Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 24. szombat

Rosberg

„Rosberg nagyobb cselszövő volt, mint Hamilton”

Sokan Lewis Hamiltont tartják gonosznak és taktikásnak ellenfeleivel szemben. A Mercedes főnöke azonban teljesen másképp gondolja. Rosberg valóban aljasabb volt, mint Hamilton?

részletek

Rosberg nem érti, miről beszélt volt főnöke

Egy év múlva Nico Rosberg a Ferrariban térhet vissza – ezt elképzelhetőnek tartja a Mercedes-vezető Toto Wolff. A német válaszként újra leszögezte, döntése végleges érvényű. Egy ’de’ azonban ebben a történetben is van…

részletek

Nagy csapatok mélypontjai I.

Rettentő mély gödörben a McLaren. De az utóbbi 20 évben megszakítás nélkül a Formula-1-ben szereplő, korábban világbajnokságot nyerő istállók mind éltek át nagyon nehéz időszakokat, például a Williams is.

részletek

„Rosberg egy nap visszatérhet az F1-be”

Toto Wolff nem tartja kizártnak, hogy a tavaly visszavonult világbajnok egyszer még visszatér a száguldó cirkuszba versenyzőként. Az osztrák a lehetséges csapatok közül is megemlített egyet.

részletek

Nico Rosberg is a FoS sztárvendége lesz

A 2016-os F1-es világbajnok is ott lesz július másodikán az idei Festival of Speed rendezvény sztárvendégeként.

részletek

Apáról fiúra az F1-ben

Sohasem egyértelmű, hogy előnyös-e egy korábbi híres Formula-1-es pilóta fiaként autóversenyzőnek állni, vagy sem. Ki tett túl az édesapján és ki maradt el tőle?

részletek

Híres F1-es pilóták nagyon fiatalon

Láttad már az apró Jenson Buttont, Lewis Hamiltont, Nico Rosberget és Sebastian Vettelt? Óriási felvételek a később nagy versenyzővé váló pilóták gyerekkorából.

részletek

Rosberg sokra tartja Bottast vagy sem?

Megoszlanak a vélemények arról, hogy Valtteri Bottas valóban jó választás volt-e a világbajnok csapat részéről, vagy egyszerűen csak másodhegedűsnek hozták. Mit gondol erről maga Rosberg?

részletek

Ma tartja 40. születésnapi partiját a Williams

Az idei különleges év Frank Williams csapata számára, amely 1977-ben indult útjára: a nagy ünneplést pénteken rendezték meg Silverstone-ban, beengedett rajongókkal és világbajnokokkal.

részletek

Rosberg autója ma szimulátorként funkcionál

A norvég Cruise Lines F1-es szimulátora egy valódi F1-es gépen, a 2009-es Williamsen alapszik: Nico Rosberg akkori autóját alakították át, többek között egy 24,9 millió pixeles képernyő hozzáadásával.

részletek

Hamilton: Nem tervezek pszichológiai háborút Vettellel

Lewis Hamilton az elmúlt években hozzászokott a Rosberg elleni pszichikai hadviseléshez, ebben általában a brit nagyon erős. Vettellel szemben nem érez ilyen késztetést, hogy a pályán kívül próbálja megroppantani ellenfelét.

részletek

Rosberg: Hamiltont most egész csapat segíti

A Monacói Nagydíjon egy másik világbajnok, Nico Rosberg is visszatér, igaz csak nézőként: a német élvezi a Mercedes-Ferrari csatát, és arra is célzást tett, hogy korábbi csapattársa immár első számú státuszban van.

részletek
Olvastad már?