Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Renault

Kubica igazi született tehetség

A lengyel F1-es pilótának sajnálatosan kevés idő jutott arra, hogy Eric Boullier-vel dolgozzon együtt a Renault-nál, de a franciának így is remek emlékei vannak a visszatérésre készülő versenyzőről.

részletek

Radikális lépésre szánta el magát a Renault

Mióta konstruktőrként visszatért az F1-be, a francia istálló rengeteg erőfeszítést tett azért, hogy ismét odakerüljön a sportág elitjébe - talán túl sokat is, mint azt technikai igazgatójuk elmondta.

részletek

Palmer: Fantasztikus az új padlólemez

Jolyon Palmer, a Renault F1-es pilótája nyilatkozott nagyon pozitívan a francia gárda idei fejlesztéseiről. A brit szerint a sokat lehet még kisajtolni az idei autóból.

részletek

Túl nagy változtatásokat eszközölt a Renault

Cyril Abiteboul szerint egyszerűen túl sokat akartak egy tél alatt, ebből adódtak az erőforrások megbízhatósági problémái - azt viszont ígéri, hogy jövőre már nem lesz ezzel gond.

részletek

Ez kell a Renault sikeréhez idén

A francia istálló egyértelműen előrelépett a tavalyi évhez képest, de időről időre gyermekbetegségek ütik fel a fejüket idei autójukon - Nico Hülkenberg bizakodó, hogy sima versenyek állnak előttük.

részletek

Ezért szerepel olyan jól idén Hülkenberg

Bár az R.S.17-es nem mindig teszi lehetővé számára, hogy a pontszerzésért harcoljon, a Renault F1-es pilótája szemmel láthatóan élvezi a versenyzést idén.

részletek

Alonso hamarosan döntést hoz

Fernando Alonso kilátásai a következő szezonra nem túl rózsásak. Lehetőségei korlátozottak, zárt ajtók, felégetett hidak, de ezek egy része nem mostani hiba eredménye. Mit választ a kétszeres világbajnok?

részletek

Kubica: Realistán kell nézni a visszatérést

Egyre többen beszélnek Robert Kubica lehetséges visszatéréséről. A lengyel pilóta sem tartja kizártnak, hogy egyszer az F1-ben versenyezhet, de nem lesz csalódott, ha mégsem jönne össze a dolog.

részletek

A Renault mégis megtarthatja inkább Palmert?

A csapatnál nem zárják ki, hogy a brit pilótával folytassák és ne igazolják le Robert Kubicát, vagy akárki mást - tényleg lehet még esélye Palmernek a jövő évi F1-es ülésre?

részletek

Ezért fontos a Renault fejlesztési csomagja

Nico Hülkenberg szerint kulcsfontosságú lehet a francia gárda számára a hungaroringi előrelépés. A német a Force India fejlesztési üteméről és sikerességéről is elárult néhány információt.

részletek

Retro – Az első három kihullott

A két turbós Renault ugyanabban a körben, azonos hiba miatt esett ki a Német Nagydíjról – és a vezetést megöröklő Alan Jones sem örülhetett sokáig az 1980-as futamon, amely megtizedelte a mezőny elejét.

részletek

Renault: Kubica visszatérhet jövőre

A múlt heti szerdai tesztnapot mindenki lélegzetvisszafojtva várta, ott derült ki ugyanis, mit tud Robert Kubica az idei versenygéppel. A Renault szerint a lengyel visszatérhet a Formula-1-be már jövőre is.

részletek
Olvastad már?