Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

RedBull

Gasly Austinban még újonc

Az újdonságokról fog szólni a Toro Rosso-Honda számára az Egyesült Államok Nagydíja. A Honda még mindig új motorjának finomhangolásán dolgozik, Pierre Gasly pedig tavaly kihagyta Austint.

részletek

A rondább autókkal sem lesz könnyebb előzni?

Max Verstappennek kétségei vannak afelől, hogy a jövő évi aerodinamikai változtatások valóban sokat segítenek az előzések tekintetében. Ellenben sokkal csúnyábbak lesznek az autók 2019-ben.

részletek

Verstappen attól fél, edzés lesz az időmérőből is

Max Verstappen úgy véli, nem kellene hozzányúlni az időmérő jelenlegi lebonyolítási rendszeréhez. A holland szerint ha egy extra szakaszt is betesznek, amit Q4 néven terveznek is, az egész időmérő egy újabb szabadedzéssé silányulhat.

részletek

Ricciardónak elege van a pechszériából

Daniel Ricciardo a monacói győzelme óta nem állt dobogón, és azt a versenyt is majdnem elveszítette műszaki hiba miatt. Folyamatosan hátráltatta valami, de reméli, hogy még idén eljön a fordulópont.

részletek

Sajtó: Abu Dhabiban érkezik az új Honda-motor

A Honda fejlődési pályára állt 2018-ban, ez nehezen megkérdőjelezhető. Sajtóértesülések azonban tudni vélik, hogy a japán erőforrás hátránya még a becsültnél is kevesebb és a munka nem áll meg.

részletek

Verstappen: A Honda megelőzte a Renault-t

Max Verstappen egyre nagyobb várakozással tekint a jövő év elé, amikor a Red Bull már a Honda erőforrásait használja. A holland úgy véli, a korábbi gyengélkedés a múlté, a japánok megelőzték a Renault-t.

részletek

Verstappen titkolja a Red Bull gyengéjét

Max Verstappent kiváló esőmenőnek ismertük meg korábban, ám az idei Red Bull-lal eléggé gyengélkedik vizes körülmények között. Ő maga tudja ennek okát, de nem köti a riválisok orrára.

részletek

Ricciardo melléfogott a Renault-val?

Mark Webber úgy véli, Daniel Ricciardo nagyon merészet húzott azzal, hogy elhagyta a topcsapatnak számító Red Bullt a még mindig csak fejlődőfélben levő Renault-ért. Rövid távon nehéz dolga lesz.

részletek

Sajtó: Csak ötven lóerő a Honda hátránya

A német sajtó információi szerint az adatok azt mutatják, hogy a japán gyártó legújabb erőforrása annyira jól sikerült, hogy már csak ötven lóerő lemaradásban van a Mercedes mögött.

részletek

Szombatonként csúnyán kikap Ricciardo

Elsőre kiegyenlítettnek tűnhet a Red Bull F1-es pilótáinak idei teljesítménye, ám Ricciardo az időmérőkön messze elmarad Verstappentől. Az ausztrál elárulta, mi állhat a háttérben.

részletek

Red Bull: Japánt megrengeti, ha jönnek a sikerek

Az energiaitalos istálló vezetősége alig várja, hogy kihajítsa a Renault-erőforrást és a Honda gyári támogatásával guruljon pályára. Helmut Marko szerint a sikerek óriási hatással lesznek Japánra.

részletek

Verstappen: Vettel hozzászokott, hogy elengedik

A Japán Nagydíj egyik, sok vitát kiváltó ütközése a verseny elején történt Max Verstappen és Sebastian Vettel között. Jos Verstappen úgy véli, a Ferrari pilóta megszokta, hogy mindig elengedik.

részletek
Olvastad már?