Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 28. kedd

Renault

Új szabályok? Akkor a Ferrari nem lesz elöl!

A négyszeres Formula-1-es világbajnok, Alain Prost szerint történelmi bizonyítékokat lehet felhozni amellett, hogy a Ferrari miért nem lesz esélyes a vb-címek megnyerésére a 2017-es szezonban.

részletek

Visszaszólt a Force India vezére a Renault-nak

A silverstone-i istálló főnöke, Vijay Mallya egy kis pirongatással alapozta meg a mai csapatbemutató hangulatát: a Renault-főnök azon megjegyzésére reagált, miért győzhetik le a franciák könnyen a Force Indiát.

részletek

Ezen múlhat az F1-es kiscsapatok idei sikere

2017-ben új szabályok szerint épülnek az F1-es autók, amely elvben lehetőséget teremt a felzárkózásra, ám a Renault ügyvezető igazgatója szerint nem ez fog történni.

részletek

Hülkenberg a gyári csapatokra voksol

Nem hiába választotta Nico Hülkenberg a Renault F1-es istállóját. A német elmondása szerint a francia gárda nagyra törő terveket szövöget a következő esztendőkre.

részletek

Orosz tartalékpilótát nevezett ki a Renault

Jövőre már az F1-es rajtrácson akar lenni a 21 éves Szergej Szirotkin, aki Nico Hülkenberg és Jolyon Palmer tartalékosának feladatát látja el a 2017-es szezonban.

részletek

Prost új szerepet kapott a Renault vezetésében

Korábban a csapatfőnöki poszttal is szóba hozták a négyszeres F1-es bajnok nevét, Alain Prost azonban más minőségben fog együtt dolgozni az enstone-i alakulattal 2017-ben.

részletek

A Renault elárulta 2017-es céljait

A francia F1-es alakulat kedd délután bemutatta az idei évre tervezett autóját, mellyel jelentős lépésekkel szeretnének előreugrani a csapatok rangsorában.

részletek

Fekete és sárga: Megjött a Renault R.S. 17

A Williams és a Sauber után harmadik csapatként a Renault is bemutatta 2017-es F1-es versenyautójáról, ám ők az elsők, akik tényleges sajtóeseményt kerítettek köré Londonban.

részletek

Délután jön az új Renault!

Kollégánk a helyszínen van, a franciák pedig online közvetítik az RS17 bemutatóját, minden adott tehát ahhoz, hogy semmiről ne maradjunk le, amikor leleplezik a legújabb enstone-i F1-es autót.

részletek

Milyen idősek az F1-es csapatok?

Egy bizonyos számítás szerint a Red Bull a második legfiatalabb F1-es csapat, a Mercedes viszont a legöregebbek közé tartozik – vagy a legfiatalabbakhoz? Természetesen attól függ, hogyan számoljuk…

részletek

Egy dolgon áll vagy bukik a Red Bull sikere

Legalábbis a csapatfőnök Christian Horner szerint, aki négy évvel legutóbbi diadalmas F1-es szezonjuk után ismét a csúcsra szeretné vezetni alakulatát.

részletek

Hol áll a Renault motor-ügyileg?

A francia gyártó tavaly nagy előrelépést könyvelhetett el erőforrásai terén, műszaki igazgatójuk pedig elmondta, hogy jelenleg hol állnak az F1-es erősorrendben.

részletek
Olvastad már?