Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. szeptember 19. kedd

Program

Ne maradj le semmiről az Olasz Nagydíjon!

Szenzációs autósportos hétvége elé nézünk: az F1-es Olasz Nagydíj mellett többek között lesz WEC, NASCAR, IndyCar, TCR, WRX és Kamion-Eb is - mutatjuk, hogy mikor és mire kell figyelni!

részletek

Hétvégén sem maradunk motorsport nélkül

Ugyan nincs F1 és a legtöbb túraautós széria is pihen, mégis lesz mit nézni hétvégén a technikai sportokra vágyóknak - mutatjuk, hogy mit mikor és hol lehet követni!

részletek

Versenyre mennél hétvégén? Itt a választék!

Bár az F1 nyári szünetre vonult a hétközi teszt után, az előttünk álló hétvégén sem marad autósport nélkül az, aki hazai rendezvényre látogatna - mutatjuk a kínálatot!

részletek

Ne maradj le: Túlzsúfolt hétvége jön

Láttatok mostanában durva dolgot? Nézzétek csak meg az előttünk álló hétvége versenysorozatainak menetrendjét: Formula-1, Formula-E, WTCC, IndyCar, WEC és minden jóság vár ránk - nehéz lesz semmiről sem lemaradni!

részletek

Ne maradj le semmiről az Osztrák Nagydíjon

Július második hétvégéjén a Formula-1 betétsorozataival karöltve a Red Bull Ringre látogat, de a németországi TCR és az USA felé is érdemes fordítania a figyelmét annak, aki szinten akar maradni a legnagyobb sorozatok történéseivel.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

A hétvégén nincs F1, a sportág most felkészül a négy hétvége alatt lezajló három futamra, de így is számtalan érdekességgel találkozunk majd: rali, kamion, DTM, túraautó és a többiek!

részletek

Ne maradj le semmiről az Azeri Nagydíjon!

A Le Mans-i és a hungaroringi hétvégét éppcsak magunk mögött hagytuk, de máris itt az újabb felvonása a motorsportdömpingnek: Formula–1 és sok más érdekesség, ragadd magadhoz a távkapcsolót!

részletek

Mai műsor (06. 18) Micsoda nap!

Véget ér a Le Mans-i 24 órás autóverseny és a hungaroringi DTM/TCR/F3-as hétvége is - nagyszerű izgalmakat tartogathat ez a nap minden motorsportrajongó számára!

részletek

Mai műsor (06. 17) Le Mans, DTM, TCR, F3

Izgalmas program várja ma a motorsport rajongóit a televízió képernyője előtt éppúgy, mint a Hungaroringen: rajtol a 24 órás, kilenc magyar a TCR-ben, és persze Magyarországon a DTM!

részletek

Ne maradj le semmiről: Hungaroring és Le Mans

A Hungaroringre látogatók kilenc magyarnak szurkolhatnak a TCR-ben, élvezhetik a DTM és az F3 Eb küzdelmeit, míg az otthon maradókat a világ legnagyobb autóversenye, a Le Mans-i 24 órás várja!

részletek

Ne maradj le semmiről a Kanadai Nagydíjon!

Az időeltolódás miatt nagyon oda kell figyelnünk, ha semmiről sem szeretnénk lemaradni az előttünk álló kanadai F1-es hétvégén – s lesz még többek közt Formula–E, IndyCar, MotoGP, WRX és TCR is!

részletek

Mai műsor (06. 04) Rossi és a Ducati otthon

A spanyolok nagy hármasa meg idegenben... Vagy egy francia ellopja a show-t? Vajon kinek kedvez a szerencse a MotoGP Olasz Nagydíján? És ne feledd: este ismét IndyCar-futam következik!

részletek
Olvastad már?