Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 16. hétfő

Raikkönen

Dolgok, melyeket nem tudtál Kimi Raikkönenről

A finn pilóta bír a legnagyobb rajongótáborral a sportágban, ennek ellenére mindig tud újat mondani az érte szorítóknak, mint például az F1 hivatalos oldalának adott interjújában.

részletek

Alonso a csapattársairól: "Nem voltak gyorsak"

Nehéz lenne tagadni, hogy Fernando Alonso bajszát alaposan megcibálta egyetlen közös évükben Lewis Hamilton – a spanyol felidézte csapattársait, akik azóta voltak Piquet-től mostanáig.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év előzése

Az egyik legszubjektívebb kategória következik nagy évértékelő sorozatunkban: a hetedik részben arról szavazunk, kinek melyik előzés tetszett a legjobban idén, avagy ki az év előzéskirálya!

részletek

Raikkönen: A Ferrari nagyon szenvedett 2016-ban

Nem meglepő, hogy a Scuderia idei F1-es éve hatalmas csalódást okozott a rajongók számára, Kimi Raikkönen viszont úgy véli, hogy az eredménytelenség nem ásta alá a munkamorált Maranellóban.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év meglepetése

Az év pilótája Daniel Ricciardo, az év csapata pedig a Mercedes lett a Formula szavazásán – harmadikként lássuk, kik voltak azok, akik többet tettek le az asztalra, mint vártuk volna!

részletek

Tényleg bíznak a fiatalokban a Ferrarinál?

Úgy fest, hogy a Scuderiánál nem tartanak attól, hogy Vettel és Raikkönen is távozik 2017 végén - Sergio Marchionne több tehetséges fiatalt is megemlített, aki számításba jöhet.

részletek

Figyelmeztette Vettelt a Ferrari elnöke

Sergio Marchionne szerint a négyszeres F1-es világbajnoknak nyugodtabban kell vezetnie és azzal törődni, hogy hogyan tud nyerni a pályán - a Scuderia vizsgálódik a pilótapiacon.

részletek

Akik nem sokáig bírták Formula-1 nélkül

Egyre valószínűbb, hogy a visszavonulását Monzában bejelentő Felipe Massa mégsem fordít hátat az F1-nek – megnéztük, kik voltak azok, akik szintén visszatértek, miután már egyszer elbúcsúztak.

részletek

Hét emlékezetes nyilatkozat Kimitől

A Jégember sosem arról volt híres, hogy a szavak embere lenne, egy kifejezés és kombinációi mégis végérvényesen hozzátapadtak a nevéhez 2016-ban. Véleményformálási mesterkurzus Kimi Raikkönentől.

részletek

Kamionokkal fizettek Kimiért 2001-ben

Egyre inkább úgy tűnik, hogy csak a Williams áll Valtteri Bottas útjába a Mercedes felé tartó úton - Mika Salo átérzi helyzetét, aki Kimi Raikkönen karrierjének elejéről is elárult egy érdekességet.

részletek

Retro – Raikkönen olyan, mint Senna

Sokaknak a könyökén jön ki, hogy ahányszor feltűnik egy ígéretes fiatal az F1-ben, mindig Ayrton Sennával állítják párhuzamba – most például Max Verstappent. Kevesen emlékezhetnek rá, de Kimi Raikkönen sem úszta meg az összehasonlítást, hiába jutna egy „Jégember”-ről utoljára eszünkbe a brazilos temperamentum.

részletek

Raikkönen dobogót szerez Bakuban

Persze lehet jövőre a valóságban is megtörténhet, egyelőre azonban meg kell elégednünk a virtuális pódiumra lépéssel a finn esetében.

részletek
Olvastad már?