Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Pirelli

A Pirelli szerint is kiváló a Ferrari

Az F1 hivatalos gumiszállítója, a Pirelli első embere, Mario Isola is úgy látja, a Ferrari kiválóan felkészült a szezonra és visszatérhet a sikerek útjára.

részletek

Innentől minden bevetés éles a Pirelli számára

Végre elérkezett, amire vártunk és vártak az F1 hivatalos gumiszállítójánál, a Pirellinél is. Nincs több tesztelés, innentől minden élesben megy. Több olyan dologgal is találkozhattunk a gumigyártóval kapcsolatban a tesztelések során, ami igencsak figyelemre méltó.

részletek

Ezért lehetnek unalmasak a versenyek 2017-ben

Az előszezonban, de még a tesztek alatt is sokan vélekedtek úgy, hogy megváltozott aerodinamika kevesebb előzést hoz majd, a Force India technikai igazgatója azonban úgy véli, más is közrejátszhat abban, ha eseménytelen futamokat láthatunk majd az idei F1-es szezonban.

részletek

Elnyűhetetlen Pirellik?

Úgy tűnik, az F1 hivatalos gumiszállítója, a Pirelli igencsak belehúzott idén az abroncsok tartóssága terén. Korábban több szezonban is a korai elhasználódást rótták fel az olasz gumiszállítóknak, most azonban úgy tűnik, épp a fordítottja történik.

részletek

Agresszív versenyzés, igazi előzések - ez az idei F1?

Egy F1-es pilóta szerint idén sokkal keményebben csatázhatnak majd egymással, mert a Pirelli abroncsai jobban fogják ezt viselni - ráadásul több igazi előzésre számíthatunk.

részletek

Távozik posztjáról a Pirelli F1-es főnöke

Paul Hembery az olasz gyártó visszatérése óta a Pirelli motorsport-igazgatójaként dolgozott a sportágban, hamarosan azonban újabb felelősség fog nyugodni a vállán.

részletek

Ezen a héten felfedhetik titkaikat az új gumik

A Pirelli úgy véli, az F1-es csapatok múlt héten még csak tapogatóztak Barcelonában, ezért a második teszten fog kiderülni, hogy mit is bírnak 2017-re gyártott abroncsaik.

részletek

A Pirelli még nem akar 2020-ról tárgyalni

Az olasz gumigyártó tavaly hosszabbította meg szerződését az F1-gyel, egészen 2019-ig, de máris szóba került az utána következő időszak - a cég motorsport-igazgatója szerint túl korai még erről beszélni.

részletek

Nem jók az esőgumik, máris újakat készít a Pirelli

Noha a csapatok nem vitték túlzásba a körözést a barcelonai teszt csütörtöki, felvizezett pályán tartott tesztnapján, a szerzett információ elegendő volt az F1 gumiszállítója számára ahhoz, hogy megállapítsa, változtatásra van szükség.

részletek

Vizes pályán teszteltek az F1-esek

Mivel az első három napon elkerülte az eső a barcelonai pályát, a negyedikre mesterséges vizes körülményekkel készültek, hogy az F1-es csapatok kipróbálhassák a Pirelli esőgumijait. ÉLŐ KÖZVETÍTÉS 9 ÉS 18 ÓRA KÖZÖTT!

részletek

Bírják-e a nyomást a Pirelli abroncsai?

A barcelonai teszt legnagyobb kérdése az volt, hogy az olaszok termékei ki fogják-e bírni az új F1-es autók jelentette terhelést, a Pirelli szakembere viszont nagyon pozitívan vélekedett az első napok tapasztalatairól.

részletek

Tavalyi gumikeverékeket is visznek az F1-es tesztre, na de miért?

Megtartotta szokásos év eleji számadását a Pirelli, amelyből kiderül, hogy több mint 3500 gumiabronccsal készülnek a nyolc F1-es tesztnapra, ezek közül 280 azonban 2016-os keverék lesz.

részletek
Olvastad már?