Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap

Renault

Marko: Mindenki hülyének nézett a Honda miatt

A Red Bull főtanácsadóját idiótának tartották, amiért a Renault helyett a Hondával írt alá az idei évtől, de Helmut Marko már tudja, hogy megint neki lett igaza, világbajnoki esélyesek lesznek.

részletek

Sainz: Már két éve ilyen Renault-motor kellene

Bár a nyitófutamon a Renault-erőforrás nagyon korán beadta a kulcsot Carlos Sainz McLarenjében, mégis úgy érzi a spanyol, hogy a francia motor hatalmasat fejlődött a téli szünetben.

részletek

A Renault elégedetlen Ricciardóval

Rémálomszerűen alakult az ausztrál bemutatkozása új csapatában hazai pályán: Cyril Abiteboul sem titkolja, ennél többre számított volna egy futamgyőztestől.

részletek

Ricciardót leszívta hazai versenyhétvégéje

Nem elég, hogy kieséssel zárta szülőföldje F1-es versenyét, még az azt felvezető napok is lestrapálták az ausztrál pilótát. Jövőre biztos, hogy nem vállal ennyi PR-eseményt.

részletek

A Honda egyáltalán nem szállt el

A Red Bull-Honda első próbálkozásra azonnal dobogóra állhatott Ausztráliában. A japán gyártó megnyugodott, de érzi, még mindig van hátránya a legjobbakhoz képest. Folyamatosan fejlesztenek.

részletek

Hülkenberg erőn felül teljesített a Renault-val

A Renault vakarhatja a fejét, mert úgy fest, a Red Bull-Honda közelébe sem juthatnak, ráadásul a középmezőnyben sem a franciák a leggyorsabbak. Nico Hülkenberg bravúrral szerzett hat pontot.

részletek

Ricciardo már az első métereken elbukott

Honda-Renault: 1-0. Daniel Ricciardo nagy reményekkel igazolt a gyári Renault istállóhoz a tavalyi év végén, ám sorsa már a rajtot követő másodpercekben megpecsételődött, peches kezdés.

részletek

Ricciardo: Ennél sokkal jobbak vagyunk

Daniel Ricciardo számára nem alakult a legjobban hazai közönsége előtt az időmérő edzés. A 12. pozíciót szerezte meg, de úgy érzi, meglehet a pontszerzés a vasárnapi futamon.

részletek

Ricciardo hamar ráérzett új autójára

Már az év első éles F1-es napján csapattársa tempóját produkálta a Renault-hoz szegődött Daniel Ricciardo. Az erőviszonyokat még korai felállítani, de mindkét pilóta elégedett az autójával.

részletek

Abiteboul: B csapat nélkül lassan lehetetlen lesz nyerni

A Renault csapatfőnöke éles kritikát fogalmazott meg többek közt a Toro Rossóval kapcsolatban. A francia azt kifogásolta, hogy építhet egy ennyire versenyképes autót egy olyan istálló, akinek technikai igazgatója sincs.

részletek

Hill: Ricciardo utálná magát, ha maradt volna a Red Bullnál

Damon Hill, 1996 világbajnoka egyetért Daniel Ricciardo tavaly meghozott döntésével, miszerint távozott a Red Bulltól. Szerinte ez is azt mutatja, hogy még nagyon is ég a tűz az ausztrálban.

részletek

Hülkenberg: Idén sem ér véget a pódiumfóbiám

Nico Hülkenberg elismerte, hogy idén tovább folytatódhat dobogó nélküli hosszú sorozata, és hogy már letett arról, hogy egy topcsapat hívását várja. Inkább a sajátjából csinálna azt.

részletek
Olvastad már?