Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

Podcast

5 javaslat, amivel megreformálnánk az F1-et

Rádióműsorunk legújabb adásában kicsit beleképzeltük magunkat Ross Brawn és Chase Carey helyébe, és megfogalmaztuk, mely területeken módosítanánk a Formula-1 szabályait, hogy még élvezhetőbb és fejlődőképesebb lehessen a sport.

részletek

Bottas bejelentkezett a bajnoki címért

Mit üzent Valtteri Bottas csapattársának és a Ferrarinak első győzelmével? Jól jár-e egyáltalán valaki a Sauber-Honda megállapodással? És mekkora csapást jelentett Michelisz Norbert bajnoki esélyeire a hétvégi balszerencse-sorozat?

részletek

Alonsónak is jár két hét boldogság!

Miért megy Fernando Alonso az Indy 500-ra, miért engedte el a McLaren, sőt, miért tartanak vele egyenesen, miért jó ez az F1-nek, miért jó ez az IndyCarnak, miért jó ez mindenkinek?

részletek

Mi el tudjuk képzelni Ricciardót a Ferrarinál

E heti podcastünkben nem csak a Kínai Nagydíj történéseiről, hőseiről és veszteseiről beszélgettünk, hanem terítékre került néhány aktuális hír is, például Daniel Ricciardo és a Ferrari állítólagos előszerződésének témája.

részletek

Megválasztottuk a mezőny 10 legjobbját

A kérdés, ami minden nézőben felmerül időről időre: ki a legjobb Formula-1-es pilóta az aktuális mezőnyben? Persze a válasz mindig szubjektív, de most bizonyos szempontok szerint mi is összeraktunk egy 10-es listát legújabb podcastünkben.

részletek

A Mercedes klasszikus Ferrari-hibát vétett?

Megérkezett az év első futamkibeszélője: Mennyire tett jót a sporttal a Ferrari győzelme? Hova lett a Mercedes taktikai érzéke? Megfelelt-e az elvárásoknak az új F1? És hogyan értékelhetjük a csapatot váltó pilóták első versenyét?

részletek

Hoz-e Ferrari-Mercedes-Red Bull csatát a nyitány?

Végre a nyakunkon lévő F1-es szezonnyitóról beszélgethettünk heti rádióműsorunkban, de szóba kerültek olyan talán nem is túl távoli dolgok is, mint Hamilton és Alonso távozása jelenlegi csapatuktól.

részletek

Meddig tűri még el a McLaren a Hondát?

Rádióműsorunk e heti adásában a tesztekből leszűrt tanulságok mellett szóba került az a csapat és az a pilóta is, akik a legtöbb kritikát kapták az elmúlt napokban: jogosan támadják máris a McLarent és Lance Strollt?

részletek

Mit láttunk eddig a teszten?

Melyik a legszebb autó, számít-e bármit a kinézetük, kik lehetnek a Mercedes ellenfelei, mi a baj a McLaren-Hondával – és szeretnénk-e bajnokságon kívüli futamokat? Ezek voltak a kérdések, mi pedig válaszoltunk.

részletek

Több változást vártunk az új autóktól?

Az autóbemutatók kezdetével nem csak az F1-es szezon, de hetente jelentkező rádióműsorunk is izgalmas fázisba lépett. Legújabb adásunkban megvitattuk, mennyire vagyunk elégedettek az eddig látottakkal.

részletek

Esélylatolgatás: Kitől mit várhatunk 2017-ben?

Mielőtt az autóbemutatókkal és a tesztekkel megindulna a komoly biznisz az F1 új szezonjában, rádióműsorunk legújabb adásában még sorra vettük a mezőny 10 csapatát és megpróbáltuk megjósolni, milyen sors várhat rájuk idén.

részletek

Tényleg több állórajt is lehet idén az F1-es futamokon?

A tesztek közeledtével rádióműsorunk legújabb adásában már a Formula-1-be idén érkező új szabályokat tekintettük át részletesen. Az autók jelentősen átalakulnak, de van olyan rész, amit még mindig bizonytalanság övez.

részletek
Olvastad már?