Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 22. péntek

Prema

Sajtó: Mick Schumacher a Ferrarit választotta

Olasz sajtóhírek szerint a hétszeres világbajnok legenda fia a Ferrari és a Mercedes közül az olaszok juniorprogramját választja majd. Mick Schumacher ezzel ismét az F1 felé lépett.

részletek

Schumacher odalépett, már második

A háromnapos Formula-2-es teszt elején inkább csak ismerkedett az új autóval Mick Schumacher, pénteken viszont már jobban odatette magát és kevés híján a leggyorsabbnak bizonyult.

részletek

Schumacher: Elképesztő a különbség

Egyre nagyobb figyelem övezi Mick Schumachert, aki jövőre már a Formula-2-ben tekeri a kormányt. A héten bonyolított többnapos teszten már bele is kóstolhatott a vezetésbe, az autó minden téren más, mint az F3.

részletek

Mick Schumacher az F1 előszobájában

Megtette a következő lépést a száguldó cirkusz felé vezető úton a hétszeres F1-es bajnok csemetéje: a Formula-3-as Európa-bajnokság címvédője jövőre már az F2-ben tekeri a kormányt.

részletek

Stroll magához hasonlította Mick Schumachert

Lance Stroll szerint ifjabb Schumachernek megvan az esélye, hogy ugyanolyan ugrással kerüljön az F1-be, mint ő maga. A fiatal német F3-as bajnoki címért küzd a hétvégén, amiben Stroll is neki szurkol.

részletek

Schumacher zsinórban negyedszer nyert

Mick Schumacher átvette a vezetést az F3-as bajnokságban, miután a pole-pozíció megszerzése után a félig esős, félig száraz pályán zsinórban negyedik futamgyőzelmét aratta, ezúttal Ausztriában.

részletek

Mick Schumacher: „Spa után került a helyére minden”

Mick Schumacher első F3-as Európa-bajnoki éve nem sikerült éppen acélosan, és a második sem indult kimondottan erősen. viszont Belgiumban megszerezte első győzelmét, azóta pedig szárnyal és akár bajnok is lehet.

részletek

Lehet-e bajnok Schumacher fia?

Második szezonját kezdi Mick Schumacher a Formula-3-ban. Tavalyi, újonc évében nem alkotott maradandót, ám idén a bajnoki címre tör. A pilóta és főnöke szerint is megvan az esélye.

részletek

Mit tartogat Mick Schumacher jövője?

Nem könnyű egy hétszeres világbajnok fiaként autóversenyezni, ezt Michael Schumacher fia is megtapasztalhatta. Első Formula-3-as évadjában nem keltett feltűnést, de mi lesz ezután?

részletek

Mi értelme az F1-nek, ha nem kapnak lehetőséget a fiatalok?

Charles Leclerc-nek GP3-as bajnoki címe után az F2-es korona elhódítására is komoly esélye van, F1-es tapasztalatot is szerzett már, ám lehet, hogy mégsem lesz helye a 2018-as mezőnyben.

részletek

F2: Megállíthatatlan a Ferrari tehetsége

Sem a füstölő motor, sem pedig egy leszakadó tükör nem akadályozhatta meg Charles Leclercet abban, hogy idei ötödik győzelmét arassa Silverstone-ban.

részletek

Mick Schumacher, a legelérhetetlenebb versenyző

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az összes aktív vagy már visszavonult autóversenyző közül Michael Schumacher fiához, Mickhez a legnehezebb hozzáférnie egy újságírónak. Sabine Kehm mindent megtesz annak érdekében, hogy Mick csak a versenyzésre koncentrálhasson.

részletek
Olvastad már?