Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. november 18. vasárnap

Program

Ne maradj le semmiről a Brazil Nagydíjon!

A hétvégén nem nagyon kell másra koncentrálni, csak az F1-re, mutatjuk, hogy melyik esemény mikor kezdődik és hogy mikor kell majd bekapcsolni a tv-t.

részletek

Ne maradj le semmiről a Mexikói Nagydíjon!

Hajnalban és reggel a MotoGP és a WTCR mezőnye kerül főszerepbe pénteken, szombaton és vasárnap, az esték viszont ismét az F1-ről szólnak majd - mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről az USA Nagydíjon!

Reggel MotoGP, nap közben TCR Europe, este pedig az F1-es USA Nagydíj - nagyjából így fog kinézni a motorsportos hétvége. Mutatjuk, hogy mit érdemes tudni róla.

részletek

Ne maradj le semmiről a Japán Nagydíjon!

Hajnali-reggeli időpontban rendeznek minden fontos hétvégi motorsportos eseményt - az F1 Japánban, a WTCR Kínában, a MotoGP pedig Thaiföldön vendégeskedik.

részletek

Ne maradj le semmiről az Orosz Nagydíjon!

Szocsiban folytatódik az idei F1-es szezon, közben Michelisz Norbiék Kínában csapnak össze - mutatjuk, hogy mikor mit és hol lehet követni az előttünk álló hétvége folyamán!

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

TCR Europe, DTM, Formula-3-as Európa-bajnokság, MotoGP - a Formula-1 ugyan szünetel az előttünk álló hétvégén, de így sem maradunk híján a minőségi versenysorozatoknak.

részletek

Ne maradj le semmiről a Szingapúri Nagydíjon!

Visszatér a száguldó cirkusz, immár Európától távol csapnak össze Hamiltonék, de más sorozatokat is figyelhetünk hétvégén - mutatjuk, hogy mikor, hol és mit lehet nézni.

részletek

Ne maradj le semmiről az Olasz Nagydíjon!

Nincs megállás, már itt is van a következő F1-es hétvége, ezúttal a legendás monzai pályán feszül egymásnak a mezőny - viszont más sorozatokra is érdemes lesz figyelni, mutatjuk a programot.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

Fernando Alonso Silverstone-ban fog versenyezni, magyar pilótákkal folytatódik a TCR Europe, de lesz IndyCar és NASCAR is - mutatjuk, hogy mikor mit lehet nézni hétvégén.

részletek

Ne maradj le semmiről a hétvégén!

MotoGP, túraautó, DTM és NASCAR is szerepel a programban - mutatjuk, hogy mikor mire érdemes figyelni az előttünk álló hétvégén!

részletek

Ne maradj le semmiről a Magyar Nagydíjon!

Programcikkünkben olvasóink megtalálják a Hungaroringen zajló versenyhétvége minden kategóriájának programját – az ínyenceknek ezen felül F3-mal, GT-vel és IndyCarral tudunk szolgálni.

részletek

Ne maradj le semmiről a Német Nagydíjon!

Folytatódik az erőltetett menet az F1-es nyári szünet előtt, Hockenheim a következő állomás - mutatjuk, hogy mikor és hol lehet követni a hétvége eseményeit!

részletek
Olvastad már?