Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 16. péntek

Renault

Verstappen a problémák ellenére elégedett

Max Verstappen pénteki napját olajszivárgás nehezítette, amely miatt a második szabadedzés első felében nem is tudott kimenni, ennek ellenére elégedett az RB14-essel az első nap után.

részletek

Ami a Haasnak elismerés, a Renault-ra nézve kínos

A francia autóóriás és az apró amerikai csapat egymással vívnak a konstruktőrök között: Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke szóvá tette, hogy a Renault-nak ennél sokkal többet kellene produkálnia.

részletek

Mi forog kockán az utolsó két versenyen?

A Brazil Nagydíjon megszerezheti ötödik konstruktőri világbajnoki címét a Mercedes. A Ferrari még életben tarthatja ugyan a reményeit, de Fortunára is szükségük lesz. Hátrébb is akadnak izgalmak.

részletek

Force India: Irány a legjobb három

Otmar Szafnauer 2019-re nem kisebb célt tűzött ki a Force India számára, mint a konstruktőri dobogót év végén. Lawrence Stroll is utol szeretné érni az élen lévőket.

részletek

A McLaren a Red Bullt másolná

Sajtóhírek szerint a McLaren egy Red Bull-szerű autót épít a 2019-es szezonra. Gil de Ferran szerint kedveznek nekik az új aerodinamikai szabályok, és egyelőre nem szeretne jóslatokba bocsátkozni.

részletek

A Renault visszaesésre számít

A Renault-motoros pilóták relatíve kiválóan teljesítettek az Egyesült Államokban és Mexikóban is, ám a gyári istálló Brazíliában jóval nehezebb verseny előtt áll. Interlagos az autó számára megterhelő.

részletek

Sainz: Nincs bennem rossz érzés a Renault-val kapcsolatban

Carlos Sainz elmondta, hogy nem érez haragot sem a Renault, sem pedig Daniel Ricciardo iránt, amiért távozni kényszerül a francia csapattól. 2019-től már a McLarennél fog versenyezni.

részletek

Webber: Ricciardo könnyen kiszerethet az F1-ből

A Red Bull korábbi versenyzője, Mark Webber újra hangot adott kételyeinek, honfitársa, Daniel Ricciardo döntése kapcsán. Ha nem sikerül számára a renault-s kaland, akár az F1-ből is kiszerethet.

részletek

Hülkenberg: Soha nem fogom elfelejteni

Pole-pozíció, hosszas vezetés, majd balszerencse Interlagosban. Nico Hülkenberg pályafutása elején többször is kivágta a rezet Brazíliában, most is nagy reményekkel érkezik kedvenc pályájára.

részletek

A Haas meghatározta a közeljövő céljait

Az eddigiekhez képest rendkívül ütőképes versenyautót épített az idei évre a Haas-Ferrari. Bár a negyedik helyre már csak minimális esélye maradt, nem adja fel és azt is tudja, mit kell tenni ezután.

részletek

De la Rosa: Sainz képes lenne Verstappen szintjét hozni

Az egykori spanyol Formula-1-es versenyző szerint Carlos Sainz ugyanolyan jó pilóta, mint Max Verstappen. A Red Bull mégis inkább a zöldfülű Pierre Gaslyban bízik és nem Sainzban.

részletek

Ricciardo Fittipaldi és Villeneuve nyomdokain

Egyre több szakember véli úgy, hogy Daniel Ricciardo alaposan melléfogott a Renault-s szerződéssel és ugyanúgy eltűnik a süllyesztőben, ahogy Emerson Fittipaldi és Jacques Villeneuve.

részletek
Olvastad már?