Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

Rajtrács

Abu Dhabi Nagydíj – A rajtrács

Az utóbbi versenyeken látott rajtbüntetés-halmozattal szemben az utolsó nagydíj rajtrácsa maga a harmónia: csak egy szimbolikus büntetést osztottak ki. Valtteri Bottasszal az élen startol a Yas-szigeten az F1-es mezőny.

részletek

Drasztikus változások a halo előtt

Kötelező lesz a fejvédelem 2018-tól a Formula-1-ben. Időnként a száguldó cirkuszban történtek drámai változások, ezek közül idézünk most fel néhányat a teljesség igénye nélkül.

részletek

Brazil Nagydíj – A rajtrács

Négy utólagos büntetés ezúttal is átrendezte az időmérőn kialakult felállást, ráadásul az élmezőny egy tagja nem is lesz ott a rajtrácson. Itt átnézhetitek, milyen sorrendben várja az F1-es mezőny az interlagosi startot.

részletek

Három autó egy sorban a rajtrácson?

A Formula-1 új tulajdonosai még több akciót szeretnének látni a száguldó cirkuszban. Egyik látványos tervük már az asztalon, a rajtrácsra akár három autó is elfér egy sorban.

részletek

Mexikói Nagydíj - Végre kiderült a rajtfelállás

Ez a versenyhétvége is bevonul a rajtbüntetéskorszak legsötétebbjei közé, hiszen csak 60 perccel a futam startja előtt győződhetett meg róla egész biztosan a világ, hogy hogyan sorakozhat majd fel a húsz autó.

részletek

USA Nagydíj - A rajtrács

Mostanság azt is egész nagy izgatottsággal lehet várni, amikor kiderül, hogyan is fog festeni egy F1-es nagydíj végleges rajtsorrendje - így van ez Austinban is, ahogy 71 rajthelynyi büntetést osztottak szét az időmérő után.

részletek

Így fest a Japán Nagydíj valódi rajtrácsa

Ahogy azt megszokhattuk az F1-ben, az időmérő végeredménye ezúttal sem egyezik meg azzal, amilyen sorrendben a versenyzők nekivágnak majd a futamnak: összesen öten kaptak büntetést – szombat estig.

részletek

Szigorítanak a Sepangban megszegett szabályon

A Malajziai Nagydíjon kisebb botrány kerekedett abból, hogy több csapat is szárította autóik rajthelyét a startot megelőzően – most az FIA világossá tette, hogy a jövőben ezért büntetés fog járni.

részletek

Malajziai Nagydíj - A rajtrács

Egy ideig biztosan utoljára sorakozik ma fel a sepangi versenypálya rajtjához a Formula-1-es mezőny, és bár ezúttal nincs hátrasorolás, így is találhatunk egy furcsaságot a felállásban.

részletek

Szingapúri Nagydíj: A rajtrács

Monzához képest valódi harmónia az éjszakai futam rajtsorrendje: csupán egy büntetést osztottak ki Szingapúrban. Idén először nincs az első négy starthelyen Mercedes.

részletek

Hamiltonnak félnie kellett volna Strolltól?

Érdekes képet mutatott a monzai rajtrács, ugyanis Hamilton mögül Lance Stroll és Esteban Ocon rajtolt. A kanadai félt volna saját magától Hamilton helyében, de lett volna rá oka?

részletek

Olasz Nagydíj - A (kifürkészhetetlen) rajtrács

Nem elég, hogy a viharban tartott időmérő felkavarta a sorrendet, ezen felül a 20-ból 7 versenyző is büntetést kapott, így egész más lesz a rajtsorrend Monzában, mint a kvalifikáció végeredménye.

részletek
Olvastad már?