Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 17. kedd

Rekordok

Negatív rekordok a Formula-1-ben

Időnként előfordul, hogy egy pilóta nem pozitív, hanem negatív értelemben lesz csúcstartó a száguldó cirkuszban. Pedig van köztük olyan is, aki egyébként kifejezetten nagy tehetség. Gyűjtésünk első részét olvashatjátok.

részletek

Ezek a rekordok várnak Verstappenre 2017-ben

Max Verstappen és a Red Bull idei célja, hogy megnyerjék a világbajnoki címet, ennek eléréséhez azonban számos F1-es rekordot kell megdöntenie a hollandnak – összegyűjtöttük, melyek ezek!

részletek

Verstappent nem a rekordok hajtják

A Red Bull 19 éves pilótája már több szempontból is rekordernek bizonyult az F1-ben, ám elmondása szerint nem csúcsokat döntögetni érkezett a száguldó cirkuszba.

részletek

Kisfiúk az F1-ben: a top10 legfiatalabb újonc

Lance Stroll jövőre minden idők második legifjabb F1-es versenyzője lehet, ha elrajtol az Ausztrál Nagydíjon – de vajon ki tartja a rekordot és hány jelenlegi pilóta fér fel a top10-es listára?

részletek

Le Mans: Megdönthető és örök rekordok

A jövő szombaton induló 24 órás előtt áttekintünk néhányat a verseny legfontosabb rekordjai közül: melyek azok, melyek már az idén megdőlhetnek, s melyek nem fognak még egy jó darabig vagy akár soha?

részletek

Retro – Rekordok a sivatagban

Nem mondhatnánk, hogy a 2007-es Bahreini Nagydíj az F1 története legizgalmasabb versenyeinek egyike volt – ellenben egy ősi rekordot megdöntött Hamilton, egy másikat pedig beállítottak az élmenők.

részletek

Tudtad-e, hogy...? - Érdekes tények az F1 múltjából

Év végéhez közeledve és holtszezon lévén egyre gyakrabban kalandozunk múltban, a Formula.hu most tíz érdekességet ásott elő a sportág eseményekben gazdag múltjából.

részletek
Olvastad már?