Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 16. hétfő

Rali

Kazár: Csodálatos ez az érzés, köszönöm a csapatnak

Fantasztikusan tért vissza a hazai rali bajnokság mezőnyébe Kazár Miklós: a Pro Racers pilótája navigátorával, Tóth Zsolttal az élen végzett – természetesen a Herczig Norbert, Ferencz Ramón duó visszalépésének köszönhetően –, így majdnem három év után ismét megízlelhette a győzelem ízét. Kazár elmondta, végre minden a lehető legjobb körülötte – autó, csapat, mérnök, navigátor –, és a mostani sikert követően ismét elérhető számára pályafutása ötödik abszolút bajnoki címe.

részletek

ORB: Herczig győzött, majd félreállt

Az idén az ERC-ben vitézkedő magyar bajnok magabiztos autózással nyerte a Veszprém Ralit, ám a céldobogóról leérkezve leadta menetlevelét, hivatalosan semmissé téve eredményeit.

részletek

Kazár: A csapat és az autó remek, most mi jövünk

Készül a remélt nagy visszatérésre Kazár Miklós: a Pro Racers pilótája navigátorával, Tóth Zsolttal a lehető legaprólékosabban felépítette felkészülését a hétvégi Veszprém Ralira. Murvás talajon teszteltek, és a rengeteg megtett kilométer alatt hibátlanul üzemelt a csapat által remekül felkészített Skoda Fabia R5-ös, így mindketten abban bíznak, hogy a kihagyott fehérvári verseny után újra a közvetlen élmezőnnyel harcolhatnak a legjobb helyezésekért.

részletek

Kurtos: Odafigyelősen, fokozatosan, szépen felépítve

A szombathelyi futam óta nem állt rajthoz Kurtos Robi és Szegedi Máté, de ezerrel készülnek a Veszprém Ralira.

részletek

Hibján: Legyen értelme annak, amit csinálunk

Annak ellenére jókedvűen várja a veszprémi futamot Hibján Joci és Szurovcsák Pisti, hogy nem tudnak részt venni a teszten. Optimistán állnak az egészhez, pedig tudják, ez a murva kicsit más, mint a szombathelyi.

részletek

Turánék imádják a Veszprém Ralit

Második, és egyben utolsó murvás versenyéhez érkezett az Országos Rallyebajnokság, mely ötödik futamának Veszprém ad otthont július 7-én, 8-án. A Turán Motorsport párosa továbbra is a bajnokság éléről várja a folytatást.

részletek

Kazár Miklós: új motor, régi sikeresség

Túl van az idei quad bajnoki szezon újabb fordulóján Kazár Miklós, aki a 450+ kategóriában ismételten rajt-cél győzelmet aratva az első helyen végzett.

részletek

Ha akar, tesztelhet WRC-t Raikkönen

A regnáló ralivilágbajnok, Sebastien Ogier azért megjegyezte: tudjuk, hogy Raikkönen nem a munkamoráljáról híres és azt is, hogy szenvedett a WRC-ben, amikor legutóbb próbálkozott.

részletek

Hibján: Nem adta egykönnyen senki magát

A székesfehérvári futamon Hibján Joci és Szurovcsák Pisti újabb pontokkal gazdagodott az 6-os géposztályban, a 4. helyüknek köszönhetően. Ők már az első gyors előtt harcoltak, ezért hálásak az elért eredményükért.

részletek

Jánosa: Szerencse a szerencsétlenségben

A Székesfehérvár Ralin ismét rájárt a rúd…akarom mondani a jeladó a Jánosa Ákos – Rubóczky Attila párosra. A Peugeot Kupában végig stabilan tartották a második helyet, de a technikai problémájuk miatt csak harmadikok lettek.

részletek

Tim Gábor: Két kiesés után megpróbálunk felállni

Tim Gábor pályaversenyzésben már megszokta, hogy az autósporttal jár a műszaki hiba. Voltak idényei, mikor sorozatban esett ki, rajta kívül álló okok miatt. Most is hasonló helyzetbe került.

részletek

Eddigi legjobbját hozta Velenczei Ádám Fehérváron

Pályafutása eddigi legjobb eredményével zárta az idei Taxi4 Székesfehérvár Ralit Velenczei Ádám és Szedő Csaba, a szezon negyedik állomásán megszerezték első szakaszgyőzelmüket a Hyundai-jal, a célba pedig az abszolút második helyen érkeztek.

részletek
Olvastad már?