Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 23. péntek

Raikkönen

Grosjeannak csak egy telefonhívásnyira van a Ferrari ülése?

A pilótakeringő sokszor kiszámíthatatlan a Formula-1-ben. Romain Grosjean arra gondol, hogy Bottas Mercedeshez szerződéséhez hasonlóan egyszer csak visszautasíthatatlan ajánlatot kap a Ferraritól.

részletek

Meglépték, megváltozik a kék zászlós szabály

Nem volt hiábavaló a pilóták folyamatos panaszkodása a kék zászlós szabály nehéz betarthatóságára, Bakura meg is változik a gyorsabb autók elengedésének procedúrája.

részletek

Nagy csapatok mélypontjai II. - Ferrari

Rettentő mély gödörben a McLaren. De az utóbbi 20 évben megszakítás nélkül a Formula-1-ben szereplő, korábban világbajnokságot nyerő istállók mind éltek át nagyon nehéz időszakokat, például a Ferrari is.

részletek

Vettel elmondta, miért nincs fent Facebookon

A jelenlegi F1-es mezőnyből egyedül a Ferrari pilótái nem használják a közösségi médiát, a négyszeres világbajnok most megtörte a csendet, és elmondta, hogy őt miért nem érdeklik ezek a felületek.

részletek

Magnussen olyan, mint Raikkönen?

Ha egy mérnök együtt dolgozott Michael Schumacherrel, Massával, Alonsóval és Raikkönennel is, az már tud valamit. Kevin Magnussen valóban teljesen olyan, mint Kimi Raikkönen?

részletek

Mit csinálnak a Ferrari pilótái jövőre?

Sem Sebastian Vettelnek, sem Kimi Raikkönennek nincs szerződése a jövő évre a Ferrarinál és egy ideig úgy tűnik, nem is lesz. Vajon mihez kezdenek 2018-ban a Scuderia pilótái?

részletek

Raikkönen: Sokkal jobb helyzetben vagyunk

Kimi Raikkönen csak a hetedik, csapattársa Vettel pedig a negyedik helyen végzett legutóbb Kanadában. Ennek ellenére a jégember kifejezetten optimistán látja az elkövetkező időszakot saját maga és a Ferrari számára.

részletek

Raikkönennek az utolsó körökben szinte nem volt fékje

Kimi Raikkönen a negyedik kockából egy rossz első kör után jelentősen visszaesett, majd a két kiállásos stratégiával némileg feljött. Az utolsó 10 körben azonban fékhiba hátráltatta, a végén még a hetedik helynek is örülnie kellett.

részletek

Raikkönen: Holnap érdekes dolgok történhetnek!

A finn F1-es pilóta monacói pole-ja után lecsúszott az első három helyről Montrealban, azonban nem bánkódik, hiszen úgy véli, vasárnap egészen érdekes dolgok történhetnek.

részletek

Hamilton a pole-ban Montrealban!

A Ferrari az ígéretes előjelek ellenére nem tudta elhódítani az első rajtkockát a Kanadai Nagydíjra - a monacói szenvedés után Lewis Hamilton visszatért az élre, és hatodik alkalommal nyerte meg az időmérőt a Notre Dame-szigeten.

részletek

Raikkönen változtatna a kék zászlós szabályon

A finn F1-es pilóta szenvedő alanya volt Monacói Nagydíjnak, hiszen (részben) a lassabb autók mögé beragadva veszítette el első helyét csapattársával szemben - a ferraris szerint ideje módosítani a kék zászlós szabályon.

részletek

Vettel mindenkit elvert az FP3-ban

A Ferrarik húztak az élre az időmérő előtti utolsó szabadedzésen Montrealban, de szorosan követi őket Hamilton és Verstappen is. A tapadás továbbra is gyenge a pályán.

részletek
Olvastad már?