Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 25. hétfő

Rajongók

Raikkönent komoly díjra jelölik

Kimi Raikkönen az F1-es Spanyol Nagydíjon tett gesztusát, amikor egy, a nézőtéren síró kis rajongóját vendégül látta a Ferrari motorhome-ban, Lauerus-díjra jelölik augusztusban.

részletek

Verstappen olyat tehet, mint Schumacher

Michael Schumacher korszakos egyéniség volt, akinek a kedvéért zsúfolásig megteltek a lelátók. Hosszú évek óta nem láthattunk ilyet, most Max Verstappen miatt rajong ilyen szinten a közönség.

részletek

Ocon szüleit fenyegetik Perez rajongói

Borzalmas irányba indult el Ocon és Perez korábbi konfliktusa, a francia pilóta szüleit a régebbi nézeteltérések miatt érte inzultus néhány túlzottan fanatikus, mexikói rajongó által.

részletek

Még több ilyen eseményt a rajongóknak!

A Williams pénteken, Silverstone-ban ünnepelte fennállása 40. évfordulóját, több mint 40 ezer F1-rajongó részvételével - a grove-iak helyettes csapatfőnöke szerint több ilyen rendezvényre lenne szükség.

részletek

Formula-E: Rajongók a versenyzők ellen

A Formula-E monacói állomásán ezúttal is összecsapott néhány pilóta pár szerencsés rajongóval a szimulátorok előtt - de hogyan lehet két komoly ütközés után is győzni?

részletek

Rajongói „élményrobbanást” tervez az F1 marketingfőnöke

A sportág apraja-nagyja először Barcelonában találkozhatott Sean Bratchesszel, az F1 marketingért felelős ügyvezető igazgatójával, aki hatalmas élményeket ígér a rajongóknak.

részletek

Ricciardo üzent az F1-es rajongóknak

A 2016-os világbajnokság harmadik helyén végző F1-es pilóta nagyon várja már, hogy vezesse az új autókat, és a rajongóknak is adott egy tanácsot azt illetően, hogy honnan nézzék a futamokat idén.

részletek

Dőzs és flanc - A másfél milliós F1-es jegyek világa

Ellátogatni egy Formula-1-es versenyre még az átlagrajongó számára sem olcsó mulatság, ám a figyelmes Bernie Ecclestone azokra is gondolt, akik felesleges pénzkötegeket őrizgetnek otthon. Mit szólnátok egy másfél milliós jegyhez a Magyar Nagydíjra?

részletek

A rajongók Szingapúr maradását akarják

Szinte biztos, hogy Malajzia nem rendez F1-es futamot 2018-tól, és a másik délkelet-ázsiai helyszín jövője is erősen kérdéses: a rajongók azonban azt szeretnék, ha maradna a versenynaptárban.

részletek

Horner: Nem a rajongók, a Mercedes a hibás

A domináló csapat felelős a gyenge nézettségért, ráadásul a 2017-es szabályok is segíthetik a német gyártót. A Red Bull csapatfőnöke szerint csak az első három verseny után lehet meghatározni az új erősorrendet.

részletek

Így lehet átformálni az F1 rajongói bázisát

A sportágat életben tartó drukkerek és tévénézők egyre kevesebben vannak, az F1-es szponzorációban jártas Zak Brownnak viszont vannak ötletei a tendencia megfordítására.

részletek

Hamilton a rajongókat sajnálja a büntetések miatt

A brit F1-es pilóta összesen 55 helynyi rajtrácsbüntetést szedett össze erőforrás-elemeinek kicserélése miatt a Belga Nagydíj előtt, de úgy véli, hogy az egyszerű rajongóknak lövésük sincs arról, hogy egyáltalán miért van így.

részletek
Olvastad már?