Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 25. szombat

Raikkönen

Ezzel a videóval robbant be az új Ferrari

Az elmúlt évek hagyományait folytatva a Ferrari idén is egy előre elkészített videó lejátszásával tárta a nyilvánosság elé új F1-es autóját, amelynek felénél felnyílt egy garázsajtó, s mögötte megpillanthattuk a pilóták és a vezetőség álltal körülállt SF70H-t.

részletek

Bemutatkozott az új Ferrari SF70H

A bemutatók sorában a középmezőnyben, hatodik csapatként leplezte le 2017-es kihívóját a Ferrari. Az esemény előbb online, majd a csapat saját tesztpályáján, Fioranóban zajlik, ahol még a nap folyamán megejtik az SF70H névre keresztelt modell bejáratását is a versenyzők.

részletek

A Ferrari olyat tesz, melyet már nagyon rég nem

A maranellói F1-es alakulat a múltban híres volt arról, hogy a realitás talajáról elrugaszkodva sokszor teljesíthetetlen célokat tűzött ki maga elé - a vörösök elnöke most azzal szeretné elkerülni a blamát, hogy nagy célkitűzések helyett inkább a maguk medrében hagyja folyni a dolgokat.

részletek

A Ferrari már most nagy bajban lehet 2017-es autójával

Noha még egyetlen kört sem tett meg a Scuderia idei modellje, ráadásul még be sem mutatták a nagyközönségnek, néhány forrás úgy véli, már most B-modellen dolgoznak Maranellóban.

részletek

Raikkönen saját karaoke bárt nyithat

A Ferrari finn F1-eséről köztudott, hogy nem veti meg az italt és a jó hangulatot – úgy tűnik, hazájában saját maga szeretne gondoskodni arról, hogy mindkettőből jusson, amikor otthon van.

részletek

Alig van F1-es a legnépszerűbb sportolók között

A sport világában nem tekintik igazi sztároknak az F1-es pilótákat - Hamilton messze kilóg a sorból, de ő is nagyon messze van a legnépszerűbb sportolóktól.

részletek

3000 nap ínség - Amikor utoljára nyertek az F1-es pilóták

Akik eljutnak a Formula-1-ig, többnyire agyonnyerték magukat a kisebb sorozatokban, ám a királykategóriában már csak néhányaknak adatik meg, hogy feljusson a csúcsra. Így viszont korábbi élpilóták is aránytalanul hosszú sikertelenség köszönt.

részletek

Raikkönen is tesztelte a Ferrarit

Folytatódott a Ferrari kétnapos tesztje saját pályáján: új tesztpilótájuk után egy tapasztalt F1-est is bevetettek Kimi Raikkönen személyében, akinek nem kedvezett az időjárás.

részletek

Raikkönen rá jellemzően nyilatkozott a szabályváltozásokról

A finn F1-es pilóta társaihoz hasonlóan nagyon várja már, hogy kipróbálhassa új autóját, de van egy üzenete azoknak, akik azt találgatják, ki lesz a szabályváltozások legnagyobb győztese

részletek

A Patkánytól a Jégemberig – F1-es becenevek

A Formula-1 hat és fél évtizede során számos pilótára ráragadtak kedveskedő becézések vagy éppen csúfnevek. Ezek közül gyűjtöttük össze a legemlékezetesebbeket, kiegészítve történetükkel: miről nevezték el a Professzort vagy épp a Monzai Gorillát?

részletek

Raikkönent kitüntették, itt a köszönőbeszéde!

Kimi Raikkönen díjat vehetett át egy hazájában rendezett gálaesten, amely során a sport nagykövetévé avatták. A színpadra lépve két percen át folyamatosan beszélt, és még a közönséget is megnevettette.

részletek

Kimis babaruhákat tervezett Minttu

Egy finnországi webáruházban kapható az a kollekció, melyet minden Raikkönen-rajongó nyugodtan ráadhat gyermekére – azoknak a babáknak ajánljuk, akik tudják, hogy mit csinálnak!

részletek
Olvastad már?