Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 21. szombat

Pirelli

Villeneuve most a Pirelli-gumikat szapulja

Tény, hogy az F1-es abroncsoknak mindig van hová fejlődniük, ám a kanadai expilóta szerint sürgősen változtatni kellene a jelenlegi helyzeten, ugyanis a pilóták keze jelentősen meg van kötve a versenyek alatt.

részletek

2018-ban az ultralágy lesz a szuperlágy

Nem titok, hogy idén a Pirelli lágy, szuperlágy és ultralágy abroncsai csak a nevükben lágyak: a kemény abroncs pedig annyira kemény lett, hogy egyenesen használhatatlan.

részletek

A Pirelli szerint is jobb a Ferrari

Régen voltak már izgalmak a Formula-1-ben több csapat között az első helyekért, idén azonban a Ferrari felzárkózott a Mercedesre. A gumiszállító szerint a hétvégén nem kérdés, hogy a Scuderia győz.

részletek

„Más gyártók abroncsai jobbak voltak esőben”

Az Olasz Nagydíj időmérője két és fél órán keresztül állt szakadó eső miatt, amely ismét felkeltette az indulatokat a Pirelli esőgumijai ellen.

részletek

Túlesett a francia gumiteszten Hamilton

Kisebb meglepetést okozott, hogy Lewis Hamilton vállalkozott egy Pirellit segítő tesztre a Mercedesszel. A háromszoros bajnok dolgos napot teljesített csütörtökön, és még a jövő évi új pályát is megismerte.

részletek

Hamilton: Megtanultam a leckét Vetteltől

Általában Lewis Hamilton a saját útját szereti járni, legyen szó bármiről is. Sebastian Vetteltől azonban egy nagyon fontos dolgot tanult meg az idei évben.

részletek

Hamilton önként vállalkozott tesztelésre

Úgy tűnik, hogy az F1-es pontverseny jelenlegi éllovasa a világbajnoki hajrára - és a jövőre - gondolva felelősségteljesebbé vált, hiszen önszántából döntött úgy, hogy tesztelni fog Szingapúr előtt.

részletek

Monzában is gondot okozhatnak a gumik

Az F1-es Belga Nagydíjon a Pirelli szokatlan vibrációt észlelt több csapat autóján is - az abroncsgyártónak a hétvégi olaszországi versennyel kapcsolatban is vannak fenntartásaik.

részletek

A Pirelli nem aggódik a vibrációk miatt

Éjszakába nyúló vizsgálat után az F1 gumiszállítója megállapította, nem kell aggódni az időmérőn látott furcsa jelenség miatt, ám néhány csapat ennek ellenére sem lett megnyugtatva. A Red Bull óvintézkedéseket tesz.

részletek

Miért nincs gumiháború az F1-ben?

Sokan visszasírják azt az időszakot, amikor több abroncsgyártó harcolt egymással a sportágban, ám a Pirelli egykori sportigazgatója elmondta, ennek miért nincs értelme manapság.

részletek

Ezen mehet el Hamilton világbajnoki címe

Egyre inkább élesedik a csata Hamilton, Vettel és Bottas között a világbajnoki címért. Vettelnek a turbócserék miatt kell aggódnia, Hamilton viszont egy egészen más dolog miatt izgul.

részletek

Másra használta a Pirelli-tesztet a Ferrari?

Miután a Hungaroringen végzett, Barcelonában az olasz gumigyártónak segített a maranellói alakulat – lehet azonban, hogy a csapat mást is figyelt a kétnapos körözés során, nem csak az abroncsokat.

részletek
Olvastad már?