Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Prost

Alesi fia teljes szezont fut a GP3-ban

A 80-as évek aranygenerációjából több versenyző fia is autósportra adta a fejét. Találkozhattunk már Nico Rosberg, Nicolas Prost, Bruno Senna és Nelsinho Piquet nevével a Formula-1-ben, vagy annak előszobáiban.

részletek

Prost beajánlotta Sainzot a Ferrarihoz

A négyszeres F1-es világbajnok a Renault tanácsadójaként sem tagadja, hogy nagy rajongója a spanyol pilótának, és hogy már nagyon szeretné topcsapatban látni.

részletek

Új szabályok? Akkor a Ferrari nem lesz elöl!

A négyszeres Formula-1-es világbajnok, Alain Prost szerint történelmi bizonyítékokat lehet felhozni amellett, hogy a Ferrari miért nem lesz esélyes a vb-címek megnyerésére a 2017-es szezonban.

részletek

Prost új szerepet kapott a Renault vezetésében

Korábban a csapatfőnöki poszttal is szóba hozták a négyszeres F1-es bajnok nevét, Alain Prost azonban más minőségben fog együtt dolgozni az enstone-i alakulattal 2017-ben.

részletek

DRS-sel Prost és Senna sem lett volna ekkora sztár

Amióta átvette az F1 irányítását a Liberty Media a technikai részleg élén Ross Brawnnal, nagyon is reálisnak tűnik, hogy az előzést segítő, sokak által gyűlölt DRS napjai meg vannak számlálva. A hírt örömmel hallja a Red Bull tanácsadója is.

részletek

Schumacher és nyolc másik híres csapatváltás

A sikeres F1-es pilóták sajátja, hogy nagyszerűen tudnak csapatot váltani - a múltban többször is előfordult, hogy a versenyzők lehető legjobb ütemben hagyták ott munkaadójukat egy jobb ajánlatért. Persze néhányuk esetében éveket kellett várni a sikerre, de idővel kiderült, megérte az új kihívást választani.

részletek

Ők lesznek 2017 Sennája és Prostja

Úgy tűnik, az F1-es paddock soha nem áll le a legendás páros utódainak keresésével: egy sokra tartott újságíró „megtalálta” az idei szezon Sennáját és Prostját.

részletek

Erre van szüksége a Ferrarinak Prost szerint

A négyszeres F1-es világbajnok, aki korábban két szezont lehúzott a Ferrarinál is, azt tanácsolta a Scuderiának, hogy nyugodjanak meg - azt is elárulta, hogy szerinte mi kell a sikerükhöz.

részletek

A Patkánytól a Jégemberig – F1-es becenevek

A Formula-1 hat és fél évtizede során számos pilótára ráragadtak kedveskedő becézések vagy éppen csúfnevek. Ezek közül gyűjtöttük össze a legemlékezetesebbeket, kiegészítve történetükkel: miről nevezték el a Professzort vagy épp a Monzai Gorillát?

részletek

Retro – Összedől egy francia álom

2002-ben ezen a napon dőlt el véglegesen, hogy megszűnik a Prost Grand Prix, amely összesen öt szezont húzott le az F1-ben. A szomorú évforduló kapcsán felidézzük az istálló rövid történetét.

részletek

Prost: Bárcsak ne támogattam volna Senna leigazolását

Könyvtárnyi szakirodalom megjelent már Ayrton Senna és Alain Prost rivalizálásáról, azonban ahogyan a négyszeres F1-es bajnok is rávilágított, a téma kifogyhatatlan.

részletek

Prost elmondta, kinek a hibája volt a suzukai ütközés

Ayrton Senna és Alain Prost 1989-es suzukai incidense az F1 történetének egyik, ha nem a legtöbbet citált momentuma - a négyszeres világbajnok megpróbálta elmondani az igazságot.

részletek
Olvastad már?