Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 22. péntek

Pirro

Pirro megúszta a súlyos sérülést

A tegnapi horrorbukást látva mindenkinek megfagyott az ereiben a vér és aggódott Michele Pirro egészségéért. Ugyan megsérült, de szerencsére aránylag jól kijött a borzalmas bukásból.

részletek

Ki a legszigorúbb versenybíró?

Az FIA 2014 óta a versenybíróságban minden futamon egy volt versenyzőt is alkalmaz, akik az esetleges büntetéseknél segítenek. Melyikük a legkeményebb és ki a leglágyabb szívű?

részletek

Le Mans 24: A hősök arcképcsarnoka

Az autóversenyzés legnagyobbjai közül sokan indultak Le Mans-ban, de a 24 órás műfaj nem feküdt mindenkinek: az alábbiakban azt a 13 pilótát idézzük fel, akiknek igen, s beírták nevüket Le Mans aranykönyvébe.

részletek

Mugello: Iannone egy lépéssel a mezőny előtt

A szezon végén a Ducatitól távozó Andrea Iannone bizonyult a leggyorsabbnak az Olasz Nagydíj második gyakorlásán, ráadásul nem is kis előnnyel utasította maga mögé az őt követő Jorge Lorenzót. A harmadik helyen épp a címvédő szélárnyékát kihasználó Michele Pirro végzett, míg a hazaik kedvence, Valentino Rossi csupán a hatodik lett.

részletek

Megtette első métereit a 2016-os Ducati

Bár az első kollektív teszt csak hétfőn kezdődik Sepangban, a Ducati már ma pályára gurult Malajziában: a tesztpilóta Michele Pirro tette meg az első köröket a bolognai gyártó idei versenygépével, a Desmosedici GP16-tal.

részletek

Monza történelmét nem lehet pénzért megvenni

Úgy tűnik, a hónapokon át tartó ijedtség után kezd egyenesbe jönni Monza F1-es jövője. Ennek a korábbi olasz pilóták is örülnek, akik szerint elképzelhetetlen lenne a sport a legendás pálya nélkül.

részletek

Felfüggesztettek egy riportert Alonso miatt?

Fernando Alonso mostanában bőven kap hideget-meleget a sajtóban, ám úgy néz ki, hogy egy olasz riporterhölgy túl messzire ment. Alesi és Pirro is beszólt a spanyol F1-esnek, Briatore viszont védelmébe vette.

részletek
Olvastad már?