Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 21. szombat

Rosberg

Hamilton az USA királya

Az Egyesült Államokban egyébként is igen népszerű Lewis Hamilton az USA Nagydíjak történetében szinte verhetetlen. Egyetlen alkalmat leszámítva mindig a brit ász diadalmaskodott.

részletek

A Mercedesnek német, a Ferrarinak olasz pilóta nem kell

Valamiféle átok ülhet a nemzeti csapatokon a Formula-1-ben, mert az utóbbi évtizedekben Rosberg kivételével a Mercedes német és a Ferrari olasz pilótái mind csúnyán elvéreztek.

részletek

Rosberg szerint Vettelen csak a csoda segít

A tavalyi világbajnok szerint honfitársának már csak halvány esélyei vannak az újabb világbajnoki cím megszerzésére, ám van egy tulajdonsága, ami segítségére lesz a küzdelemben.

részletek

Megdöbbentő dolgokat árult el Hamilton és Rosberg viszonyáról a Mercedes elnöke

A Mercedes elmúlt három éve az F1-ben nem csak fényes sikerekről szólt: a vezetésnek rengeteg fejfájást okozott Lewis Hamilton és Nico Rosberg párviadala, melybe most Niki Lauda engedett némi betekintést.

részletek

Rosberg lubickolt a szakértő szerepében

Az F1-es Japán Nagydíj hozta el a címvédő első hivatalos szereplését televíziós szakértőként, aki néhány kritika ellenére nagyon élvezte a munkát - és továbbra sem tervezi, hogy visszatér a versenyzéshez.

részletek

Alonso magának köszönheti a sorsát

Suzukában nagyon megeredt Nico Rosberg nyelve a Sky riportereként, több pilótatársáról is megmondta véleményét. Szerinte Fernando Alonso abba a gödörbe esett, amit önmaga ásott, senkit nem okolhat.

részletek

Pénzügyi kockázat miatt nem térhet vissza Kubica már Austinban

A lengyel F1-es pilóta neve is szóba került, mint a Toro Rosso austini beugrója, de menedzsmentjének egyik tagja, Nico Rosberg úgy véli, anyagilag csak veszítenének a lehetőséggel.

részletek

Rosberg nem helyesli Bottas hozzáállását

Noha az őszinteség nem feltétlenül hátrány egy F1-es pilótánál, Valtteri Bottas tabuk nélkül hangsúlyozta az utóbbi napokban, hogy bizony problémákkal küszködik - ez a címvédő szerint nem helyes magatartás.

részletek

Rosberg felfedte, min múlt 2016-os bajnoki címe

Ha komoly feszültségek árán is, Nico Rosbergnek sikerült begyűjtenie élete első, és borítékolhatóan utolsó vb-trófeáját a tavalyi F1-es szezon végén, melyhez szerinte egy banális esemény jelentette a kulcsot.

részletek

Rosberg: A rajongók és még Lewis sem ezt akarják látni

A Japán Nagydíjon tévésként jelen levő visszavonult világbajnok, Nico Rosberg számára nagy csalódást okozott Sebastian Vettel újabb kiesése: úgy véli, senki, még a Mercedes sem vágyott ilyen kifejletre.

részletek

Rosberg elismerően szólt Hamiltonról

A 2016-os világbajnok a Sky F1-es szakértőjeként ténykedik a suzukai hétvégén, és csak szuperlatívuszokban tudott beszélni volt csapata pilótáinak teljesítményéről.

részletek

Rosberg: Nincs kétség Kubica állapotával kapcsolatban

A visszatérést tervező pilóta menedzsereként tevékenykedő F1-es világbajnok szerint a lengyel már bizonyította, hogy fizikailag nincs problémája vezetés közben – a williamses teszt másról szól majd.

részletek
Olvastad már?