Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 23. kedd

Rali

Herczig verhetetlen volt Szombathelyen

A szombat esti szoros állást két gyorsasági alatt dűlőre vitte a bajnok vasárnap reggel, majd magabiztos teljesítménnyel húzta be idei második győzelmét.

részletek

Velenczei Ádám Szombathelyen is dobogó közelben

Az abszolút negyedik helyen zárta az Iseum Rali első versenynapját Velenczei Ádám és Szedő Csaba a Korda Racing Hyundai R5-ös versenyautójával, Alberti Szabolcs a legjobb elsőkerekes a mezőnyben, ifjabb Fekete László kategóriája harmadik helyéről várja a folytatást.

részletek

Portugál Rali: Ogier vagy Neuville?

Négy gyorsaságija maradt arra Thierry Neuville-nek, hogy utolérje a címvédő Sebastien Ogier-t Portugáliában - más már nem szólhat bele az első helyért folyó csatába.

részletek

Herczig vezet Szombathelyen, Turán kiesett

Kétszereplőssé vált az ORB idei harmadik futamán első helyéért folyó küzdelem, miután Turán Frigyesék Ford Fiestája megadta magát - Herczig és Hadik között így is nagy csata várható.

részletek

Fazekas és Hodola vezet a Riverside Baján

Minden volt a Riverside Baja első napján, ami a terep-rallye világához tartozik: izgalmas és fordulatos szakaszok, remek teljesítmények és emberi drámák egyaránt.

részletek

WRC: Óriási harc dúl Portugáliában

Az első nap után még hat párosnak is van esélye a győzelemre, pedig Kris Meeke már megint kiszállt a küzdelemből - jelenleg Ott Tanak áll a legjobban, Paddon pórul járt.

részletek

Történelmi debütálás a ralibajnokságban

A magyar rali története során először kezdődött egy futam kvalifikációval, ráadásul rögtön három páros is tizedre azonos idővel teljesítette azt.

részletek

Kurtos-Szegedi: Irány a murva!!!

El tud indulni Kurtos Róbert és Szegedi Máté a Szombathely Ralin, igaz kölcsön motorral, de ott lesznek. Senkivel sem fognak foglalkozni, csak saját maguk és a nézők kedvére autóznak majd.

részletek

Jánosa Ákos: Át kell mindenen nyomni

Jánosa Ákos mellé visszatér a Szombathely Ralin Brunekker Árpi, aki izgatottan várja, hogy beülhessen ismét a jobb egybe. Árpi nyomon követte az eseményeket, míg nem versenyzett, de bízik benne, hogy murván még mindig ügyesek.

részletek

Hibján és Szurovcsák agyban is ott lesz

Mentálisan is felkészült Hibján József és Szurovcsák István a Szombathely Ralira. Szeretnék, ha Fortuna végre a kegyeibe fogadná őket, és az előző évhez hasonlóan jönnének az jó eredmények.

részletek

Herczig: Indul a murvás szezon!

Vajon mit hoz a pénteki murvás kvalifikáció? A kérdés jó, de a választ csak a hétvégén megrendezésre kerülő Iseum Szombathely Rali kvalifikációs gyorsasági szakasza után tudhatjuk meg.

részletek

Kazár nagyon motivált, hogy egy legendával csatázhat

Folytatódik a magyar ralisport bajnoki szezonja, és a hétvégén a Pro Racers duója egyik kedvenc versenyükön, az Iseum Ralin áll rajthoz. A korábbi négyszeres abszolút bajnok és navigátora, Ferencz Ramón számára egyértelmű a cél a murvás talajon rendezett viadalon: csökkenteni a hátrányukat összetettben. Ebben segítheti őket, hogy murvás talajon rengeteget tesztelhettek a Ford Fiesta R5-össel, így bíznak abban, hogy ott lehetnek majd a végelszámolásnál a legjobbak között.

részletek
Olvastad már?