Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 19. szerda

Rali

WRC: Tanak megint nyert és megelőzte Ogier-t

A vasárnapi négy gyorsasági nem hozott jelentős változást, Ott Tanak nem hibázott és sorozatban harmadik futamgyőzelmét is behúzta a brutális pályákon zajló Török Ralin.

részletek

Toyota 1-2, kiesett bajnokesélyesek, elégett Citroen

Ahogy arra lehetett számítani, bőven hoz hatalmas fordulatokat a brutális pályákon zajló Török Rali: a két legnagyobb bajnokesélyes kiesett, egy harmadik nevethet a végén.

részletek

Egy nap után három tized Neuville előnye

Nyolc év szünet után tért vissza Törökországba a rali-vb mezőnye, a brutális pályák azonban nem zavarták meg a két legnagyobb esélyest: Neuville és Ogier között alig három tized a különbség.

részletek

Tim Gábor az Ózd-Salgó Ralin is hamar búcsúzott

A többszörös gyorsasági bajnok Tim Gábor idei szezonját erős kezdés, majd sikertelen versenyek jellemzik. Mióta a második Rallye2 versenyét megnyerte Miskolcon, semmi nem jön össze a vanyarci pilótának.

részletek

Hideg Krisztián és Kerék István megvédte bajnoki címét

Küzdelmes versenyen szerezte meg az elsőséget Nova Goricában, és ezzel megvédte horvát abszolút bajnoki címét Hideg Krisztián és Kerék István. Az R5-ös alakulat nem csak a nemzeti megmérettetésen bizonyított, de a European Rally Trophyban (ERT) is. A páros hétvégén elért 3. pozíciójával ugyanis döntőbe jutott. A következő állomás így Portugália lehet – ha minden összejön.

részletek

WRC: Aláírt az idei legnagyobb favorit

Három évvel meghosszabbította szerződését az idei rali-világbajnokság legnagyobb esélyese, Thierry Neuville - a belga pilóta marad a Hyundainál, Sebastien Ogier sorsa viszont még kérdéses.

részletek

ORB: Mínuszolva már holtverseny van az élen

Többszereplős csata zajlik az idei hazai ralibajnoki címért, két futammal a vége előtt még bármi elképzelhető - főleg mivel két verseny eredményét minden páros el is dobhatja.

részletek

Török Rali: Újra terepen bizonyíthat a Toyota Yaris WRC

A Finn Ralit és a Német Ralit, azaz két győzelmet és két dupla dobogót köszönhetően a világbajnoki címért is versenyben lévő TOYOTA GAZOO Racing World Rally csapat előtt új kihívás áll a szeptember 13-16. között, e hétvégén zajló Török Ralin: ez lesz az idei FIA Rally Világbajnokság tizedik fordulója, ami új állomást jelent a világbajnokság versenynaptárban. Jari-Matti Latvala, Ott Tanak és Esapekka Lappi pilóták ezúttal murván versenyeznek majd a Toyota Yaris WRC versenygépekkel.

részletek

Rali Eb-futam megrendezéséről döntött a magyar kormány

A Magyar Közlöny 2018/135-ös száma ismertette, hogy a kormány döntést hozott az FIA ERC magyarországi versenyének megrendezéséről a 2019-23 közötti időszakban.

részletek

Kurtos: Már majdnem megérkeztünk

Ha nem is hangyányi, de kevés kellett Kurtos Robinak és Szegedi Máténak, hogy a tervek szerint benne legyenek az első háromban. Végül a 3-as csoport 4. helyén végeztek, ami szintén szép eredmény.

részletek

Jánosa: Mindent vivő eredmény

A dobogó legfelső fokára állhatott fel Jánosa Ákos és Rubóczky Attila az Ózd-Salgó Ralin. A srácok a bajnokság aktuális állásával - ugyanis vezetik a Peugeot Kupát, a 2WD-t és a 6-os csoportot is - megelégednének a szezon végén.

részletek

Újra dobogón Hibjánék

Szedte a lábát a Citroen C2R2 Max az Ózd-Salgó Ralin. A hibamentes autózásnak köszönhetően Hibján Joci és Szurovcsák Pisti 3. helyen végzett 2WD-ben és a 6-os kategóriában egyaránt.

részletek
Olvastad már?