Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Rali

Neukirchnerék erre vágytak egész évben

Az L10-es kategória második helyén zárta 21. Taxi4 Mikulás Ralit az MR Racing Hondás alakulata a Neukirchner András - Guzi Róbert páros, akiket ezen a versenyen a technikai problémák sem tudtak megállítani abban, hogy elérjék céljukat és jókedvűen zárják le a 2017-es esztendőt.

részletek

Kazár: gyorsaság, defekt, látvány és élvezet

Noha már véget ért a Pro Racers duója számára az idei bajnoki szezon, Kazár Miklós kőkeményen készült az immár hagyományosnak mondható év végi meghívásos versenyekre. Az elmúlt hétvégén került sor hazánk egyik legnépszerűbb futamára, a Mikulás Ralira, amelyen a korábbi négyszeres abszolút bajnok a Veszprém környéki murvás pályákon újfent nem megszokott navigátorával, Ferencz Ramónnal, hanem Dallos Ferenccel a jobb egyben állt rajthoz, és végül a negyedik helyen végzett.

részletek

Mikulás Rali 2017 – Jó buli volt

Hat nagyon élvezetes gyorsasági szakasza volt a 2017-es, immár 21. Mikulás Ralinak, melyen a Turán Motorsport versenyzőpárosa, Turán Frigyes és Bagaméri László a 2. helyen végzett.

részletek

Rossi: Még egy jó tíz év van a karrieremben

Persze nem a MotoGP-ben: bár az olasz legenda „fél” a visszavonulástól, úgy érzi, a királykategóriából való távozás után még sokáig indulhat különböző autóversenyeken.

részletek

Mikulás Rali: Buliverseny

A horvátországi ralishow után a magyar buliversenyen is részt vesz az MR Racing hondás párosa, a Neukirchner András - Guzi Róbert duó. A srácok számára ez lesz az idei első bevetés a Veszprém környéki kemény murvás pályákon, hiszen a Veszprém Ralit egy külföldi kirándulás miatt kihagyták.

részletek

LP Winner Motorsport: Jutalomjáték

Két versenyautóval vesz részt az LP Winner Motorsport csapata a 2017-es Mikulás Ralin. A Lovász Pál - Kürti Tamás egység a jól bevált Hyundai i20-asát veti be a murvás versenyen, az idei Rali2-es bajnokok a Csomós Miklós - Nagy Attila duó pedig pályafutása során először összkerék-meghajtású autóval próbál szerencsét.

részletek

A Korda Racing telepakolja a Mikulás puttonyát

Szinte mindent bevet az idei Mikulás Ralin a Korda Racing, Korda Erik csapata összesen hat versenyautóval érkezik a 21. Taxi4 Mikulás Ralira.

részletek

Mikulás Rali 2017 – Durva murva buli

Az országos ralibajnokság véget ért, de a versenyzési lehetőség azért még akad. Ilyen például a december 10-i Mikulás Rali is, mely 2017-ben már a 21.! Az aszfaltos bajnoki szezonzáró után úgy döntött a Turán Motorsport, hogy átépítik az autót, és a tét nélküli, murvás Mikulás Ralin rajthoz áll a Ford Fiesta R5-tel Turán Frigyes.

részletek

Egy Hyundait nyert a WRC eSports győztese

A 18 éves francia fiatalember ráadásul úgy győzött, hogy nem is kormányt használt, hanem egy sima PS4-kontrollert - jövőre meg akarja védeni a bajnoki címét.

részletek

Botka: Nem bírunk a fenekünkön ülni...

Előzetes tervek szerint idén már nem indult volna versenyben a Botka Rally Team csapata, de ahogy a pilóta a Waldviertel Rallye után is elmondta: minél többet szeretnének menni az autóval. A legjobb időben jött a felkérés az egyik partnerüktől, és egy ilyen invitálásnak nem lehet ellenállni: benevezett a páros a 21. TAXI4 Mikulás Ralira.

részletek

Így látja a Toyota a kezdő WRC-szezont

A Toyota 18 év kihagyás után idén tért vissza a Rali-vb-re, a Yaris WRC versenygép pedig sikerrel állt helyt debütáló évében: a TOYOTA GAZOO Racing bemutatkozó szezonjában két futamgyőzelemmel az évad végén az abszolút harmadik helyet érte el a konstruktőrök bajnokságában, míg a csapat első számú pilótája, Jari Matti Latvala a negyedik helyen zárta a 2017-es egyéni világbajnokságot.

részletek

Nem vesztette el a jókedvét Bessenyey Zoltán

A 2016-os Veszprém Rali előtti teszten szenvedett súlyos balesetet a kétszeres Európa-bajnok, aki azóta kerekesszékben éli az életét - saját bevallása szerint egy kis odafigyeléssel nem kell, hogy ez hendikep legyen.

részletek
Olvastad már?