Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 17. hétfő

Ricciardo

Ricciardo azt hitte, rosszabb lesz Verstappennel

Az ausztrál F1-es pilóta azt hitte, nehezebben fog kijönni a csodagyerekként Red Bullhoz érkező Max Verstappennel, ennek ellenére remek csatát vívtak a pályán, azon kívül pedig barátokká váltak.

részletek

Raikkönen kiüthette volna Ricciardót

Daniel Ricciardo neve összeforrt a Red Bull istállóval, az együttműködésnek azonban vége. A csapatfőnök elismerte, hogy 2014-ben komolyan képben volt Kimi Raikkönen is az ausztrál helyett.

részletek

Ricciardo tört-zúzott a szezon során

Az ausztrál elárulta, a 2018-ban felgyülemlett feszültséget főleg rongálással vezette le: a balszerencsét elsősorban privát szobájának ajtaja bánta. Az USA-ban érte el a mélypontot.

részletek

Verstappen: Bakuban tilos volt egymást hibáztatnunk

A Red Bull pilótái között 2018-ban a legkomolyabb összecsapást Azerbajdzsánban láthattuk, amikor remek pozícióért harcolva összeütköztek és mindketten kiestek. Mehettek is raportra.

részletek

Ricciardóra óriási hatással volt Bianchi halála

Daniel Ricciardo 2015-ben járt a legmélyebben saját elmondása szerint, ahonnan aztán sikerült visszakapaszkodni, és Red Bull-os pályafutása alatt az volt az egyetlen év, mikor nem tudott nyerni.

részletek

Ő lenne Ricciardo új barátnője?

Bár Daniel Ricciardo 2018-as éve a pályán eléggé rosszul alakult, úgy fest, a magánéletben szerencsésebb volt az ausztrál, aki a hírek szerint egy szintén perthi születésű modellel alkot egy párt.

részletek

Horner: Elveszítettük a legjobban előző pilótát

Christian Horner a legjobbakat kívánta Daniel Ricciardónak a továbbiakra. Sajnálja, hogy a legjobb pilótapáros ezzel feloszlik, ráadásul a mezőny legjobban előző versenyzője távozik tőlük.

részletek

Ricciardónak legkevésbé Marko hiányzik majd

Nagy váltásra szánta el magát Daniel Ricciardo, hosszú évek Red Bull-szolgálata után az idei év végén elhagyta az energiaitalos istállót, hogy a Renault gyári csapatát erősítse a jövő évtől.

részletek

Ricciardo katasztrófa lehet Hülkenberg számára

A korábbi világbajnok, Alan Jones sokra tartja a németet, de nem zárja ki, hogy új csapattársa földbe fogja döngölni. Úgy véli, a Renault előbb-utóbb feljavul, és az ausztrál váltása kifizetődik.

részletek

Hülkenbergnek jövőre fel kell kötnie a nadrágját

Nico Hülkenberg érzi, hogy csapaton belül az eddigi legkeményebb konkurenciát kapja Daniel Ricciardo személyében, így szintet kell lépnie, ha továbbra is frontember akar maradni a Renault-nál.

részletek

Ricciardo: Aludni sem tudtam a nyáron

Daniel Ricciardo beismerte, hogy negatív hatással volt a teljesítményére, mikor a nyári szünet környékén a jövőjén filózott. A Renault-hoz távozó versenyző aludni is alig tudott akkoriban.

részletek

Ezért is szerződtette a Renault Ricciardót

2016-os visszatérése óta először lesz futamgyőztes pilótája a Renault gyári istállójának. De a kitűnő vezetési tudás mellett mással is rendelkezik az ausztrál, amiért mellette döntöttek a franciák.

részletek
Olvastad már?