Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 17. csütörtök

Pilóta

Strollnak már Belgiumig csapatot kellene váltania?

A Force India új tulajdonosi körét Lance Stroll édesapja vezeti, ezzel megmenekült az istálló. Jacques Villeneuve szerint a fiatal kanadainak azonnal át kellene igazolnia jövő évi csapatába.

részletek

Ennyit keresnek a pilóták az F1-ben

A legjobbak több tízmilliót vágnak zsebre évente már most, az új szerződések megkötésekor pedig jócskán átalakulhat a fizetési ranglista a száguldó cirkuszban. Hamilton Vettel elé kerülhet.

részletek

Így végeztek az F1-esek Le Mans-ban

Huszonhárom egykori és egy jelenlegi Formula-1-es pilóta is részt vett az idei 24 óráson, vegyes sikerrel. Nézzük, mit produkáltak a száguldó cirkusz egykori résztvevői a híres versenyen.

részletek

Ők eddig a csapatok vezérpilótái

A Formula-1-ben örök szabály, hogy elsődlegesen a csapattársunkat kell legyőzni. Hat futam elteltével mérleget vonhatunk, hogy hol egyenlő és hol egyenlőtlen a küzdelem istállón belül.

részletek

Valóban igazságtalan a Formula-1?

Az autósportban gyakran előfordul, hogy többet számít a technika, mint a pilóta. Nincs ez másképp a száguldó cirkuszban sem. De még a kevésbé fényes oldalt is lehet élvezni, ha valaki bekerül.

részletek

A Formula-1 leghűségesebb pilótái

A száguldó cirkuszban is előfordul, hogy egy pilóta neve hosszú éveken át összeforr csapatával. De ki volt a leghűségesebb az elmúlt évtizedekben? Schumacher, Hakkinen, Massa, Coulthard?

részletek

Megvan, mikor ül autóba Kubica

Részben sikerült Robert Kubica visszatérése a Formula-1-be. A Williams istálló tartalékpilótaként időnként szabadedzéseken is részt vesz, most már azt is tudhatjuk, hogy melyik nagydíjakon.

részletek

Schumacher, Alonso vagy Vettel?

Gyakran merül fel a kérdés, ki a jobb Ferrari-pilóta: Michael Schumacher, Fernando Alonso vagy Sebastian Vettel? Erre biztos választ lehetetlen adni, de ez az összehasonlítás sokat segíthet.

részletek

MotoGP: Őrült költekezési versenybe torkollhat a pilótapiac

A Movistar Yamaha csapatvezetője szerint a gyártók közötti kiegyenlített erőviszonyok miatt a közeljövőben elszabadulhatnak a legjobb versenyzők fizetései a MotoGP-ben.

részletek

Évtizedek óta nem megy az amerikaiaknak

Korábban számtalan futamgyőztes pilótát, sőt világbajnokokat is adott a Formula-1-nek az Egyesült Államok, ám huzamos ideje nem terem babér az amerikaiaknak. Vajon mi lehet az oka a mélyrepülésnek?

részletek

Alonsót a tapasztalat teszi még jobbá

Fernando Alonsót lehet szeretni és lehet nem szeretni, de nehéz nem elismerni kivételes vezetési tudását és alázatát a versenyzés iránt. 35 évesen is úgy érzi, ereje teljében van.

részletek

Miben kellene leginkább fejlődnie az F1-nek?

Napjainkban számos kritika éri az F1-et, amiért unalmasak a versenyek, halkak az autók, valamint túl bonyolultak a szabályok. Egy bennfentes szerint azonban nem ezek jelentik a legfőbb problémát.

részletek
Olvastad már?