Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda

Rendőr

Kérhet vasárnaptól műszakivizsga-papírt a rendőr vagy nem?

Május 20-a után az már kevés lesz, hogy ha valaki bemutatja az autó forgalmi engedélyét a közúti ellenőrzésnél – szóltak a sajtóhírek, az ORFK azonban cáfolt.

részletek

Bevágott egy autó elé, azonnal bűnhődött

Amikor azt hitte, hogy ügyesen befurakodott egy másik autó elé, az előtte haladó civil rendőr azonnal lekapcsolta a vétkes sofőrt.

részletek

Ritka ilyen jó fej rendőrt látni!

Amikor a sofőr azt hitte, hogy valamilyen szabályszegés miatt állították meg, olyan történt, amire nem is számított.

részletek

Erős biztonsági készültség Sepangban

Az év során korábban felmerült több helyszínen is, hogy terrorveszély miatt szigorítani kell a biztonsági intézkedéseken. Malajziában ilyenre nem számítanak, de így is több, mint hatszáz rendőr vigyázza majd a rendet.

részletek

Frontálisan nekiment a Ladában ülő rendőrnek

Nem is az a legérdekesebb, hogy Ukrajnában még mindig Ladával közlekednek a rendőrök, hanem hogy a dupla záróvonalon keresztül csattant nekik a szemből érkező autós.

részletek

Szenzációs rendőri munkát rögzített a kamera

Egy bedrogozott ámokfutót kellett megállítania egy észt rendőrnek, aki úgy hajtotta végre ezt a manővert szöges útzárral, hogy gyakorlatilag semmilyen fennakadást nem okozott a forgalomban!

részletek

Játékrendőr figyelmezteti a balatoni sofőröket

Az emberi tevékenység 170-szer gyorsabbá teszi a klímaváltozást, mint a természeti erők – állapította meg az Ausztrál Nemzeti Egyetem egy korábbi felmérése (ANU). A felmelegedésben komoly hatása van az autók használata közben kibocsátott szén-dioxid és egyéb szennyező gázok növekedésének! A vezetési stílusunk megváltoztatásával, a szervizbe való gondos ellenőrzéssel, sokat tehetünk a globális felmelegedés ellen! Erre figyelmeztet Füred kapitány, a játékrendőr, aki egy Fiat 500-ast vezet.

részletek

Rendőrök segítenek a Kínai Nagydíj biztonságos megrendezésében

Az FIA úgy döntött, változatlanul haladhat tovább a sanghaji F1-es hétvége programja, a szervezők pedig azt is lehetővé tették, hogy ha vasárnapra romlana az idő, egy mentőautó gyorsan célba juttathasson egy sérült pilótát komoly incidens után.

részletek

Autójába szorult rendőrt vonszolt a sörtolvaj

A videó leírása szerint a rendőr épp le akarta tartóztatni a közeli boltból sört lopó férfit, amikor az tovább hajtott. Így most már nem csak lopás, hanem gondatlan veszélyeztetés is a vád ellene.

részletek

Amikor a rendőr is megelégeli a vánszorgást

Az alábbi videó főszereplője – vélhetően a mögötte haladó rendőrautónak köszönhetően – végig kínosan ügyelt, hogy betartsa a 30 km/h-s sebességkorlátozást. Felesleges volt…

részletek

Keménykedni akart a rendőrrel, de megjárta!

Az őt megállítani akaró rendőrautót letaszította az útról, de ő is berepült a fák közé - autós üldözés orosz módra.

részletek

74 éves nyugdíjas a hímesházi ámokfutó

Német nyugdíjas száguldozott a Michelisz Norbert szülőfalujaként ismert Hímesházán. 150-nel menekült, egy rendőrt pedig kis híján elgázolt, mivel nem volt jogosítványa.

részletek
Olvastad már?