Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 23. kedd

Raikkönen

Giovinazzi sokat tanul Raikkönentől

Az Alfa Romeo olasz pilótája, Antonio Giovinazzi elmondta, hogy két év után nem egyszerű újra felvenni a versenyzők ritmusát, Kimi Raikkönen jelenléte pedig segít neki jobbá válni.

részletek

Alfa: Giovinazzi képes Raikkönen tempójára

Az Alfa Romeo csapatfőnöke továbbra sem kételkedik Antonio Giovinazzi tudásában, szerinte minden összeesküdött a fiatal olasz ellen, aki egyébként néha még gyorsabb is, mint Kimi Raikkönen.

részletek

Raikkönen: Tiszta hétvégékre van szükség

Bár az Alfa Romeo és Kimi Raikkönen nem kezdték rosszul 2019-et, a finn amondó, hogy ha tisztább versenyhétvégeket tudnak produkálni, még ennél is jobb eredmények jöhetnek.

részletek

A kínai, aki minden nyelven megvenné a Raikkönen-könyvet

A 30 éves kínai Kimi-rajongó, Long Yiru egy-egy stresszesebb napon arra szokott gondolni, Kiminek sokkal több terhet kell viselnie az életben, mint neki.

részletek

Raikkönen tudja, ebben kell még javulnia

Az Alfa-pilóta vezeti a „B-ligát”, de idén még nem nyert időmérőt vagy futamot a másodosztályban. Nem a tempóval van hiány, a szombati napokon kellene javítani.

részletek

Egyelőre Raikkönen vezeti a B ligát

Az Alfa Romeo csapatának a menedzsere, Beat Zehnder szerint egy élmény újra Kimi Raikkönennel dolgozni. Raikkönen jelenleg a „best of the rest” címmel büszkélkedhet, vagyis a top hat után ő a legjobb.

részletek

Amiről hallani sem akart Kimi Räikkönen

Kimi Räikkönent nemcsak a pályán érdemes követni. A hívek nagy örömére azon kívül is mindig történik vele valami utánozhatatlanul egyedi, és ez nem volt máshogy Kínában sem.

részletek

Raikkönen célba éréséért fohászkodott az Alfa Romeo főnöke

Kockáztatott Frederic Vasseur Kínában: benne volt a pakliban, hogy megismétlődik Leclerc és Giovinazzi műszaki hibája Raikkönen autójával. A finn átvészelte a versenyt, és dicsérő szavakat érdemelt ki csapatfőnökétől, aki szerint akár hetedik is lehetett volna.

részletek

Raikkönen: Másokat is elkaphattunk volna

Nem teljesen elégedett a Kínai Nagydíjon megszerzett 9. helyével Kimi Raikkönen, aki úgy érezte, a Renault ellen is fel tudta volna venni a kesztyűt, ha a futam végén a gumik nem akadályozzák meg ebben.

részletek

F1-Archív: Michael Schumacher felemás napjai

Az elmúlt 22 év április 13-áin a szokásosnál is több hír szólt Michael Schumacherről: siker az időmérőn és szabadedzésen, pletyka a visszavonulásról, kiesés az első kanyarban, dicséret Irvine-tól.

részletek

Megszakadt Raikkönen elképesztő sorozata - statisztikák

Valtteri Bottas hetedik pole-pozícióját szerezte meg, Kimi Raikkönennek pedig megszakadt egy hosszú sorozata. Rengeteg érdekességgel szolgált a kínai időmérő a statisztikák szerelmeseinek.

részletek

Raikkönen több, mint jónak érezte az autót

Igaz, ez sem volt elég a Q3-ra az Alfa Romeótól, ráadásul a finn csapattársa, Antonio Giovinazzi a rajtrács végéről vághat neki a Kínai Nagydíjnak vasárnap.

részletek
Olvastad már?