RedBull - Formula.hu - 1
Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. augusztus 18. szombat

RedBull

Alábecsülte a Renault a fejlesztési versenyt, most fogadkozik

Cyril Abiteboul, a Renault csapatfőnöke szerint a csapat alábecsülte, hogy még mindig milyen fejlesztési potenciál rejtőzik a jelenleg használt motorokban, ezért maradtak le. Most ők jönnek a nagyobb kockázatvállalással. Ha a Ferrarinak ment, nekik is kell, hogy menjen.

részletek

Massa: Ricciardo nem boldog Verstappen mellett

A visszavonult brazil pilóta szerint a holland F1-es versenyző mellett nem érzi túl jól magát a Renault-hoz távozó ausztrál, aki ráadásul azt sem tudhatja, hogy a Honda valóban versenyképes lesz-e.

részletek

Ricciardo kétfutamos hétvégéket szeretne

Daniel Ricciardo értelmetlennek találja a hétvégi pénteki körözgetéseket: ő egy helyszínen kétszer is szívesen versenyezne, egyik versenyzőtársa viszont épp ellenkező véleményen van az ausztrállal.

részletek

Perez szerint nem érdekli a nagy csapatokat a versenyzők teljesítménye

Sergio Perez úgy véli, ha valaki egyszer bekerül egy adott istálló juniorprogramjába, onnantól nyert ügye van, mert úgyis eljuttatják a Formula-1-ig, szinte teljesen függetlenül attól, milyen teljesítményt nyújt.

részletek

Horner: Vettel a valaha volt legjobb pilótánk

Bár lassan négy éve nem a bikáknál versenyez, korábbi csapatfőnöke mégis úgy véli, Sebastian Vettel a legjobb pilóta, aki valaha is megfordult a Red Bullnál. Ő is a Toro Rossónál pallérozódott.

részletek

Sajtó: Csak 30 lóerő a Honda hátránya

Jó hír a Red Bull számára, hogy brit sajtóértesülések szerint a Honda-motor mindössze harminc lóerővel marad el a Mercedes egységétől. Azt is kiszámolták, mennyit jelent ez körönként.

részletek

Verstappen: Nincs gond a Hondánál

Annak ellenére, hogy a japán gyártó cserélt legtöbbször motort az autóiban, Max Verstappen szerint nincs semmi probléma a Hondánál, amit a lenti érvekkel támasztott alá.

részletek

Horner: Azt hittem, Ricciardo hülyéskedik

Daniel Ricciardótól nem áll távol a viccelődés és mások ugratása. A Red Bull csapatfőnöke is először erre gondolt, amikor az ausztrál felhívta őt, hogy közölje, a gyári Renault-hoz szerződik.

részletek

Gasly a Red Bull ülésére hajt

Pierre Gasly jó szezont fut a Toro Rossóval, és Daniel Ricciardo távozásával arra is esélye nyílt, hogy az ausztrál helyére pályázzon. A francia pilóta elmondta, mik befolyásolják az előrelépését.

részletek

Red Bull: Nem akarjuk a balhés Alonsót

Elismerik óriási vezetési tudását, a Red Bull vezetői mégsem szeretnék leigazolni Fernando Alonsót. Úgy vélik, amelyik csapatnál megfordul, káoszt okoz, nincs szükségük az intrikára.

részletek

Ricciardo távozásának fő oka Verstappen

A Red Bull csapatfőnöke úgy véli, hogy Daniel Ricciardo távozásának legfőbb oka valószínűleg Max Verstappen megerősödése, mivel semmiképpen nem szeretne szárnysegéd lenni a csapatban.

részletek

Hartley-nak Webber is segít

A Toro Rosso új-zélandi pilótája igyekszik átvenni korábbi csapattársa, Mark Webber gondolkodását. Sűrűn kér tőle tanácsot és a visszavonult ausztrál mindig készségesen segít neki.

részletek
Olvastad már?