Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 21. szombat

Rali

Új kihívásokra vágynak Hibjánék

Hibján Joci és Szurovcsák Pisti addig beszélgetett más versenyzőkkel a Kassa Raliról, hogy kedvet kaptak és indulnak. Kíváncsiak a pályákra, a szervezésre, és arra, milyenek is ezek a külföldi versenyek.

részletek

Kazár Miklós: Most csak az számít, hogy célba értünk

A meglehetősen hosszúra nyúlt szünet után a Mecsekben folytatódott a 2017-es bajnoki szezon a Pro Racers párosa számára. Kazár Miklós és navigátora, Ferencz Ramón ugyan feldobottan érkezett Pécsre, az elmúlt hétvégi Mecsek Ralira, ám a teljesen megújult Ford Fiesta R5-össel meglehetősen kalandosra sikeredett a debütálásuk. Egy biztos, célba értek – abszolútban a hetedikek lettek – és az itteni tapasztalatokra támaszkodva akarnak tovább építkezni.

részletek

Rali csak nőknek

A Nissan Navara Amerikába tart, hogy részt vegyen egy 2000 kilométeres, „szívós és intelligens”, kizárólag nők részvételével zajló ralin...

részletek

Mecsek Rali: Rangáék nagy hajrája

A Ranga Motorsport mindkét párosa hatalmas hajrát indított vasárnap a Mecsek Ralin. A Ranga Péter, Szőke Tamás kettős két gyorsasági szakaszt megnyert (éppen azt a kettőt, amely a pilóta édesapjáról elnevezett Ranga László úton fejeződött be) és bezsebelt egy második valamint egy harmadik helyet. Ezt látva volt igazán nagy kár a szombat reggeli beállítási problémákért, mert bár a kettős derekasan küzdött, és rengeteget ledolgozott a hátrányából, a dobogóhoz 1.3 másodperc hiányzott…

részletek

Három a magyar igazság és egy a ráadás

Ezt a mondást a Herczig Norbert – Bacigál Igor páros komolyan vette az ORB hétvégi pécsi futamán. A SKODA Rally Team Hungaria versenyzőpárosa ugyanis nem csak a hétvégi futamot nyerte meg, de az itt megszerzett pontszámokkal a Magyar Országos Rallye Bajnokság Abszolút Bajnokai is lettek.

részletek

Turán: 2 gyorsasági hiányzott a sikeres befejezéshez

Két gyorsaságival a vége előtt egy kicsúszással ért véget az 51. Mecsek Rali a Turán Motorsport párosa, Turán Frigyes és Bagaméri László számára.

részletek

Herczig 20. alkalommal a Mecsekben

Három hónapos szünet után a Mecsekben folytatódik az idei Magyar Országos Rallye Bajnokság. Az előttünk álló hétvégén érdemes lesz ellátogatni a Pécs környékére, hiszen az előrejelzések szerint nem csak gyönyörű idő vár ránk, de kiélezett csatára, fantasztikus izgalmakra és hatalmas élményre van kilátás.

részletek

Első hazai versenyén az új autójukkal Botka Dávidék

A horvátországi győzelem után egyből eldöntötte a Botka Rally Team versenyzője, hogy az 51. Mecsek Rali lesz a következő futam, ahol elindulnak a Skoda Fabia R5-ös autójukkal. A 44.Croatia Ralin elért tempót szeretné a pécsi pályákra is átmenteni Dávid és akkor a hazai közönség is szép és gyors autózást láthat a főként külföldön versenyző csapattól.

részletek

Új izgalmak várnak ránk a Mecsekben

Az idei bajnokság utolsó előtti futama előtt áll Balogh Jani és Holczer Dani, a helyszínt pedig az őszi pompájába öltöző Mecsek biztosítja. A sárguló falevelek szépségük mellett nehézséget is rejtenek magukban, hiszen a nedves aszfaltra hullva könnyen megviccelhetik a versenyző párosokat.

részletek

Kurtos: Szeretnének átgurulni a céldobogón

Parasznya után a Mecsek Ralin csatázik a Kurtos Róbert – Szegedi Máté kettős. Úgy néz ki a Mitsubishi lóerői előkerültek, míg Máté külföldi versenyeken tapasztalatot gyűjtött. Egy feladatot tűztek ki hétvégére, átgurulni a céldobogón.

részletek

Neukirchner hazai pályán!

Nagyon várja az 51. Mecsek Rallye-t az MR Racing Hondás alakulata. A Neukirchner András - Guzi Róbert páros első ízben mérettet meg hazai pályán az Országos Rallye Bajnokság mezőnyében.

részletek

Kibékülnének az ózdi eredménnyel Pécsett

Az LP Winner Motorsport versenyzői maximálisan felkészülve várják Magyarország legpatinásabb versenyének, az 51. Mecsek Ralinak a hivatalos tesztjét - ahol végre, több hónapos hazai szünet után újra itthon versenyezhetnek.

részletek
Olvastad már?