Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 18. péntek

RedBull

A Red Bull eladja a Toro Rossót?

Ha a Liberty Media valóban élhetőbb környezetet varázsol az F1-ből, az megnövelheti a potenciális érdeklődők számát - a Red Bull pedig megfontolná, hogy mihez kezd a Toro Rossóval.

részletek

A Red Bull Spában bízik, Monzára inkább nem is gondol

Christian Horner csapatfőnök a Belga Nagydíj helyszínét Ausztriához hasonlítja, ahol gyenge időmérő után erős versenyt futottak. A balszerencsés RB13-ról is beszélt – szerinte az átok csak Verstappent sújtja.

részletek

Kvjat figyelmeztetést kapott honfitársától

Bár a Toro Rosso F1-es pilótája számára szerződéshosszabbítást helyezett kilátásba csapata, a sportág történetének első orosz versenyzője figyelmeztette őt, hogy nem ülhet a babérjain.

részletek

Teljesen megváltozott Sainz és a Toro Rosso kapcsolata

A spanyol pilóta nemrég még nagyon el akart menni a Toro Rossótól, most azonban elmondta, egészen más a helyzete a Red Bull F1-es alakulatánál.

részletek

„Az élcsapatokon kívül senki sem nyerhet”

Gene Haas beszélt az F1 idei legnagyobb problémájáról: a három topcsapaton kívül 2017-ben sincs senkinek esélye a győzelemre. A kérdés pedig az, hogy ezt a hatalmas különbséget mivel lehet eltüntetni.

részletek

Túl nagy változtatásokat eszközölt a Renault

Cyril Abiteboul szerint egyszerűen túl sokat akartak egy tél alatt, ebből adódtak az erőforrások megbízhatósági problémái - azt viszont ígéri, hogy jövőre már nem lesz ezzel gond.

részletek

Alonso hamarosan döntést hoz

Fernando Alonso kilátásai a következő szezonra nem túl rózsásak. Lehetőségei korlátozottak, zárt ajtók, felégetett hidak, de ezek egy része nem mostani hiba eredménye. Mit választ a kétszeres világbajnok?

részletek

Vettel nyomás alatt csak még erősebb

Jó hír a Ferrari pilótájáért rajongóknak, az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy minél kiélezettebb a helyzet, annál jobban teljesít a négyszeres világbajnok. Erre szüksége is lesz a második félévben.

részletek

Csapaton belüli erőviszonyok III.

Az évad félidejében a csapatokon belüli teljesítményeket összevetettük látványos statisztikákkal a pilótákra nézve. Sorozatunk utolsó részében a három topcsapat került górcső alá.

részletek

A Toro Rosso tagadja Sainz eligazolását

Franz Tost beszélt arról, hogy a Carlos Sainz körül keringő eligazolási híreknek semmi alapja nincs. Egyesek Jolyon Palmer helyére ültették volna be a spanyolt.

részletek

Ezért maradhatott le idény elején a Red Bull

Az energiaitalos F1-es istálló csapatfőnöke elismeri, hogy a világbajnoki címért már nem szállhatnak harcba idén, de legalább szeretnének borsot törni a nagyok orra alá.

részletek

A második félév Verstappené lesz?

Két éve a Formula-1-be, tavaly az élmezőnybe robbant be Max Verstappen, az ifjú titán fejlődése azonban idén megakadt, főleg a vártnál gyengébb Red Bull miatt. De ismét eljött a holland ideje?

részletek
Olvastad már?