Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 16. hétfő

Podcast

Podcast: Mi van a nagy Schumacherrel, mi lesz a kis Schumacherrel?

Az ünnepi pihenő után izgalmas témákkal tért vissza rádióműsorunk, amelyben kibeszéltük az idősebb Schumachert, a fiatalabb Schumachert, a Dakar Ralit, valamint a tél utolsó F1-es átigazolási hullámát, amely bármelyik pillanatban beindulhat.

részletek

Megszavaztuk az év 10 legjobb F1-es pilótáját

Szerkesztőségünk idei utolsó rádióműsorát kissé rendhagyóra vettük, hiszen a 2016-os Formula-1-es mezőny általunk megválasztott legjobb pilótáinak teljesítményét elemeztük.

részletek

Megvitattuk, ki lehet Rosberg utódja a Mercedesnél

Nico Rosberg múlt pénteki bejelentésével és annak utóhatásaival szinte a teljes adásidőt ki tudtuk tölteni rádióműsorunk legújabb epizódjában - mindkét kollégánk elmondta, nála ki számít favoritnak.

részletek

Podcast: Jogosan akadt ki a Mercedes Hamiltonra?

Egy emlékezetes és rendhagyó forgatókönyv szerint zajló F1-es bajnoki döntő után bőven volt mit elemeznünk, rádióműsorunk legújabb adásában Hamilton, Rosberg, a Mercedes és a nézők szemszögéből is megvizsgáltuk az Abu Dhabi Nagydíjat.

részletek

Podcast: Hamiltont tényleg nem érdekli a vb-cím?

Vezetőváltás a McLarennél, újabb pilótabejelentés és a nyakunkon lévő bajnoki finálé. Ezen a héten is bőven volt miről beszélnünk rádióműsorunk legújabb adásában, amit alább teljes egészében meghallgathattok.

részletek

Miért nincs verseny az esőfutamokon?

Rádióműsorunk legújabb adásában természetesen a Brazil Nagydíj történéseinek elemzése játszotta a főszerepet: hogyan nyűgözte le a világot Verstappen, kaphatott-e volna szebb búcsúztatást Massa és minek kellett ez a rengeteg leállás?

részletek

Tényleg Ricciardo és Verstappen az év legjobbjai?

Rádióműsorunk legújabb adásában elemezzük a Brazil Nagydíj esélyeit, körbejárjuk a Williams bejelentését és beszélünk a szerkesztőségünk által összerakott 2016-os nemzetközi pilótarangsorról is, amely talán váratlan győztest hozott.

részletek

Így lett Vettelből káromkodáskirály

Rádióműsorunk legújabb adásában alaposan kiveséztük a Mexikói Nagydíj zárójeleneteit, beszéltünk Ross Brawn várható visszatéréséről és nem mentünk el szó nélkül a két sportprogramját is megszüntető Volkswagen bejelentése mellett sem.

részletek

Hogy szúrta el ennyire a kiállást Verstappen?

Megjelent szerkesztőségünk rádióműsorának legújabb része, amelyben beszélünk a Verstappen-mánia hátteréről, a Red Bull legújabb meglepő döntéséről, valamint kielemezzük Jenson Button egyik legutóbbi javaslatát is.

részletek

Új aranygeneráció érkezik az F1-be?

Megjelent szerkesztőségünk rádióműsorának legújabb része, amelyben beszélünk Lewis Hamilton austini utolsó esélyéről, az F1-es szerződések valódi értékéről és a nyakunkon lévő generációváltásról.

részletek

AFM podcast: Hova lett Vettel formája?

Hibára kényszerítheti-e Nico Rosberget a bajnoki esélyesség terhe? Miért mutat idén a vártnál összeszedetlenebb formát Sebastian Vettel? És jól járna-e Nico Hülkenberg azzal, ha jövőre a Renault-hoz szerződne? Egyebek mellett ezeket a témákat vesézzük ki rádióműsorunk legújabb adásában.

részletek
Olvastad már?