Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

RalikrosszVB

Magyar versenyző a ralikrossz-vb-n!

Lukács Kornél, ismertebb becenevén Csucsu is a márciusban induló ralikrossz-világbajnokság állandó résztvevője lesz: a korábbi olasz ralissal, Gigi Gallival közös csapatban versenyez Kiával.

részletek

Végre gyári támogatást kap Petter Solberg

A kétszeres ralikrossz-világbajnok eddig privát Citroennel versenyzett, az új szezonban azonban Volkswagenre vált: a WRC-ből kiszálló márka komolyabban veszi a WRX-et.

részletek

Befejeződött a ralikrossz-vb szezonja is

Miközben a szemek Abu Dhabira és az F1-re szegeződtek, este Argentínában véget ért a ralikrossz-világbajnokság idénye is. A kétszeres bajnok a futam nagy vesztese.

részletek

Mi az a ralikrossz?

Már magyar Európa-bajnoka is van a talán kissé még mindig szokatlan hangzású, ám egyre népszerűbb szakágnak. Szabályok, versenyzők, kategóriák: minden, amit kezdésként tudni érdemes.

részletek

A DTM finálét hagyta ki a ralikrossz világbajnoki címért

Mattias Ekström az Esteringen szerzett ötödik helyével már szezon közben bebiztosította magának a FIA Rallycross Világbajnokságának bajnoki címét. A 2016-os szezon utolsó előtti versenyén részt vevő svéd úgy állt rajthoz, hogy a párhuzamosan zajló hockenheimi DTM finálét kihagyta, amely eddig egyszer sem fordult elő 16 éves DTM karrierje során.

részletek

Két csúcsot hódítana meg a francia mókamester

Nagyszerű teljesítménye és vitathatatlan tehetsége mellett egyedi festésű autóról és különleges overáljairól is ismert a két éve hatalmasat bukó Guerlain Chicherit, aki óriási vállalkozásba kezdett.

részletek

Ralikrossz-vb: Az eső felülírt mindent

Timmy Hansen eredetileg be sem jutott a kanadai WRX-forduló döntőjébe, egy rivális kizárása miatt azonban felállhatott a rajtrácsra. A fináléra lehullt az eső, ami a svéd nem várt győzelmét eredményezte.

részletek

RX: Loeb ismét dobogón, peches magyarok

Svédországban a ralikrossz-világbajnokság mellett idén először mindkét magyar érdekeltségű Európa-bajnokság versenyzett. Szabó Krisztián nem jutott döntőbe, míg Kiss Pál Tamást kizárták onnan.

részletek

Ekström sorozata megszakadt, Kiss az Eb dobogóján

Totálisan dominálta a hazai pályán versenyző Andreas Bakkerud a ralikrossz világbajnokság norvég fordulóját, egyetlen futamon sem kapott ki mástól. Az Európa-bajnokságon magyar dobogós hely született.

részletek

Ralikrossz: Svéd és magyar győzelem született

Angliában folytatódott a világbajnoki és Európa-bajnoki szezon: Mattias Ekström zsinórban harmadszor nyert a nagyok között, miközben Szabó Krisztián is bezsebelte idei harmadik sikerét.

részletek

RX: A DTM-ász duplázott, Loeb dobogón

Újra Mattias Ekström nyerte a ralikrossz-világbajnokság fordulóját, ezzel a pontverseny vezetését is átvette. Sebastien Loeb végzett másodikként – a ralilegenda egyre jobb új szakágában.

részletek

Solberg nyert, Loeb elsőre a döntőben

A címvédő behúzta a ralikrossz-vb portugál nyitóversenyét, amelyen letette névjegyét az év sztárújonca, Sebastien Loeb is. Az eseményt kísérő Super 1600-ban számos magyar indult.

részletek
Olvastad már?