Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Rendőr

Erős biztonsági készültség Sepangban

Az év során korábban felmerült több helyszínen is, hogy terrorveszély miatt szigorítani kell a biztonsági intézkedéseken. Malajziában ilyenre nem számítanak, de így is több, mint hatszáz rendőr vigyázza majd a rendet.

részletek

Frontálisan nekiment a Ladában ülő rendőrnek

Nem is az a legérdekesebb, hogy Ukrajnában még mindig Ladával közlekednek a rendőrök, hanem hogy a dupla záróvonalon keresztül csattant nekik a szemből érkező autós.

részletek

Szenzációs rendőri munkát rögzített a kamera

Egy bedrogozott ámokfutót kellett megállítania egy észt rendőrnek, aki úgy hajtotta végre ezt a manővert szöges útzárral, hogy gyakorlatilag semmilyen fennakadást nem okozott a forgalomban!

részletek

Játékrendőr figyelmezteti a balatoni sofőröket

Az emberi tevékenység 170-szer gyorsabbá teszi a klímaváltozást, mint a természeti erők – állapította meg az Ausztrál Nemzeti Egyetem egy korábbi felmérése (ANU). A felmelegedésben komoly hatása van az autók használata közben kibocsátott szén-dioxid és egyéb szennyező gázok növekedésének! A vezetési stílusunk megváltoztatásával, a szervizbe való gondos ellenőrzéssel, sokat tehetünk a globális felmelegedés ellen! Erre figyelmeztet Füred kapitány, a játékrendőr, aki egy Fiat 500-ast vezet.

részletek

Rendőrök segítenek a Kínai Nagydíj biztonságos megrendezésében

Az FIA úgy döntött, változatlanul haladhat tovább a sanghaji F1-es hétvége programja, a szervezők pedig azt is lehetővé tették, hogy ha vasárnapra romlana az idő, egy mentőautó gyorsan célba juttathasson egy sérült pilótát komoly incidens után.

részletek

Autójába szorult rendőrt vonszolt a sörtolvaj

A videó leírása szerint a rendőr épp le akarta tartóztatni a közeli boltból sört lopó férfit, amikor az tovább hajtott. Így most már nem csak lopás, hanem gondatlan veszélyeztetés is a vád ellene.

részletek

Amikor a rendőr is megelégeli a vánszorgást

Az alábbi videó főszereplője – vélhetően a mögötte haladó rendőrautónak köszönhetően – végig kínosan ügyelt, hogy betartsa a 30 km/h-s sebességkorlátozást. Felesleges volt…

részletek

Keménykedni akart a rendőrrel, de megjárta!

Az őt megállítani akaró rendőrautót letaszította az útról, de ő is berepült a fák közé - autós üldözés orosz módra.

részletek

74 éves nyugdíjas a hímesházi ámokfutó

Német nyugdíjas száguldozott a Michelisz Norbert szülőfalujaként ismert Hímesházán. 150-nel menekült, egy rendőrt pedig kis híján elgázolt, mivel nem volt jogosítványa.

részletek

Ráhúzta az autót, ráhívta a rendőrt

Miután egy autós mosolyogva megpróbálta lekaszálni, a motoros úgy döntött, hogy nem kezd önbíráskodásba, inkább szerez egy kompetens személyt - igen eredményesnek bizonyult, a nő meg nagyot nézett.

részletek

Mit szólnál, ha ő igazoltatna?

Egész Németországot lázba hozta a magyar származású szexi rendőrnő, Koleszár Adrienne, akiről Instagram-oldalán igen vadító képeket lehet látni. Jogosítvány, forgalmi, személyi mehet?

részletek

Ötven autót tört össze a részeg rendőr

Jogosítvány nélkül, részegen vezetett a rendőrakadémia korábbi tanára, aki több mint ötven parkoló autónak csapódott neki fényes nappal – kész csoda, hogy senki nem sérült meg a balesetben.

részletek
Olvastad már?