Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Rali

Te melyik pályát választod az Ózd Ralin?

Közeledik az ORB második futama, nézzük a programot - szakaszok, időpontok, pályazárások, minden, amit tudni kell!

részletek

A Hyundai sikerei Korzikán

A Hyundai első győzelmét aratta a 2017. évi FIA Rali-világbajnokságon (WRC), miután Thierry Neuville az 5-ös számú Hyundai i20 Coupe WRC kormányánál elsőként ért célba a korzikai futamon.

részletek

Ez már kijárt: Neuville-é a Korzika Rali

Latvala brilliáns autózással, egyetlen tizedmásodperccel győzte le Breent, Ogier megmentette futamát az utolsó szakaszon - a negyedik futamon a negyedik gyártó is felért a csúcsra Korzikán.

részletek

Korzika Rali: Meeke kiesett, Ogier bajban, Neuville az élen

A Citroen brit pilótája az első helyről adta fel a futamot a C3 WRC motorproblémája miatt, a kibontakozó Neuville-Ogier csatának pedig a francia váltógondja vetett véget.

részletek

WRC: Eddig aszfalton is Meeke diktál

Négyből három szakaszt megnyert a brit pilóta a Korzika Rali első napján, eddig csak Ogier tudja tartani a tempóját, a többiek csak tisztes távolból követik - Mexikó után ismét a Citroen az élen.

részletek

Velenczei Ádám sokat tanult Miskolcon

Hasznos tapasztalattokkal zárták a Hell 23. Miskolc Ralit az Overdose Racing Team versenyzői. A Hyundai i20 R5-tel először versenyző Velenczei Ádám és Szedő Csaba már a Miskolc Ralin is fel tudta venni a versenyt az élmezőnnyel, bár egy defekt véget vetett pontszerzői reményeiknek, de így is derűsen látják a jövőt.

részletek

Gőzerővel készül Korzikára a Toyota

A Toyota GAZOO Racing World Rally Team és pilótái, Jari-Matti Latvala és Juho Hänninen Korzika szigetére vették az irányt, hogy április 6. és 9. között rajthoz álljanak a FIA Rally Világbajnokság negyedik futamán.

részletek

Kazár: Versenyképesek voltunk, de van hova fejlődünk

Miután idén elmaradt az Eger Rali, így a 2017-es idény ezúttal Miskolcon kezdődött a szakág számára. A négyszeres abszolút bajnok Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón ugyan remek teljesítményt nyújtva előbb megnyerte a verseny prológját, majd az első nap végére harcban volt a dobogós helyekért, ám végül az előjövő technikai gondok miatt végül meg kellett elégedniük az abszolút ötödik hellyel. Kazár Miklós nem titkolja, a csapat hangulata az egész hétvége alatt remek volt, és úgy véli, ha tovább mennek a megkezdett úton, annak előbb-utóbb az eredménye is meglesz.

részletek

WRC: Belenyúlhatnak a legendás versenybe

Már megint a túl magas átlagtempó okozhat kellemetlen gondokat - a bajnokság egyik legjobb szakaszát kell módosítani, hogy az FIA követelményeinek megfeleljen.

részletek

Herczig: Kemény csata, értékes győzelem

Néhány gyorsaságinak ugyan el kellett telnie ahhoz, amíg ismét felvette a bajnoki ritmust Herczig Norbert és Bacigál Igor. Az R5-ös Skoda Fabiaval azonban egyre inkább formába lendültek, és végül nagy csatában megnyerték a Hell 23. Miskolc Ralit.

részletek

Második helyen végzett Turán és Farnadi a Miskolc Ralin

Szoros küzdelemben végül a második helyen végzett a 23. Miskolc Ralin a Turán Motorsport újdonsült versenyzőpárosa, Turán Frigyes és Farnadi Ági. A navigátor remekül diktálta az itinert, a Ford Fiesta R5 fantasztikusan helytállt és a csapat is rendkívül felkészült volt az egész verseny alatt.

részletek

Bajnoki formában kezdte az évet Herczig

Csak megszorítani tudták riválisai a címvédő Herczig Norbertet a szezonnyitó Miskolc Ralin, megverni nem - másodikként Turán, harmadikként Vincze, negyedikként Ranga végzett.

részletek
Olvastad már?