Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 25. kedd

Podcast

Mi el tudjuk képzelni Ricciardót a Ferrarinál

E heti podcastünkben nem csak a Kínai Nagydíj történéseiről, hőseiről és veszteseiről beszélgettünk, hanem terítékre került néhány aktuális hír is, például Daniel Ricciardo és a Ferrari állítólagos előszerződésének témája.

részletek

Megválasztottuk a mezőny 10 legjobbját

A kérdés, ami minden nézőben felmerül időről időre: ki a legjobb Formula-1-es pilóta az aktuális mezőnyben? Persze a válasz mindig szubjektív, de most bizonyos szempontok szerint mi is összeraktunk egy 10-es listát legújabb podcastünkben.

részletek

A Mercedes klasszikus Ferrari-hibát vétett?

Megérkezett az év első futamkibeszélője: Mennyire tett jót a sporttal a Ferrari győzelme? Hova lett a Mercedes taktikai érzéke? Megfelelt-e az elvárásoknak az új F1? És hogyan értékelhetjük a csapatot váltó pilóták első versenyét?

részletek

Hoz-e Ferrari-Mercedes-Red Bull csatát a nyitány?

Végre a nyakunkon lévő F1-es szezonnyitóról beszélgethettünk heti rádióműsorunkban, de szóba kerültek olyan talán nem is túl távoli dolgok is, mint Hamilton és Alonso távozása jelenlegi csapatuktól.

részletek

Meddig tűri még el a McLaren a Hondát?

Rádióműsorunk e heti adásában a tesztekből leszűrt tanulságok mellett szóba került az a csapat és az a pilóta is, akik a legtöbb kritikát kapták az elmúlt napokban: jogosan támadják máris a McLarent és Lance Strollt?

részletek

Mit láttunk eddig a teszten?

Melyik a legszebb autó, számít-e bármit a kinézetük, kik lehetnek a Mercedes ellenfelei, mi a baj a McLaren-Hondával – és szeretnénk-e bajnokságon kívüli futamokat? Ezek voltak a kérdések, mi pedig válaszoltunk.

részletek

Több változást vártunk az új autóktól?

Az autóbemutatók kezdetével nem csak az F1-es szezon, de hetente jelentkező rádióműsorunk is izgalmas fázisba lépett. Legújabb adásunkban megvitattuk, mennyire vagyunk elégedettek az eddig látottakkal.

részletek

Esélylatolgatás: Kitől mit várhatunk 2017-ben?

Mielőtt az autóbemutatókkal és a tesztekkel megindulna a komoly biznisz az F1 új szezonjában, rádióműsorunk legújabb adásában még sorra vettük a mezőny 10 csapatát és megpróbáltuk megjósolni, milyen sors várhat rájuk idén.

részletek

Tényleg több állórajt is lehet idén az F1-es futamokon?

A tesztek közeledtével rádióműsorunk legújabb adásában már a Formula-1-be idén érkező új szabályokat tekintettük át részletesen. Az autók jelentősen átalakulnak, de van olyan rész, amit még mindig bizonytalanság övez.

részletek

Zengő, Panis, Manor, Bernie, Kvjat, Norris

Néhány név, mellyel tökéletesen össze lehet foglalni a Formula 17. podcast-adásának legfontosabb témáit: jó-e Panis a Zengőnek, miért veszett oda a Manor, lesz-e GP1, s pilótatemető-e a Red Bull Junior program?

részletek

Ezért (nem) hiányzik majd Ecclestone

Ecclestone távozása, F1-es teszt a Hungaroringen, Michelisz vb-esélye, a Bajnokok Tornája különlegességei és a rali-vb tragikus kezdése. Ahogy közeleg a tavasz, egyre több izgalmas témát vehetünk elő rádióműsorunkban.

részletek

Podcast: Higgyük el Massa indoklását?

A hétfői bejelentéshullám volt e heti rádióműsorunk egyik kiemelt témája Bottasszal és Massával a főszerepben, de persze szóba került a nemrég véget ért Dakar Rali és az előttünk álló Bajnokok Tornája is.

részletek
Olvastad már?