Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Qualisport

Qualisport: Könnyed kezdés a Hungarian Baján

Nem túl népes a kamionosok mezőnye a XIV. Hungarian Baján, a terepralisok Világkupa-sorozatának hazai viadalán, ám a Qualisport Racing kamionosai így is élvezik a Veszprém térségében pénteken elkezdődött derbi hangulatát.

részletek

Újra hazai terepen a Scania Qualisport Torpedo

A különítmény ezúttal hazai pályán, a terepralisok Világkupa-sorozatának nálunk tartott futamán, a Hungarian Baján vesz részt Veszprém térségében.

részletek

Itt a vége: a 9. helyen zárja a Qualisport a Silk Way Ralit

Törött hátsó rúgóval, majdnem hibátlanul ért célba a Qualisport Racing kamionos együttese a 2017-es Silk Way Rali 13. szelektív szakaszán. A szervezők a szombatra tervezett utolsó szelektívet törölték, mivel a térséget sújtó esőzés következtében a folyók túlságosan megáradtak. Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László számára a lehető legjobban alakult a végjáték: a Scania Qualisport Torpedóval versenyző trió a kamionos kategóriában a 9. helyen zárja az összecsapást.

részletek

Soha nem látott óriásdűnéken a Scania Torpedo

Nehéznek ígérkezett, az is volt, de végül sikerrel teljesítette a 2017-es Silk Way Rali 12. szelektív szakaszát is a Qualisport Racing kamionos különítménye. Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László, a Scania-versenytrió tagjai saját bevallásuk szerint is csak ámultak és bámultak, amikor meglátták, hogy mekkora óriási dűnéken kell áthámozniuk magukat a Torpedóval a Góbi sivatagban…

részletek

Újabb lépés a Silk Way Rali célja felé

Újabb lépéssel közelebb került a 2017-es Silk Way Rali céljához a Qualisport Racing kamionos formációja: Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László problémamentesen teljesítette a maratoni megmérettetés 11. szelektív szakaszát, amelyet lerövidítettek a szervezők. A Scania-formáció továbbra is őrzi a 11. helyet a monstrumok kategóriájában.

részletek

Afrikás, élvezetes napja volt a Qualisport kamionosainak

Míg az előző nap igazi kínszenvedés volt a Qualisport Racing és a 2017-es Silk Way Rali többi résztvevője számára, addig a viadal tizedik szelektív szakaszát az eddigi legélvezetesebb penzumként értékelte a magyar Scania-trió. Kovács Miklós, Czeglédi Péter és Ács László most először élvezte igazán a versenyt, köszönhetően annak, hogy Hami és Dunhuang között igazi „afrikás” útvonalat raktak össze a szervezők.

részletek

Qualisport: Soha nem volt még durvább!

A java most következik! Így szólt a szervezői intelem a Silk Way Rali vasárnapi pihenőnapja előtt, hétfőn, a megmérettetés 9. szakaszán pedig be is bizonyosodott, hogy miért jósolták ezt az illetékesek. A versenyzők – közöttük a Qualisport Racing kamionos egysége – olyan dűnékkel találta szembe magát a Gób sivatagban, amilyeneket soha nem láttak még.

részletek

Kína óriásdűnéin a Scania Torpedo

Alaposan megdolgoztatta a Silk Way Rally nyolcadik versenynapja a Qualisport Racing kamionos trióját: Karamaj és Ürümcsi között a viadal első sivatagos napját bonyolították, amely azonban kellemetlen meglepetést tartogatott nemcsak a Scania-formációnak, hanem a versenyzők túlnyomó többségének is…

részletek

Nehezen eresztette a kazah láp a Qualisport kamionosait

A napunk mottója akár az is lehetett volna, hogy a láp nem enged! Így sommázta a 2017-es Silk Way Rali hatodik, a kazahsztáni Szemej és Urdzsar között kanyargó szelektív szakaszát a Qualisport Racing kamionos egységének pilótája, Kovács Miklós. A Scania-trió becsülettel megdolgozott ezúttal is, a monstrumok között a 12. helyen zárták a napot és továbbra is őrzik a 8. helyet a kategória összesítésében.

részletek

Fárasztó és dolgos napon van túl a Qualisport Racing

Minimális pihenő után ugrott neki a 2017-es Silk Way Rali ötödik, egyben eddigi leghosszabb napjának a Qualisport Racing kamionos alakulata, akik becsülettel végigküzdötték magukat az Asztana és Szemej közötti penzumon. Az eredményre sem lehet különösebb panasz, a Scania-trió kategóriájában a 8. helyet foglalja el.

részletek

Silk Way Rali: Már a 7. helyen a Qualisport Racing

Noha az égi áldás a Kazahsztánba is elkísérte a Silk Way Rali mezőnyét, soha rosszabb napja ne legyen a Qualisport Racingnek. A viadal negyedik versenynapját a Kovács, Czeglédi, Ács trió a 10. pozícióban zárta, azonban a kamionos kategória összesítésében így is előreléptek, mégpedig nem is keveset: a folytatásnak az előkelő 7. helyről rugaszkodhatnak neki.

részletek

Silk Way Rali: Újabb pozíciót javított a magyar Scania

Nem volt annyira mozgalmas a 2017-es Silk Way Rali harmadik versenynapja a Qualisport Racing számára, mint az előző volt, ám az egység tagjai szerint nem túlzás máris kijelenteni: az együttes fennállásának tíz éve alatt soha nem vettek még részt ennyire embert és gépet próbáló futamon, mint a mostani. Panaszra egyébként semmi oka a Scania-triónak, amely egy helyett javítva már a 10. pozíciót birtokolja a kamionos összesítésben.

részletek
Olvastad már?