Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Renault

Sainz elsőre jobb, mint Palmer bármikor

Akik kételkedtek Carlos Sainz tehetségében, azokra azonnal rácáfolt a fiatal spanyol Austinban. Eszméletlen tempót diktált, a Force Indiákkal volt egy szinten és csodálatos eredményt ért el.

részletek

Alonso 2018-ban ismét az élmezőnybe várja magát

Fernando Alonso számára az utóbbi években nem sok babér termett. Ám a jövő év meghozhatja számára az áttörést, szerinte a fejlesztések és az adatok azt mutatják, hogy ismét győzelmekért küzdhet.

részletek

Buemit elengedték volna, de nem a jövő évre

Sainz távozása után komoly találgatás ment, hogy ki helyettesíti a Toro Rossónál Gasly távollétében. Buemi neve is a kalapban volt, végül nem őt választották, pedig főnöke elengedte volna.

részletek

Sainz máris bámulatosan szerepel a Renault-nál

Miután Jolyon Palmert bő másfél évnyi szenvedés után kitessékelték a Renault-tól, arra lehetett számítani, hogy idő kell Sainznak, mire felveszi a tempót. A legkevésbé sem így történt.

részletek

Sainz olyan titkot tud, amiből előnyt kovácsolhat

Carlos Sainz önmagát is lenyűgözte azzal, hogy a Renault pilótájaként teljesített első edzéseken rögtön ráérzett az autó működésére, ráadásul olyan információkkal gazdagodott, mint idén a mezőnyben senki más.

részletek

A Renault a 2018-as motort próbálgatja

Nagyon komolyan veszi a Renault a jövő évet, már most a 2018-as erőforráshoz próbálgatják az alkatrészeket. A részben már a jövő évadra szánt motorkomponenseket a Red Bull is bevetheti.

részletek

Ultraszinten a megbízhatóság a Renault-nál

A francia F1-es istálló óriási erőbedobással készül a következő év kihívásaira, ügyvezető igazgatójuk szerint sokkal előrébb járnak a 2018-as erőforrás megbízhatóságával, mint egy évvel ezelőtt.

részletek

Sajtó: Alonso ma hosszabbít

Fernando Alonso továbbra sem biztos, hogy a McLarennél folytatja jövőre, bár a Hondával való szakítás bejelentése óta mindenki erre számít. A hírek szerint ma érkezik a nagy bejelentés Austinban.

részletek

Nagy dobásra készül jövőre a Renault

A franciáké jelenleg a harmadik legerősebb motor az F1-ben - bár a Honda erről másképp vélekedik -, ezért eltökélt céljuk, hogy a következő szezonra sokkal ütőképesebb csomaggal álljanak elő.

részletek

Renault: A McLarent is le kell győznünk

Amióta a McLaren leszerződött a Renault-val, a szakembereket foglalkoztatja a kérdés: a franciák szereztek maguknak egy új konkurenciát? A Renault azonban egyáltalán nem fél a wokingi istállótól.

részletek

A Renault kitörő lelkesedéssel fogadta új pilótáját

A Red Bull pilótaprogramjába tartozó Carlos Sainz az F1-es USA Nagydíj hétvégéjét már új csapatánál fogja megkezdeni - a spanyol versenyzőt lelkes munkatársak tömege várta Enstone-ban.

részletek

Palmer új üléséhez egy ajánlólevéllel járul hozzá a Renault

Bár váratlanul, szezon közben bocsátották el a britet, ez nem azt jelenti, hogy minden szálat elvágna vele egykori munkaadója. Volt csapatfőnöke elmondta, hol versenyezhetne Palmer az F1-et követően.

részletek
Olvastad már?