Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Rali

Dakar Rali: Al-Attiyah tovább növelte előnyét

Loeb felzárkózott, Al-Rahji visszaesett, Peterhansel hátránya viszont tovább nőtt Al-Attiyah mögött - a toyotás nyerte a negyedik szakaszt, de Brinke és Depres bajba került.

részletek

Sainz: A ralizástól még jobbak is lehetünk

Carlos Sainz szerint egyrészt nagy élmény raliautót vezetni, másrészt még komplettebb pilótává válhat tőle bármelyik F1-es versenyző - Robert Kubica is hasonló véleményt fogalmazott meg.

részletek

Harmadik győzelem a Szilveszter Ralin

Tim Gábor navigátorával, Timár Tamással a 20. Szilveszter Rallye-n ismét megnyerte kategóriáját. Ez sorozatban a harmadik kategória győzelmük volt, de a páros ezt az elsőséget sokkal többre értékeli, mint az előzőeket, hisz több R5-ös és négykerekes autót megelőzve az abszolút 14. helyen zártak a Peugeot 208 R2-vel.

részletek

Cseh győzelem a jubileumi Szilveszter Ralin

Az Ondrej Bisaha, Petr Tesinsky páros négy szakaszt is megnyert, míg az abszolút második helyen végző Velenczei Ádám, Szedő Csaba kettős két szakaszgyőzelemmel vigasztalódhatott.

részletek

Loeb akár Neuville mögé is készséggel beáll

Sebastien Loeb hosszú idő után a leghosszabb programját futja majd a rali-világbajnokságon, de saját elmondása szerint azzal sincs problémája, ha csapattársát, Thierry Neuville-t kell támogatnia a Hyundainál.

részletek

Bisaha-Velenczei csata a Szilveszter Ralin

Pénteken két gyorsasági szakasszal elrajtolt a hazai ralitársadalom szezonzáró eseménye, a jubileumi 20. Szilveszter Rali - az első helyért már csak ketten vannak komoly csatában az időeredmények alapján, de a holnapi hosszabb napon még bármi történhet.

részletek

Jubileumi Szilveszter Rali – a számok nyelvén

Úgy tűnik, számos érdekesség és nagy csata várható az idei, 20. alkalommal megrendezendő Szilveszter Ralin. Összesen 204-en hajtanak majd végig a kijelölt szakaszokon, a mezőnyben 13 darab R5-ös autó, valamint 41 hölgy is ott lesz a mezőnyben. Az idei verseny távja összesen 52,9 kilométer, melyből mindössze két szombati szakasz érint külső területet.

részletek

„Bottas raliautóban? Hasonló lesz, mint Raikkönen vagy Kubica”

Az M-Sport csapatfőnöke, Rich Millener úgy véli, a sebességgel nem lesz baja Valtteri Bottasnak, az itinerrel és az az alapján való tájékozódással annál inkább, hasonlóan Kimi Raikkönenhez és Robert Kubicához.

részletek

Megújul a Szilveszter Rali vonalvezetése

Tizenegy kategóriában avatnak győztes a 2018-as raliszezon utolsó versenyén, ahol ebben az évben a Hungaroring belső részei veszik át a főszerepet.

részletek

Ollé Sasa: Megtört a jég!

Sikerre éhesen állt az Ollé Sasa, Czakó Janek alkotta duó a 2018-as szezon zárásának szánt Mikulás Rali előtt. A Skoda Fabia R5-tel nehezen ismerkedő tapasztalt pilóta az ózdi esés után úgy érzi, most tört meg a jég, végre nyerni tudtak!

részletek

Tim Gábor új autóval dobogós a Mikulás Ralin

A több nehézséget, három kiesést, de végül kategória harmadik helyet hozó Rallye2 szezon végeztével volt hiányérzet Tim Gáborban és a JG2 Racingben. A bemutatkozó év ugyan hozott győzelmet és sikereket, a murvás versenyeken nem sikerült bizonyítani.

részletek

Kategória második hellyel debütált Hangodi Bendegúz a raliban

Második helyen végzett a kategóriájában élete első raliján Hangodi Bendegúz. A HQ Racing fiatal pilótájának Kulcsár Dániel navigált az Opel Adamban a Mikulás Ralin.

részletek
Olvastad már?