Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 17. szerda

Ricciardo

Ricciardo melléfogott a Renault-val?

Mark Webber úgy véli, Daniel Ricciardo nagyon merészet húzott azzal, hogy elhagyta a topcsapatnak számító Red Bullt a még mindig csak fejlődőfélben levő Renault-ért. Rövid távon nehéz dolga lesz.

részletek

Szombatonként csúnyán kikap Ricciardo

Elsőre kiegyenlítettnek tűnhet a Red Bull F1-es pilótáinak idei teljesítménye, ám Ricciardo az időmérőkön messze elmarad Verstappentől. Az ausztrál elárulta, mi állhat a háttérben.

részletek

Ricciardo várta, hogy kiessen egy Mercedes

Már nagyon régóta vágyik egy újabb dobogóra, de negyedik helyezése miatt sincs oka a panaszra Suzukában Daniel Ricciardónak, aki hosszú idő után végre jó szájízzel zárt egy hétvégét.

részletek

Red Bull: Verstappen ismét fantasztikus volt

A holland remek kört rakott össze a Q3 elején, amit a többiek már nem tudtak megverni az eső miatt. A Red Bull főnöke Verstappent méltatta, ugyanakkor szomorú, hogy Ricciardónak ismét pechje volt.

részletek

Ricciardo berekedt az ordítozástól

Az ausztrál dühöngését a közvetítésben is láthattuk műszaki hiba miatti Q2-es kiesése után. A Red Bull pilótája tudja, hogy Suzukában nehéz lesz felzárkóznia vasárnap a 15. rajthelyről.

részletek

Ricciardo egyenlő bánásmódban részesül

Az utóbbi hónapokban Daniel Ricciardo látványosan gyengébben teljesít, mint Max Verstappen, de a Red Bull csapatfőnöke kiemelte, hogy az ausztrál, távozása ellenére sem szenved hátrányt.

részletek

Ricciardo a dobogóért küzdene a Ferrarikkal

Az ausztrál versenyző úgy érzi, lehet keresnivalójuk a Ferrari ellen, hogy a dobogóért harcolhassanak Japánban. Ricciardo szerint a Mercedes lesz az a csapat, amely diktálja majd a tempót.

részletek

Ocon kiköthet a Toro Rossóban, ha...

A Red Bull tanácsadója, Helmut Marko elmondta Oroszországban, hogy nem zárkóznak el Esteban Ocon megszerzésétől 2019-re, de ennek volna egy elég komoly feltétele. Másként aligha jut hely a franciának.

részletek

Ricciardo: Kezdem elfelejteni a pezsgő ízét

Daniel Ricciardo több mint 40 másodperccel maradt el csapattársától, miután előle indult Szocsiban, azonban reméli, hogy a következő hétvégéken visszavághat.

részletek

Orosz Nagydíj: A rajtrács tíz büntetés után

Öt utolsó helyes, egy tízhelyes, három öthelyes és egy háromhelyes rajtbüntetést osztottak ki Szocsiban hat versenyzőnek. Követni szinte lehetetlen, de mutatjuk, hogy áll fel végül a rajtsorrend.

részletek

Ricciardo elmondta, min múlik a felzárkózásuk

Csak a mezőny végéről indulhat a két Red Bull az F1-es Orosz Nagydíjon, de az ausztrál versenyző bízik benne, hogy akár az ötödik-hatodik hely környékéig felzárkózhatnak Verstappennel együtt.

részletek

Ricciardo: Kellemes meglepetés a mai tempónk

Daniel Ricciardo, a Red Bull Racing pilótája összességében pozitívan értékelte az Orosz Nagydíj első két szabadedzését. Az ausztrált kellemes meglepetésként érte az RB14 tempója.

részletek
Olvastad már?