Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Ramirez

„Alonso előbb-utóbb elveszíti a türelmét”

Jo Ramirez, a McLaren korábbi csapatkoordinátora úgy véli, hogy a spanyol világbajnok meg fogja elégelni a Honda szenvedését. A mexikói szakember elmondta, mit vár a wokingiaktól az első pár futamon.

részletek

Kiderült, miért hagyta el Capito a McLarent?

A wokingi F1-es csapat sokat megélt egykori mérnöke szerint a McLaren nehéz helyzetben van, hozzátéve, hogy az alakulatnál dolgozók már nem ugyanazzal az elhivatottsággal végzik munkájukat.

részletek

„A McLaren el fogja veszíteni Alonsót”

Így vélekedik a wokingiak korábbi csapatmenedzsere, Jo Ramirez, akinek afelől is kétségei vannak, hogy volt munkaadója a szabályváltozások után az F1-es élmezőnybe kerül majd.

részletek

A Honda nem tud majd gyorsan felzárkózni?

A McLaren egykori csapatkoordinátora, Jo Ramirez szerint a japánoknak nem lesz egyszerű dolguk ha csatlakozni szeretnének az F1 élmezőnyéhez - a mexikói a szabályokat hibáztatja emiatt.

részletek

Eltérő vélemények a Vettel-Pirelli-ügyben

A BBC szakértője és korábbi F1-es pilóta, David Coulthard, valamint a McLaren exkoordinátora, Jo Ramirez véleménye teljesen eltér egymástól: csak az egyikük áll a német mellett.

részletek

Ezért ne várjunk gyors sikereket a McLarentől

A csapat korábbi szakembere szerint az F1 túl bonyolulttá vált a McLaren-Honda első korszaka óta. Egy másik bennfentest dühíti, hogy nem tudnak gyors megoldást találni gondjaikra.

részletek
Olvastad már?