Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 18. hétfő

Raikkönen

Hamilton és Raikkönen is felköszöntötte Rossit

Betöltötte 40. évét a MotoGP kilencszeres világbajnoka. A széria által közzétett montázsban számtalan sportoló és sztár üdvözölte a születésnapos Valentino Rossit, köztük volt és jelenlegi F1-esek.

részletek

F1-Archív: Raikkönen csúnya tesztbalesete

Kubica elárulta, mikor ül újra autóba nagydíjhétvégén, Vettel már első vb-címe után a Ferrariról álmodik, a McLaren pilótája Barcelonában töri össze, az ismeretlen Idét igazolja le a Super Aguri: ilyen híreket olvashattunk február 15-én.

részletek

Kimi Raikkönen pályára vitte az Alfa Romeót

A hinwili alakulat régi-új F1-es pilótája a Ferrari házi tesztpályáján, Fioranóban körözött a Sauberből Alfa Romeo Racinggé átvedlő gárda 2019-es autójával.

részletek

Raikkönen: Leclerc rögtön jó lehet

...ha hagyják, hogy a vezetésre koncentráljon, és nem vonják el a figyelmet a körítéssel a Ferrarinál, ami neki annyira nem tetszett. A Jégember szerint mindenesetre jó az alap, ahonnan Leclerc kezd idén.

részletek

F1-Archív: Tesztek tesztek hátán

Az elmúlt húsz év többségében már javában zajlott az F1-es tesztelés február 14-én. De más hírekről is olvashattunk ezen a napon: Bottas debütálására, Raikkönen a Mexikó Ralira készült, Zanardi pedig Rossit várta az F1-be.

részletek

Raikkönen: Kevesebb a kötöttség az Alfánál

Kimi Raikkönen az Alfa Romeo Racingnél fogja befejezni a pályafutását, ahol a mezőny rangidős pilótája egy sokkal nyugodtabb környezetben találta magát, mint Maranellóban.

részletek

Raikkönen: Nem érzem öregnek magam

Idén már a negyvenet tölti Kimi Raikkönen, a Formula-1 veteránja, de továbbra sem érzi túl öregnek magát a versenyzéshez. Tény, a tavalyi évben 2007 világbajnoka újjászületett, két évre írt alá az Alfával.

részletek

Rosberg: Kimi egyértelmű második volt

A 2016-os világbajnok, Nico Rosberg nem bánná, ha már megszakadna egykori csapatának uralma. Arról is beszélt, hogy az elődjéhez képest más szintet képviselő Charles Leclerc érkezése megfűszerezi a Ferrarinál zajló eseményeket.

részletek

Giovinazzi: Szerencse, hogy Kimi a csapattársam

A fiatal olasz F1-es pilóta számára az a legfontosabb, hogy ő maga folyamatosan fejlődni tudjon, erre készült az elmúlt két évben a Ferrarinál - annak viszont örül, hogy Raikkönen a csapattársa.

részletek

Alfa: Raikkönen kisebb csapattal is képes nyerni

Hiába keressük a Saubert a Formula-1 mezőnyében, az Alfa Romeo teljes egészében átvette az irányítást. Komoly fejlődési folyamat közepén járnak, Kimi Raikkönen érkezésével pedig vezérük is lett.

részletek

Alonso: Vettel még így is jobb volt Raikkönennél

Az F1-től visszavonuló kétszeres világbajnok szerint lehet, hogy Sebastian Vettel elveszített fontos pontokat 2018-ban, de Kimi Raikkönent még így is legyőzte csapaton belül.

részletek

Jöhet a nagy ugrás az Alfa Romeónak?

A hét egyik nagy híre volt, hogy a Sauber név teljesen eltűnik a Formula-1-ből, az istálló Alfa Romeo-Racing néven indul idén, a Ferrari még erősebb támogatásával. Négy Ferrari a mezőnyben?

részletek
Olvastad már?