Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Rosberg

Hamilton válaszolt: Rosberg csak címlapra akar kerülni

A Melbourne-ben szakértőként dolgozó 2016-os világbajnok excsapattársa fő gyengeségét boncolgatta – mikor Lewis Hamiltont szembesítették ezzel, cinikus választ adott.

részletek

Valóban ez lenne Hamilton gyenge pontja?

A 2016-os világbajnok az esélyeket latolgatva arra figyelmeztet, a riválisoknak ki kell tudniuk használni Lewis Hamilton egyetlen gyenge pontját, mert amikor viszont formában van, verhetetlen.

részletek

Így kell legyőznie Bottasnak Hamiltont – Rosberg szerint

Számos hasonlóságot vehetünk észre Valtteri Bottas és a 2016-os világbajnok, Nico Rosberg között. A Mercedes korábbi ásza kifejtette, hogyan győzheti le a finn csapattársát.

részletek

Bottas: Rosberg megmutatta, Hamilton verhető

2018-ban ismét feltehetjük a kérdést: Valtteri Bottas vajon képes lesz-e Lewis Hamilton legyőzésére? Tavaly ez még csak egyszer-kétszer sikerült neki, idén azonban már más terveket sző a finn.

részletek

Megmutatta a világnak második kislányát Rosberg

A visszavonult világbajnok gyermekeiről csak arc nélküli képeket mutat a nyilvánosságnak, egy jótékonysági akció kedvéért azonban kivételt tett. Először láthatjuk a féléves Naila Rosberget.

részletek

A Formula-1 leghűségesebb pilótái

A száguldó cirkuszban is előfordul, hogy egy pilóta neve hosszú éveken át összeforr csapatával. De ki volt a leghűségesebb az elmúlt évtizedekben? Schumacher, Hakkinen, Massa, Coulthard?

részletek

Hamilton egy négy éves versenyről: Rosberg csalhatott

A 2014-es Bahreini Nagydíjra a legtöbben úgy tekintenek, mint Lewis Hamilton és Nico Rosberg három éven át tartó parázs küzdelmének kezdetére - a brit elárulta, exkollégája csalhatott a sivatagi pályán.

részletek

Rosberg szerint a nézők nem fogják átlátni az új gumiszabályt

A 2016-os világbajnok tévés szakértővé vált, ezért idén gyakran hallhatjuk majd meglátását. Most a Pirelli hét keverékből álló száraz palettájáról mondta el lesújtó véleményét.

részletek

Rosberg megjósolta a vb első öt helyezettjét

Minimális különbséggel korábbi csapattársa és nagy riválisa, Lewis Hamilton újabb bajnoki címére fogadna Nico Rosberg, aki a megtippelte a szezon végeredményét.

részletek

Rosberg futballcsapatnyi gyermeket szeretne

Persze túlzott egy kicsit a visszavonult világbajnok, ám azt elismerte a német, hogy szívesen vállalna még további gyereket a jelenlegi kettő mellé – igaz, mindez a felesége döntésétől függ.

részletek

Rosberg a motorsportról: Soha nem mondom, hogy soha

Nem lát a jövőbe, így nem jelentheti ki, hogy soha többé nem ül versenyautóba: a 2016-os világbajnok a visszatérés esélyeiről beszélt, kitekintett nagyszerűnek titulált pályafutására, valamint a Mercedes nagy alakjai közé sorolta a Hamilton-Rosberg duót.

részletek

Amikor a brazil himnusz volt a sláger

Felipe Massa visszavonulásával nem maradt brazil pilóta a Formula-1-ben. Nagyon rég játszották a brazil himnuszt a dobogón, pedig Ayrton Senna idején egyszer elképesztő sorozatot láthattunk.

részletek
Olvastad már?