Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 27. csütörtök

RedBull

A Mercedes meg is állapodott a Hondával? A Red Bull elítéli!

Különös időket élünk a Formula-1-ben. A Honda külső segítséget vesz igénybe erőforrásának fejlesztéséhez, ráadásul az egyik rivális segíthet. Úgy tűnik, megállapodtak, de vajon mennyire megalázó ez? A Red Bull reakciója pedig egy balhé körvonalait vetíti előre.

részletek

A cápauszony sokkal korábbi találmány

Megoszlanak a vélemények, hogy az F1-es cápauszonyok szépek, vagy rondák. De mikor is találták ki? Sokan 2010-körüli időpontra teszik, pedig egyáltalán nem akkori újítás. A korai próbálkozások néhol vicces kinézetűek.

részletek

Mit titkol Verstappen Szocsival kapcsolatban?

Max Verstappen már az Orosz Nagydíjra készül, nagyon élvezi a légkört az olimpiai parkban és a pályát is megkedvelte. De vajon mi lehet az, amit a holland versenyző nem hajlandó elárulni?

részletek

Egyetlen dolog számít a Red Bull pilótaprogramjában

Ha jó vagy, eljuthatsz az F1-ig, ha nem, könyörtelenül kidobnak - röviden így lehetne összefoglalni az energiaitalosok juniorprogramját, melynek vezetője, Helmut Marko sem titkolta politikáját.

részletek

Ezzel a két problémával küzd a Red Bull

Dr. Helmut Marko beszélt arról, hogy mi az a két dolog, ami miatt elmaradnak az élcsapatoktól, de Daniel Ricciardo konkrétabban is szemléltette a fő problémát.

részletek

A Red Bull kilép, ha a jelenlegi motorszabályok maradnak

A Red Bull F1-es főnöke szerint sürgősen változtatni kell a motorszabályokon, ellenkező esetben bizonytalan az istálló jövője a Formula-1-ben. A független motorgyártó ötlete azonban kissé merésznek tűnik.

részletek

A Red Bull nem engedi el Sainzot

Carlos Sainz karrierje több kérdőjelet is tartalmaz a jövőt illetően. Úgy tűnik, nemigen van út felfelé a Toro Rossótól a nagy csapathoz. Vajon nem feneklik-e meg a fiatal spanyol pályafutása a bikák fiókcsapatánál?

részletek

Verstappen a pontvesztés miatt bánkódik

Max Verstappen nem nevezheti magát szerencsésnek a Bahreini Nagydíjon történtek miatt, hiszen fékhiba miatt kénytelen volt kiállni a versenyből. Egy dolog miatt a holland mégis optimista.

részletek

Jöhet a megváltás Verstappenéknek?

Az idei év első három futama nem a Red Bullról szólt, de közeledik számukra a felemelkedés. Már Szocsiban is érkezhet egy fontos újítás, utána Barcelona és kicsit később Montreal is hoz egy óriási újdonságot.

részletek

Retro – Amikor Hamilton levadászta Vettelt

2011-ben ezen a napon rendezték meg az F1-es szezon harmadik versenyét Sanghajban, ahol a McLaren brit pilótája a verseny legvégén, jobb taktikájának köszönhetően múlta felül ellenfelét.

részletek

Ricciardo azt hitte, elérhető a győzelem

A verseny első szakaszában nagyon versenyképesnek tűnt a Red Bull, utána azonban csak szenvedett a lágy gumikon az ausztrál, aki így csalódottan értékelte az F1-es Bahreini Nagydíjat.

részletek

Massa rontotta el Verstappen utolsó körét

Max Verstappen a hatodik pozícióban végzett a Bahreini Nagydíj időmérő edzésén. A holland pozitívan értékelt, de elmondása szerint Felipe Massa érthetetlen dolgot művelt az utolsó kifutásánál.

részletek
Olvastad már?