Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 21. szombat

RedBull

Ki lesz a 2017-es szezon Brawn GP-je?

A mérnöklegenda szerint előfordulhat, hogy akkorát dob egy csapat, mint a fent nevezett istálló 2009-ben – a favoritnak azonban a szabályváltozások ellenére is „sajnos” a Mercedest tartja.

részletek

Newey szerint nagyot javul idén a Renault

A Red Bull technikai guruja látta a Renault számait és szerinte nagyot fejlődik az erőforrás - ők is jól állnak a fejlesztéssel, az egyetlen gond, hogy nem tudják, mit csinálnak a többiek.

részletek

Összecsapott a Red Bull és a Ferrari tehetsége

A Red Bull, a Ferrari és a Force India fiatal tehetsége is ott volt egy hétvégi utánpótlás-versenyen - az energiaitalosok holland versenyzője áll az élen, de a másik kettő is nyert futamot.

részletek

A Red Bull főnök szerint Vettelnek nem áll jól a piros

A két csapatot is tulajdonló Dietrich Mateschitz a héten tárgyal a sport vezetőivel az F1 jövőbeli irányáról, amely szerinte az idei új szabályokkal már megtette az első helyes lépést.

részletek

Ricciardo: Ha Verstappen megver, megérdemli

Az ausztrál F1-es pilóta szerint csak akkor változhat meg jó kapcsolata csapattársával, ha beengedik maguk közé a külső dolgokat - meg is dicsérte a holland fiatalt.

részletek

„Hogy készen állok-e világbajnokságot nyerni? Abszolút!”

Az eddig sem volt kérdés, hogy a holland F1-es pilótának nincs önbizalomhiánya, legutóbbi nyilatkozatával azonban újra egyértelmű jelét adta elszántságának.

részletek

A Red Bull használhatja a felfüggesztését

Mint kiderült, csak a Ferrari megoldása szabálytalan a kérdéses felfüggesztéssel kapcsolatban, Helmut Marko szerint ugyan nem 100%-ban, de ők használhatják a rendszert 2017-ben is.

részletek

Egykori főnöke szerint a Red Bull-védenc megérett az F1-re

Zsinórban harmadik alkalommal fordul elő, hogy a GP2 címvédője nem kap azonnal lehetőséget az F1-ben, a Prema Powerteam irányítója azonban úgy véli, Pierre Gasly megérdemelné a lehetőséget.

részletek

Így vezet közúton a ralivilágbajnok

Sebastien Ogier négy éve verhetetlen a WRC berkein belül, de most arról is beszélt, hogy mi a fontos egy utcai sofőr számára - szerinte mindenkinek gyakorolnia kellene bizonyos dolgokat.

részletek

„Nem lesz könnyű Verstappennel és Ricciardóval”

A Red Bull csapatfőnökének semmi kétsége sincs afelől, hogy nehéz dolga lesz majd, ha az F1-es vb-címért meccselő pilótáit kell majd kezelnie, de elismeri, hogy mindketten hatalmas tiszteletet tanúsítanak a másik iránt.

részletek

Amikor a vécé közelsége sem zavarta Verstappent

Versenyzői képességeit régóta ismerjük, a Red Bull csapatfőnöke most viszont olyan emberi tulajdonságokat árult el a hollandról, amelyek hozzájárultak sikeressé válásához.

részletek

Ha ismétel a Renault, nyerhet a Red Bull

Christian Horner szerint az energiaitalos F1-es istálló abban bízik, hogy a Renault-motorok most is akkorát fejlődnek majd, mint az előző tél során - ha ez így lesz, valóban harcolhatnak a Mercedesszel.

részletek
Olvastad már?