

2016-ban december második napján derült égből villámcsapásként érkezett a hír, miszerint a vb-címét csupán néhány napja megszerző Nico Rosberg azonnali hatállyal távozik a Formula-1-ből.

részletek

Rosberg: Hamilton gondol a visszavonulásra

Nico Rosberg továbbra is úgy véli, hogy Lewis Hamilton azért nyilatkozik többször is félreérthetően a jövőjéről, mert változatlanul a visszavonulását fontolgatja. Valóban elhagyná a sorozatot a brit?

részletek

Rosberg: Nem jobb idén Hamilton

Nico Rosberg tavaly még Lewis Hamilton csapattársaként nyerte meg a világbajnokságot. A német kívülállóként úgy látja, hogy az idei bajnok semmivel sem vezet jobban, mint 2016-ban.

részletek

Briatore súgott Kubicáról

Sokan a mai napig bizonytalanok Robert Kubica fizikális képességeivel kapcsolatban, ám egyre több szakértő szerint a legesélyesebb a Williams ülésére. Flavio Briatore is növeli az optimizmust.

részletek
Olvastad már?