Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Raikkönen

Brundle: Kimi pályafutása végéhez ért

Bár jól kezdte az idényt, az utóbbi hetekben gyengébben teljesített Kimi Raikkönen. Martin Brundle pedig úgy érzi, eljött az idő, hogy a finn jégember az év végén visszavonuljon, lejárt az ideje.

részletek

Raikkönen: Egyszerűen nem lehet előzni

Kimi Raikkönennel más stratégiát próbált a Ferrari, hogy Hamilton elé férkőzzenek Kanadában. Ez nem sikerült, a veterán finn szerint képtelenség előzni a jelenlegi F1-ben. Még egy unalmas futam.

részletek

Verstappen a harmadik edzést is behúzta a Ferrarik előtt

Ahogy a pénteki tréningeken, úgy az időmérőt megelőző utolsó gyakorláson is a Red Bull hollandja volt a leggyorsabb az F1-es Kanadai Nagydíjon, de Sebastian Vettelék és Lewis Hamilton is a sarkában.

részletek

F1-Archív: Hagyják nyugton a McLaren-Hondát!

Bemutatkozik az Formula-1 hivatalos „sörpartnere”, Schumacher nem adja fel, Brawn szívesen látna nőket az száguldó cirkuszban – az elmúlt két évtized június 9-i F1-es híreiből szemezgettünk.

részletek

Raikkönen és Vettel is lehangolt

Bár a szabadedzések előtt Sebastian Vettel azt remélte, hogy némi előnyük lesz Kanadában, egyelőre nem így fest a helyzet. Ennél általában sokkal jobb első napot szoktak zárni, nincs vidámság.

részletek

A második szabadedzés is Verstappené Kanadában

Az első szabadedzést Max Verstappen zárta az élen, a harmadik helyen pedig a csapattársat is megtaláltuk. A második gyakorlás megint Verstappené lett, de Ricciardónak ezúttal jóval több problémája akadt.

részletek

Raikkönen: Remélem, versenyképesek leszünk

Pénteken megkezdődik a hétvégi Kanadai Nagydíj programja az első és második szabadedzéssel, a Ferrari finn versenyzője, Kimi Raikkönen pedig elmondta, mire számít.

részletek

F1-Archív: Schumacher szerint nem ő a világ legjobbja

Balesete után először tesztelt F1-es autót Kubica, Hamiltonék nem foglalkoznak a Mercedes gumiteszt-botrányával, Briatore nem akarja, hogy győzelmeik miatt megutálják a Renault-t, éretlennek tartják a Williams versenyzőit – ezek voltak június 6. hírei az elmúlt két évtizedből.

részletek

Ocon: 1 másodperccel gyorsabb voltam Kiminél

A Mercedes juniorja, a tehetségét tavaly már többször megvillantó Esteban Ocon remekül teljesített Monacóban. Büszke arra, hogy körönként egy másodpercet vert két élpilótára is.

részletek

Maga a Ferrari-elnök kelt Raikkönen védelmére a szexuális zaklatási ügyben

Kimi Raikkönent a napokban egy kanadai nő gyanúsította meg szexuális zaklatással. A Jégembert megvédte csapata, a Ferrari részéről megjegyezték, mindenben támogatják a finnt és nem ezen fog múlni a szerződéshosszabbítás.

részletek

Makinen: A Ferrari tartsa meg Raikkönent

A múlt héten Tommi Makinen és Kimi Raikkönen közös lazulásából elindultak a ralis spekulációk, ugyanakkor a Toyota főnöke éppen azt javasolja, hogy a Ferrari honfitársával folytassa.

részletek

Raikkönen egyértelműen maradna 2019-ben is

Kimi Raikkönen nagyon jó viszonyt ápol Sebastian Vettellel és a Ferrari istállóval is. A lelkesedése a negyvenhez közel is töretlen, jövőre is maradna a Scuderiánál. Csapattársa ugyanezt szeretné.

részletek
Olvastad már?