Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

RedBull

Verstappent meglepte a Red Bull teljesítménye

Max Verstappent meglepte a Red Bull F1-es szezonnyitón mutatott teljesítménye, így a fiatal versenyző bizakodó azt illetően, hogy a közeljövőben felzárkózhatnak a Ferrarihoz és a Mercedeshez.

részletek

Retro - Perez ragyog, Alonso megsiratja mérnökét

Két hőse volt a 2012-es Malajziai Nagydíjnak: Fernando Alonso pályafutása egyik legjobb versenyzésével csalt könnyeket Andrea Stella szemébe, Sergio Perez pedig lenyűgöző produkcióval robbant be az F1 élmezőnyébe.

részletek

Ricciardo: Fizikálisan jól vagyok, érzelmileg nem

Daniel Ricciardo számára egyáltalán nem úgy végződött hazai nagydíjhétvégéjének időmérője, mint azt szerette volna. Az ausztrál a nagy sietségben hibázott, így a kvalifikáció egyetlen balesete fűződik a nevéhez.

részletek

Retro – Mark, ezt most nagyon elcsesztem

Eleinte még ezt mondta csapattársának a négyszeres világbajnok a modernkori F1 egyik legnagyobb botrányát kiváltó esetről – ügyvédei hatására aztán gyorsan „meggondolta magát”.

részletek

Verstappen ennyit várt, Ricciardo bizakodó

A Red Bull F1-es pilótapárosa kissé eltérő véleményen van az esélyeiket illetően: a holland szerint ott vannak, ahova ő várta magukat, az ausztrál szerint viszont ott lehetnek a legjobbak között.

részletek

Ricciardót feltüzeli az emberek támogatása

Daniel Ricciardo beszélt arról, miért szeret ennyire Ausztráliában versenyezni. A 27 éves pilóta azt is elmondta, hol lehetne még hazájában F1-es futamokat rendezni.

részletek

Hamilton: Adjatok már Alonsónak egy jó autót!

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es világbajnoka nemcsak a Ferrarival és a Red Bull-lal szeretne harcolni a versenypályán – a brit újra összemérné tudását egykori csapattársával, Fernando Alonsóval.

részletek

Ricciardo a Verstappen-vonat útjába áll

Mi a teendő, ha az F1 legtöbbre tartott fiatal tehetsége az ember csapattársa? Az egyik lehetőség a megadás, Daniel Ricciardo azonban erről hallani sem akar: őt motiválja, hogy épp Verstappent győzheti le.

részletek

Ricciardo nem vár magától vb-címet idén

Ez persze nem azt jelenti, hogy nem tesz meg mindent az első helyért az ausztrál F1-es pilóta, de saját bevallása szerint nem várja, hogy idén ő ülhessen fel Nico Rosberg trónjára.

részletek

Jósda: Nem ússzuk meg botrány nélkül

Nyolcrészes minisorozatunk ötödik epizódjában a szezon várható botrányait vesszük sorra, megnézzük, hol robban majd a puskaporos hordó – Titeket is ugyanerre biztatunk, várjuk a véleményeket!

részletek

Már leírható a McLaren az idei évre?

David Coulthard szerint kevés esély van arra, hogy a McLaren F1-es csapata idén felveszi majd a versenyt a többiekkel – a skót szerint jócskán le fognak maradni a mezőnytől.

részletek

Webber Vettel győzelmére fogadna

Mint már azt oly sokan megtették, most a volt F1-es pilóta, Mark Webber is letette a voksát az idei év végi győztes mellett. Az ausztrál Sebastian Vettel elsőségét jósolta.

részletek
Olvastad már?