Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Rosberg

Ecclestone: A hastáncos sem vesz fel sportcipőt

Az F1 kormánykerekét 2017 januárjáig mozgató Bernie Ecclestone az újságíróként sem utolsó Nico Rosberggel csevegett, többek között arról, hogy milyen szerepet fog játszani az elektromos meghajtás a sportágban.

részletek

Rosberg: Hamilton elképesztő formában van

A 2016-os F1-es világbajnok szerint korábbi csapattársa most van pályafutása csúcsán, míg Sebastian Vettel egyszerűen nem használja ki a lehetőségeit, így pedig nem fogja legyőzni Hamiltont.

részletek

Rosberg: 100%-ig Vettel volt a hibás

Az Olasz Nagydíj sorsát nagyban befolyásolta az első körben történt koccanás, ami miatt Sebastian Vettel visszaesett az utolsó helyre. Honfitársa szerint Vettel így nem győzheti le Hamiltont.

részletek

Raikkönen szerint a pole nem garancia 2019-re

Továbbra is sok a találgatás Kimi Raikkönen jövőjével kapcsolatban, hiszen a finnek még mindig nincs szerződése a következő évre. Azonban szerinte a pole-pozíciója sem garantál semmit.

részletek

Rosberg: A Ferrari túl sok hibát követ el

Nico Rosberg véleménye szerint túl sok hibát követ el a Ferrari idén, miközben a világbajnoki címet hajszolja. Ugyanakkor hozzátette, hogy elképesztő, mekkorát fejlődtek az olaszok.

részletek

Raikkönen nem követné Rosberget

A Ferrari finnje azonosulni tudott Nico Rosberg visszavonulásával, mióta azonban a német tévés szakértőként tért vissza, megváltozott véleménye. Ő szinte alig várja, hogy eltűnjön a nyilvánosság szeme elől.

részletek

F1-Archív: Büntetés 13 másodperc után

A Mercedes nem szól bele abba, mit csinál szabadidejében Hamilton, Rosbergnek nagy jövőt jósolnak, az újonc Raikkönen a három topcsapat egyikébe vágyik, Frentzen a Hungaroringről egyenesen a kórházba ment. Ezek voltak augusztus 16. hírei az elmúlt két évtizedben.

részletek

Rosberg: Vettel eldobta magától a győzelmet

Nico Rosberg szerint Sebastian Vettel eldobta magától a győzelmet, miután túl keményen nyomta neki a pocsék időjárási viszonyok közepette. A ferraris végül a falban kötött ki az 52. körben.

részletek

Rosberg: Hamilton hitehagyottnak tűnt

A 2016-os világbajnok, Nico Rosberg elmondta, hogy Lewis Hamilton testbeszéde olyasvalami, amihez nincs hozzászokva volt csapattársától, és szerinte hitehagyottság jele lehet.

részletek

Hamilton miatt nem készítheti el az interjúkat Rosberg

Nico Rosberg úgy volt, hogy az éven többször is elkészítheti az időmérő edzés és a verseny utáni interjúkat az első három helyezettel, de végül egyszer sem tehette ezt meg.

részletek

Rosberg szerint már a Ferrarié a jobb motor

Évekig privilegizált helyzetben volt a Mercedes a Formula-1-ben, annyival jobb volt mindenkinél. 2016 világbajnoka, Nico Rosberg úgy véli, mára ez eltűnt, és már a Ferrari diktál.

részletek

Rosberg megvédte Raikkönent

A Mercedes 2016-os világbajnoka biztos benne, hogy nem volt szándékos Kimi Raikkönen részéről a Brit Nagydíj első körében történt incidens. Rosberg érvekkel is alátámasztotta állítását.

részletek
Olvastad már?