Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

Renault

Toro Rosso: Nem csak a motorral van gond...

A faenzai F1-es istállónál elmondták, hogy nem csak a Renault erőforrásával vannak problémáik, a karosszériájuk sem az igazi - bár Monacóban így is jó eredményre számítanak.

részletek

„Ijesztő a távolság az élcsapatokhoz képest”

Nagyon hamar bebizonyosodott, hogy a Mercedesen és a Ferrarin kívül senki sem szólhat bele a győzelemért vívott csatába az idei F1-es szezonban - a Renault német pilótája szerint a hozzájuk mért különbség félelmetes.

részletek

Újabb nézeteltérés a Red Bull és a Renault között

Az energiaitalos istálló tűkön ülve várja, hogy az F1-es Kanadai Nagydíjon végre megérkezzen hozzájuk a szezon eddigi legkomolyabb motorfejlesztése, a franciák vezetője azonban nem érti, miért kell ekkora felhajtás, miközben folyamatosan dolgoznak az erőforráson.

részletek

„Alonso nem tudna nyerni a Renault-val”

A spanyol pilóta két F1-es bajnoki címet szerzett az istállóval 2005-ben és 2006-ban, Alain Prost, a franciák különleges tanácsadója azonban úgy véli, nem lesznek képesek győztes autót előállítani neki 2018-ra.

részletek

Miért vár ennyit a Renault az új motorjával?

A Renault a téli tesztek után már tudta, hogy komoly fejlesztésre szorul az idei erőforrás. De az eredeti dátum előbb Kanadára, majd még későbbre tolódott el. Miért késlekednek ennyit?

részletek

A Toro Rosso elkaphatja a Red Bullt

Több csapat is Barcelonára időzítette frissítési csomagját. Van, akinek azonnal bevált, van, akinek még ki kell aknáznia a lehetőségeket. A Toro Rosso technikai főnöke érzi, hogyan lehet elkapni a Red Bullt.

részletek

Amikor Alonso csattan Indy falán és amikor egy centivel elkerüli

Fernando Alonso rettenetesen gyors az indianapolisi edzések során, egyértelműen számolni kell vele a versenyen is. Pénteken közeli viszonyba került a betonfallal, korábban előfordult, hogy túl közelibe is.

részletek

Horner: Minden héten imádkozunk

A Red Bull csapatfőnöke szerint nagyon várják már a Renault motorfejlesztését, mert tavaly is az hozta meg a megváltást számukra - idén is ebben bíznak elsősorban.

részletek

Hülkenberg áradozik Monacóról

A Renault német F1-es pilótája beszélt a Monacói Nagydíjat körüllengő hangulatról és a pálya nehézségeiről - nagyon várja már a hétvégét és bízik abban, hogy erősek lesznek ezen a helyszínen.

részletek

Brexit - bajban lesz a Renault?

A Renault gyári istállója két központtal rendelkezik jelenleg, egy Angliában, egy pedig Franciaországban. A közeledő brit kilépés az Európai Unióból vajon nehézséget jelent-e és szükséges-e vészforgatókönyv a csapatnak?

részletek

A Red Bull kénytelen türelmesen várni, független motorszállítót szeretne

Az évtized elején négy éven át domináló Red Bull a turbó-éra óta inkább csak szenved. 2013 után mindössze öt futamgyőzelem jött össze, idén pedig egyértelműen harmadik erő, a frissítési csomag ellenére is.

részletek

2010 óta legjobb eredményét érte el a Renault

Gyári visszatérésük óta legjobb pozíciójukat szerezték a franciák, habár Hülkenberg is elismerte, a szerencse nekik kedvezett vasárnap délután. A csapat továbbra is csak az ő teljesítményére támaszkodik.

részletek
Olvastad már?