Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 21. szombat

RedBull

Verstappen sztárolása elűzheti Ricciardót

A Red Bullon belül érdekes egypólusú gondolkodás körvonalazódik több szakértő szerint, ami Daniel Ricciardo távozásához vezethet. A csapatfőnök valóban Max Verstappent helyezné előtérbe?

részletek

Retro - A Red Bull első támogatottja az F1-ben

Az energiaitalosok pilótaprogramját évekkel a csapat 2005-ös F1-es bemutatkozása előtt hívták életre, 38. születésnapját éppen ma ünneplő első végzősük azonban nem vitte olyan sokra, mint arra a belé fektetett dollármilliók alapján várni lehetett volna.

részletek

A Red Bull előrehozza új autója bemutatását

A Red Bull istálló nem először húzta el túl sokáig új versenyautójának bemutatását év elején, ez pedig fordított eredményt hozott. 2018-ban ezúttal már igyekeznek nem beleesni ugyanebbe a csapdába.

részletek

Főnöke odáig van Ricciardo előzéseiért

Bár sokszor nem tűnik fel a közvetítések során, az ausztrál F1-es pilóta az előzések valói mesterévé vált az utóbbi években - csapatfőnöke joggal nevezi versenyben mutatott rátermettségét egyik legnagyobb erősségének.

részletek

A Red Bull régi-új fiúja maga tett a megkeresésért

Az idei év sorra szolgáltatja a meglepő sztorikat az F1-ben, Brendon Hartley szereplése pedig tökéletesen illeszkedik a sorba - ám az új-zélandit bevallotta, korábban megkereste Helmut Markót, lehetőségről érdeklődve nála.

részletek

Csak a benzinnel pozíciókat javít a Red Bull

Motorikusan akartak fejlődni, ám a Renault erőforrásaiba nem nyúlhatnak bele, így kénytelenek voltak más területekre koncentrálni. Kiderült, mennyi hatása van az üzemanyagnak az F1-es teljesítményre.

részletek

Verstappen maradjon a Red Bullnál?

Christian Horner szerint mindenképpen, aki ehhez egy ajánlatnak is felfogható lehetőséget festett le a holland számára. Elmondta, miért ők a legjobb választás a top 3 csapat közül.

részletek

Verstappen Austinban is jó esélyekkel indul

A fiatal holland pilóta az utóbbi időben egészen kiváló teljesítményt nyújtott, Austin pedig az eddigi tapasztalatok alapján újabb lehetőséget kínál számára akár a futamgyőzelemre is.

részletek

McLaren: Idő kell a sikeres együttműködéshez

A McLaren megszakította a kapcsolatot a Hondával, és 2018-ban már biztosan a Renault-val folytatják a munkát. Boullier szerint az új motorszállítóra való átállás is időt vesz igénybe.

részletek

Verstappen: Lewis csak akkor boldog, ha győz

Max Verstappen és Lewis Hamilton vetélkedése fűszerezheti meg a következő évadok Formula-1-es szezonjait. A holland arra készül, hogy egyre gyakrabban vehesse el brit riválisa örömét.

részletek

Ferrari-szakemberek igazoltak az Aston Martinhoz

A brit luxusautó-gyártó minden eddiginél komolyabban gondolja az F1-es szerepvállalást, és ex-maranellói mérnökök segítségével akarnak motort építeni.

részletek

A Mercedes válasza: „Mi nem a tökünkkel gondolkodunk”

Nemrég Helmut Marko, a Red Bull mindenese megjegyezte: csak az ő csapata „eléggé tökös” ahhoz, hogy megadja a lehetőséget fiatal pilótáknak. Toto Wolff válaszolt erre és Verstappenékkel való találkozóiért kapott kritikára is.

részletek
Olvastad már?