Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 17. vasárnap

Ricciardo

Ricciardo: Idén eltűnt az időmérős tempóm

Az ausztrál pilóta beszélt Max Verstappennel szembeni időmérős lemaradásáról, de emellett Brendon Hartley-ra is kitért, aki szerinte kitartásának köszönhette visszatérését a Red Bull családba.

részletek

A Red Bull nem vár sokáig Ricciardo döntésére

Max Verstappen három évig még biztosan az energiaitalos alakulatot fogja erősíteni, de Daniel Ricciardo még nem döntött az új szerződéséről. Horner leszögezte: nem fognak rá várni a végtelenségig.

részletek

Ricciardo követné Hamilton példáját

Daniel Ricciardónak lejár a szerződése a Red Bullnál. Győzni akar – valahol. Nem szeretne kifutni az időből, de semmiképpen nem akarja elsietni élete egyik legfontosabb döntését.

részletek

Miben volt a legjobb Ricciardo és Stroll?

2017-ben ugyan jelentősen lecsökkent az előzések száma, ám így is hozott izgalmakat a szezon. Daniel Ricciardo lett idén a csúcstartó, a Brit Nagydíjon különösen kitett magáért.

részletek

Newey: Verstappen még mindig hibázik

A Formula-1-be néhány éve berobbanó, azóta három futamgyőzelmet arató Red Bull-pilótának még mindig vannak gyengeségei, de Adrian Newey szerint ezeken hamarosan felülemelkedik.

részletek

Ricciardo: Max mellett nem lehet hibázni

Daniel Ricciardo nem kevésszer kapott ki csapattársától az időmérő edzéseken, és jövőre mindenképp szeretne változtatni ezen. Verstappen az ausztrál minden apró hibáját kihasználta az időméréseken.

részletek

Vettel: Néhány verseny unalmas, na és?

A Ferrari négyszeres világbajnok német pilótája szerint el kell fogadni, hogy az F1-ben is előfordulnak kevésbé akciódús futamok, egy előzésnek az értéket pedig éppen annak nehézsége adja meg.

részletek

Ricciardo: A ronda autókat is megszoktuk

Daniel Ricciardo szerint a Halóhoz ugyanúgy hozzászoknak majd a rajongók, mint 2009-ben a csúnya versenyautókhoz. Az ausztrál úgy véli, ettől még a Formula-1 ugyanolyan kockázatos marad.

részletek

Ricciardo: Hamilton és Alonso a legjobbak

Daniel Ricciardo mondta el véleményét arról, kit tart a legtehetségesebbnek az F1 mezőnyében. A jelenlegi világbajnok és a veterán spanyol mellett még egy fiatal pilótát említett meg az ausztrál.

részletek

Nem a pénzt tartja szem előtt Ricciardo

Pályafutása során első alkalommal Daniel Ricciardo maga dönthet a jövőjéről: marad-e a Red Bullnál, vagy távozik. Nem fog sietni vele, akkor sem, ha ezzel mást megvárat.

részletek

Ricciardo: Jóval szorosabb mezőnyt szeretnék

Daniel Ricciardo beszélt arról, min változtatna a jelenlegi F1-ben: az ausztrál közelebb hozná egymáshoz a csapatokat. A Red Bull-lal szemben is van néhány elvárása a 27 éves pilótának.

részletek

Csapattársak harca – Red Bull

A Formula-1-ben a legjobb erőfelmérő mindig az, ahogyan szerepel egy pilóta a csapattárs ellen. Hogyan alakult a Red Bull istállón belül Daniel Ricciardo és Max Verstappen csatája 2017-ben?

részletek
Olvastad már?