Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Rali

Neuville vezet, Meeke óriási bukást úszott meg

Hatalmas szerencse, hogy különösebb baj nélkül szállt ki ebből az autóból Kris Meeke és Paul Nagle - a futamot egyébként továbbra is a belga Thierry Neuville vezeti.

részletek

100% Dakar, 100% Peru

A 41. Dakar ralit január 6-17. között tartják meg – a mezõny Limából rajtol, és egy hatalmas hurkot leírva oda is tér vissza. Mindezt pénteken jelentették be a viadal szervezői.

részletek

WRC: Káosznap végén Neuville az élen

A világbajnok Ogier hibázott és kiállt, a legutóbbi futamot megnyerő Tanak, valamint csapattársa, Latvala is kiesett, Paddon pedig kórházba került a balesete után - mindebből eddig Neuville jött ki legjobban.

részletek

Nem ül többet autóba a kis híján végzetes balesetet szenvedő magyar ralis

Nem szakad el a sporttól, tervei vannak, de egy kicsit távolabb akar kerülni a tűztől Mida Béla. A tavalyi Lyukóbánya-Parasznya futamon súlyos sérülést szenvedő navigátor részletesen beszélt a balesetről.

részletek

Be kell tudni osztani a gumikat a Kanári-szigeteken!

A 42. Rally Islas Canarias az ERC sorozat idei második futama és ez az a verseny, ahol az aszfalt tapadására nem lehet panasza egyik indulónak sem. Éppen ez az extrém tapadás okozza mindenkinek a legnagyobb fejtörést: az autót úgy kell beállítani, hogy a lehető legtovább bírják a versenyabroncsok a megterhelést. A Botka Rally Team párosa túl van a teszten és a kvalifikáción, ahol a legjobb magyarként szerepeltek. Dávidék pénteken kezdik a versenyt Gran Canarián!

részletek

Velenczei Ádám dobogóra állt Miskolcon

Remekül végződött a 24. HELL Miskolc Rali Velenczei Ádám és Szedő Csaba számára, a Korda Racing versenyzőpárosa a Hyundai i20 R5 versenyautóval megismételve eddigi legjobbját az abszolút harmadik helyen érkezett célba.

részletek

Féktelenül száguldoztak Miskolcon Kurtosék

A Miskolc Ralin hatodik helyen végzett a 3-as kategóriában Kurtos Robi és Szegedi Máté. Egyből úgy kezdték a versenyt, hogy fék nélkül rajtoltak, majd megpróbálták ledolgozni a lemaradásukat.

részletek

Jánosa Ákos: A szerencse forgandó

A Miskolc Ralin ismét első lett a Peugeot Kupában, illetve a 6-os csoportban Jánosa Ákos és Rubóczky Attila. Szép teljesítmény egy kis szerencsével megspékelve.

részletek

Végig küzdötték Miskolcot Hibjánék

A miskolci szakaszok, a meleg és a hosszú etapok rendesen kifárasztották Hibján Jocit és Szurovcsák Pistit. Kicsit jobb eredményre vágytak, de örülnek, hogy célba értek.

részletek

Rallye2-ben Tim Gábor nyerte a Miskolc Ralit

Tim Gábornak egy versenyre volt szüksége, hogy felvegye a ritmust a Rallye2-ben, Timár Tamás navigátorával a Miskolc Ralin az utolsó gyorsaságin fordított, és megnyerte a versenyt!

részletek

Megszerezte első toyotás győzelmét Ott Tanak

Az idei szezonra a Toyotához szerződő észt pilóta első sikerét könyvelhette el a japán gyártó színeiben, nem lehetett megszorítani az Argentin Rali utolsó napján sem.

részletek

Hadik messze a mezőny fölé nőtt Miskolcon

Eger után Miskolcon sem lehetett legyőzni Hadik Andrást, sőt, ezúttal hatalmas fölénnyel aratott győzelmet a hazai pályán versenyző borsodi pilóta - Turánék és Velenczeiék fértek még be a legjobb háromba.

részletek
Olvastad már?