Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. szeptember 21. péntek

Program

Ne maradj le semmiről a Szingapúri Nagydíjon!

Visszatér a száguldó cirkusz, immár Európától távol csapnak össze Hamiltonék, de más sorozatokat is figyelhetünk hétvégén - mutatjuk, hogy mikor, hol és mit lehet nézni.

részletek

Ne maradj le semmiről az Olasz Nagydíjon!

Nincs megállás, már itt is van a következő F1-es hétvége, ezúttal a legendás monzai pályán feszül egymásnak a mezőny - viszont más sorozatokra is érdemes lesz figyelni, mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Fernando Alonso Silverstone-ban fog versenyezni, magyar pilótákkal folytatódik a TCR Europe, de lesz IndyCar és NASCAR is - mutatjuk, hogy mikor mit lehet nézni hétvégén.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

MotoGP, túraautó, DTM és NASCAR is szerepel a programban - mutatjuk, hogy mikor mire érdemes figyelni az előttünk álló hétvégén!

részletek

Ne maradj le semmiről a Magyar Nagydíjon!

Programcikkünkben olvasóink megtalálják a Hungaroringen zajló versenyhétvége minden kategóriájának programját – az ínyenceknek ezen felül F3-mal, GT-vel és IndyCarral tudunk szolgálni.

részletek

Ne maradj le semmiről a Német Nagydíjon!

Folytatódik az erőltetett menet az F1-es nyári szünet előtt, Hockenheim a következő állomás - mutatjuk, hogy mikor és hol lehet követni a hétvége eseményeit!

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1 nem lesz, versenyeznek viszont Micheliszék, dupla futamot rendeznek a Formula-E-ben, folytatódik a MotoGP és a DTM szezonja, de nézhetünk IndyCar-futamot is. Mutatjuk a programot!

részletek

Ne maradj le semmiről az Osztrák Nagydíjon!

Nincs megállás, ezen a hétvégén is rendeznek F1-es futamot, a közvetítési rend viszont ezúttal sem a megszokott .- mutatjuk, hogy mikor és hova kell kapcsolni a tv-t hétvégén!

részletek

Ne maradj le semmiről a Francia Nagydíjon!

Visszatér az F1 mezőnye Franciaországba, de lesz még WTCR, DTM, F2 és GP3 is - mutatjuk, hogy mit mikor és hol lehet követni a hétvége folyamán!

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Sőt, már szerda este megkezdődik a program a legendás Le Mans-i 24 órás helyszínén - ezen felül lesz még Kamion-Eb a Hungaroringen és MotoGP Barcelonában, mutatjuk a programot!

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Péntektől hétfőig tart a motorsportos hétvége és ezúttal főleg a túraautózás lesz főszerepben: Zandvoortban a WTCR és a TCR Europe, a Lausitzringen pedig a DTM mezőnye csap össze, de lesz Formula-E és MotoGP is.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1-es futam Bakuban, Michelisz és a WTCR a Hungaroringen, a Formula-E Párizsban - csak győzzük majd kapkodni a fejünket a hétvége eseményei között. Mutatjuk, hogy mikor, mit és hol lehet nézni!

részletek
Olvastad már?