Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

Rekordok

Formula-1-es pályák különleges rekordjai

2018-ban huszonegy futamot rendeznek a száguldó cirkuszban. Gyűjtésünkben egykori és jelenlegi F1-es pályákkal kapcsolatos, érdekes csúcsokkal foglalkozunk.

részletek

Minden téren Schumacher a Ferrari királya

A patinás olasz istállónál a hétszeres világbajnok az összes házon belüli rekord esetében tarol. Sebastian Vettel most azért harcol, hogy Schumacher mögé zárkózhasson, például a győzelmek számában.

részletek

F1-es pilóták, akiket elkerült a szerencse

Attól, hogy valaki bekerül a Formula-1-be, a siker még nem érkezik automatikusan. Néha csak a szerencse hiányzik, néha a tehetség is. Gyűjtésünkben az ilyen versenyzőkre fókuszálunk.

részletek

2017 második félévének érdekesebb mérföldkövei

Vajon milyen statisztikai érdekességeket tartogatott a 2017-es Formula-1-es évad második fele? Hamilton utoléri Schumachert, Szingapúrban pedig a németek egy negatív csúcs miatt szomorkodhattak.

részletek

Különleges tények és csúcsok az F1-ben

A száguldó cirkusz néha egészen különleges dolgokat produkál. Előre látta a jövőt Michael Schumacher? Negyven csapattárs, hiányzó himnusz helyett születésnapi köszöntés? Néhányat nehéz megmagyarázni.

részletek

Hamilton: Nem célom Schumacher rekordjainak megdöntése, de...

A négyszeres F1-es világbajnok hatalmas lépésekkel halad afelé, hogy megdöntse a német legenda csúcsait - bár versenyzés közben nem ez foglalkoztatja a brit pilótát, bevallotta, nem lenne rossz, ha a sportág legsikeresebbjévé válna.

részletek

Rekordok, melyekre senki sem áhítozik az F1-ben

Nico Hülkenberg Szingapúrban negatív csúcsot döntött, hiszen övé a legtöbb dobogó nélküli indulás a sportágban - ennek apropóján összeszedtük, melyek a legkevésbé kívánt rekordok a száguldó cirkuszban.

részletek

Negatív rekordok a Formula-1-ben

Időnként előfordul, hogy egy pilóta nem pozitív, hanem negatív értelemben lesz csúcstartó a száguldó cirkuszban. Pedig van köztük olyan is, aki egyébként kifejezetten nagy tehetség. Gyűjtésünk első részét olvashatjátok.

részletek

Ezek a rekordok várnak Verstappenre 2017-ben

Max Verstappen és a Red Bull idei célja, hogy megnyerjék a világbajnoki címet, ennek eléréséhez azonban számos F1-es rekordot kell megdöntenie a hollandnak – összegyűjtöttük, melyek ezek!

részletek

Verstappent nem a rekordok hajtják

A Red Bull 19 éves pilótája már több szempontból is rekordernek bizonyult az F1-ben, ám elmondása szerint nem csúcsokat döntögetni érkezett a száguldó cirkuszba.

részletek

Kisfiúk az F1-ben: a top10 legfiatalabb újonc

Lance Stroll jövőre minden idők második legifjabb F1-es versenyzője lehet, ha elrajtol az Ausztrál Nagydíjon – de vajon ki tartja a rekordot és hány jelenlegi pilóta fér fel a top10-es listára?

részletek

Le Mans: Megdönthető és örök rekordok

A jövő szombaton induló 24 órás előtt áttekintünk néhányat a verseny legfontosabb rekordjai közül: melyek azok, melyek már az idén megdőlhetnek, s melyek nem fognak még egy jó darabig vagy akár soha?

részletek
Olvastad már?