Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

RedBull

Verstappen megbékélt austini büntetésével

A fiatal holland versenyző az ötmásodperces büntetés tényét már elfogadta, ám azt változatlanul vitatja, hogy azon a futamon kizárólag ő követett el ehhez hasonló szabálytalanságot.

részletek

Verstappen: Végre nem játékautókat vezetünk

A Red Bull hollandja lekicsinylőn beszélt a versenygépekről, melyekkel két évig versenyzett, valamint első győzelmét szerezte. A mostani, nyersebb F1-esek sokkal inkább kedveznek stílusának.

részletek

Világbajnokként sem hitte, hogy visszatérhet

Egyértelműen látszik, hogy Brendon Hartleynak idén egy régi álma teljesült: végtelenül hálásan beszélt F1-es visszatéréséről, és elárult egy trükköt, szerinte hogyan ment számára minden ilyen simán.

részletek

Kirúgták, mégis dicsérik Kvjatot

Érdekes nyilatkozat látott napvilágot a héten, Franz Tost szerint Kvjatnak helye van a Formula-1-ben. Felettébb furcsa vélemény annak tudatában, hogy ők menesztették az orosz pilótát év közben.

részletek

A Red Bull nem vár sokáig Ricciardo döntésére

Max Verstappen három évig még biztosan az energiaitalos alakulatot fogja erősíteni, de Daniel Ricciardo még nem döntött az új szerződéséről. Horner leszögezte: nem fognak rá várni a végtelenségig.

részletek

Győzhet-e a McLaren és a Red Bull?

Bőven van hova javulnia az évezred két, nemrég még meghatározó istállójának, mind a McLaren, mind a Red Bull ugyanis alulteljesít ahhoz képest, amik az elvárások lennének.

részletek

Agresszivitása miatt tették ki Kvjatot?

Danyiil Kvjat nem viselte jól, amikor visszakerült a Toro Rossóhoz. Az oroszt frusztráltság jellemezte, és Tost szerint feleslegesen kockáztatott a rajtoknál, ami nem célravezető az F1-ben.

részletek

Newey: Verstappen még mindig hibázik

A Formula-1-be néhány éve berobbanó, azóta három futamgyőzelmet arató Red Bull-pilótának még mindig vannak gyengeségei, de Adrian Newey szerint ezeken hamarosan felülemelkedik.

részletek

Ricciardo: Max mellett nem lehet hibázni

Daniel Ricciardo nem kevésszer kapott ki csapattársától az időmérő edzéseken, és jövőre mindenképp szeretne változtatni ezen. Verstappen az ausztrál minden apró hibáját kihasználta az időméréseken.

részletek

Alonso a Red Bull példáját követné

Az energiaitalos alakulat nem a leggyorsabb autóval rendelkezett a 2017-es szezonban sem, mégis győzelmekért és dobogókért harcoltak. A spanyol szerint ez a McLarennek is lehetséges lesz 2018-tól.

részletek

Red Bull: Jól működik a juniorprogramunk

Az energiaitalos alakulat csapatfőnöke beszélt a tehetségkutató programjuk működéséről. Elnézve azt, milyen pilóták kerültek ki a Red Bull keze alól, igazat adhatunk Horner fenti kijelentésének.

részletek

Ricciardo: Hamilton és Alonso a legjobbak

Daniel Ricciardo mondta el véleményét arról, kit tart a legtehetségesebbnek az F1 mezőnyében. A jelenlegi világbajnok és a veterán spanyol mellett még egy fiatal pilótát említett meg az ausztrál.

részletek
Olvastad már?