Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

RedBull

Red Bull-Ferrari szócsata a sajtótájékoztatón

Christian Horner és Maurizio Arrivabene a sajtótájékoztatón is egymásnak feszült Laurent Mekies megszerzése miatt, amivel egy nem sokkal korábban történt megegyezést rúgott fel a Ferrari.

részletek

Hamilton az élen, Verstappen a nyomában

A második edzésen is a címvédő bizonyult a leggyorsabbnak az F1-es Ausztrál Nagydíjon, a két Mercedest azonban ezúttal elválasztotta egymástól az egyik Red Bull. Remekül ment a Haas és a McLaren is.

részletek

Hamilton elsőségével indult az F1-es idény

Kettős Mercedes-sikerrel zárult az Ausztrál Nagydíj első pénteki szabadedzése, a címvédő gárda mögött azonban szoros csata alakult ki a Red Bullok és a Ferrarik között. A McLaren felemásan kezdett.

részletek

A Red Bullé lehet a legjobb karosszéria

Telibe találhatott Adrian Newey F1-es sztártervező idei munkája, már ami a Red Bull aerodinamikáját illeti. Ez azonban még mindig kevés lesz ahhoz, hogy a csapat legyőzze az élmenőket.

részletek

A Red Bull kész elengedni, Vettel befogadni Ricciardót

Nagy mozgolódás várható a pilótapiacon, melynek talán legfontosabb szereplője Daniel Ricciardo lesz. Csapata közölte, nem fog örökké várni rá, Vettel kész lenne újra versenyezni mellette, Hamilton pedig tanácsot adott az ausztrálnak.

részletek

Ricciardo szimulátoron mutatta be az Albert Parkot

A Red Bull F1-es pilótája hamarosan már élesben fog körözni az ausztrál pályán, ám előtte még virtuálisan is bemutatta, hogy mitől döglik a légy.

részletek

Hamilton figyelmezteti Ricciardót

A négyszeres világbajnok úgy véli, Daniel Ricciardo veszélyes úton jár azzal, hogy látványosan kifelé kacsintgat jelenlegi csapatától. Szerinte a túlzott sóvárgás miatt a biztosat is veszítheti.

részletek

Verstappen most is tart az egyenesektől

A holland F1-es pilóta szerint a Renault-motor nem fejlődött annyit, mint a Red Bull autója, az egyenesek pedig fájdalmasak lehetnek számukra - igaz, kulcsfaktornak a szezon során elvégzett fejlesztéseket jelölte meg.

részletek

Ricciardo: A Mercedes még csak most tekeri fel

Nem először történne meg, hogy a Mercedes a téli teszteken inkább csak megbújik a mezőnyben, majd élesben mutatja ki igazi tudását. Egyértelműen erre számít a Red Bull ausztrál pilótája.

részletek

Tényleg ennyire behozták a Mercedest?

A téli tesztek után is magasan a Mercedes istállót tartják a világbajnokság esélyesének. Niki Lauda azonban figyelmeztetett, az előny jelenleg egészen kicsi, azt is elárulta, mit mutatnak az adatok.

részletek

Ricciardo: Inkább csattanok, de megpróbálom

Sok pilóta vallja, hogy inkább a kivárós taktika vezet eredményre és kevésbé kockáztatnak. Daniel Ricciardo nem tartozik közéjük, az ausztrál inkább vállalja az ütközés rizikóját, de előzne.

részletek

Ilyen durván feljött a Honda a Renault-ra?

Régóta beszédtéma, hogy a Red Bull és a francia motorszállító közti szövetségnek az idei év végén vége szakad. Források azt is tudni vélik, jelenleg pontosan mennyi a Honda lemaradása. Nem sok.

részletek
Olvastad már?