Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 18. csütörtök

Prema

Schumacher zsinórban negyedszer nyert

Mick Schumacher átvette a vezetést az F3-as bajnokságban, miután a pole-pozíció megszerzése után a félig esős, félig száraz pályán zsinórban negyedik futamgyőzelmét aratta, ezúttal Ausztriában.

részletek

Mick Schumacher: „Spa után került a helyére minden”

Mick Schumacher első F3-as Európa-bajnoki éve nem sikerült éppen acélosan, és a második sem indult kimondottan erősen. viszont Belgiumban megszerezte első győzelmét, azóta pedig szárnyal és akár bajnok is lehet.

részletek

Lehet-e bajnok Schumacher fia?

Második szezonját kezdi Mick Schumacher a Formula-3-ban. Tavalyi, újonc évében nem alkotott maradandót, ám idén a bajnoki címre tör. A pilóta és főnöke szerint is megvan az esélye.

részletek

Mit tartogat Mick Schumacher jövője?

Nem könnyű egy hétszeres világbajnok fiaként autóversenyezni, ezt Michael Schumacher fia is megtapasztalhatta. Első Formula-3-as évadjában nem keltett feltűnést, de mi lesz ezután?

részletek

Mi értelme az F1-nek, ha nem kapnak lehetőséget a fiatalok?

Charles Leclerc-nek GP3-as bajnoki címe után az F2-es korona elhódítására is komoly esélye van, F1-es tapasztalatot is szerzett már, ám lehet, hogy mégsem lesz helye a 2018-as mezőnyben.

részletek

F2: Megállíthatatlan a Ferrari tehetsége

Sem a füstölő motor, sem pedig egy leszakadó tükör nem akadályozhatta meg Charles Leclercet abban, hogy idei ötödik győzelmét arassa Silverstone-ban.

részletek

Mick Schumacher, a legelérhetetlenebb versenyző

Talán nem túlzás azt állítani, hogy az összes aktív vagy már visszavonult autóversenyző közül Michael Schumacher fiához, Mickhez a legnehezebb hozzáférnie egy újságírónak. Sabine Kehm mindent megtesz annak érdekében, hogy Mick csak a versenyzésre koncentrálhasson.

részletek

Egykori főnöke szerint a Red Bull-védenc megérett az F1-re

Zsinórban harmadik alkalommal fordul elő, hogy a GP2 címvédője nem kap azonnal lehetőséget az F1-ben, a Prema Powerteam irányítója azonban úgy véli, Pierre Gasly megérdemelné a lehetőséget.

részletek

Schumacher fiát nem érdekli a rivaldafény

Bár talán az autóversenyzés történetében egyik fiatal tehetség lépéseit sem követték még olyan árgus szemekkel, mint Mick Schumacherét, a német remekül állja a sarat és igyekszik csak a vezetésre figyelni.

részletek

Mick Schumacher az Európa-bajnokságon folytatja

Hivatalosan is megerősítették, hogy a hétszeres bajnok fia szintet lép, és az F4-et az F3-as Eb-re cseréli, ahol a bajnokcsapat színeiben folytatja. Magyarországon is versenyezni fog.

részletek

22 milliárd forintba került Stroll útja az F1-ig

Saját F3-as csapat, magánszimulátor a Williamsnél, önálló tesztsorozat, amely Lance Strollt az elmúlt két évtized legfelkészültebb bemutatkozójává teszi: így költött el apja 80 millió dollárt a legújabb újoncra.

részletek

Megkezdte az F3-as teszteket Mick Schumacher

A jelek arra mutatnak, hogy vasárnap, az olasz bajnokság utolsó futamán maga mögött hagyta F4-es pályafutását a 17 éves tehetség. A Nürburgringen ma már Formula-3-as autót tesztel.

részletek
Olvastad már?