Ricciardo - Formula.hu - 1
Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 17. péntek

Ricciardo

Massa: Ricciardo nem boldog Verstappen mellett

A visszavonult brazil pilóta szerint a holland F1-es versenyző mellett nem érzi túl jól magát a Renault-hoz távozó ausztrál, aki ráadásul azt sem tudhatja, hogy a Honda valóban versenyképes lesz-e.

részletek

Ricciardo kétfutamos hétvégéket szeretne

Daniel Ricciardo értelmetlennek találja a hétvégi pénteki körözgetéseket: ő egy helyszínen kétszer is szívesen versenyezne, egyik versenyzőtársa viszont épp ellenkező véleményen van az ausztrállal.

részletek

Sainz furcsának titulálja 2018-at

A spanyol pilótának év elején több pontszerzés sikerült, holott akkor egyáltalán nem gondolt a jó szereplésre. A szezon második fele lett gyengébb a számára, amikor erősebb futamokra számított.

részletek

Horner: Azt hittem, Ricciardo hülyéskedik

Daniel Ricciardótól nem áll távol a viccelődés és mások ugratása. A Red Bull csapatfőnöke is először erre gondolt, amikor az ausztrál felhívta őt, hogy közölje, a gyári Renault-hoz szerződik.

részletek

Ricciardo távozásának fő oka Verstappen

A Red Bull csapatfőnöke úgy véli, hogy Daniel Ricciardo távozásának legfőbb oka valószínűleg Max Verstappen megerősödése, mivel semmiképpen nem szeretne szárnysegéd lenni a csapatban.

részletek

Red Bull: Verstappen vétója hülyeség

Daniel Ricciardo távozását követően arról szóltak a hírek, hogy Max Verstappen megvétózta, hogy Carlos Sainz kerüljön mellé a Red Bullhoz. A bikák főtanácsadója szerint ez nem így működik.

részletek

Renault: Le kellett csapnunk Ricciardóra

A Renault-nál elismerték, hogy azonnal lecsaptak Daniel Ricciardóra, amint esélyük volt, mondván mindössze két-három évente adódik ilyen lehetőség a Formula-1-ben.

részletek

Villeneuve szerint Ricciardónak bejöhet a Renault-ra váltás

1997 világbajnoka, Jacques Villeneuve nem igazán érti a kétkedőket, szerinte Daniel Ricciardo egyáltalán nem hozott rossz döntést azzal, hogy a Renault-hoz igazolt 2019-re.

részletek

Hülkenbergnek döntő lehet a jövő év

2019-ben a Renault-hoz igazol Daniel Ricciardo, akit már vár az ausztrált kitűnő pilótának tartó Nico Hülkenberg. A német számára igazi értékmérő lehet, hogy képes-e legyőzni a hétszeres győztest.

részletek

Verstappen megtorpedózza Sainz érkezését?

Daniel Ricciardo váratlan távozása miatt 2019-re megüresedett egy versenyzői ülés a Red Bullnál. Kézenfekvő lenne a kölcsönadott Sainz szerződtetése, de a sajtó szerint ezzel gond lehet.

részletek

Sajtó: Ricciardo megafizetést kap

Nagy meglepetésként érte a Formula-1-es világot a pénteki bejelentés, miszerint Daniel Ricciardo elhagyja a Red Bullt a Renault-ért. Sajtóhírek szerint hatalmas pénzt akaszt le új csapatánál.

részletek

Renault: Ricciardo megszerzése jó bizonyíték

A francia gyári istálló fejlődésének legékesebb bizonyítéka a többszörös futamgyőztes Daniel Ricciardo leigazolása. Így gondolja a Renault ügyvezető igazgatója, aki jövőre még többet akar.

részletek
Olvastad már?