Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 23. vasárnap

Prost

F1-Archív: Bevezetik a halót

Dagad a kémbotrány, Raikkönent akarja a Renault, Schumacherék nyerik az F1 házi foci-vb-jét, eladhatja csapatát Alain Prost. Július 19. Formula-1-es híreiből válogattunk.

részletek

Schumacher ebben is csúcstartó

Michael Schumacher rengeteg rekordot döntött meg aktív pályafutása során, ez igaz a hazai pályán elért győzelmek számára is. Ahogy most áll a dolog, ebben még jó ideig a csúcson is marad.

részletek

Senna nehezen nyert hazai pályán

A pilótáknak extra motivációt, de egyben plusz stresszt is hozhat hazai közönségük előtt versenyezni. Sennának nehezen, Schumachernek könnyebben sikerült nyerni, ahogy Hamiltonnak is.

részletek

Sainz győzelemre vezetné a Renault-t

A 2017-es év végén csatlakozott a francia gárdához Carlos Sainz, de csak egy éves kölcsönszerződésről van szó. A spanyol nagy tetteket vinne véghez a Renault-val, de nem maga dönt jövőjéről.

részletek

Prost szomorú a francia belháború miatt

A Francia Nagydíjon szereplő három hazai versenyzőből kettő már az első métereken leírta magát és kiesett, és a harmadik, Romain Grosjean sem futott jó versenyt. A Professzor, Alain Prost szomorú.

részletek

Érdekességek a Francia Nagydíj előtt

28 év után tér vissza a mezőny Le Castellet-be, tíz év kihagyás után pedig Franciaországba. Több statisztikát is összegyűjtöttünk a Francia Nagydíj előtt, ami igencsak meghökkentő lehet.

részletek

A Renault kellemes emlékei Schumacherékről

Tíz év után került vissza a versenynaptárba Franciaország. Különleges helyszín ez a Renault számára, hazai motorral, több zseniális pilóta is nyert futamot, például Schumacher és Prost is.

részletek

Monacói különlegességek és rekordok

A miniállam rengeteg mindenben egyedülálló, a Formula-1-ben is. Ha visszatekintünk, mind a pálya, mind a kis ország versenyzői tartogatnak számunkra meglepetéseket és csúcsokat.

részletek

Prost visszaszívta, amit a Ferrariról mondott

A négyszeres világbajnok már egészen másként látja a Scuderia esélyeit: ez lehet az év, amikor az olaszok győznek. Raikkönen szerepéről és Hamilton szokatlan helyzetéről is beszélt.

részletek

Prost csak a jóra emlékszik Sennáról

24 éve, hogy elhunyt Imolában a brazil F1-es legenda, Ayrton Senna. Egyik legnagyobb ellenfele, a négyszeres világbajnok Alain Prost visszaemlékezett arra a napra, amely megváltoztatta kapcsolatukat.

részletek

Sainz szívesen maradna a gyári Renault-nál

Nyílhat esélye arra, hogy a Red Bullnál, vagy akár arra is, hogy a Mercedesnél versenyezzen, ő viszont szeret a Renault-nál lenni és az istálló is örül, hogy ő Nico Hülkenberg csapattársa.

részletek

30 éves Senna és Prost világverő McLarenje

A Formula-1 történetének egyik legjobb autója idén harminc éves. A riválisokat a földbe döngölő McLaren-Honda kevés híján el sem készült, de végül a karosszéria és a motor terén is óriásit alkottak.

részletek
Olvastad már?