Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Prost

Prost: Az F1-ből kivesztek a karakteres autók

A 2017-es Forma-1-es gépekkel a sportág a múltba nyúlt vissza, jelenleg azonban hiányoznak a mezőnyből a karakteres modellek - legalábbis a Renault tanácsadója szerint.

részletek

A világbajnoki küzdelem elrontja a barátságokat

Számtalan esetben fordult már elő, hogy egymással jó barátságban levő pilóták ádáz ellenségekké válnak, ha mindketten a világbajnoki címért küzdenek. Hamilton és Vettel sem vacsoráznak együtt egy ideig.

részletek

Jöjjön csak az új csapat!

A napokban röppent fel a szóbeszéd, miszerint egy kínai konzorcium angliai központtal csatlakozna a Formula-1-hez egy új versenycsapat alapításával. Van, aki máris nagyon örül a hírnek.

részletek

Retro - Senna uralkodik, egy olasz kivégzi a Ferrarikat

Visszatekintünk 1988-ba, amikor is az utcai pályák királya, Ayrton Senna Detroitban sem talált legyőzőre a nagy hőségben, míg a Ferrari istállót egy olasz pilóta vágta haza néhány kör alatt. A leintés után a pilóták össztüzet zúdítottak a pályára.

részletek

Remek kép - Senna, Prost és Piquet egy kötelékben

Alighanem az idei Le Mans-i 24 órás egyik legnagyobb sztorija, hogy egy istálló kötelékében versenyez a minél jobb eredményért Senna, Prost és Piquet – és mindezt 2017-ben. Megállt az idő Franciaországban.

részletek

Retro - Amikor Prost, Senna és Schumacher harcolt a dobogóért Kanadában

Montrealban sok érdekes futamot láthatott már a közönség. Ezek egyikén Prost, Schumacher és Senna vívott egymással a legjobb helyekért, Senna az első körökben óriásit varázsolt. Videón Senna csodás előzései.

részletek

Nagy csapatok mélypontjai I.

Rettentő mély gödörben a McLaren. De az utóbbi 20 évben megszakítás nélkül a Formula-1-ben szereplő, korábban világbajnokságot nyerő istállók mind éltek át nagyon nehéz időszakokat, például a Williams is.

részletek

Aláírt a Renault-nál a Formula-E királya

Bejelentette a Renault e.dams, hogy 2019-ig marad a jelenlegi párosuk: a Formula-E szupersztárja, Sebastien Buemi mellett Nicola Prost szerződését is meghosszabbították.

részletek

Apáról fiúra az F1-ben

Sohasem egyértelmű, hogy előnyös-e egy korábbi híres Formula-1-es pilóta fiaként autóversenyzőnek állni, vagy sem. Ki tett túl az édesapján és ki maradt el tőle?

részletek

Sokra viheti Hülkenberg a Renault-val?

Erre a kérdésre kereste a választ Alain Prost, a francia gárda nagykövete. A négyszeres bajnok mellett Nico Hülkenberg is megszólalt, és elmondta, mi a célja a Renault pilótájaként a közeljövőben.

részletek

„Alonso nem tudna nyerni a Renault-val”

A spanyol pilóta két F1-es bajnoki címet szerzett az istállóval 2005-ben és 2006-ban, Alain Prost, a franciák különleges tanácsadója azonban úgy véli, nem lesznek képesek győztes autót előállítani neki 2018-ra.

részletek

Prostról készült filmet jelentenek be Cannes-ban

A négyszeres F1-es világbajnok életéről készült játékfilm elkészítését hétfőn jelentik be a Cannes-i Filmfesztiválon.

részletek
Olvastad már?