Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Renault

Sainz jr. vezetni fog a Monte-Carlo Ralin

Hangsúlyozni kell, hogy nem a Dakar-győztes tér vissza a WRC-be: fia, a Renault F1-es pilótája kóstol bele a ralizásba havas felületen, a vb-mezőny előfutójaként.

részletek

Tőlük tart a leginkább a Force India

Kétszer egymás után végzett a negyedik pozícióban a rózsaszín gárda, és 2018-ban sem szeretnének alul teljesíteni az utóbbi évekhez képest. Idén ez nehezebb feladat lehet, mint az előző években.

részletek

A Renault a Mercedes és a Ferrari útjára lépne

Minden téren folyamatosan fejlődik a Renault gyári istállója, ám más szempontból is a két topcsapat után eredne. A németek és olaszok juniorprogramja kezd beérni, a franciák is így tennének.

részletek

A McLaren a mérce a Renault számára

Mivel 2018-tól már a wokingi alakulat is a francia gyártó motorját fogja használni, ténylegesen összevethetjük majd a két csapat teljesítményét. Abiteboul a Renault hosszú távú terveiről is beszélt.

részletek

A Renault tíz év lemaradásban volt

Nem csoda, hogy a két éve visszatért gyári istálló továbbra is a felzárkózás időszakában tart: az F1-es projekt főnöke számítása szerint az enstone-i bázis 2007-tól csak lefelé csúszott a lejtőn.

részletek

A McLaren nem aggódik a Renault hibái miatt

A 2017-es évet nem csupán a Honda műszaki hibái jellemezték: a francia gyártó sem lehet büszke a motorja megbízhatóságára, de a wokingi alakulatnál nem foglalkoznak a tavalyi esztendővel.

részletek

A Renault is hozzájárult Szirotkin üléséhez

A Williams bejelentést tett arról, hogy 2018-ban Szergej Szirotkin lesz a második pilótájuk Lance Stroll mellett. Abiteboul szerint nekik is szerepük volt az orosz versenyző idáig tartó útjában.

részletek

Sikeresen beépítette új motorját a McLaren

Két hete volt a wokingiaknak arra, hogy a Hondára szabott autójuk Renault-val is működőképessé váljon. Hajszál híján teljesítették a feladatot, de akadtak kompromisszumok.

részletek

Magnussen: A Haas lehet a következő Force India

A dán látja amerikai munkaadójában azt a lehetőséget, hogy lemásolják a Force India eddigi menetelését. Ezt szerinte mi sem példázza jobban, mint csapata első két szezonja.

részletek

Briatore szerint Alonso újra pezsgőzhet

Hosszú évek szenvedése után idén Fernando Alonso ismét sűrű látogató lesz a dobogón, legalábbis egykori csapatfőnöke szerint. A spanyol maradása pedig bizonyíték az istállóhoz való lojalitására.

részletek

Kőkemény menet vár a McLarenre

Bár a Renault motorjai elvben jobbak a Hondáénál, a wokingi F1-es istálló előtt a gyári csapat és a Red Bull is ott áll legyőzendő félként - Nigel Mansell bízik benne, hogy a franciák mindenkit egyenlő bánásmódban részesítenek majd

részletek

Brown: Alonso sosem adott nekünk ultimátumot

2017 szeptemberében sokakban megfogalmazódott, hogy a McLaren a kétszeres világbajnok nyomására szakított a Hondával. A wokingiak vezetősége ezt akkor és most is tagadta.

részletek
Olvastad már?