Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Prost

Rossz hír az üvöltő F1-es motorokat akaróknak

A sportág rajongói negyedik éve sírják vissza a fülsiketítő hanggal rendelkező erőforrásokat, a Renault tanácsadójaként dolgozó Alain Prost vélemények azonban nem fognak örülni.

részletek

Prost: Hagyják békén Strollt!

A négyszeres F1-es világbajnok úgy véli, hogy korai még megítélni a kanadai versenyző teljesítményét, várjunk vele legalább a szezon végéig, de inkább a jövő évig.

részletek

Retro - Prost, Senna és Schumacher hihetetlen csatája

Egy nagydíj, ahol óriási harcot vívott egymással a három legnagyobb ász, Senna, Prost és Schumacher. Ijesztő ütközés, safety car, üzemanyaggondok, motorhiba, szinte minden történt. Videón a fontos események.

részletek

Renault: Alonso? Kubica? Mindkettő?

A francia F1-es istálló gyári potenciálja miatt igencsak kecsegtető a jövőt illetően, tanácsadójuk, Alain Prost pedig annak az esélyeit latolgatta, hogy a két kiválóság vajon kaphat-e esélyt náluk.

részletek

Retro - Egy kiscsapat sztárrá válik egy napra

Az F1 történetének egyik legkülönlegesebb egynapos feltámadása. Az előző nagydíjra a csapat egyik pilótája sem tudta kvalifikálni magát, két héttel később pedig kis híján a győzelem is összejött. Videón a verseny.

részletek

Amikor a csapattárssal való ütközés sokba kerül

A Formula-1-ben sosem szerencsés összeütközni a saját csapattársaddal, de amikor ez jó helyezések elvesztésével is jár, pláne nem ajánlott. Összegyűjtöttünk néhány esetet.

részletek

Prost: Az F1-ből kivesztek a karakteres autók

A 2017-es Forma-1-es gépekkel a sportág a múltba nyúlt vissza, jelenleg azonban hiányoznak a mezőnyből a karakteres modellek - legalábbis a Renault tanácsadója szerint.

részletek

A világbajnoki küzdelem elrontja a barátságokat

Számtalan esetben fordult már elő, hogy egymással jó barátságban levő pilóták ádáz ellenségekké válnak, ha mindketten a világbajnoki címért küzdenek. Hamilton és Vettel sem vacsoráznak együtt egy ideig.

részletek

Jöjjön csak az új csapat!

A napokban röppent fel a szóbeszéd, miszerint egy kínai konzorcium angliai központtal csatlakozna a Formula-1-hez egy új versenycsapat alapításával. Van, aki máris nagyon örül a hírnek.

részletek

Retro - Senna uralkodik, egy olasz kivégzi a Ferrarikat

Visszatekintünk 1988-ba, amikor is az utcai pályák királya, Ayrton Senna Detroitban sem talált legyőzőre a nagy hőségben, míg a Ferrari istállót egy olasz pilóta vágta haza néhány kör alatt. A leintés után a pilóták össztüzet zúdítottak a pályára.

részletek

Remek kép - Senna, Prost és Piquet egy kötelékben

Alighanem az idei Le Mans-i 24 órás egyik legnagyobb sztorija, hogy egy istálló kötelékében versenyez a minél jobb eredményért Senna, Prost és Piquet – és mindezt 2017-ben. Megállt az idő Franciaországban.

részletek

Retro - Amikor Prost, Senna és Schumacher harcolt a dobogóért Kanadában

Montrealban sok érdekes futamot láthatott már a közönség. Ezek egyikén Prost, Schumacher és Senna vívott egymással a legjobb helyekért, Senna az első körökben óriásit varázsolt. Videón Senna csodás előzései.

részletek
Olvastad már?