Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 25. csütörtök

Ricciardo

Verstappen: Vettel nem mágikus pilóta

Bármennyire is négyszeres világbajnok, Max Verstappen sosem tartotta Sebastian Vettelt varázslatosan jónak, amit szerinte Daniel Ricciardo és Charles Leclerc elleni szenvedése is bizonyít.

részletek

Prost: A Renault lesz az egyik legjobb motor

A Renault négyszeres világbajnok szaktanácsadója nem aggódik a többszörösen visszatérő megbízhatósági gondok miatt, egészen biztos abban, hogy hamarosan újra a legjobb motorral rendelkeznek majd.

részletek

Hülkenberg összecsapásokra számít Ricciardóval

A Renault először rendelkezik visszatérése óta futamgyőztes pilótával, Daniel Ricciardo azonban eddig nem váltja meg a világot. Csapattársa szerint viszont hamarosan komoly harc lesz köztük.

részletek

Ricciardo mindenkit türelemre int

Az ausztrál F1-es pilóta szerint az emberek hajlamosak úgy kritizálnia versenyzőket, ahogy a focistákat szokták, pedig bizonyos folyamatoknak egyszerűen időt kellene adni.

részletek

Ricciardo: Mindkét autóval célba kellene érni

Daniel Ricciardo megszerezte első pontjait a Renault színeiben idén, de a csapat nem lehet maradéktalanul elégedett, mert csapattársa kiállt a futamból. Az ausztrál a futamát értékelte.

részletek

F1-Archív: Michael Schumacher felemás napjai

Az elmúlt 22 év április 13-áin a szokásosnál is több hír szólt Michael Schumacherről: siker az időmérőn és szabadedzésen, pletyka a visszavonulásról, kiesés az első kanyarban, dicséret Irvine-tól.

részletek

Ricciardo: Jó lenne nyerni, de ez a realitás

A két renault-s közül ezúttal Daniel Ricciardo ért el előkelőbb helyezést az időmérő edzésen, így az ausztrál indulhat majd a hetedik helyről, aki szerint a realitás maximum egy hatodik hely.

részletek

Pilóták, akik reményt adhatnak Russellnek

Nem egy világbajnok és futamgyőztes F1-es pilóta bölcsőjét ringatták olyan csapatok, melyek kis túlzással önmagukkal versenyeztek egy adott szezonban. Idén a Williams kénytelen betölteni ezt a hálátlan szerepet, de a történelem a tanúja, hogy innen csak felfelé vezet az út a tehetségek számára.

részletek

Ricciardo: Rá kell jönnöm egy-két dologra...

A Renault ausztrál F1-es pilótája eddig nem kápráztatta el új csapatát és természetesen többet várna saját magától is - bízik benne, hogy a bahreini teszt után már egyenesbe jönnek a dolgaik.

részletek

Ricciardót áramütés veszélye fenyegette

A Bahreini Nagydíj leintése után ismét egy elkeseredett Ricciardo nyilatkozott Szahírban. Az ausztrál pilóta nemcsak a kiesése, hanem a rosszul megválasztott taktika miatt is csalódott volt. Miután félreállt, csapata arra kérte, ne érjen hozzá autójához.

részletek

Hülkenberg motorja biztonsági módba kapcsolt

Bár legalább negyedik erőnek szeretnék látni magukat a 2019-es szezonban, a Renault-nak Melbourne után egyelőre Szahírban sem jön össze ez a terv: Daniel Ricciardo a Q2-ben, Nico Hülkenberg pedig már a Q1-ben elvérzett.

részletek

Ricciardo keresi a válaszokat a gyenge péntekjére

A Renault-val második versenyhétvégéjét teljesítő ausztrál pilótának a Bahreini Nagydíj pénteki szabadedzésein nem csak az élmenőkhöz képest, de még csapattársával szemben is jelentős volt a lemaradása. Ricciardónak egyelőre azonban nincsenek egyértelmű válaszai.

részletek
Olvastad már?