Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

Rali

Herczig Norbert is a MOL csapat tagja lett

A nagyközönség számára is publikussá vált, ami egy nagyon színvonalas sajtótájékoztató keretén belül került bejelentésre: Herczig Norbert 2017-től a MOL támogatott sportolója.

részletek

Nyerj jegyet a Miskolc Rali prológjára!

Ismét megcsodálhatjuk az ORB mezőnyét a Miskolc Rali salakpályás prológján - nyerj belépőt a Formula.hu-val!

részletek

Az ORB-ben támadnak a Ranga-testvérek

Ma hivatalosan is bejelentette a Ranga Motorsport, hogy Ranga Péter és ifj. Ranga László is egy-egy R5-ös Skoda Fabiával indul az ORB 2017-es küzdelmeiben.

részletek

Trump miatt tűnhet el egy WRC-futam

Komoly bajban lehet a Mexikó Rali az Egyesült Államok elnöke miatt - vajon más futamokra is hatással lesz majd a későbbiekben?

részletek

Ogier-t kizárhatják a Mexikó Raliról!

A verseny a célban ér véget – sőt, mint tudjuk, néha még akkor sem. Sebastien Ogier Mexikóban elért második helyezése veszélybe került a sebességváltója miatt.

részletek

Mexikó Rali: Meeke behúzta, de hogyan?

A Citroen brit klasszisa magabiztos előnyét kis híján elszórakozta, amikor az utolsó szakaszon leesett az útról - szerencséjére azonban vissza tudott térni és így megszerezte idei első győzelmét.

részletek

Meeke és a Citroen karnyújtásnyira a sikertől

A brit pilóta félperces előnnyel várhatja az utolsó két pályát, Sebastien Ogier hibázott, Dani Sordo óriási iramban zárkózik - nagyjából így lehet összefoglalni a Mexikó Rali szombati napját.

részletek

Mexikó: Meeke vezet, túlmelegednek az új WRC-k

Megküzdenek a mexikói hegyi levegővel az új generációs WRC-k, gyakorlatilag mindenki ugyanazzal a problémával bajlódott - a rövidített első nap után Kris Meeke vezet és csak Ogier van hozzá közel.

részletek

Közúti baleset miatt csúszik a Mexikó Rali

A túlbonyolított szervezés mellékhatása: rögtön törölni kell a WRC-futam első két gyorsasági szakaszát, magyar idő szerint nem sokkal éjfél előtt rajtolhat csak el a mezőny.

részletek

Sajtós Dénes: Új csapat, új kihívások

Új csapatban és az ORB mezőnyében indítja az évet a Sajtós Dénes - Paizs Róbert páros. Az első osztályba való lépés egyetlen oka, hogy kilépjenek az egy napos Rallye 2-es versenyzésből és lényegesen hosszabbtávú futamokon gyűjtsék a hasznos kilométereket.

részletek

A világbajnokság, ami nem kér a hibridekből

A WRC határozott nemet mondott a motorsportokban egyre inkább terjeszkedő hibrid rendszerekre - a rali-vb-n belátható időn belül nem váltanak ilyen technológiára.

részletek

Rosszul fest, ha egy WRC-sztárnak fizetnie kell

Az utóbbi évek egyik legjobb ralipilótája ülés nélkül maradt 2017-re és nemrég az utolsó esélye is elszállt - szerinte fizetett ő már eleget, nem kell bizonyítania semmit. És még sincs helye.

részletek
Olvastad már?