Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

RedBull

Gasly tudja, hol veszít Verstappenhez képest

Óriási a különbség egyelőre a Red Bull két F1-es pilótájának teljesítménye között, de a francia érzi, miben kell fejlődnie ahhoz, hogy fel tudja venni a versenyt holland csapattársával.

részletek

Verstappen: Vettel nem mágikus pilóta

Bármennyire is négyszeres világbajnok, Max Verstappen sosem tartotta Sebastian Vettelt varázslatosan jónak, amit szerinte Daniel Ricciardo és Charles Leclerc elleni szenvedése is bizonyít.

részletek

Russell: A Red Bull-juniorok óriási nyomás alatt versenyeznek

Óriási különbséget lát George Russell a Mercedes és a Red Bull között abban, ahogyan a fiatal pilótákat kezelik. Az energiaitalosok türelmetlenebbek és kíméletlenül kirúgják a kevesebbet teljesítőt.

részletek

A Red Bull egyelőre inkább a lemaradását csökkentené

Bár Helmut Marko a szezon elején arról beszélt, hogy a Red Bull akár öt futamot is nyerhet, a tanácsadóval szemben a csapatfőnök Christian Horner arról beszélt, hogy egyelőre a lemaradásukat kell csökkenteni.

részletek

A Red Bullnál is fejlesztik az üzemanyagot

Christian Horner szerint ez egy olyan terület, ahol még sok teljesítményt lehet találni és úgy érzi, hogy ez a Ferrari egyik titka - most már náluk is javában zajlik a munka az ExxonMobil-Honda párossal.

részletek

Horner: Gaslynak változtatnia kell

A csapatfőnök Christian Horner szerint újdonsült versenyzőjüknek, Pierre Gaslynak mindenképp változtatnia kell vezetési stílusán, ha hozzá akar idomulni a 2019-es autó, az RB15 adott tulajdonságaihoz.

részletek

Verstappen az év közepén már győzne

Max Verstappen úgy látja, az évad közepén már minden pályán veszélyes lehet a Mercedes-Ferrari párosra. A motor és az RB15-ös javulhat annyit, hogy képes legyen futamgyőzelmekre bárhol.

részletek

„A Mercedest a többiek hibái segítik”

Idén sokszor nem a Mercedesnek volt a legjobb autója, a szezon első három futamán mégis mindig az első és második helyen végeztek. Hakkinen szerint ebben a riválisok is alaposan benne vannak.

részletek

Verstappennek egy nagy gondja van eddig idén

Max Verstappen összességében elégedett a Honda-motorral, amit jóval erősebbnek tart, mint tavalyi erőforrását. Azonban a rajtoknál még nem sikerült igazán hatékony beállítást találniuk.

részletek

A Red Bull megoldotta egyik nagy problémáját

Az évad kezdetekor az energiaitalos istálló maga is elismerte, hogy leginkább aerodinamikailag sikerült félre az RB15. A csapatfőnök szerint ezen nagyjából túlléptek, de még van egy kis gond.

részletek

Sajtó: Hatalmas Honda-fejlesztés érkezik

Igazán jó hír a Red Bull rajongói számára, a holland sajtó ugyanis úgy értesült, hogy már a következő futamon, Bakuban egy jóval erősebb Honda-motorral felszerelkezve harcolhatnak.

részletek

A Red Bullnál már nem cél a győzelem

Öt futamot akarnak megnyerni idén, jelentették ki a Honda-partnercsapat részéről év elején. Christian Horner a Kínai Nagydíj után új, szerényebb elképzelést fogalmazott meg.

részletek
Olvastad már?