Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 21. szombat

Rajtrács

Bahreini Nagydíj - A rajtrács

Csak három dolgot mondunk: Pierre Gaslyvel 5. a Toro Rosso-Honda, 9. Hamilton, 15. Verstappen. És bónuszként persze két Ferrari az élen. Ilyen felállással még szép, hogy várjuk a futamot!

részletek

Teljessé vált a WTCR mezőnye és naptára

Szerda este Barcelonában hivatalos keretek között megtartották az új Túraautó-világkupa évadnyitó eseményét, amelyen mind a 25 pilótát bemutatták és a teljes menetrendet is közzétették.

részletek

Ausztrál Nagydíj: A rajtrács

Habár a 2018-as F1-es szezon csak hétvégén veszi kezdetét, már Melbourne-ben kiosztottak néhány rajtbüntetést, melyek éppen az élmenőket érintik. A szezonnyitó rajtsorrendje.

részletek

Minimum 26 autóra van szükség a világbajnok szerint

A Formula-1-nek nem szabad hagynia, hogy a Ferrari távozzon a mezőnyből. Nigel Mansell emlékszik arra az időre, mikor 43-an szerepeltek egy nagydíjon, ezért több gyártót és nagyobb létszámot szeretne látni a rajtrácson.

részletek

Az F1 rajtfelállását is megváltoztathatják

A szorosan egymás mellé sorakozó autókat és négyes rajtsort is nevesítette a Ross Brawn keze alatt ténykedő Pat Symonds, aki leszögezte: virtuális versennyel szimulálnak minden ötletet, hogy még véletlenül se fordulhasson elő olyan kudarc, mint két éve.

részletek

Abu Dhabi Nagydíj – A rajtrács

Az utóbbi versenyeken látott rajtbüntetés-halmozattal szemben az utolsó nagydíj rajtrácsa maga a harmónia: csak egy szimbolikus büntetést osztottak ki. Valtteri Bottasszal az élen startol a Yas-szigeten az F1-es mezőny.

részletek

Drasztikus változások a halo előtt

Kötelező lesz a fejvédelem 2018-tól a Formula-1-ben. Időnként a száguldó cirkuszban történtek drámai változások, ezek közül idézünk most fel néhányat a teljesség igénye nélkül.

részletek

Brazil Nagydíj – A rajtrács

Négy utólagos büntetés ezúttal is átrendezte az időmérőn kialakult felállást, ráadásul az élmezőny egy tagja nem is lesz ott a rajtrácson. Itt átnézhetitek, milyen sorrendben várja az F1-es mezőny az interlagosi startot.

részletek

Három autó egy sorban a rajtrácson?

A Formula-1 új tulajdonosai még több akciót szeretnének látni a száguldó cirkuszban. Egyik látványos tervük már az asztalon, a rajtrácsra akár három autó is elfér egy sorban.

részletek

Mexikói Nagydíj - Végre kiderült a rajtfelállás

Ez a versenyhétvége is bevonul a rajtbüntetéskorszak legsötétebbjei közé, hiszen csak 60 perccel a futam startja előtt győződhetett meg róla egész biztosan a világ, hogy hogyan sorakozhat majd fel a húsz autó.

részletek

USA Nagydíj - A rajtrács

Mostanság azt is egész nagy izgatottsággal lehet várni, amikor kiderül, hogyan is fog festeni egy F1-es nagydíj végleges rajtsorrendje - így van ez Austinban is, ahogy 71 rajthelynyi büntetést osztottak szét az időmérő után.

részletek

Így fest a Japán Nagydíj valódi rajtrácsa

Ahogy azt megszokhattuk az F1-ben, az időmérő végeredménye ezúttal sem egyezik meg azzal, amilyen sorrendben a versenyzők nekivágnak majd a futamnak: összesen öten kaptak büntetést – szombat estig.

részletek
Olvastad már?