Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 23. péntek

Rali

Friedmann: Tanulás nélkül jön a dolgozat

Friedmann Zsolt úgy érzi magát, mint a diák, aki úgy megy az iskolába dolgozatot írni, hogy előtte nem készült. A Credobus Eger Ralira munkahelyi elfoglaltság miatt keveset tudott készülni, ettől függetlenül bízik benne, hogy a megerősödött ORC mezőnyben eredményesek lesznek az R4-es Mitsubishivel.

részletek

Kurtos: Kezdődhet a szezon

Az egri pályákat kimondottan szereti Kurtos Róbert és Szegedi Máté, ezért nagyon várják már a kezdést. Tartanak az időjárás viszontagságaitól, de nem rettenek meg semmitől, majdcsak leküzdik az akadályokat.

részletek

Jánosa: Meg kell ugrani azt a lécet

Izgatottan várja az Eger Ralit Jánosa Ákos és Rubóczky Attila. Az eddig Rali2-ben versenyző páros 2018-ban az ORB t választotta. A dupla táv véleményük szerint elősegíti majd a fejlődésüket.

részletek

Hibján: Izgalmas kezdés lesz

A tavaly Rali2-ben versenyző Hibján József idén ORB-ben méretteti meg magát. Nem kis feladatnak néznek elébe az Eger Ralin, mert a 20 gyorsaságin egy új navigátor, Madár Tibor fogja diktálni neki az ütemet.

részletek

Hadik bajnok navigátorral az oldalán

Kimondva, kimondatlanul az idei ralibajnokság egyik favoritjának, bajnokesélyesének számít Hadik András. A miskolci pilóta már az elmúlt esztendőkben is számtalanszor bebizonyította, hogy az élmezőny stabil tagja, bármikor képes a futamgyőzelemre, vagy a pódium valamelyik értékes helyének megszerzésére.

részletek

Vinczéék az állandóságot képviselik

Komoly felelősség címvédőként érkezni az szezonnyitóra. Az emlékek még frissek, és egész biztos, hogy Vincze Ferenc számára örökre megmaradnak. Tavaly novemberben pályafutása első abszolút futamgyőzelmét aratta Egerben, most pedig a Heves megyei utakon vehet lendületet az új bajnokság első megmérettetésén.

részletek

Eger Rali: Új kupasorozat a fiataloknak

A Peugeot sohasem riadt vissza a kihívásoktól, bizonyítja ezt azzal is, ahogyan az idén visszatér a magyar ralibajnokságba. Pénzdíjas márkakupát szervez utánpótlás-nevelő céllal, a győztes pedig számos nyereménnyel gazdagodik: többek között azzal, hogy térítésmentesen állhat rajthoz egy külföldi futamon a következő esztendőben. Plusz motivációt jelenthet a Peugeot 208 R2 Rally Cup résztvevőinek, hogy a hétszeres abszolút magyar bajnok, ifj. Tóth János lesz a pilóták mentora. Ki mástól lenne érdemesebb tanulni, mint az elmúlt két évtized legeredményesebb magyar versenyzőjétől?

részletek

Turánék újra Egerben

Fél év sem telt a 2017-es utolsó bajnoki futam óta, és máris újra Egerben és környékén küzdenek a tizedmásodpercek és egymás ellen az ország legjobb ralisai. A Turán Motorsport versenyzőpárosa megújulva, és izgatottan várja az új szezont.

részletek

Eger Rali: 15 R5-ös és közel 200 autóval rajtol az ORB

A hazai autós szakágak közül a ralisok ébrednek leghamarabb, hiszen az előttünk álló hétvégén a Credobus Eger Ralival megkezdődik az idei bajnokság. A Heves megyei szezonnyitó a különféle bajnoki osztályokat (CEZ, ORB, ORC, Rallye2, Historic) tekintve rendkívül népes, közel kétszáz autót számláló mezőnyt vonultat fel.

részletek

Loeb komolyabban is visszatérhet a rali-vb-re?

A Citroennél szeretnék, ha nem csak három futamon indulna a kilencszeres világbajnok - Kris Meeke is próbálja meggyőzni, a legenda viszont nem szeretne teljes szezont futni.

részletek

Csak pár versenyen látjuk idén Ranga Pétert

A navigátor, Szőke Tamás távozásával jelentősen csökkent az anyagi háttér, a pécsi versenyző a tavalyi sikeres szereplés után csak néhány futamon indul 2018-ban.

részletek

Peugeot 208 R2 Rali Kupa

A Peugeot sohasem riadt vissza a kihívásoktól, bizonyítja ezt azzal is, ahogyan az idén visszatér a magyar ralibajnokságba – pénzdíjas márkakupát szervez utánpótlásnevelő célzattal, s a győztes a lehető legjobb nyereménnyel gazdagodik: költségek nélkül rajthoz állhat egy külföldi futamon 2019-ben.

részletek
Olvastad már?