Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 17. vasárnap

Raikkönen

Amikor az időmérőkön rommá ver a csapattárs

A 2017-es szezonban is láthattunk szoros és abszolút egyértelmű, csapaton belüli párharcokat. Raikkönennek, Vandoorne-nak, Bottasnak fel van adva a lecke jövőre is, Hülkenberg pedig meggyőző volt.

részletek

Mit tenne Raikkönen, ha nem lenne pilóta?

A Ferrari idén nagyszabású ünnepségek keretein belül ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. Kimi Raikönnen elmondta, Michael Schumacher állt hozzá a legközelebb eddig.

részletek

Raikkönen: Nem most érik be a Liberty munkája

Kimi Raikkönen elismerően nyilatkozott az F1 új vezetőségéről, és arra is felhívta a figyelmet, hogy kell egy kis idő, amíg látni fogjuk a Liberty Media hatását.

részletek

Ennyi a különbség Raikkönen virtuális és valódi pole-ja között

Így néz ki Kimi Raikkönen monacói pole-pozíciót érő köre az F1 2017-ben és a valóságban, egymáshoz hasonlítva - hol nem élethű a szimulátor?

részletek

Kimi Raikkönen már nem elég jó?

A Formula-1-es mezőny legidősebb pilótája Kimi Raikkönen. Utoljára 2013-ban nyert futamot, egy szakértő szerint pedig már nem elég jó ahhoz, hogy élpilóta legyen. Mire alapozza ezt Martin Brundle?

részletek

A versenyzők új kedvence lett a hiperlágy gumi

A héten zajló teszten Abu Dhabiban a mezőny kipróbálhatta a Pirelli következő évre fejlesztett újdonságát. Kimi Raikkönent leszámítva minden versenyző magasztalta a hiperlágyat.

részletek

Csapattársak harca - Ferrari

Egy versenyzőnek mindig elsősorban a saját csapattársát kell legyőznie. Hogyan alakult a Ferrarin belül Sebastian Vettel és Kimi Raikkönen egymás elleni csatája 2017-ben?

részletek

Retro – Kimi és a felfújható delfin

Raikkönen nem volt mindig az az örökké higgadt ember és példás családapa, akinek ma ismerjük: fiatalkorában, F1-es pályafutása kezdetén gyakran őrült kicsapongásaival került a hírekbe.

részletek

Raikkönen nem tart Kubicától

Kimi Raikkönen a legkevésbé sem aggódik amiatt, hogy Kubica is csatlakozhat a mezőnyhöz, sőt, a jégember kifejezetten várja a lengyel visszatérését a Formula-1-be, aki szerinte bírni fogja.

részletek

Raikkönen az élre száguldott a hiperlágy gumival

A Ferrari finn F1-ese volt a leggyorsabb a Pirelli-teszt első felvonásán, méghozzá a gumigyártó új, hiperlágy keverékű abroncsán. Őt Ricciardo és Hamilton követte, Kubica kilencedikként zárt.

részletek

Raikkönen a teszt leggyorsabbja félidőben, Kubica a Williamsben

Minden csapat részt vesz az Abu Dhabiban tartott gumiteszten: a Ferrari már a jövő évre kifejlesztett hiperlágy abroncson szárnyalt. Alonso összetörte a McLarent.

részletek

Raikkönent nem hozza lázba a Mercedes fölénye

A 2017-es év történéseinek fényében a bajnokcsapat előnye a vártnál sokkal nagyobb volt a szezonzárón Abu Dhabiban. Kimi Raikkönen szerint azonban ennek semmi, de semmi jelentősége nincs 2018-ra. A finn úgy fogalmazott, a Ferrari nem nyugszik, amíg első és második helyet nem szerez minden versenyen.

részletek
Olvastad már?