Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 19. péntek

Pilótapáros

A leggyengébb után végre erős Williams-páros?

Amikor a konkurenciától érkezik dicséret, az ritkán jelent rosszat. 2018 a Williams istálló mélyrepüléséről szólt a legtapasztalatlanabb pilótapárossal. A McLaren újonca viszont erősnek gondolja a jövő évi duót.

részletek

A Sauber a Ferrari döntésére vár

Jóval szorosabb a kötelék idén a Ferrari és a Sauber között. A svájci istálló addig nem nevezi meg pilótapárosát, amíg a Scuderia nem dönt Kimi Raikkönennel kapcsolatban. Lehet, hogy még egy hónapig.

részletek

Perez közel áll a megállapodáshoz

A Force Indiánál is egyre biztosabbnak tűnik a jövő évi pilótafelállás - Sergio Perez egy nyilatkozatában elárulta, hogy a folytatáshoz még csak aláírásra sincs szüksége.

részletek

Vettel elfogadná Ricciardót csapattársának

Az F1 három topcsapatánál négy pilóta szerződése is lejár az év végén, így jelentős mozgolódásra számíthatunk a pilótapiacon. Vettel nem bánná, ha a Ferrarinál újra felállna a Red Bull egykori párosa.

részletek

Megtámogatják a williamses fiatalokat

Újrakeveri kártyáit a Williams F1-es gárdája: átrendezés zajlik a csapaton belül, aminek az egyik legérdekesebb ténye az, hogy mindkét versenyzőjük egy helyett két versenymérnököt kap.

részletek

A McLaren pilótahármasa a mezőny legjobbja?

Jó érzés lehet egy pilótapárosnak, ha a csapatvezetés bízik a versenyzőkben. A McLaren vezérigazgatója szerint az istálló jelenlegi felállása egyenesen főnyeremény. Valóban így lenne?

részletek

A leghűségesebb pilótapárosok

A Formula-1-ben időnként jönnek-mennek a versenyzők. Előfordul azonban olyan helyzet is, amikor hosszú esztendőkön keresztül nem változik egy csapat pilótapárosa. Kik a rekorderek?

részletek

Milyen idősek a csapatok pilótapárosai?

A legidősebb és a legfiatalabb versenyzőpáros között bizony huszonhét év különbség van. Melyik istálló épít a rutinra és melyik a fiatalságra? A húsz alattiaké, vagy a harminc felettieké a világ?

részletek

Ki hol vezet jövőre a Formula-1-ben?

Bár még kis túlzással az idei F1-es szezon fele hátravan, folyamatosan téma a mezőny jövő évi összetétele. Az alábbiakban megnéztük, mit tudunk eddig és mire lehet még számítani az átigazolási piacon.

részletek

Williams: Őrült átigazolási időszak jöhet

A grove-i istálló helyettes csapatfőnöke, Claire Williams arra számít, hogy a 2017-es F1-es szezon előtt jóval nagyobb mozgolódás lesz a pilótapiacon, mint volt a hamarosan rajtoló idényt megelőzően.

részletek

A Williams is bejelentette pilótapárosát

Újabb nevekkel egészíthetjük ki a 2016-os F1-es mezőny listáját az Olasz Nagydíjon: a Williams a monzai hétvége előtt jelentette be jövő évi versenyzői párosát.

részletek

Szám szerint – Melyik a legerősebb pilótapáros?

Nemsokára eldobhatjuk a körömvágó ollót, legördül a függöny, és indul a 2015-ös produkció! De addig is nézzük, melyik csapatnál milyen erőket képviselnek a versenyzők múltjuk, sikereik alapján.

részletek
Olvastad már?