Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 25. péntek

Program

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1-es futam Bakuban, Michelisz és a WTCR a Hungaroringen, a Formula-E Párizsban - csak győzzük majd kapkodni a fejünket a hétvége eseményei között. Mutatjuk, hogy mikor, mit és hol lehet nézni!

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1 nélkül sem fog unatkozni az előttünk álló hétvégén az, aki szeretne minőségi motorsportot nézni - mutatjuk hogy mit, mikor és hol lehet majd követni!

részletek

Ne maradj le semmiről az Ausztrál Nagydíjon!

Magyar idő szerint hajnali futam, új kezdési időpont, vasárnap még egy óraátállítással is fűszerezve - mutatjuk, hogy mikor kell hétvégén bekapcsolni a tv-t, hogy ne maradjunk le semmiről!

részletek

Alonso Daytonában, a WRC Monte-Carlóban - ne maradj le semmiről!

Idén először érdemes áttekinteni, hogy mi is vár ránk a héten, vagy a hétvégén a motorsport világában - mutatjuk, hogy mit és mikor érdemes figyelni az elkövetkezendő napokban.

részletek

Ne maradj le semmiről az Abu Dhabi Nagydíjon!

A Formula-1-es szezon utolsó versenyhétvégéjéhez érkeztünk, Abu Dhabiba látogat a mezőny - mutatjuk, hogy mikor kell bekapcsolnia a tv-t annak, aki nem akar lemaradni semmiről.

részletek

Ne maradj le semmiről hétvégén!

F1 ugyan nem lesz, de több magyar érdekeltséget is érdemes lesz nyomon követni: Michelisz Norbert a WTCC, Tassi Attila és a M1RA pedig a TCR bajnoki címéért küzd. Makaóra és Bahreinre kell figyelni!

részletek

Ne maradj le semmiről a Brazil Nagydíjon!

A Formula-1 és a MotoGP is következő állomásához érkezik hétvégén, mutatjuk, hogy mit, mikor és hol lehet követni majd péntek-szombat-vasárnap, hogy ne maradjunk le semmiről!

részletek

Ne maradj le semmiről - motorsport-program a hétvégére!

Az előttünk álló napokban a NASCAR-pilóták a texasi katlanban, a superbike-osok Katarban, a Hosszútávú-világbajnokság versenyzői pedig Sanghajban csapna össze egymással - a WEC-ben bajnokavatás várható.

részletek

Ne maradj le semmiről a Mexikói Nagydíjon!

Formula-1, WTCC, MotoGP - világbajnok lehet Hamilton, élre állhat Michelisz, de mindhárom sorozat eltérő időzónában szerepel hétvégén. Ráadásul az óraállításra is figyelni kell!

részletek

Ne maradj le semmiről az USA Nagydíjon!

Hajnalban MotoGP, este Formula-1, nagyjából így vezethetjük fel a hétvége motorsport-programját. Nézzük, hogy mikor kell bekapcsolni a tv-t, hogy ne maradjunk le semmiről!

részletek

Ne maradj le semmiről a Japán Nagydíjon!

F1-es Japán Nagydíj, TCR-futam, Kamion-Eb, ETCC, Formula-2, GP3, ki sem látszunk majd az autósportból hétvégén. Mutatjuk, hogy mikor kell bekapcsolni a tv-t, hogy ne maradjunk le semmiről!

részletek

Ne maradj le semmiről a Malajziai Nagydíjon!

A sepangi Formula-1-es futam fogja uralni a hétvégét az autósport terén, mutatjuk, hogy hol és mikor lehet követni az eseményeket - ezen felül lesz még NASCAR és ralikrossz-világbajnokság is.

részletek
Olvastad már?