Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

Prost

Másféle nyomás van a Renault-n

A francia motorgyártó ügyfélköre a McLaren révén új partnerrel bővült 2018-ra, a wokingi F1-es alakulatnak pedig feltett szándéka, hogy győzelmeket szerez majd a Renault erőforrásaival.

részletek

Todt: Túlságosan megbízhatóak az autók

Az FIA elnöke szerint túlságosan jó a Formula-1-es autók megbízhatósága. Lewis Hamilton például egyszer sem esett ki idén, pedig a több kiesés jót tenne a Formula-1-nek. Valóban így van?

részletek

F1-es szakértők fiatalon és most

Egykori Formula-1-es pilóták szerves részeivé váltak a száguldó cirkusz közvetítéseinek, televíziós szakértőként hétről hétre viszontlátjuk őket. Közülük sokakat nem ismernénk fel korábbi kinézetükről.

részletek

Renault: Papíron sokaknál gyengébbek vagyunk

A francia gárda idén a konstruktőri hatodik helyet tudta megszerezni az utolsó fordulóban, de a jövőben sokkal előrébb végeznének, és végső céljuk a világbajnoki cím.

részletek

Prost: A Renault elveszítheti Sainzot

Az év nagy meglepetése volt, amikor Sainzot szezon közben átcsábították a franciák gyári alakulatához. Ez a megállapodás csak egy évig biztos, így Prost fél, hogy 2019-ben már máshol fog vezetni.

részletek

Prost: Vandoorne már most Alonso szintjén van

A Renault nagykövete úgy gondolja, Stoffel Vandoorne az egyik legígéretesebb tehetsége az F1-nek, és képességei Fernando Alonsóéval vetekednek. Ha egy jó motor lesz alatta, az élmezőny tagjává válhat.

részletek

Renault: Támadás a győzelemért 2019-ben

A Renault azon istállók egyike, akik tökéletesen teljesítették az idei évre meghatározott céljukat, Jövőre ismét fejlődésre számítanak, 2019-től pedig győzelmi esélyeket várnak.

részletek

A Renault elfogadja, ha a McLaren és a Red Bull a jobb

Azzal, hogy a Renault a McLarennel is szerződést kötött 2018-tól, valójában egy új riválist is teremtett saját maga számára. A gyártó azonban számol azzal, hogy egyelőre a gyári csapat a gyengébb.

részletek

A Toro Rosso nem hajlandó bocsánatot kérni

A kiscsapat tovább dühöng, és a Renault nyakába varrja a fokozódó balhét. A francia gyártó tanácsadója, Alain Prost is megszólalt: nem akar szócsatába bonyolódni, de néhány tényt leszögezett.

részletek

Retro - A Forma-1 500. nagydíja

Noha a világbajnoki cím emlékezetes ütközéssel eldőlt Suzukában, a szezon utolsó, adelaide-i hétvégéje sem telt eseménytelenül a pályán és azon kívül.

részletek

A négyszeres világbajnokok napjai

Lewis Hamilton kilencedik helye ellenére is boldogan ünnepelte negyedik F1-es bajnoki címét. De hogyan történt ez Prost, Schumacher és Vettel esetében, amikor eljött a negyedik?

részletek

Prost: Groteszk hét vb-címről beszélni

Noha Lewis Hamilton nagy lépésekkel halad a felé, hogy beérje Michael Schumacher rekordját, a brittel jelenleg azonos számú F1-es vb-elsőséggel rendelkező francia szerint nagyon korai még ezt szóba hozni.

részletek
Olvastad már?