Steward
Balogh Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 19. szombat

Renault

A Formula-E-t is elrontják a gyártók?

A Red Bull világosan kinyilvánította, hogy nem érdekli az elektromos sorozat. A tiszta versenyzés hívei, ám a nagy gyártók máris egyre csak drágábbá teszik az FE-t, költekezési versennyé fajulhat.

részletek

Már a helyettese is megvolt, mégis marad a Renault Sport elnöke

Miután a helyettesnek eredetileg kinevezett Thierry Koskas azóta távozott a Renault kötelékéből, a sportrészleg elnöke továbbra is Jerome Stoll marad.

részletek

Ricciardo őszintén beszélt távozásáról

A Red Bull hajdani ausztrál pilótája, Daniel Ricciardo őszintén nyilatkozott, miért is hagyta el a Red Bullt, és milyen gondolatok jártak a fejében, mikor még a jövőjén gondolkodott.

részletek

Tervező: Drasztikusabbak az idei változások

A halo tavalyi bevezetése messze nem volt akkora horderejű az F1-ben, mint az idei szabálymódosítások, amelyek az aerodinamika mellett a fogyasztást is érintik – állítja egy szakember.

részletek

Sainz: Sokat fog segíteni a Renault-s tapasztalat a McLarennél

Carlos Sainz 2019-ben, alig valamivel több, mint egy Renault-s szezon után vált, és ezt az évet már a McLarennél kezdi meg. A spanyol szerint a rövid Renault-s időszak ellenére sokat tanult.

részletek

A Honda odaszúrt a McLarennek

Éveken keresztül a wokingi istálló kritizálta folyamatosan a japán gyártót, általában nem alaptalanul. Most a Twitteren a Honda tett nehezen félreérthető, negatív megjegyzést egykori partnerére.

részletek

Ricciardo túl nagy falat lehet a Renault-nak

Az ausztrál toppilóta túl korán érkezik a franciákhoz, vallja Karun Chandhok F1-es szakértő, aki szerint a Renault egyszerűen még nincs azon a szinten, hogy kiszolgáljon egy ilyen kaliberű versenyzőt.

részletek

2021-től fájhat a nagycsapatok feje

Óriási szakadék tátong az F1 három legjobb csapata, és a mezőny többi része között - a Renault első embere szerint hamarosan eljön az idő, amikor a költségek szabályozása nekik fog kedvezni.

részletek

Budkowski: A Renault kevésbé fejlődött, mint a korábbi években

A francia gyári istálló új technikai igazgatója elismerte, hogy 2018-ban kisebb mértékben sikerült az autót fejleszteni, mint a megelőző két szezonban. Egyértelmű cél az első hármast elkapni.

részletek

Óriásiak a Ricciardo felé állított elvárások

A Renault szinte a megváltást várja a Red Bulltól elhappolt Daniel Ricciardótól, Prost egyenesen azt állította, hogy az ausztrál idén majd „új dimenzióba” helyezi a csapatot.

részletek

Grosjean: Félhet tőlünk a Renault

A Haas francia pilótája magabiztosan beszélt csapata 2019-es idényéről, amely során várhatóan folytatódik a Renault-val vívott könyörtelen rivalizálás, ami remélhetőleg nem a tárgyalóasztaloknál fog eldőlni.

részletek

A Renault semmit nem tenne másképp a Red Bull-lal

Bár az utóbbi években nagyon sok volt a negatív felhang, a Renault-főnök semmin nem változtatna utólag sem a bikákkal való kapcsolatán. Bőven megvoltak az előnyei és hátrányai is.

részletek
Olvastad már?