Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Raikkönen

Raikkönen: Egyáltalán nem láttam Bottast

Kimi Raikkönen és Valtteri Bottas majdnem összeütközött az Ausztrál Nagydíj második szabadedzésén. A két finn nem értette meg egymást, így utóbbi elhagyta a pályát, de szerencsére nem történt baj.

részletek

Raikkönen az egyik "buta" szabály ellen

Kimi Raikkönen szerint elveszi az élvezetet a Formula-1-ből, hogy állandóan minden a spórolásról szól. A nehezebb autókkal még rosszabb lesz a helyzet, az üzemanyaglimitet rögtön eltörölné.

részletek

Nincs cukibb pilótagyerek Rianna Raikkönennél

Édesanyjának, Minttunak köszönhetően szinte napról napra értesülhetünk a tíz hónapos kislány mindennapjairól, aki le sem tagadhatná édesapját!

részletek

Wurz: Feszültség lesz a Red Bullnál

Az egykori Formula-1-es pilóta úgy véli, már nem sokáig tart a harmonikus kapcsolat a Red Bull pilótái között, hamarosan feszültség keletkezik. Kimi Raikkönenről pedig azt gondolja, tizenkét élete van.

részletek

Raikkönen lehet a sötét ló

Jó eséllyel utolsó esélye lesz idén Kimi Raikkönennek valami nagyot alkotni, de képes lesz-e kilépni Sebastian Vettel árnyékából? Szakértői elemzés útján boncolgatjuk a jégember esélyeit.

részletek

Amikor a Jégember töri-zúzza az autókat

Mármint nem az „igazi”, hanem csupán a virtuális Kimi Raikkönen, sőt csak az ő karakterét használó játékos: bár a finn a valóságban kevés balesetet okoz, az F1 2017-ben már más a helyzet.

részletek

Raikkönen: Gyorsabbak is tudunk lenni

A körrekord közelében zárta a szezon előtti felkészülést Raikkönen, aki szerint az űridő ellenére még van bennük tartalék. Csapattársához képest volt mit ledolgoznia, de termékeny napot zárt a finn.

részletek

Raikkönené az utolsó nap, Alonso és Sainz is megvillant

A finn ferraris szinte lemásolta Vettel csütörtöki pályacsúcsát és bár délelőtt még betlizett a McLaren, valamint a Renault, délután mindkét csapat feltámadt és erős idővel zárta a tesztidőszakot.

részletek

Nem kapja vissza a szerdán kiesett időt Raikkönen

Megmagyarázta a Ferrari, miért nem küldték ki egyetlen körre sem a finn pilótát – aki azzal tréfálkozott, nem tudta, hogy hazájában vagy Spanyolországban van. A csapat nem törekszik egyenlőségre, csütörtökön csak Vettel vezet.

részletek

Csak egyetlen problémája volt Raikkönennek hétfőn

Elégedett a hibátlanul működő új Ferrarival az első nap tesztelő Kimi Raikkönen, aki emlékeztetett, a köridőkből nem szabad következtetéseket levonni. A finn a halóval is ki van békülve.

részletek

Raikkönen is elmondta a véleményét a halóról

Az F1-es pilóták, a csapatvezetők, a szakértők és főként a szurkolók is eléggé megosztottak a fejvédő eszköz bevezetését illetően – a 2007-es világbajnok röviden és tömören ismertette álláspontját.

részletek

Fogadóirodák: Alonso esélyesebb Raikkönennél

A fogadások régóta hozzátartoznak az autósporthoz, általában az oddsok ritkán tévednek az erőviszonyokat illetően. Vettel vagy Verstappen esélyesebb? Még mindig a Sauber a lista alján?

részletek
Olvastad már?