Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

Ricciardo

Ricciardo magyarázatot adott Vettel kirohanásaira

Daniel Ricciardo egy évig volt Sebastian Vettel csapattársa a Red Bullnál, de ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy kitapasztalja, milyen a négyszeres F1-es bajnok, ha nem megy neki.

részletek

Ricciardo interjút készített saját magával

Igazi ricciardós csemegére találtunk a Red Bull oldalán: az ausztrál F1-es úgy döntött, összeír egy halom kérdést, amelyeket aztán feltesz magának. Ezek közül válogattunk: kiderült, hogy összetévesztették már Adam Sandlerrel, titkos vágya, hogy tudjon hangszeren játszani, és Verstappen egy furcsa szokását is elárulta.

részletek

Ezért bizonyult olyan erősnek versenyen a Red Bull

Amíg Max Verstappen és Daniel Ricciardo nem tudott beleszólni a pole-ért folyó csatába, a két bikás autó remek tempóra volt képes a futamon - Christian Horner felfedte, mi volt ennek az oka.

részletek

A Red Bull már 2020-ban is gondolkodik

Alaposan felbolydulhat a pilótapiac a következő szezon végén, több nagy pilóta, például Hamilton és Alonso sem kötelezte még el magát a 2019-es évre. A Red Bullnak pedig komoly tervei vannak.

részletek

Ekkor fog dönteni a Red Bull Ricciardo jövőjéről

Az utóbbi napokban gyakran előkerült az ausztrál F1-es pilóta neve az átigazolási piacon, a Red Bull tanácsadója pedig elmondta, mikor határoznak arról, hogy közösen, vagy külön utakon folytatják tovább.

részletek

A Red Bullok okosak voltak a rajtnál, pedig nem is látták egymást

Nagyon közel került egymáshoz Verstappen és Ricciardo a Japán Nagydíj startjánál: az ausztrál csak érezte, hol lehet riválisa. Szerencsére észnél volt, így nem másolták le a Ferrarik szingapúri rajtbalesetét.

részletek

Hamilton nem is mert ekkora előnyről álmodni

A Mercedes versenyzője a bajnoki cím kapujába került, Verstappen alaposan megszorongatta őt, Ricciardo pedig első dobogóját szerezte Japánban: így nyilatkozott a legjobb három Suzukában.

részletek

Ricciardo trükközött a beállításaival

Június óta először indulhat csapattársa elől Daniel Ricciardo, most is szorosan alakult közte és Verstappen között. Az ausztrál különleges beállítással rajtol a Japán Nagydíjon, könnyebben támadhat.

részletek

Ricciardo: Nem mi vagyunk a leggyorsabbak

Szorosan alakult az első szabadedzés Suzukában, ezért Daniel Ricciardo úgy véli, hogy fejlődniük kell még a hétvégén, ha szeretnék felvenni a versenyt a Ferrarival és a Mercedesszel.

részletek

A Red Bull reagált Ricciardo eladására

Helmut Marko nyilatkozata óta a sajtó azt találgatja, hogy veszélyben van-e az ausztrál helye a Red Bullnál. A csapat most kinyilvánította, mi a szándéka Ricciardóval a következő években.

részletek

Ricciardo nem félti az ülését

Daniel Ricciardo szerint valóban rendkívül jó a Red Bull kasztnija, nem is félti jövő évi szerződését, annak ellenére, hogy Helmut Marko szerint az ausztrál eladó. Valóban teljesen biztos az ötszörös futamgyőztes helye jövőre?

részletek

A Red Bull már Ricciardo utódját keresi

A Milton Keynes-i F1-es istálló semmit sem bíz a véletlenre, hiszen sejtik, hogy 2018 után többen is fenhetik a fogukat az ausztrál pilótára - kérdés, mi lesz Carlos Sainz sorsa?

részletek
Olvastad már?