Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Ricciardo

Ricciardo szimulátoron mutatta be az Albert Parkot

A Red Bull F1-es pilótája hamarosan már élesben fog körözni az ausztrál pályán, ám előtte még virtuálisan is bemutatta, hogy mitől döglik a légy.

részletek

Hamilton figyelmezteti Ricciardót

A négyszeres világbajnok úgy véli, Daniel Ricciardo veszélyes úton jár azzal, hogy látványosan kifelé kacsintgat jelenlegi csapatától. Szerinte a túlzott sóvárgás miatt a biztosat is veszítheti.

részletek

Ricciardo: A Mercedes még csak most tekeri fel

Nem először történne meg, hogy a Mercedes a téli teszteken inkább csak megbújik a mezőnyben, majd élesben mutatja ki igazi tudását. Egyértelműen erre számít a Red Bull ausztrál pilótája.

részletek

Ricciardo: Inkább csattanok, de megpróbálom

Sok pilóta vallja, hogy inkább a kivárós taktika vezet eredményre és kevésbé kockáztatnak. Daniel Ricciardo nem tartozik közéjük, az ausztrál inkább vállalja az ütközés rizikóját, de előzne.

részletek

Verstappen gyors autót remél Ausztráliára

A Red Bullnál 2017-ben a felzárkózásról szólt a szezon első fele. Max Verstappen próbál hinni benne, hogy idén már az első futamtól gyors lesz az autó, amivel a győzelemért harcolhat.

részletek

Ricciardo szépítene a tavalyi bakikon

Évek óta nem állt már hazai közönsége előtt dobogón az ausztrál F1-es, a tavalyi futama ráadásul különösen fájdalmasan alakult. Idén valami csillogót szeretne hazavinni az Ausztrál Nagydíjról.

részletek

Webber: Ricciardo pengeélen táncol

A korábbi F1-es pilóta, Mark Webber úgy érzi, hogy ausztrál honfitársa egyszerre kényes és áldásos szituációban van, miután szerződése év végén lejár jelenlegi munkaadójánál.

részletek

Ők Ricciardo legjobb barátai az F1-ben

Bár a száguldó cirkuszban nehéz szoros kapcsolatot kialakítani a pilótáknak egymás között, a Red Bull ausztrálja mégis meg tudott nevezni pár versenyzőt, akikkel remek viszonyt ápol.

részletek

A Red Bull Hamiltont akarná Ricciardo helyére

Max Verstappen ülése biztos az energiaitalos alakulatnál, Daniel Ricciardóról viszont ez még nem mondható el. Az ausztrál még vár a döntéssel, de a Red Bull nem esik kétségbe, ha nem marad 2019-ben.

részletek

Wurz: Feszültség lesz a Red Bullnál

Az egykori Formula-1-es pilóta úgy véli, már nem sokáig tart a harmonikus kapcsolat a Red Bull pilótái között, hamarosan feszültség keletkezik. Kimi Raikkönenről pedig azt gondolja, tizenkét élete van.

részletek

Ricciardo szerint a Ferrari is odaérhet

A Red Bull kitűnő formát mutatott a barcelonai tesztelésen, ám nem bízzák el magukat. Daniel Ricciardo szerint jelenleg nem ők a leggyorsabbak, a Ferrari az utolsó napokban remek tempóval jelentkezett.

részletek

Ricciardo szülei találták meg a palackpostát

Nem kellett F1-rajongónak lenni ahhoz, hogy az elmúlt napokban halljunk arról a 132 éves, palackba rejtett üzenetről, amit Ausztrália partjainál sodortak ki a hullámok. Mint kiderült, a Ricciardo család is jelen volt a megtalálásakor.

részletek
Olvastad már?