Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 12. hétfő

Rali

Turán: Kihoztuk, amit lehetett

Turán Frigyes és Hadik András egész hétvégén késhegyre menő párharcot vívott, de mivel ez egy másfeles szorzójú viadal volt (a hosszabb táv miatt), az utolsó szakasz, vagyis a power stage pontjai döntöttek az abszolút bajnoki címről.

részletek

Hadik András 2018 magyar ralibajnoka

Nem hibázott vasárnap sem a Hadik-Deák páros, a szombaton kiautózott előnyét megőrizve megnyerte a Nyíregyháza Ralit, ez pedig a bajnoki címet jelentette számára.

részletek

Hadik nagy előnyben és közel a bajnoki címhez

Nagy ködben, de élvezetes pályákon zajlott a szezonzáró első napja, de Hadik András eddig megállíthatatlan és mögötte is hatalmas szakadékok vannak a pilóták között.

részletek

ERC-futam lesz a Nyíregyháza Rali

Magyarország 2003 óta először rendezhet FIA rali Európa-bajnoki futamot. A Nyíregyháza városában sorra kerülő aszfaltos esemény szerepel a 2019-es előzetes versenynaptárban.

részletek

Indul a végjáték: Ma kezdődik az I.Nyíregyháza Rali

Vadonatúj helyszínen folytatódik, illetve egyúttal fejeződik is be a 2018-as Országos Ralibajnokság. A mindent eldöntő zárófordulónak ugyanis Nyíregyháza ad otthont, mely város több évtized után kerül vissza a haza rali vérkeringésébe. A verseny több különlegességet is tartogat, pl. a mért szakaszok hossza miatt 1,5-szeres pontok járnak utána. A Turán Motorsport kettőse, Turán Frici és Bagaméri Laci az abszolút bajnoki címért száll harcba.

részletek

Kazár: Az utolsó méterig küzdeni fogunk

A hétvégén eljön az igazság pillanata, és a szezonzáró Zemplén Ralin eldől, ki lesz 2018 legjobbja. A korábbi négyszeres abszolút első Kazár Miklós navigátorával, Tóth Zsolttal együtt még matematikailag megszerezheti az újabb bajnoki címet Nyíregyházán, és ennek megfelelően a Pro Racers párosa az elmúlt időszakban mindent ennek rendelt alá. Egy biztos, Kazárék az utolsó méterig harcolni fognak.

részletek

Kurtos-Szegedi: Kicsi kocsi újra száguld

Kurtos Robi és Szegedi Máté nyomás nélkül áll majd a Nyíregyháza Rali rajtvonalához. Az előző futamon minden elúszott, de ez nem vette el a kedvüket attól, hogy az évzáró versenyen odategyék magukat.

részletek

Jánosa Ákos: Komoly a tét

A szezon utolsó futama a Nyíregyháza Rali. Mindenki lázban ég, köztük Jánosa Ákos és Rubóczky Attila is, akiket csak pár pont választ el a bajnoki címtől.

részletek

Hibjánék méltó befejezést szeretnének

A Nyíregyháza Rali Hibján Jocinak és Szurovcsák Pistinek hazai futam lesz. Remélik sikeresen alakul a nyíregyházi debütálás, és ők is szépen teljesítenek majd.

részletek

Megvan a Toyota WRC csapatának 2019-es összeállítása

A TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapata még javában versenyben van az idei világbajnoki címért, aminek elhódítására az első helyen állva minden esélyük meg van, de már be is jelentették a jövő évi felállást. A 2019-es idény FIA Rally Világbajnokságán ismét három Toyota Yaris WRC indul majd a futamokon: a pilóták Ott Tanak, Jari-Matti Latvala és az Esapekka Lappit váltó Kris Meeke lesznek.

részletek

Turán Frigyes: Állni kell a gázon!

2018 meghozhatja Turán Frigyes és Bagaméri László számára a régóta várt abszolút magyar bajnoki címet. Az év elején a pilóta még csak reménykedhetett egy jó szezonban, mert csupa új dologba vágta fejszéjét – új autó, új navigátor, új csapat –, ám minden akadályt sikerrel vett, s a mezőnyből a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtotta az egész szezonban. Nagy hajrára számít.

részletek

Ifj. Érdi: Kilenc év után itthon

Nemzetközi szinten is ismerik és elismerik őket, az ellenfelek tartanak tőlük, s az idén olyan simán védték meg Európa-bajnoki címüket az ERC2 kategóriában, mintha az a világ legtermészetesebb dolga volna. Érdi Tibor és Papp György munkájának gyümölcse beérett, s kilenc év után Nyíregyházán láthatjuk őket újra hazai pályákon.

részletek
Olvastad már?