Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Renault

Süllyedő Mercedes, főnixmadár McLaren és Sauber: Így állnak a csapatok 2017-hez képest

Érdemes megnézni, melyik csapat hogy teljesít a 2017-es szezon azonos időszakához képest: a Mercedesnél komoly a visszaesés, a Ferrari javult, a McLaren, a Renault és a Sauber pedig még nagyobbat ugrott.

részletek

Horner: A Renault inkább magára figyelt

A Red Bull nem érzelmi és nem pénzügyi okokból cseréli a Renault-motort Hondára a jövő évben, hanem mert pontosan tudják, ez a nagy esélyük újra az élmezőnybe kerülni gyári csapatként.

részletek

Verstappen: Nem lassabb a Honda a Renault-nál

Max Verstappen beszélt csapata jövőbeli motorszállítójáról. A holland pilóta szerint a japánok erőforrása már most a Renault szintjén van, és jobb helyzetben lesznek a váltás miatt.

részletek

Sainz: Veszélyben a Renault 4. helye

Ugyan 19 pont az előnye a francia gárdának az ötödik pozícióban tartózkodó Haasszal szemben, Carlos Sainz szerint könnyen elveszíthetik helyüket a feltörekvő riválisok miatt.

részletek

A Haas szerint eltűnt a középmezőny

Az utóbbi időben valóban az látszik, hogy a három nagycsapat mögött gyakorlatilag bárki felbukkanhat az utolsó pontszerző helyeken. Günther Steiner is így véli, és csapata célját is megfogalmazta.

részletek

Renault: A hátsó gumikra kell majd vigyázni

A 2018-as évben fontos szerepet játszanak az abroncsok, és nem lesz ez másként a Német Nagydíjon sem, a Renault technikai igazgatója, Bob Bell szerint ugyanis Hockenheimben is ez lesz a kulcskérdés.

részletek

Két kanyart lesz érdemes figyelni a Német Nagydíjon

A pilótáknak meg kell ismerkedniük a pályával az első edzésen, hívta fel a figyelmet Carlos Sainz, hiszen a nagydíj tavalyi törlése miatt még sosem jártak az új generációs F1-es autók Hockenheimben.

részletek

Brown: A menedzsmenten kell változtatni

Zak Brown megígérte, hogy véget vet a McLarennél alkalmazott, úgynevezett mátrix menedzsmentnek, mivel szerinte ez akadályozza meg a csapatot a fejlődésben és a gyors intézkedésben.

részletek

Hülkenberg alig várja hazai versenyét

Nico Hülkenberg már alig várja, hogy újra hazai közönség előtt versenyezhessen, mivel egy év kihagyás után tér vissza újra a Formula-1-es mezőny Németországba. Hockenheim az egyik kedvenc pályája.

részletek

Teljesen új első szárnyat hoz a Renault

Mindenre szükségük van a Haas elleni versenyben, most egy teljesen új karakterisztikájú első szárnyat vetnek be Németországban - Nico Hülkenberg nem aggódik, szerinte ők a jobbak.

részletek

Ébresztőt fúj a krízisben levő Renault

Mind a Renault-erőforrással rendelkező istállók, mind a franciák gyári csapata visszaesett az utóbbi időben. A gárda ügyvezető igazgatója érzi is, hogy hullámvölgyben vannak, de nem adják fel.

részletek

A kielemzett adatok miatt vált Hondára a Red Bull

A bikák csapatfőnöke szerint szakmai indokok alapján döntöttek úgy, hogy jövőre a Renault-motort Hondára cserélik. Daniel Ricciardót azonban egyelőre nem sikerült erről meggyőzni.

részletek
Olvastad már?