Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 18. szerda

Renault

Hülkenberg nem akart a Mercedeshez igazolni

Nico Hülkenberg elmondta, köszöni szépen, ő tökéletesen elégedett jelenlegi csapatával, a Renault-val, és meg sem fordult a fejében, hogy Nico Rosberg helyére pályázzon.

részletek

Újabb fejlesztés a Renault motorján

Végre nem egy sportpolitikai hír az enstone-i F1-es gárda háza tájáról: a Renault tavaly nagy előrelépést könyvelhetett el erőforrásuk fejlesztése terén, és remélik, hogy ez idén sem lesz másként. Ennek érdekében új ERS-szel támadnak 2017-ben.

részletek

Hülkenberg nehezen emésztette meg főnöke távozását

Bár a német pilótát még Frederic Vasseur igazolta le a Renault-hoz, új F1-es csapatánál már nem dolgozhat együtt korábbi GP2-es csapatvezetőjével.

részletek

Retro - 10+1 emlékezetes Fisico-pillanat

44. születésnapja alkalmából összeszedtük a sportág egyik legtöbbre hivatott, mégis kevés sikert elérő olasz pilótájának legemlékezetesebb F1-es momentumait.

részletek

„A Renault hű lesz történelméhez”

A francia istálló tavaly tért vissza gyári erőkkel az F1-be, ahol bár komoly nehézségekkel kellett megküzdeniük, senki sem vonja kétségbe, hogy fényes jövő vár az alakulatra.

részletek

A Haas főnöke védelmébe vette Magnussent

Noha a dán F1-es pilótáról még egy képet se láthattunk új szerelésében, máris kiérdemelte leendő csapatfőnöke, Günther Steiner támogatását.

részletek

Most nem is kell csapatfőnök a Renault-nak

Fred Vasseur némileg váratlanul bejelentette, hogy távozik a Renault csapatfőnöki posztjáról, de Cyril Abiteboul szerint nem is akarják most pótolni, hiszen nagyon erős a struktúrájuk.

részletek

A Renault keményen odaszólt Magnussennek

Egy év renault-s kaland után a dán F1-es pilóta 2017-ben már a Haas autóját fogja kormányozni - egykori főnöke nyilatkozata akár figyelmeztetésként is felfogható az amerikaiak felé.

részletek

Hatalmi játszmák zajlottak a Renault-nál

Szerdán távozott a Renault-tól az F1-es gárdát eddig csapatfőnökként irányító Frederic Vasseur, aki egyeduralomra szeretett volna törni Enstone-ban, legalábbis volt kollégája szerint.

részletek

Az ex-Renault-főnök elárulta, miért távozott

A Renault F1-es csapatánál hosszú idő óta problémák forrásai voltak a vezetők közötti nézeteltérések - az eddig csapatfőnökként dolgozó Frederic Vasseur elmondta, hogy milyen okok vezettek leköszönéséhez.

részletek

Elhagyja a Renault-t a csapatfőnök

A Mercedes után a Renault-tól is távozik egy alapember: Frederic Vasseur egy évet húzott le a francia F1-es csapatnál, a hírek szerint nézeteltérés miatt ő mondott le pozíciójából.

részletek

Ezért hagyta el Hülkenberg a Force Indiát

A német F1-es pilóta álma 2017-ben valóra válik majd, és gyári csapatnál tekerheti a kormányt a Renault-nak köszönhetően - a Force India viszont örökre a szívében marad.

részletek
Olvastad már?