Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 30. vasárnap

Rendőr

Rendőrök segítenek a Kínai Nagydíj biztonságos megrendezésében

Az FIA úgy döntött, változatlanul haladhat tovább a sanghaji F1-es hétvége programja, a szervezők pedig azt is lehetővé tették, hogy ha vasárnapra romlana az idő, egy mentőautó gyorsan célba juttathasson egy sérült pilótát komoly incidens után.

részletek

Autójába szorult rendőrt vonszolt a sörtolvaj

A videó leírása szerint a rendőr épp le akarta tartóztatni a közeli boltból sört lopó férfit, amikor az tovább hajtott. Így most már nem csak lopás, hanem gondatlan veszélyeztetés is a vád ellene.

részletek

Amikor a rendőr is megelégeli a vánszorgást

Az alábbi videó főszereplője – vélhetően a mögötte haladó rendőrautónak köszönhetően – végig kínosan ügyelt, hogy betartsa a 30 km/h-s sebességkorlátozást. Felesleges volt…

részletek

Keménykedni akart a rendőrrel, de megjárta!

Az őt megállítani akaró rendőrautót letaszította az útról, de ő is berepült a fák közé - autós üldözés orosz módra.

részletek

74 éves nyugdíjas a hímesházi ámokfutó

Német nyugdíjas száguldozott a Michelisz Norbert szülőfalujaként ismert Hímesházán. 150-nel menekült, egy rendőrt pedig kis híján elgázolt, mivel nem volt jogosítványa.

részletek

Ráhúzta az autót, ráhívta a rendőrt

Miután egy autós mosolyogva megpróbálta lekaszálni, a motoros úgy döntött, hogy nem kezd önbíráskodásba, inkább szerez egy kompetens személyt - igen eredményesnek bizonyult, a nő meg nagyot nézett.

részletek

Mit szólnál, ha ő igazoltatna?

Egész Németországot lázba hozta a magyar származású szexi rendőrnő, Koleszár Adrienne, akiről Instagram-oldalán igen vadító képeket lehet látni. Jogosítvány, forgalmi, személyi mehet?

részletek

Ötven autót tört össze a részeg rendőr

Jogosítvány nélkül, részegen vezetett a rendőrakadémia korábbi tanára, aki több mint ötven parkoló autónak csapódott neki fényes nappal – kész csoda, hogy senki nem sérült meg a balesetben.

részletek

Egy elképesztően jó fej rendőr

Motorral száguldasz egy amerikai városban, és lekapcsol egy rendőr: a végeredmény egyértelmű – vagy nem??? Az alábbi videó főszereplőjével egyáltalán nem az történt, amit várt volna...

részletek

Így teritenek le egy ámokfutó motorost az autópályán

Jó ötlet motorral az autók között száguldozni? Ugye hogy nem! Pláne ha egy rakás zsaru van a nyomodban, akik csak arra várnak, hogy végre mikor dobod el a vasat magad alól...

részletek

Kinek képzeled magad, Hamiltonnak?

Lewis Hamilton egy amerikai talk show-ban mesélt el egy állítólag vele megesett történetet, mely kisebb-nagyobb eltérésekkel Juan Manuel Fangióról, Stirling Mossról és Nigel Mansellről is ismert.

részletek

A kerítés állította meg a menekülő autóst

Nem mindennapi üldözéses jelenetet rögzített egy rendőrautó fedélzeti kamerája bő egy hónapja: a menekülő sofőr sokáig tartotta magát, ám végül egy fakerítés jelentette számára a végállomást.

részletek
Olvastad már?