Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Program

Ne maradj le semmiről az Abu Dhabi Nagydíjon!

Lezárul a Formula-1 2018-as szezonja, mutatjuk, hogy mikor kell bekapcsolni a tv-t pénteken, szombaton és vasárnap.

részletek

WTCR, WEC, MotoGP - mutatjuk a hétvégi programot

F1 ugyan nem lesz, de így is sok mindent nézhetünk majd az előttünk álló napokban - pályán többek között Fernando Alonso és Michelisz Norbert is. Íme a program.

részletek

Ne maradj le semmiről a Brazil Nagydíjon!

A hétvégén nem nagyon kell másra koncentrálni, csak az F1-re, mutatjuk, hogy melyik esemény mikor kezdődik és hogy mikor kell majd bekapcsolni a tv-t.

részletek

Ne maradj le semmiről a Mexikói Nagydíjon!

Hajnalban és reggel a MotoGP és a WTCR mezőnye kerül főszerepbe pénteken, szombaton és vasárnap, az esték viszont ismét az F1-ről szólnak majd - mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről az USA Nagydíjon!

Reggel MotoGP, nap közben TCR Europe, este pedig az F1-es USA Nagydíj - nagyjából így fog kinézni a motorsportos hétvége. Mutatjuk, hogy mit érdemes tudni róla.

részletek

Ne maradj le semmiről a Japán Nagydíjon!

Hajnali-reggeli időpontban rendeznek minden fontos hétvégi motorsportos eseményt - az F1 Japánban, a WTCR Kínában, a MotoGP pedig Thaiföldön vendégeskedik.

részletek

Ne maradj le semmiről az Orosz Nagydíjon!

Szocsiban folytatódik az idei F1-es szezon, közben Michelisz Norbiék Kínában csapnak össze - mutatjuk, hogy mikor mit és hol lehet követni az előttünk álló hétvége folyamán!

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

TCR Europe, DTM, Formula-3-as Európa-bajnokság, MotoGP - a Formula-1 ugyan szünetel az előttünk álló hétvégén, de így sem maradunk híján a minőségi versenysorozatoknak.

részletek

Ne maradj le semmiről a Szingapúri Nagydíjon!

Visszatér a száguldó cirkusz, immár Európától távol csapnak össze Hamiltonék, de más sorozatokat is figyelhetünk hétvégén - mutatjuk, hogy mikor, hol és mit lehet nézni.

részletek

Ne maradj le semmiről az Olasz Nagydíjon!

Nincs megállás, már itt is van a következő F1-es hétvége, ezúttal a legendás monzai pályán feszül egymásnak a mezőny - viszont más sorozatokra is érdemes lesz figyelni, mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Fernando Alonso Silverstone-ban fog versenyezni, magyar pilótákkal folytatódik a TCR Europe, de lesz IndyCar és NASCAR is - mutatjuk, hogy mikor mit lehet nézni hétvégén.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

MotoGP, túraautó, DTM és NASCAR is szerepel a programban - mutatjuk, hogy mikor mire érdemes figyelni az előttünk álló hétvégén!

részletek
Olvastad már?