Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

Rosberg

Rosberg szerint a Ferrari rossz felé indult

Három F1-es futam után úgy fest, hogy aerodinamikailag már most megelőzte a Ferrarit a Mercedes és így látja a helyzetet Nico Rosberg, a sportág 2016-os világbajnoka is.

részletek

F1-Archív: Kihúzta a gyufát a pilótáknál Hamilton

Alonso fájó bordával versenyez, Ralf Schumacher és Rosberg először nyer futamot, Hamilton történelmet ír, Hamilton hűségét nyilvánítja ki és Hamilton magára haragítja a vetélytársakat: ezek voltak április 15. hírei 2000 óta.

részletek

Rosberg: Jól döntött a Ferrari

A csapatutasítások szinte már a Formula-1 velejárói az elmúlt időszakban. Nico Rosberg szerint a Ferrari főnökei helyében ő is megpróbálta volna a sanghaji lépést, bár sajnálja Charles Leclerc-t.

részletek

F1-Archív: Hamilton büszke Rosbergre

Ferrari-siker a Kínai Nagydíjon, Domenicali lemondott, Ecclestone szerint Hamilton lesz a sport új sztárja, dohányzásellenes szponzor a Williamsnél: ezek voltak április 14. hírei az F1-ben.

részletek

Rosberg: Leclerc probléma a Ferrarinak

Kellemes probléma, de mégis fejtörést okoz a Scuderia számára Charles Leclerc, a(z idén) második számúnak szánt pilóta ugyanis egyelőre rendre gyorsabb, mint négyszeres bajnok társa.

részletek

Az Audi felkérte versenyzésre Rosberget

Vissza akarta csábítani a 2016-os világbajnokot a pilótafülkébe egy DTM-es szabadkártyával a márka: a német elutasította Dieter Gasst, és Formula-E-pilótákat ajánlott maga helyett.

részletek

Rosberg nem akarta megsérteni Verstappent

A múlt héten igencsak félreérthető kijelentést tett a fiatal hollandra a 2016-os világbajnok. Továbbra is fenntartja, hogy a Red Bull-pilóta nárcisztikus, ám ezt pozitív értelemben gondolta.

részletek

Retro – Rosberg legnagyobb harca Hamiltonnal

Öt év telt el azóta, de kevés hasonlóan izgalmas verseny volt a hibrid korszakban, mint a 2014-es Bahreini Nagydíj. A számtalanszor próbálkozó, de vereséget szenvedő Nico Rosberg akkor döbbent rá, mennyire erős csapattársa van.

részletek

Április bolondjai: A legjobb F1-témájú április 1-jei hírek

Április elseje világszerte a bolondok ünnepe, s 2019-et sem úsztuk meg néhány kamuhír nélkül, melyek közül – reméljük – egyikre sem sikerült ráharapnunk a nap folyamán. Íme, néhány a legjobbak közül!

részletek

Rosberg: A tavalyi Vettelt láttuk

Sebastian Vettel a Lewis Hamiltonnal szembeni csata során forgott ki, mikor a második pozícióért küzdöttek a brittel. Nico Rosberg egyszerűen nem hiszi el, hogy Vettel nem tanult tavalyi hibáiból.

részletek

Rosberg szerint Verstappen önimádó

Nico Rosberg a fiatal holland tehetségét a legkevésbé sem vitatja, de úgy véli, az önhittség szobrát Max Verstappenről mintázták. Ugyanakkor ez magabiztosságot is ad számára, ami előny.

részletek

Rosberg félt, amikor Schumacher visszatért

Mindenki hatalmas megdöbbenésére Michael Schumacher 2010-ben úgy döntött, negyven felett, három év kihagyás után visszatér a Formula-1-be. Nico Rosberg első gondolata a félelem volt.

részletek
Olvastad már?