Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 11. kedd

Prost

A Renault nem bánja a Red Bull távozását

Főtanácsadója szerint a francia gyártó egyáltalán nem bánja, hogy az őket sokat kritizáló energiaitalos istállótól végleg búcsút vehetnek, bár a kimagasló eredményeket a Red Bull szállította.

részletek

Prost: Az F1 a gazdag gyerekek játszótere

Nemrég Lewis Hamilton mutatott rá arra, hogy a szegényebb fiataloknak szinte lehetetlen a Formula-1-ig eljutni a hatalmas pénzügyi ráfordítások szükségessége miatt. Prost abszolút egyetért.

részletek

Prost: Akar-e Hamilton hétszeres világbajnok lenni?

Alain Prost szerint azzal, hogy Lewis Hamilton ötszörös világbajnokká avanzsált, 2019-ben új motivációt kell találnia magának. A négyszeres világbajnok francia úgy véli, a britnek most azt is el kell döntenie, akar-e hétszeres világbajnok lenni.

részletek

Prost: Hamiltont nem lehet összehasonlítani Sennával vagy velem

Generációja legjobbjának tartja az ötszörös világbajnokot Alain Prost, a különböző korok nagyjait azonban nem akarja összehasonlítani. Annak fontosságáról is beszélt, hogy a Mercedes támogatja Hamilton „különleges életmódját”.

részletek

Alonso: Hamilton már most minden idők 5 legjobbja között van

Annak idején, 2007-ben, mikor csapattársak voltak, még puskaporos volt köztük a hangulat, azóta viszont már tudnak az elismerés hangján szólni egymásról. Most Alonso méltatta Hamiltont.

részletek

Prost visszahozná a ’80-as évek izgalmait

A négyszeres világbajnoknak több ötlete is van az F1-es mezőny összehúzására: az erőforrások leegyszerűsítése mellett egy furcsa betiltási ötlettel is előállt, amely visszafelé is elsülhet.

részletek

A Renault meglepődött, hogy Ricciardo igent mondott

A közvélemény, a Red Bull, de még maga a Renault istálló is meglepődötten fogadta Daniel Ricciardo elhatározását, hogy elhagyja a bikákat és a francia gyári istállóhoz igazol.

részletek

Prost: Ricciardót meg kellett szereznünk, bármibe is került

Alain Prost úgy gondolja, bármibe is került, a Renault-nak meg kellett szereznie Daniel Ricciardót, ugyanis az ausztrál pilóta tapasztalata sokat hozhat majd a francia csapat konyhájára.

részletek

F1-Archív: Bevezetik a halót

Dagad a kémbotrány, Raikkönent akarja a Renault, Schumacherék nyerik az F1 házi foci-vb-jét, eladhatja csapatát Alain Prost. Július 19. Formula-1-es híreiből válogattunk.

részletek

Schumacher ebben is csúcstartó

Michael Schumacher rengeteg rekordot döntött meg aktív pályafutása során, ez igaz a hazai pályán elért győzelmek számára is. Ahogy most áll a dolog, ebben még jó ideig a csúcson is marad.

részletek

Senna nehezen nyert hazai pályán

A pilótáknak extra motivációt, de egyben plusz stresszt is hozhat hazai közönségük előtt versenyezni. Sennának nehezen, Schumachernek könnyebben sikerült nyerni, ahogy Hamiltonnak is.

részletek

Sainz győzelemre vezetné a Renault-t

A 2017-es év végén csatlakozott a francia gárdához Carlos Sainz, de csak egy éves kölcsönszerződésről van szó. A spanyol nagy tetteket vinne véghez a Renault-val, de nem maga dönt jövőjéről.

részletek
Olvastad már?