Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 20. szerda

Rablás

Megerősítették a biztonságot a Brazil Nagydíjra

A pénteki nap folyamán a Mercedes, a Williams, valamint az FIA kisbuszát is támadás érte Sao Paulóban, melyre válaszul a szervezők megerősített biztonsággal készülnek az F1-es futamra.

részletek

Ocon szüleit fenyegetik Perez rajongói

Borzalmas irányba indult el Ocon és Perez korábbi konfliktusa, a francia pilóta szüleit a régebbi nézeteltérések miatt érte inzultus néhány túlzottan fanatikus, mexikói rajongó által.

részletek

Fegyveresek támadtak az Indy 500 pole-pozíciósára

Órákkal azután, hogy elhódította az Indy 500 első rajtkockáját, a Ganassi versenyzőjére, Scott Dixonra, feleségére, és korábbi versenytársára, Dario Franchittire fegyveresek támadtak rá Indianapolisban.

részletek

Kirabolták Lauda légitársaságát

A Mercedes F1-es elnökének nem csak Nico Rosberg távozása miatt fájhat a feje: egy nemzetközi hackercsoport ugyanis több tízezer eurót lopott el az osztrák légitársaságától, a Lauda Motiontől.

részletek

Button: Úgy emlékeztem, hogy azt becsuktam...

Jenson Button a Belga Nagydíj hétvégéjén először beszélt arról a betörésről, amely során idegenek komoly vagyont raboltak el tőlük, miközben aludtak. Ő sem érti, hogyan történhetett.

részletek

Button megerősítette biztonsági személyzetét

A McLaren F1-es pilótáját nemrég érte rablótámadás St. Tropez-i nyaralása alatt, a további ilyen esetek elkerülése érdekében megerősítette biztonsági személyzetét.

részletek

Tényleg gázzal támadtak Buttonékra?

Az F1-es világbajnokot nyaralójában rabolták ki, miután szóvivője elmondása alapján altatógázzal elkábították. Hivatalos és szakértői források szerint azonban kétséges, hogy így történt.

részletek

Elkábították és kirabolták Buttonékat

Rémálomszerűen alakult a nyaralás a 2009-es F1-es bajnok Jenson Button és felesége számára: a gyanú szerint barátaikkal együtt elkábították őket, mielőtt számos ékszert, többek közt Jessica jegygyűrűjét is elvittek a tettesek.

részletek

Őrizetben a Red Bull-trófreák elrablói

A BBC információ szerint a brit rendőrség négy főt is őrizetbe vett, akik kapcsolatba hozhatóak a Red Bull főhadiszállásán elkövetett rablásokkal - decemberben 60 trófeát tulajdonítottak el Milton-Keynesből.

részletek
Olvastad már?