Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 19. csütörtök

Rali

Ha megjött a kedved a Monte-Carlo Ralihoz

A hétvégén rendezik a WRC idei szezonjának első állomását - ha nem vagy ott, de egy szimulátoron kipróbálnád, hogy milyen a Monte, tudunk valamit ajánlani számodra.

részletek

Új korszak kezdődik Monte-Carlóban

Az M-Sport már alig várja, hogy új korszakot nyithasson a FIA Rali Világbajnokságon (FIA), rajthoz állítva az EcoBoost motorral hajtott Ford Fiesta WRC-t a legendás Monte-Carlo Ralin.

részletek

Ferjáncz András újból a pályán

A Livewire Team pilótájával, Ferjáncz Andrással beszélgettem, aki január 15.-én egy zártpályás versennyel kezdi az évet. Az interjú alatt elkanyarodtunk a 2017-es versenyszezonjára is.

részletek

A Szilveszter Ralit nem hagyhatták ki

Négy Rali 2-es és több MARB-futam, plusz a Szilveszter Rali - ebből állt a László-Szabó páros 2016-os éve. A North Racing versenyzői 2017-ben szeretnének az ORB-ben, vagy külföldön is indulni.

részletek

Leütöttek egy nézőt a Szilveszter Ralin

Egy megálló autóhoz mentek be a pályára a nézők, de érkeztek a biztonsági őrök. A rendőrség meghallgatásokat tart, a rendezők és a Rallye Szakági Bizottság is vizsgálatokat indított.

részletek

Így vezet közúton a ralivilágbajnok

Sebastien Ogier négy éve verhetetlen a WRC berkein belül, de most arról is beszélt, hogy mi a fontos egy utcai sofőr számára - szerinte mindenkinek gyakorolnia kellene bizonyos dolgokat.

részletek

Csak szerencsével verhető a Peugeot a Dakaron

Mikko Hirvonen hátránya már negyven perc és szerinte tempóban is csak a technikás részeken lenne esélye - a riválisok balszerencséjében azért még bízhat a Mini finn pilótája.

részletek

Még nem dőlt el az idei Eger Rali sorsa

Egyelőre kérdéses, hogy mi lesz a hagyományos szezonnyitóval, jelenleg is folynak a tárgyalások - az MNASZ a hónap végéig közzéteszi, hogy hogyan néz ki a 2017-es versenynaptár.

részletek

Hibján: Útban volt a korlát

A Szilveszter Ralin nem úgy jöttek össze a dolgok Hibján Joci és Szurovcsák Pisti számára, ahogy tervezték. Hiába voltak nagyon jók a beállítások, a fiúk sajnos mégis kiállni kényszerültek az első gyorson.

részletek

Köbli-Zsebe: Minden jó volt!

Jó versenyt zárt a két Skodás Dudás egy autóban a Hungaroringen. A Köbli - Zsebe páros már a Szilveszter Rali első napján bízva reménykedett a H7-es kategória dobogós helyezéseinek egyikében, amihez volt hozzászólása pár R2-es tapasztalt és gyors versenyzőnek is, de végül összejött a harmadik hely.

részletek

A leggyorsabb N-es a Szilveszter Ralin

Az abszolút értékelés nyolcadik helyét szerezte meg Matics Mihály és Zejda Viki a Szilveszter Ralin, egyben ők lettek a legjobb N-es autóval induló páros is. Az egykori év végi buli verseny mára rangos eseménnyé nőtte ki magát, amelyet a mezőny eleje ugyanolyan komolyan vesz, mint a bajnoki futamot.

részletek

Idén Eger Rali nélkül maradhat az ORB

Úgy fest, hogy 2004 óta másodszor maradhat ki a honi rali-bajnokság szezonjából az egri futam, az előzetes versenynaptár szerint Miskolcon rajtol majd az idény.

részletek
Olvastad már?