Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Pirelli

Ezen mehet el Hamilton világbajnoki címe

Egyre inkább élesedik a csata Hamilton, Vettel és Bottas között a világbajnoki címért. Vettelnek a turbócserék miatt kell aggódnia, Hamilton viszont egy egészen más dolog miatt izgul.

részletek

Másra használta a Pirelli-tesztet a Ferrari?

Miután a Hungaroringen végzett, Barcelonában az olasz gumigyártónak segített a maranellói alakulat – lehet azonban, hogy a csapat mást is figyelt a kétnapos körözés során, nem csak az abroncsokat.

részletek

2018-ban érkezhet a hatodik F1-es Pirelli-keverék

A 2016-ban bemutatkozott ultralágy abroncsok a nagy igénybevételű pályákon is megállják a helyüket, ezért a sportág hivatalos beszállítója azt fontolgatja, hogy még egy lépéssel "lágyít" kínálatán.

részletek

Licitálj és segíts! - Tiéd lehet egy dedikált Pirelli pódium sapka

Mint már sokan tudják, pár héttel ezelőtt leégett a Special Rescue Team csapatának telephelye, és a csapat két mentőautóján kívül nagyon sok értékes életmentő felszerelés (értékük több mint 20 millió forint volt) is a lángok martaléka lett.

részletek

Raikkönen magára talált

Kimi Raikkönent sokan leírták a gyengén sikerült 2014-es szezon után és az idei évet sem kezdte túl jól. Most azonban többen is úgy vélik, a jégember megtalálta végre saját magát és újra tényező lesz.

részletek

A Pirelli vizsgálati eredménye a Ferrari defektjeiről

A Brit Nagydíj egyik legnagyobb talánya volt, hogy miért szállt el mindkét Ferrari-pilóta bal első gumija az utolsó három körben. Az eredmény nem valószínű, hogy megnyugtatta Vettelt és Raikkönent.

részletek

Három F1-es csapat is tesztelt a héten

A közösségi médiát böngészők a McLarenről, Haasról és Williamsről is láthattak friss, tesztelés közben készült fotókat: ők kerültek sorra a Pirelli gumifejlesztési programjában.

részletek

Ekkor várható több információ a gumihibákról

Az F1-es Brit Nagydíj hajrájában Sebastian Vettel és Kimi Raikkönen bal első kereke is megadta magát, a Pirelli pedig elmondta, mikor derülhet ki a vizsgálat végeredménye.

részletek

Hamilton a defektek után félgőzre váltott

Lewis Hamilton drasztikusan visszavett a tempóból, amint értesült a Ferrarik defektjéről, nehogy a Mercedes is úgy járjon a hasonlóan elkopott gumikon, mint a nagy riválisok.

részletek

Raikkönen: Előtte minden szépen alakult...

A finn F1-es pilóta kevésbé szenvedte meg csapattársánál, hogy tönkre ment a bal első abroncsa - második helyett így csak harmadik helyen zárt, azonban így is frusztráltnak mutatkozott a versenyt követően.

részletek

Itt a Pirelli véleménye a Ferrari gumihibáiról

Egy kör különbséggel mindkét vörös autót gumihiba hátráltatta a Brit Nagydíj hajrájában - az F1 hivatalos abroncsbeszállítója már elkezdte a problémák kivizsgálását.

részletek

A Pirelli válaszolt Hamilton kritikájára

Az F1-es pilóták sokat küzdöttek az abroncsokkal a bakui edzések során, Lewis Hamilton nem is titkolta véleményét - a gumigyártó sportigazgatója tisztázta magukat a kritikák alól.

részletek
Olvastad már?