Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. március 25. vasárnap

Prost

A Renault nem zárja ki a dobogó lehetőségét

A 2017-es szezontól kezdve hatalmas fejlődés figyelhető meg a gyári francia gárdán. Ha folytatják ezt a tendenciát, nem ok nélkül álmodhatnak majd a dobogós helyezésekről.

részletek

Akik a Williams legsikeresebb pilótáivá váltak

Korábban sosem tapasztalt, rutintalan párossal vág neki a 2018-as évadnak a Williams istálló. A korábbi évtizedekben azonban óriási neveket is foglalkoztatott a csapat. Kik voltak a legeredményesebbek?

részletek

Prost: Schumacher és Fangio előttünk van

Alain Prost sosem kergetett rekordokat, bár egyet azért hosszú ideig tartott. Örül, hogy egy lapon szerepel Sebastian Vettellel és Lewis Hamiltonnal, de sosem tartotta magát a legjobbnak.

részletek

Mégsem annyira drágák az F1-es motorok

Legalábbis a négyszeres világbajnok Alain Prost szerint, aki anno csapatfőnökként szintén megtapasztalta annak árnyoldalát,hogy milyen a nagyobb gyártóktól erőforrásokat vásárolni.

részletek

Kevésbé ismert tények a McLarenről

A McLaren színeiben Formula-1-es világbajnokságot nyert pilóták nevét többen is kívülről fújják, ám vannak jóval kevésbé ismert, ám érdekes adatok és tények a nagymúltú vállalatról.

részletek

A legjobban felbolyduló pilótapiac

Az idei évben nem sok változás áll be a pilótafelállást tekintve a Formula-1-ben. Volt azonban egy évad, amikor alig maradt valaki a helyén, óriási változások történtek a csapatoknál.

részletek

Amikor a Ferrari hiába reménykedett

Közel állt ahhoz a Ferrari, hogy tíz év szünet után újra világbajnokot ünnepelhessenek Maranellóban, de végül elbuktak. Volt már ilyenre példa az aranykorban is, akkor végül Senna győzött.

részletek

A legenda Senna elé helyezi Prostot

Mindig örök kérdés lesz a Formula-1-ben, hogy ki a legjobb pilóta jelenleg és ki volt a legjobb a múltban. Ennek megválaszolása meglehetősen szubjektív, de Prost és Senna neve gyakran elhangzik.

részletek

Vettel és Hamilton is az ötödiket célozza meg

Sebastian Vettel és Lewis Hamilton is egy esetleges újabb világbajnoki címmel már Fangióval kerülne egy polcra. A német úgy érzi, így sem lenne egy szinten a legendával, ennek okát is elmondta.

részletek

Prost óta nagy a csend Franciaországban

Alain Prost négyszeres világbajnokként vonult vissza, ám 24 év után sem találták meg az utódját Franciaországban. Ráadásul huszonegy éve futamgyőzelmet sem ünnepelhettek. Ki törheti ezt meg?

részletek

Hamilton a leggyorsabb, de nem a legjobb

Lewis Hamilton az idei évben Ayrton Sennát és Michael Schumachert is megelőzte a legtöbb pole-pozíció tekintetében. Ugyanakkor egy időmérős mutatóban továbbra sincs a legjobb háromban sem.

részletek

Ecclestone: Számomra Prost a legjobb

A Formula-1 mindenható ura volt hosszú évtizedeken át, most nyugalmasabb időszak köszöntött az életébe. Ismét véleményt mondott a száguldó cirkuszról, minden tekintetben.

részletek
Olvastad már?