Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

RedBull

Ricciardo: A Honda több problémával küszködik

Valami ezt súgja Daniel Ricciardónak, aki a Renault-hoz szerződött 2019-re, és azt is elmondta, miért más, és miért jobb már most a francia gárdánál lenni, mint előtte a Red Bullnál.

részletek

F1-Archív: Nincs bűnös Schumacher balesetében

A Mercedes a McLarentől is tart, a Toro Rosso legyőzheti a Red Bullt, Montoya szenvedni fog új csapatánál, visszatérhet a Mexikói GP – az elmúlt bő húsz év február 17-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

A Renault célja nagyobb, mint hogy a Red Bull elé kerüljön

A francia gyártó tanácsadója úgy gondolja, nem fog nekik hiányozni egy ütős B-csapat, bíznak saját elképzelésükben. 2019-ben jóval komolyabb a céljuk, minthogy a Red Bullhoz mérjék magukat.

részletek

A Red Bull-Honda már most a rajtbüntetésekre készül

A bikák főtanácsadója nem titkoltan fontosabbnak tartja idén a sebességet, mint a megbízhatóságot, ennek megfelelően a Honda eleve nem is évi három erőforrással számol, hanem jóval többel.

részletek

A Red Bull Toro Rossóvá alakítaná a Tech3 KTM-et

Ugyanúgy a fiatal tehetségek királykategóriás bemutatkozását tennék lehetővé Herve Poncharal alakulatában, mint kisebbik F1-es csapatuk esetén. Mindeközben az osztrák gyártó top 10-es eredményekért hajtana 2019-ben.

részletek

Verstappennek elsőre tetszett a Honda

A szerdai bemutató keretében Max Verstappen pályára is vitte az új Red Bull-Hondát és mosolyt csalt az arcára az, amit eddig tapasztalt a japán erőforrással. Egyelőre pozitívan látja a jövőt a holland.

részletek

Verstappen már nagyon kíváncsi volt a Hondára

Alig várta, hogy megérezze az új motor vezethetőségét, erejét és végigkapcsolhassa a fokozatokat - azt viszont most is elmondta, hogy ennek a projektnek még időre van szüksége.

részletek

Megérkezett a besötétült új Red Bull

A Mercedeshez hasonlóan a Red Bull is Silverstone-ban tartózkodik a nap folyamán, ahol zárt kapuk mögött az új autó bejáratását tartják, miközben a nyilvánosság számára stúdióképeket tettek közzé a modellről.

részletek

Ricciardo: A bakui ütközés szerepet játszott a távozásomban

Daniel Ricciardo Renault-hoz szerződése már a 2018-as szezon felétől tudvalévő volt, az ausztrál pilóta pedig elárulta, hogy a bakui ütközése Verstappennel szerepet játszott a döntésében.

részletek

Verstappen egy hónapig dőzsölhetett

A Red Bull holland pilótája mesélt a téli pihenőjéről, amely során napokig semmit sem csinált, és azt ehetett, amit csak akart. A felhőtlen lazítás csak pár hétig tartott, de ezt egyáltalán nem bánja.

részletek

Egyenlő feltételek a Honda F1-es csapatainál

Ugyanannyi emberrel dolgozhat a Red Bull és a Toro Rosso is, már ami a Honda alkalmazottjait illeti, sőt, még a most felvett embereket is egyenlően osztják el.

részletek

A Honda döntheti el a Red Bull jövőjét

A Formula-1 és leginkább a résztvevő istállók jövője csak 2020-ig biztos, a jelenlegi egyezményt ugyanis még nem újították meg. Hogy a Red Bull marad-e 2020 után is, nagyrészt a Hondától függhet.

részletek
Olvastad már?