Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. június 29. csütörtök

Pirelli

Hamilton frusztrált az újabb gumigondok miatt

Ugyan a hét közepén a Mercedes úgy vélte, hogy már túlléptek a monacói gumikezelési gondokon, Hamilton a pénteki 10. helye után mégis nagyon frusztrált, mivel nincs változás.

részletek

Kukába megy a Pirelli kemény keveréke

Kifejlesztették, de teljességgel használhatatlannak bizonyult 2017-ben: a gumicég közölte, a hátralevő nagydíjak egyikén sem fog felbukkanni a narancssárga jelzésű keverék.

részletek

Van köze Vettel jó évének a sok gumiteszthez?

Még mielőtt az első idei tesztre sor került volna, Sebastian Vettel több távot tett meg a fejlesztés alatt álló szélesebb gumikkal, mint minden idei riválisa együttvéve. A Pirelli szerint az előny csak pszichológiai.

részletek

Wolff: A Ferrari profitált a Pirelli-tesztből

Toto Wolff mondta el véleményét arról, szerinte mi rejlik a legfőbb riválisuk idei sikerei mögött. Az olaszok egyértelműen felnőttek a Mercedes mellé, és néhol még előttük is járnak.

részletek

Hamilton kiakadt a gumikra

Az új Pirelli abroncsok rengeteg pilótának okoznak fejtörést egyelőre idén, egyik közülük Lewis Hamilton, aki képtelen megbarátkozni az idei gumikkal.

részletek

Grosjean szerint az idei Pirellik borzalmasak

Romain Grosjean több szempontból is erősen megkritizálta az F1 hivatalos gumiszállítóját, a Pirellit. Szerinte az autók gyorsaságát is gátolja és a működésük is túlságosan kiszámítható, kivéve hideg állapotban.

részletek

A Pirelli azonnal visszavágott a Mercedesnek

A Mercedes nemrég egy nyilatkozatban sejtetni engedte, hogy az olasz Pirelli gumiszállító kivételes bánásmódban részesíti az olasz Ferrari istállót. A Pirelli nem késlekedett visszaszúrni egy nyilatkozatban. Új balhé a láthatáron?

részletek

Bevásárolná-e magát a Pirelli az F1-be?

Az olaszok 2011 óta töltik be a száguldó cirkusz kizárólagos gumiszállítói szerepét, a cég vezérigazgatója pedig egyik legutóbbi nyilatkozatában elmondta, mennyi esély van arra, hogy részvényesek legyenek a sportágban.

részletek

Újabb vád a Ferrari ellen - különleges bánásmód a Pirellitől

Védekezni kényszerül az elmúlt napokban a Ferrari: előbb csapatutasítással vádolták meg az istállót, most pedig azt vetik a szemükre, hogy a Pirelli különleges gumikat gyárt az olasz csapatnak.

részletek

Hamilton: Most már ássunk a dolgok mélyére!

Lewis Hamilton a következő napokban leül a Mercedesszel és megpróbálnak a probléma gyökeréig leásni, ami akadályozza abban, hogy valóban harcba szálljon a negyedik világbajnoki címéért. A Ferrari úgy fest, legyőzheti idén a Mercedest.

részletek

Feltartásözön jöhet az időmérőn

A Pirelli félelmei szerint az F1-es Monacói Nagydíj kvalifikációján hatványozottan előfordulhatnak feltartások, ugyanis a csapatok a megszokottnál nehezebben tudják üzemi hőmérsékletre melegíteni abroncsaikat.

részletek

Nem kopik az ultralágy gumi sem Monacóban

A Pirelli szerint a leglágyabb keverék végig is bírja a futamot, érdekes stratégiákra számíthatunk és döntő szerepe lehet a biztonsági autónak - az időmérőt is megkavarhatja a helyzet.

részletek
Olvastad már?