Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 25. szombat

Podcast

Esélylatolgatás: Kitől mit várhatunk 2017-ben?

Mielőtt az autóbemutatókkal és a tesztekkel megindulna a komoly biznisz az F1 új szezonjában, rádióműsorunk legújabb adásában még sorra vettük a mezőny 10 csapatát és megpróbáltuk megjósolni, milyen sors várhat rájuk idén.

részletek

Tényleg több állórajt is lehet idén az F1-es futamokon?

A tesztek közeledtével rádióműsorunk legújabb adásában már a Formula-1-be idén érkező új szabályokat tekintettük át részletesen. Az autók jelentősen átalakulnak, de van olyan rész, amit még mindig bizonytalanság övez.

részletek

Zengő, Panis, Manor, Bernie, Kvjat, Norris

Néhány név, mellyel tökéletesen össze lehet foglalni a Formula 17. podcast-adásának legfontosabb témáit: jó-e Panis a Zengőnek, miért veszett oda a Manor, lesz-e GP1, s pilótatemető-e a Red Bull Junior program?

részletek

Ezért (nem) hiányzik majd Ecclestone

Ecclestone távozása, F1-es teszt a Hungaroringen, Michelisz vb-esélye, a Bajnokok Tornája különlegességei és a rali-vb tragikus kezdése. Ahogy közeleg a tavasz, egyre több izgalmas témát vehetünk elő rádióműsorunkban.

részletek

Podcast: Higgyük el Massa indoklását?

A hétfői bejelentéshullám volt e heti rádióműsorunk egyik kiemelt témája Bottasszal és Massával a főszerepben, de persze szóba került a nemrég véget ért Dakar Rali és az előttünk álló Bajnokok Tornája is.

részletek

Mégis mire vár a Mercedes?

Rádióműsorunk legújabb részében beszélgettünk a Mercedes különös tétovázásáról, az ismét kilátástalan helyzetbe került Manorról és a Dakar Ralit hátráltató tarthatatlan körülményekről.

részletek

Podcast: Mi van a nagy Schumacherrel, mi lesz a kis Schumacherrel?

Az ünnepi pihenő után izgalmas témákkal tért vissza rádióműsorunk, amelyben kibeszéltük az idősebb Schumachert, a fiatalabb Schumachert, a Dakar Ralit, valamint a tél utolsó F1-es átigazolási hullámát, amely bármelyik pillanatban beindulhat.

részletek

Megszavaztuk az év 10 legjobb F1-es pilótáját

Szerkesztőségünk idei utolsó rádióműsorát kissé rendhagyóra vettük, hiszen a 2016-os Formula-1-es mezőny általunk megválasztott legjobb pilótáinak teljesítményét elemeztük.

részletek

Megvitattuk, ki lehet Rosberg utódja a Mercedesnél

Nico Rosberg múlt pénteki bejelentésével és annak utóhatásaival szinte a teljes adásidőt ki tudtuk tölteni rádióműsorunk legújabb epizódjában - mindkét kollégánk elmondta, nála ki számít favoritnak.

részletek

Podcast: Jogosan akadt ki a Mercedes Hamiltonra?

Egy emlékezetes és rendhagyó forgatókönyv szerint zajló F1-es bajnoki döntő után bőven volt mit elemeznünk, rádióműsorunk legújabb adásában Hamilton, Rosberg, a Mercedes és a nézők szemszögéből is megvizsgáltuk az Abu Dhabi Nagydíjat.

részletek

Podcast: Hamiltont tényleg nem érdekli a vb-cím?

Vezetőváltás a McLarennél, újabb pilótabejelentés és a nyakunkon lévő bajnoki finálé. Ezen a héten is bőven volt miről beszélnünk rádióműsorunk legújabb adásában, amit alább teljes egészében meghallgathattok.

részletek

Miért nincs verseny az esőfutamokon?

Rádióműsorunk legújabb adásában természetesen a Brazil Nagydíj történéseinek elemzése játszotta a főszerepet: hogyan nyűgözte le a világot Verstappen, kaphatott-e volna szebb búcsúztatást Massa és minek kellett ez a rengeteg leállás?

részletek
Olvastad már?