Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Rajtrács

Osztrák Nagydíj - A rajtrács

A két Mercedesé az első sor, Raikkönen, Verstappen és Grosjean mögöttük - Vettel, Hartley és Leclerc is büntetést kapott, mutatjuk, hogy végül ki honnan rajtol az Osztrák Nagydíjon.

részletek

Francia Nagydíj – A rajtrács

Két Mercedes a sor elején, a hazaiak középen, a megbüntetett Toro Rosso-Honda leghátul – így fest a tíz év elteltével újra megrendezett Francia Nagydíj rajtsorrendje.

részletek

Kanadai Nagydíj - A rajtrács

17 év után először Ferrari áll az első rajtkockában Montrealban. Az alábbi minta szerint sorakozik majd fel a mezőny a közép-európai idő szerint 20:10-kor startoló futam rajtjához. És két órával a start előtt azért az elmaradhatatlan büntetés is megérkezett.

részletek

Monacói Nagydíj – A rajtrács

A két Red Bull szendvicsbe fogta az F1 mezőnyét a Monacói Nagydíjon - míg Daniel Ricciardo az első, addig Max Verstappen az utolsó rajtkockából várhatja a lámpák kialvását. Nézzük a teljes sorrendet!

részletek

Spanyol Nagydíj – A rajtrács

Mercedesek az első, Ferrarik a második, Red Bullok a harmadik sorban – így vágunk neki a szezon ötödik F1-es versenyének, amely előtt csupán egy büntetés miatt kellett átrajzolni a rajtrácsot.

részletek

Azerbajdzsáni Nagydíj - A rajtrács

Rajtbüntetést ezúttal is osztottak, nagyobb kavarodás viszont most nem volt a rajtsorrendet tekintve a tegnapi időmérőhöz képest - mutatjuk, hogy ki honnan indul Bakuban!

részletek

Kínai Nagydíj - A rajtrács

Rajtbüntetés nélkül ezúttal sem úsztuk meg, a rajtrács átrendeződése nélkül viszont igen. A Ferrari 2006 óta először hódította el kétszer egymás után az első rajtsort, de vajon hogyan sáfárkodnak ezzel a lehetőséggel?

részletek

Bahreini Nagydíj - A rajtrács

Csak három dolgot mondunk: Pierre Gaslyvel 5. a Toro Rosso-Honda, 9. Hamilton, 15. Verstappen. És bónuszként persze két Ferrari az élen. Ilyen felállással még szép, hogy várjuk a futamot!

részletek

Teljessé vált a WTCR mezőnye és naptára

Szerda este Barcelonában hivatalos keretek között megtartották az új Túraautó-világkupa évadnyitó eseményét, amelyen mind a 25 pilótát bemutatták és a teljes menetrendet is közzétették.

részletek

Ausztrál Nagydíj: A rajtrács

Habár a 2018-as F1-es szezon csak hétvégén veszi kezdetét, már Melbourne-ben kiosztottak néhány rajtbüntetést, melyek éppen az élmenőket érintik. A szezonnyitó rajtsorrendje.

részletek

Minimum 26 autóra van szükség a világbajnok szerint

A Formula-1-nek nem szabad hagynia, hogy a Ferrari távozzon a mezőnyből. Nigel Mansell emlékszik arra az időre, mikor 43-an szerepeltek egy nagydíjon, ezért több gyártót és nagyobb létszámot szeretne látni a rajtrácson.

részletek

Az F1 rajtfelállását is megváltoztathatják

A szorosan egymás mellé sorakozó autókat és négyes rajtsort is nevesítette a Ross Brawn keze alatt ténykedő Pat Symonds, aki leszögezte: virtuális versennyel szimulálnak minden ötletet, hogy még véletlenül se fordulhasson elő olyan kudarc, mint két éve.

részletek
Olvastad már?