Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 20. szombat

Rajongók

Rosberg: A közönség vagy a gyártók fontosabbak?

Nico Rosberg egyáltalán nincs jó véleménnyel a mostani F1-es motorokról. A tavalyi világbajnok szerint a közönség szórakoztatása miatt a V10-esekre lenne szükség.

részletek

A rajongók véleményét is meghallgatták az új motorokról

Nemrég nyilvánossága hozták, hogy a gyártók milyen paraméterek alapján építhetik meg erőforrásaikat 2021-től - az F1 szakmai ügyvezetője szerint gondosan átgondolt tervezetről van szó.

részletek

Halálosan megfenyegették Ocont

A Force India F1-es pilótája számolatlanul kapja az üzeneteket, melyekben az őt kevésbé kedvelők azzal fenyegetik, hogy megölik - a francia nem igazán tudja, hogy komolyan vegye-e ezeket.

részletek

Ők voltak az USA Nagydíj győztesei és vesztesei

A remek csatákat hozó austini F1-es futam végén volt, aki többé, volt aki kevésbé örülhetett, de olyan is akadt, akinek semmi oka nem volt a mosolygásra a szezon 17. versenyét követően.

részletek

Németország köszönetet mondhat Verstappennek

Max Verstappen hihetetlen módon vonzza a nézőket a környező nagydíjakra, legfőképpen Hollandiából. Németország jövőre visszatér a versenynaptárba, a holland pedig nagy szolgálatot tesz.

részletek

F1-es rajongók vesztegettek meg egy biztonsági őrt Szingapúrban

Az utcai pályán indokolatlanul megjelenő emberek nem számítanak újdonságnak a délkelet-ázsiai helyszínen, most két drukker és egy biztonsági őr incidensét vizsgálják a szingapúri szervezők.

részletek

Raikkönent komoly díjra jelölik

Kimi Raikkönen az F1-es Spanyol Nagydíjon tett gesztusát, amikor egy, a nézőtéren síró kis rajongóját vendégül látta a Ferrari motorhome-ban, Lauerus-díjra jelölik augusztusban.

részletek

Verstappen olyat tehet, mint Schumacher

Michael Schumacher korszakos egyéniség volt, akinek a kedvéért zsúfolásig megteltek a lelátók. Hosszú évek óta nem láthattunk ilyet, most Max Verstappen miatt rajong ilyen szinten a közönség.

részletek

Ocon szüleit fenyegetik Perez rajongói

Borzalmas irányba indult el Ocon és Perez korábbi konfliktusa, a francia pilóta szüleit a régebbi nézeteltérések miatt érte inzultus néhány túlzottan fanatikus, mexikói rajongó által.

részletek

Még több ilyen eseményt a rajongóknak!

A Williams pénteken, Silverstone-ban ünnepelte fennállása 40. évfordulóját, több mint 40 ezer F1-rajongó részvételével - a grove-iak helyettes csapatfőnöke szerint több ilyen rendezvényre lenne szükség.

részletek

Formula-E: Rajongók a versenyzők ellen

A Formula-E monacói állomásán ezúttal is összecsapott néhány pilóta pár szerencsés rajongóval a szimulátorok előtt - de hogyan lehet két komoly ütközés után is győzni?

részletek

Rajongói „élményrobbanást” tervez az F1 marketingfőnöke

A sportág apraja-nagyja először Barcelonában találkozhatott Sean Bratchesszel, az F1 marketingért felelős ügyvezető igazgatójával, aki hatalmas élményeket ígér a rajongóknak.

részletek
Olvastad már?