Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Renault

Fél másodpercen belül a Red Bull a Mercedes mögött?

Daniel Ricciardo hisz abban, hogy a Red Bull fél másodpercen belülre került a Mercedeshez képest már az első versenyhétvégére. Ha még tovább fejlesztik a Renault-erőforrást, utolérhetik a németeket.

részletek

Óriási ugrás a Renault-erőforrásnak

Nagyon jó hírt kaptak a Renault erőforrását használó istállók, jelen állás szerint ugyanis úgy tűnik, a motorhibát kijavították, akár ugrásszerű javulást is elérhetnek.

részletek

Hülkenberg nagyon lelkesen kezdi az évet

A Renault német F1-es pilótája továbbra is borzasztóan örül az új autóknak, szerinte nagyon meg kell velük küzdeni a pályán - bár nem vár maguktól kiugró eredményeket, megvan mindenük, ami kell.

részletek

A Renault hozza az ígért teljesítményt - Horner

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke szerint a Renault-erőforrás valóban feljebb lépett egy lépcsőfokkal a teljesítmény terén, ahogy azt a téli szünet előtt ígérték.

részletek

Sainznak óriási megerősítés Prost dicsérete

Az F1-es paddock által nagyra becsült Alain Prost véleménye eddig rendkívül pozitív Carlos Sainzról. A fiatal spanyol számára ez óriási megerősítést jelent, hogy egy legenda így vélekedik róla.

részletek

Alonso 10 éve keresi harmadik világbajnoki címét

Fernando Alonso 19 évesen már a Formula-1-ben versenyzett. Nagyon korán, 25 éves korára már kétszeres világbajnok lett. Vajon miért nem jön össze a harmadik azóta sem?

részletek

Horner a Mercedes-dominancia végét várja

Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke borzasztóan élvezhetetlennek tartja már a gondolatát is annak, ha a Mercedes újabb három évig ugyanilyen dominanciával rendelkezne.

részletek

A barcelonai tesztek végsebességei

Mennyi is az annyi? Általában komoly érdeklődés tárgya, hogy melyik csapat, milyen motorral futotta a legmagasabb végsebességet és ki hányadik ilyen tekintetben.

részletek

A Toro Rosso a tapasztalatra épít

A Toro Rosso technikai igazgatója, James Key véleménye szerint rutinos pilótapárosuk, Carlos Sainz és Danyiil Kvjat alapvető hajtóerő lesz a csapatnál a 2017-es szezonban.

részletek

A Renault ERS-problémái nagyobbak

Jolyon Palmer, a Renault istálló pilótája szerint csapatának ERS-szel kapcsolatos problémái rosszabbak, mint azt a tesztek előtt gondolták volna.

részletek

A Renault az eszetlen költekezés ellen van

A Renault azt javasolja, határok közé kéne szorítani, hogy mennyit költhetnek a motorgyártók a fejlesztések során. A költségvetési sapka bevezetése szerintük fontos lenne az F1-ben.

részletek

A McLaren is a Formula-E felé kacsintgat

A McLaren is fontolgatja annak lehetőségét, hogy beszáll a Formula-E szériába akár saját csapat indításával, akár erőátviteli technológia beszállításával.

részletek
Olvastad már?