Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Rajongók

Leclerc: Nem értik, miért nem nyerek rögtön

Hazai, monacói F1-es futamán versenyezve Charles Leclerc óriási támogatói bázist tudhatott maga mögött – olyanokat is, akik naivan egy Sauber volánja mögött futamgyőzelmet vártak a pilótától.

részletek

Alonso nagy Real Madrid-rajongó

A kétszeres világbajnok spanyol mindenképpen megnézi este a BL-döntőt és kedvenc csapatának, a Realnak szurkol majd. A McLarennél viszont jó eséllyel legtöbben éppen a Liverpoolnak.

részletek

Kubica: 12 hónapja ezt senki nem hitte volna

Robert Kubica idén visszatért a Formula-1 világába, igaz (még) csak tesztpilótai szerepkörben. A lengyel sokat köszönhet a szurkolóinak, de büszke arra, ahogy visszakapaszkodott.

részletek

Hamilton több győztest szeretne

Lewis Hamilton egyik nagy vágya, hogy az első helyért a lehető legtöbb istálló szállhasson harcba és végül így behúzni a győzelmet. Véleménye szerint ez hozna igazi izgalmakat a sportágnak.

részletek

Alonso: Schumacher miatt lehet sok rajongóm

Fernando Alonsónak rengeteg német rajongója van, ami a korábbi, nagy Schumacher-Alonso csaták fényében érdekes. Bár könnyen lehet, hogy éppen a német legenda miatt kedvelik ennyire.

részletek

Jó lehet az F1-nek a sok gyerek a rajtrácson

A Formula-1 menedzsmentje nemrég úgy határozott, betiltja a rajtrácslányok alkalmazását a futamok előtt. Nagy volt a felzúdulás, ám a gyerekekkel kihúzták a dolog méregfogát?

részletek

Így vonzana több nézőt az F1-be Mika Hakkinen

A Formula-1 új vezetése azon fáradozik, hogy ismét visszacsábítsa a rajongókat a versenypályára és a képernyők elé. Ehhez Mika Hakkinennek is akadna egy-két használható ötlete.

részletek

A Red Bull a közönségnek játszana

A Formula-1 új vezetése igyekszik a rajongók számára élvezetesebbé tenni a show-t, az előnyben levő csapatok azonban nem akarnak változást. A bikák azonban a szórakoztatást tennék első helyre.

részletek

Ross Brawn is a jobb motorhangok mellett

A pilóták szinte egyöntetű véleménye, hogy a jelenlegi Formula-1 nélkülözi a szép motorhangot. Ami biztató a rajongók számára, hogy Ross Brawn is változtatna ezen, ahogy máson is.

részletek

Rosberg: A közönség vagy a gyártók fontosabbak?

Nico Rosberg egyáltalán nincs jó véleménnyel a mostani F1-es motorokról. A tavalyi világbajnok szerint a közönség szórakoztatása miatt a V10-esekre lenne szükség.

részletek

A rajongók véleményét is meghallgatták az új motorokról

Nemrég nyilvánossága hozták, hogy a gyártók milyen paraméterek alapján építhetik meg erőforrásaikat 2021-től - az F1 szakmai ügyvezetője szerint gondosan átgondolt tervezetről van szó.

részletek

Halálosan megfenyegették Ocont

A Force India F1-es pilótája számolatlanul kapja az üzeneteket, melyekben az őt kevésbé kedvelők azzal fenyegetik, hogy megölik - a francia nem igazán tudja, hogy komolyan vegye-e ezeket.

részletek
Olvastad már?