Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 26. vasárnap

RedBull

Red Bull: Szexi autó lesz a lepedő alatt

Az autóbemutatók hete már javában dübörög, ám a Red Bull csak az utolsók között, vasárnap fogja nyilvánosság elé tárni a sajátját, így miközben több versenygépnek már a részleteit vizsgálgathatjuk, az energiaitalosoktól még az ígéreteket lehet hallani.

részletek

Sainz nagy lehetőséghez juthat idén

A spanyol F1-es pilóta többször kihangsúlyozta már, hogy legkésőbb 2018-ban a Red Bullnál szeretne versenyezni, de a körülmények - számára - szerencsés alakulása esetén akár már idén lehetőséget kaphat a Milton Keynes-ieknél.

részletek

Apja nem jósol idén bajnoki címet Verstappennek

Jos Verstappen a realitás talaján mozogva próbálja előrejelezni, hogy milyen szezon várhat fiára 2017-ben az F1-ben. A bajnokság megnyerését még nehéznek tartja, de örülne, ha négyszer több futamot nyerne, mint tavaly.

részletek

Red Bull: Lélegzetelállító futamaink lesznek

Christian Horner, a Red Bull F1-es csapatfőnöke szerint nem is kívánhatnának jobb pilótapárost Daniel Ricciardónál és Max Verstappennél – azonban az idei egyik legnagyobb kihívás őket is próbára teheti.

részletek

Milyen idősek az F1-es csapatok?

Egy bizonyos számítás szerint a Red Bull a második legfiatalabb F1-es csapat, a Mercedes viszont a legöregebbek közé tartozik – vagy a legfiatalabbakhoz? Természetesen attól függ, hogyan számoljuk…

részletek

Egy dolgon áll vagy bukik a Red Bull sikere

Legalábbis a csapatfőnök Christian Horner szerint, aki négy évvel legutóbbi diadalmas F1-es szezonjuk után ismét a csúcsra szeretné vezetni alakulatát.

részletek

Újabb remény, hogy mégis lesznek előzések 2017-ben

A Red Bull több, kulcspozícióban lévő mérnöke szerint semmi értelme félni attól, hogy előzésszegény lesz az idei F1-es évad, sőt, úgy vélik, az új autók még elő is fogják segíteni az izgalmasabb versenyzést.

részletek

„Nem egészséges a motorok dominanciája”

Adrian Newey úgy véli, hogy az erőforrásokon kívül egyéb dolgoknak is érvényesülnie kellene a jó teljesítményhez az F1-ben. A Red Bull mérnöke az új szabályok negatív hatásairól is beszélt.

részletek

„Bátor és intelligens: ő egy szuperember!”

Már megszokhattuk, hogy sokan beszélnek szuperlatívuszokban Max Verstappenről, s bár a korábbi F1-es szerint is kivételes tehetség, nem biztos, hogy felül tud majd kerekedni Daniel Ricciardón.

részletek

Verstappen óvatosabb Ricciardónál

Általában a Mercedes fő kihívójaként számítanak a Red Bullra az előttünk álló szezonban: éppen csak a csapat versenyzője, Max Verstappen szeretné megvárni a teszteket bármiféle esélylatolgatással.

részletek

Egyetlen dolgot nem tud utánozni az F1-es szimulátor

Max Verstappen társaihoz hasonlóan keményen edzett a holtszezonban, de sok időt töltött a szimulátorban is, amely egy dolog kivételével valóban meg tudja mutatni a pilótáknak, mit várhatnak 2017-től.

részletek

Esélylatolgatás: Kitől mit várhatunk 2017-ben?

Mielőtt az autóbemutatókkal és a tesztekkel megindulna a komoly biznisz az F1 új szezonjában, rádióműsorunk legújabb adásában még sorra vettük a mezőny 10 csapatát és megpróbáltuk megjósolni, milyen sors várhat rájuk idén.

részletek
Olvastad már?