Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Renault

Kit sajnál és kire feni a fogát a Renault?

Elég nagy a valószínűsége, hogy a francia F1-es alakulat jövőre nem a jelenlegi pilótapárosával áll rajthoz - az ügyvezető igazgató elmondta, kinek az elengedését bánják leginkább, és kit szeretnének legszívesebben a csapatukban tudni.

részletek

Verstappen poénkodott az újabb motorhibán

Max Verstappen zsinórban másodszor esett ki a versenyből remek helyen autózva, ismét motorhiba miatt. Bár a holland pilóta elkeseredett, de próbálta humorral elütni a Renault újabb meghibásodását.

részletek

Menetpróba: Erdőn-mezőn hajtottuk az új Koleos-t!

Nem várt körülmények között tudtuk kipróbálni az új Renault Koleos-t: a csúcsfelszereltségű, és 4x4-es modelleket a Duna árterén át vezető földutakon és terep pályán tettük próbára... Ez teljesen új megközelítése a mai suvoknak, mert pont ezt nem várná az ember a látszat terepjáróktól.

részletek

Palmer berágott egy újságírónőre

A Renault brit F1-es pilótája idén sokadszorra törte össze autóját a pénteki szabadedzésen - Palmer még ezt megelőzően adott egy interjút a BBC-nek, az őt kérdező riporterhölgy azonban nem tette zsebre a választ, amit egyik kérdésére kapott.

részletek

A riválisok szerint a Red Bull tempója valós

A Mercedes és a Ferrari is úgy gondolja, hogy a Red Bull váratlan előretörése valós, a bikák tényleg ennyire jól mennek Bakuban. Lehet, hogy idén először nem a Ferrari vagy a Mercedes győz? Ehhez a Red Bull frissítéseinek is lehet köze.

részletek

Kubica ismét F1-es autóba ül, de nem Monzában

Nagyon izgalmasan hangzott a történet, miszerint Robert Kubica beülhet a monzai első szabadedzésen az idei Renault-ba – a csapat szerint azonban ez nem igaz, Kubica mást vezet majd és máshol.

részletek

Verstappen: A legjobbamat adom, de az autó nem

Max Verstappen nehezen emészti, hogy a tavalyi évhez képest a Mercedes-Ferrari páros elhúzott a Red Bulltól, pedig a holland saját bevallása szerint elégedett a vezetésével.

részletek

Sajtó: Kubica Monzában beugrik Palmer helyére

Egy merész, de a rajongók lelkesedését máris a magasba emelő sajtóinformáció bukkant fel Robert Kubicával kapcsolatban, aki a hírek szerint az Olasz Nagydíj első edzésén F1-es hétvégén is megejtheti visszatérését a Renault-val.

részletek

Jöjjön csak az új csapat!

A napokban röppent fel a szóbeszéd, miszerint egy kínai konzorcium angliai központtal csatlakozna a Formula-1-hez egy új versenycsapat alapításával. Van, aki máris nagyon örül a hírnek.

részletek

Hülkenberg érzi az erőt

Nico Hülkenberg jó versenytempót futott egy éve az Azerbajdzsáni Nagydíjon, idén már más csapattal érkezett Bakuba, de kihasználná a Renault jó formáját. Van még néhány ütőkártyája a német pilótának.

részletek

Bevállalna még egy csapatot a Renault

Nem mondják, hogy mindenképpen ezt szeretnék, de komolyan elgondolkodhatnak rajta - szerintük ahogy kiszolgálják a partnereiket, az a legjobb az F1 történetében.

részletek

Alonso élete legrosszabb döntését 2008 végén hozta?

Fernando Alonso nagyszerű pilóta, de az egyik legrosszabb szerződő. 2007 végén, amikor megromlott viszonya a McLarennel, válogathatott az ajánlatok közül, de utólag kiderült, élete lehetőségét hagyta ki, egy évvel később szintén.

részletek
Olvastad már?