Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 22. szerda

Rali

Miért gond a magas átlagtempó a WRC-ben?

Töröltek egy szakaszt a hétvégi Svéd Ralin, de nem feltétlenül érthető okokból - a WRC menedzsere szerint mindenesetre ezzel a többi rendezőnek is üzennek: nem akarnak ilyen gyors pályákat.

részletek

WRC: Ezért szólt ekkorát már most a Toyota?

A gyártó 17 év után tért vissza a rali-világbajnokságra és már a második futamán győzelmet ünnepelhetett - a győztes Jari-Matti Latvala elárulta, hogy mitől ilyen jó az autó.

részletek

WRC: Latvala győzelmet szállított a Toyotának

17 év után tértek vissza a japánok a rali-vb-re és a Monte második helye után már a második futamon meg is szerezték első győzelmüket - Jari-Matti Latvala átvette a vezetést a pontversenyben.

részletek

Elképesztő dráma a Svéd Ralin!

A Hyundai belga pilótája a mezőny felett állt Svédországban, de az utolsó, alig két kilométeres szakaszon hibázott - Monte-Carlo után ismét eldobta magától a szinte biztos győzelmet.

részletek

Neuville ellenállhatatlan, Ogier csak ötödik

Monte-Carlóhoz hasonlóan Svédországban is Thierry Neuville a leggyorsabb az első nap után, a belga pilóta masszív előnnyel vezet a WRC idei második futamán.

részletek

A világbajnokot akarta másolni a WRC-pilóta - nem jött be

Jari-Matti Latvala szerint azért nem tudta megverni Sebastien Ogier-t csapattársként, mert mindent úgy akart csinálni, mint a francia - mentálisan teljesen elveszett ebben a harcban.

részletek

Az MNASZ közleménye a 2017-es ORB-ről

Amint arról korábban is értesülhettek már, az MNASZ 2017. évi Rallye Bajnokságának nyitó futama nem az Eger Rali lesz.

részletek

Remek eredménnyel tért vissza a Toyota a WRC-be

A világ legnagyobb, és leginnovatívabbnak tartott autógyártója, a rally világbajnokságba 17 év után visszatérő Toyota remek eredménnyel zárta az évadnyitó Monte-Carlo Ralit egy héttel ezelőtt: Jari-Matti Latvala, a gyári csapat vezető pilótája a második helyen zárta a Monte-Carlo Ralit, a TOYOTA GAZOO Racing bemutatkozó versenyét.

részletek

Ezt tudja a Dirt 4 - már alig várjuk!

Nyáron érkezik a ralis játék új változata, de mi már most mutatunk néhány gameplay-videót - úgy tűnik, hogy megéri várni rá.

részletek

72 éves néni tér vissza az autóversenyzéshez

Időről időre szemtanúi lehetünk meglepő visszatéréseknek az autósportban, de Bron Burrell története egészen különleges, hiszen még Jim Clark mellett tanult, utoljára pedig 1970-ben állt rajthoz versenyen - mostanáig!

részletek

A MINI ötven év után újra a Montén

Szinte napra pontosan ötven évvel azután, hogy 1967-ben elhódította a Monte Carlo Rali abszolút győzelmét, a finn „raliprofesszor” 2017. január 27-én ismét rajthoz áll az 1 250 kilométer hosszú megmérettetés immáron huszadik történelmi futamán. A 79 esztendős pilóta ezúttal is a 177-es rajtszámot viselő klasszikus Minivel mutatja meg, hogyan kell meghazudtolni a fizika törvényeit.

részletek

Autós üldözésben a Barátok Közt szereplői

Amikor Turi Tamás magyar ralibajnok megautóztatta a Barátok Közt három szereplőjét - nem hétköznapi stílusban...

részletek
Olvastad már?