Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 28. szerda

Rali

Jánosa Ákos: Panaszra semmi okunk

A fehérvári futamon azt a célt tűzte ki Jánosa Ákos és Rubóczky Attila, hogy benne legyenek az első ötben. Ezt véghez vitték, sőt csak egy nyúlfarknyival csúsztak le a dobogó aljáról.

részletek

Hibján-Szurovcsák: Felvillanó részeredmények

A fehérvári futam sem úgy alakult Hibján Joci és Szurovcsák Pisti számára, mint szerették volna. A szerencse egy percig nem állt még idén melléjük, ezért kicsit szomorúak.

részletek

Értékes pontokkal távozott Fehérvárról Velenczei

Elégedetten zárta az idei Székesfehérvár Ralit az Overdose Racing Team versenyzőpárosa, Velenczei Ádám és Szedő Csaba folyamatosan az élmezőnyben autózva az abszolút negyedik helyen ért célba a Hyundai i20 R5-tel.

részletek

Nagyon küzdelmes versenyen van túl az MR Racing

Az ötös kategória második helyén debütált az MR Racing párosa a Neukirchner András - Guzi Róbert az első osztályban, ahol több technikai probléma is hátráltatta őket a székesfehérvári versenyen.

részletek

Skodára váltanak Botkáék!

Nem csoda, hogy autó cserére adta a fejét a Botka Rally Team. A 2015-ös Mitsubishi-s Európa-bajnoki cím után R5-ös autóra váltott Botka Dávid, de a DS3 nem azt adta, amire a pilóta számított. A csapat garázsába egy SKODA Fabia R5 érkezik és a lelkes gárda még lelkesebb vezetője nagyon bízik az új jövevényben.

részletek

Turán: Nem tetszik, de örülünk

Küzdelemmel teli versenyben végül az abszolút 5. helyet szerezte meg a Turán Frigyes – Farnadi Ági kettős az Országos Ralibajnokság 4. fordulóján, a Székesfehérvár Ralin.

részletek

Herczig: Értékes eredmény Székesfehérváron

Nagy küzdelemben szerzett ezüstérmet az idei Székesfehérvár Ralin Herczig Norbert és Bacigál Igor.

részletek

Óriási csatában nyert Hadik Székesfehérváron

Egy technikai hiba ellenére visszaverte a címvédő Herczig Norbert támadását és idei második futamgyőzelmét aratta a Hadik-Kertész páros az ORB-ben.

részletek

Botka nem indul Székesfehérváron

Abszolút hatodik helyen fejezte be idei első hazai futamát a Botka Rally Team legénysége. A pilóta nem volt elégedett az autóval és végleg eldöntötte: ezzel a kocsival már nem kíván többet versenyezni. Ez is az egyik oka, hogy nem neveztek a Székesfehérvár Ralira.

részletek

Kazár Miklós: Az adrenalin mindent elnyom!

Úgy véli Kazár Miklós, ha az eddigi 25 éves pályafutása során egyetlenegy versenyt sem hagyott ki betegség miatt, akkor ez a hétvégi Fehérvár Ralin sem lehet másként. A Pro Racers versenyzője ugyanis tüdőgyulladással küzd, alig kap az orrán levegőt, így navigátorával, Ferencz Ramónnal abban bíznak, hogy a panaszai enyhülnek a hétvégére. Persze, mindez nem jelenti azt, hogy nem nyújtják majd a maximumot, és ne törekednének a lehető legjobb eredményre.

részletek

Velenczei Ádám Fehérváron is dobogóra állna

Egy rövid murvás kitérő után ismét aszfaltversenyre készül az Overdose Racing versenyzőpárosa, Velenczei Ádám és Szedő Csaba a Székesfehérvár Ralin is a dobogós helyeket veszi célba a Hyundai i20 R5-tel.

részletek

Aszfalton folytatódik a Rali-ob

A 2017-es Országos Rallybajnokság negyedik versenyének Székesfehérvár és környéke ad otthont. A versenyzők a három héttel korábbi szombathelyi megmérettetés murvás talaja után ismét aszfaltos gyorsaságikon mérik össze a tudásukat.

részletek
Olvastad már?