Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 17. vasárnap

Rosberg

„A gond az, hogy Rosberg kell Hamilton ellen”

A 2016-os F1-es világbajnok Nico Rosberg beszélt korábbi csapattársáról és riválisáról, Lewis Hamiltonról, illetve arról, hogy hogyan is lehet megállítani a brit klasszist.

részletek

Rosberg: Kimi egyértelmű második volt

A 2016-os világbajnok, Nico Rosberg nem bánná, ha már megszakadna egykori csapatának uralma. Arról is beszélt, hogy az elődjéhez képest más szintet képviselő Charles Leclerc érkezése megfűszerezi a Ferrarinál zajló eseményeket.

részletek

Rosberg: Egyáltalán nem hiányzik a versenyzés

A 2016-os és Formula-1-es világbajnok elmondta, hogy szerencsére egyáltalán nem hiányzik számára a száguldó cirkusz. Nem volt egyszerű abbahagyni, de más dolgok várnak rá az életben.

részletek

Rosberg: Leclerc leigazolása vissza is üthet

Olaszországban a Ferrari nemzeti ügy, így egy náluk vezető pilóta eleve folyamatos nyomás alatt van. Sebastian Vettelnél ez most hatványozottan igaz, hogy egy igazi nagy tehetséget hoztak a nyakára.

részletek

Rosberg: Bottas sokkal jobb ennél

A 2016-os világbajnok kiáll utódja mellett. Nico Rosberg szerint Valtteri Bottas egy kis szerencsével igencsak odapörkölhet Lewis Hamiltonnak is, mert sokkal jobb, mint amit eddig láttunk tőle.

részletek

Rosberg videóra vette, ahogy megállítják a rendőrök

Az F1-es világbajnok történetesen pont egy McLaren Sennával haladt a Paul Ricard felé, amikor szemet szúrt a francia rendőröknek. Pechjére nem találta a frissen kézhez kapott modell papírjait...

részletek

Rosberg: Az F1 jövője az elektromos autókban van

2016 világbajnoka elkerülhetetlennek tartja, hogy a jövőben a Formula-E mintájára az F1 is elektromos autókra váltson. Nico Rosberg szerint ugyanis hosszú távon csak ennek az iránynak van értelme.

részletek

Családi kötelékek a Formula-1-ben

A száguldó cirkuszban többször is előfordult, hogy egy családból két testvér, esetleg más kötődésű pilóta is versenyzett. Schumacher, Bianchi, Fittipaldi, Andretti, Hill és mások, de milyen sikerrel?

részletek

A Ferrari valóban érdeklődik Schumacher iránt

Napvilágot látott a hír, mely szerint a Ferrari szeretné megszerezni pilóta-programjába Mick Schumachert, a hétszeres bajnok fiát, most pedig meg is erősítette a Scuderia: érdeklődik Mick iránt.

részletek

Rosberg: Vettel idén kikerül a komfortzónájából

Nico Rosberg, 2016 világbajnoka figyelmeztette honfitársát, Sebastian Vettelt, ha Hamilton mellett csapattársát, az újonc Charles Leclerc-t is le akarja győzni, minden hibafaktort ki kell szűrnie a teljesítményéből.

részletek

Köszöntésözön Schumacher 50. születésnapján

Riválisai, csodálói, munkatársai egyarán üzentek Michael Schumachernek ezen a különleges évfordulón. Régi emlékek vagy régi fotók kerültek elő többek között Hakkinentől, Buttontól és Arrivabenétől is.

részletek

Rosberg: Túl nagy a nyomás Schumacheren

A 2016-os világbajnok szerint a média és a rajongók által támasztott óriási elvárások hatalmas terhet raknak Mick Schumacher vállára, pedig akkor jó a versenyzés, ha élvezetet is okoz.

részletek
Olvastad már?