Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Ricciardo

A Renault fejlesztésének köszönhette Ricciardo a győzelmet?

Daniel Ricciardo óriási felzárkózást bemutatva és nagy szerencsével, de megnyerte az Azerbajdzsáni Nagydíjat. Nagyrészt az új Renault-erőforrásnak volt ez köszönhető?

részletek

Villeneuve, Villeneuve, Stroll - bakui statisztikák

Ricciardo továbbra is csak az első három rajthelyen kívülről tud nyerni, Stroll majdnem elvette Verstappen rekordját, a dobogó meg olyan volt, mint ebben az évtizedben még csak kétszer. Megjöttek az Azerbajdzsáni Nagydíj statisztikái.

részletek

Ricciardo is kritizálja Vettel viselkedését

Az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíj győzteséről méltatlanul kevesen beszéltek vasárnap a Hamilton-Vettel ütközet árnyékában - de többek között az ausztrál is kitért egykori csapattársa viselkedésére.

részletek

Verstappen óriási eredmények kapujában

Max Verstappen pechére megint hiába strapálta magát Bakuban, mivel jó pozícióját nem tudta sokáig megtartani, megint a Red Bull motorja adta fel a küzdelmet. A csapat szerint viszont a holland egészen kiváló.

részletek

Bottas sisakját is eltalálták a törmelékek

Az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíj alatt olyan komoly problémát jelentettek a pályán heverő autódarabok, hogy piros zászlóval kellett leinteni a versenyt a takarítás idejére.

részletek

Wolff: Nem hiszem, hogy szándékos volt

A Mercedes motorsport-igazgatója szót ejtett Hamilton technikai gondjáról, a Vettellel történt ütközésről és a végeredményt is értékelte.

részletek

Horner tíz évet öregedett Bakuban

A Red Bull csapatfőnöke szerint Ricciardo remekül vezetett, de Verstappen tempója is jó volt - úgy véli, hogy hamarosan a hollandnak is lesz egy kiemelkedő versenye.

részletek

A szavakat sem találta a dobogós Stroll

Daniel Ricciardo és Valtteri Bottas is őrült futamról beszélt, a kanadai F1-es újonc viszont nem igazán tudta, hogy mit is mondjon - mindhárman nagyon boldogok voltak a bakui dobogón.

részletek

Ricciardo megnyerte a kétórás bakui őrületet

Három safety car, egy piros zászló, ütköző Force Indiák és finnek, Vettelt sportszerűtlenségért büntetik, Hamilton kényszerkiállás miatt bukja a győzelmet: nem könnyű felsorolni, mi minden vezetett a Red Bull idei első győzelméhez, Stroll és a körhátrányból felzárkózó Bottas dobogójához.

részletek

Ricciardo rendes, nem a falat hibáztatja a balesetért

Biztató kezdés után egy a hajrában elkövetett hiba miatt csak a 10. rajthelyet szerezte meg az Azerbajdzsáni Nagydíjra Daniel Ricciardo. Az ausztrál elismeri hibáját, és zűrzavaros verseny esetén még az erős eredményről sem mond le.

részletek

Alonso humorral üti el a motor gyengeségét

Fernando Alonso a harmatgyenge Honda motor miatt esélytelenül szállt harcba Bakuban az időmérőn, egy feltartási ügynél pedig keserű humorral magyarázta a helyzetet.

részletek

Verstappen: A legjobbamat adom, de az autó nem

Max Verstappen nehezen emészti, hogy a tavalyi évhez képest a Mercedes-Ferrari páros elhúzott a Red Bulltól, pedig a holland saját bevallása szerint elégedett a vezetésével.

részletek
Olvastad már?