Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 19. csütörtök

Raikkönen

Austin előtt a számok tükrében

Az élmezőny pontállása, Jolyon Palmer távozása és Brendon Hartley érkezése alaposan felbolydította a statisztikákat az USA Nagydíja előtt. Közelebb kerül-e Hamilton Raikkönen rekordjához?

részletek

Retro – Raikkönen: Út a kultstátuszig

Kimi Raikkönen még akkor is az F1-es mezőny legnépszerűbb versenyzője maradna, ha folyamatosan a vert mezőnyben tekerné a kormányt - de mivel tett szert ekkora hírnévre a finn?

részletek

Raikkönen úgy érzi, akármelyik pályán meg tudják verni a Mercedest

A finn szerint a szezon hátralévő részében hiába várnak rájuk különböző stílusú pályák, a Ferrari képes akármelyiken győzelmet aratni – csak a megbízhatóságon kellene javítani.

részletek

Vettel utolsó reménye Raikkönen világbajnoksága

Sebastian Vettel szinte behozhatatlan hátrányba került a borzalmasan sikerült ázsiai hármas-túra után saját és a Ferrari hibája miatt. Az utolsó szalmaszál éppen csapattársa, Raikkönen esete lehet.

részletek

Vettel: Ezért Raikkönen a legjobb eddigi csapattársam

Sorra vette korábbi F1-es kollégáit a német: Webberrel ismerten nehéz volt a kapcsolata, Ricciardóval jobban kijött, de ő sem ér nyomába Raikkönennek, a tökéletes csapattársnak.

részletek

Raikkönen: Jövőre világbajnokságot nyerhetünk

Kimi Raikkönen úgy véli, az idei erősödés tovább folytatódik 2018-ban, a csapat úrrá lesz a megbízhatósági gondokon is és még jobb teljesítményt nyújt, még több futamgyőzelemre számít.

részletek

Az F1 sorsfordító debütálásai

Az elmúlt évtizedekben több olyan pilótát is megismerhettünk, aki már bemutatkozásakor letette névjegyét. Nézzük, mit művelt Hamilton, Vettel, Raikkönen, Schumacher, Villeneuve és Verstappen az első bevetéskor.

részletek

Egy nőt kértek fel, hogy rakjon rendet a Ferrarinál

Az utóbbi hetekben sorra sújtják a Ferrarit a technikai problémák, amik mind Vettel, mind Raikkönen versenyét tönkretették. Most a Scuderia egy fontos szerződtetéssel lépett az ügyben.

részletek

Most sokkal nyugodtabban nyilatkozott a Ferrari elnöke

Malajzia után ingerült volt, a suzukai események láttán azonban sokkal visszafogottabb véleményt formált Sergio Marchionne, a maranellói F1-es gárda elnöke, aki még mindig bízik benne, hogy sikerül megszerezniük a világbajnoki címet.

részletek

Villeneuve megdicsérte Raikkönent

Bár a finn a Magyar Nagydíj óta nem tudott dobogóra állni, 1997 világbajnoka úgy vélekedik, hogy remek teljesítményt nyújt a Ferrarinál, és tökéletes párost alkot Sebastian Vettellel.

részletek

Raikkönen gyors megoldásra sürgeti csapatát

A maranellói F1-es alakulat számára katasztrofálisan alakul a szezon ázsiai szakasza, a Suzukában váltócserére kényszerülő finn nagyon furcsának találja a csapatnál felmerülő problémákat.

részletek

Raikkönen: Meg kell oldanunk a problémákat

Zsinórban a második versenyen sújtják végzetes technikai problémák a Ferrarit, Kimi Raikkönen szerint ezek nem láthatók előre és sürgősen meg kellene oldani, mert nem jó a helyzet.

részletek
Olvastad már?