Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 22. péntek

Ricciardo

Megoldotta a DRS-gondot a Renault

Az idei szezonra megváltozó hátsó szárny miatt történt Daniel Ricciardóval az, ami, az erőviszonyokról viszont még nem igazán szeretnének beszélni az F1-es csapatnál - igaz, természetesen egyelőre bizakodóak.

részletek

Ricciardo: Az első benyomások abszolút pozitívak

Annak ellenére, hogy egyelőre csak a Red Bullt tudja referenciapontként használni, és a második tesztnapja nem is volt problémamentes, Daniel Ricciardo pozitív benyomásokkal összegezte a Renault kormánya mögött szerzett eddigi tapasztalatait.

részletek

Ricciardo: A Honda több problémával küszködik

Valami ezt súgja Daniel Ricciardónak, aki a Renault-hoz szerződött 2019-re, és azt is elmondta, miért más, és miért jobb már most a francia gárdánál lenni, mint előtte a Red Bullnál.

részletek

Ricciardóért még karácsonykor sem álltak le a Renault-nál

A Renault csapatfőnöke Cyril Abiteboul elmondta, Daniel Ricciardo olyan szintű motivációt jelent az egész csapat számára, hogy sokan még a karácsonyukat is feláldozták azért, hogy az autón dolgozzanak.

részletek

Hülkenberg jövője Ricciardótól függhet

Hiába tartják a kezdetektől fogva nagy tehetségnek Nico Hülkenberget, továbbra sem sikerült dobogóra állnia. Most a fejlesztett Renault-val próbálja elérni ezt, ám elvesztheti eddigi vezérszerepét.

részletek

Ricciardo: A számok is a fejlődésünket mutatják

Bár a Renault tavaly a három topcsapattól még eléggé le volt maradva, az istálló új versenyzője, Daniel Ricciardo ettől függetlenül optimista, és reméli, idén tovább sikerült faragnia újdonsült csapatának a hátrányból.

részletek

Ricciardo: A bakui ütközés szerepet játszott a távozásomban

Daniel Ricciardo Renault-hoz szerződése már a 2018-as szezon felétől tudvalévő volt, az ausztrál pilóta pedig elárulta, hogy a bakui ütközése Verstappennel szerepet játszott a döntésében.

részletek

Ricciardo: Tudom, hogy jelentős a hátrányunk

Ricciardo reálisan látja új csapata helyzetét, és nem számít arra, hogy már idén utolérhetik a három élcsapatot, az ausztrál szerint ellenben, a Renault felszereltsége sem marad el semmivel a Red Bulléhez képest.

részletek

Ricciardo nem palástolja, vezérként jött a Renault-hoz

A pozitív energia katalizátora akar lenni, aki rugót tesz a csapattagok lába alá: Daniel Ricciardo nem titkolja, milyen szerepet képzel el magának a Renault-nál. Eközben Nico Hülkenberg arra mutatott rá, ő a kezdettől a csapat része.

részletek

Renault: Ez volt az eddigi legjobb téli szünetünk

Cyrill Abiteboul, a Renault csapatfőnöke az R.S.19 bemutatóján elmondta, az egész csapat izgatott, motivált és tele van ambíciókkal az új idényt illetően. Úgy érzik, visszatérésük óta az egyik legsikeresebb téli szünetén vannak túl.

részletek

Bemutatkozott a Ricciardóval felvértezett Renault

Dobogós reményekkel és a szezon versenyzőigazolásával állt kedden a nyilvánosság elé a gyári visszatérésének negyedik évadára készülő Renault. Vajon mennyire lesz jó az R.S.19?

részletek

Ricciardo csalódott volt a Ferrari és a Mercedes elutasítása miatt

A tavalyi évet kiemelkedően jól kezdte Daniel Ricciardo, ezért arra számított, hogy ajánlatot kap a két topcsapattól. Csalódottan kellett tudomásul vennie, hogy erre hiába vár, ezért másfelé keresgélt.

részletek
Olvastad már?