Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 26. vasárnap

Podcast

Meddig tűri még el a McLaren a Hondát?

Rádióműsorunk e heti adásában a tesztekből leszűrt tanulságok mellett szóba került az a csapat és az a pilóta is, akik a legtöbb kritikát kapták az elmúlt napokban: jogosan támadják máris a McLarent és Lance Strollt?

részletek

Mit láttunk eddig a teszten?

Melyik a legszebb autó, számít-e bármit a kinézetük, kik lehetnek a Mercedes ellenfelei, mi a baj a McLaren-Hondával – és szeretnénk-e bajnokságon kívüli futamokat? Ezek voltak a kérdések, mi pedig válaszoltunk.

részletek

Több változást vártunk az új autóktól?

Az autóbemutatók kezdetével nem csak az F1-es szezon, de hetente jelentkező rádióműsorunk is izgalmas fázisba lépett. Legújabb adásunkban megvitattuk, mennyire vagyunk elégedettek az eddig látottakkal.

részletek

Esélylatolgatás: Kitől mit várhatunk 2017-ben?

Mielőtt az autóbemutatókkal és a tesztekkel megindulna a komoly biznisz az F1 új szezonjában, rádióműsorunk legújabb adásában még sorra vettük a mezőny 10 csapatát és megpróbáltuk megjósolni, milyen sors várhat rájuk idén.

részletek

Tényleg több állórajt is lehet idén az F1-es futamokon?

A tesztek közeledtével rádióműsorunk legújabb adásában már a Formula-1-be idén érkező új szabályokat tekintettük át részletesen. Az autók jelentősen átalakulnak, de van olyan rész, amit még mindig bizonytalanság övez.

részletek

Zengő, Panis, Manor, Bernie, Kvjat, Norris

Néhány név, mellyel tökéletesen össze lehet foglalni a Formula 17. podcast-adásának legfontosabb témáit: jó-e Panis a Zengőnek, miért veszett oda a Manor, lesz-e GP1, s pilótatemető-e a Red Bull Junior program?

részletek

Ezért (nem) hiányzik majd Ecclestone

Ecclestone távozása, F1-es teszt a Hungaroringen, Michelisz vb-esélye, a Bajnokok Tornája különlegességei és a rali-vb tragikus kezdése. Ahogy közeleg a tavasz, egyre több izgalmas témát vehetünk elő rádióműsorunkban.

részletek

Podcast: Higgyük el Massa indoklását?

A hétfői bejelentéshullám volt e heti rádióműsorunk egyik kiemelt témája Bottasszal és Massával a főszerepben, de persze szóba került a nemrég véget ért Dakar Rali és az előttünk álló Bajnokok Tornája is.

részletek

Mégis mire vár a Mercedes?

Rádióműsorunk legújabb részében beszélgettünk a Mercedes különös tétovázásáról, az ismét kilátástalan helyzetbe került Manorról és a Dakar Ralit hátráltató tarthatatlan körülményekről.

részletek

Podcast: Mi van a nagy Schumacherrel, mi lesz a kis Schumacherrel?

Az ünnepi pihenő után izgalmas témákkal tért vissza rádióműsorunk, amelyben kibeszéltük az idősebb Schumachert, a fiatalabb Schumachert, a Dakar Ralit, valamint a tél utolsó F1-es átigazolási hullámát, amely bármelyik pillanatban beindulhat.

részletek

Megszavaztuk az év 10 legjobb F1-es pilótáját

Szerkesztőségünk idei utolsó rádióműsorát kissé rendhagyóra vettük, hiszen a 2016-os Formula-1-es mezőny általunk megválasztott legjobb pilótáinak teljesítményét elemeztük.

részletek

Megvitattuk, ki lehet Rosberg utódja a Mercedesnél

Nico Rosberg múlt pénteki bejelentésével és annak utóhatásaival szinte a teljes adásidőt ki tudtuk tölteni rádióműsorunk legújabb epizódjában - mindkét kollégánk elmondta, nála ki számít favoritnak.

részletek
Olvastad már?