Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 21. hétfő

Pilóta

A Formula-1 leghűségesebb pilótái

A száguldó cirkuszban is előfordul, hogy egy pilóta neve hosszú éveken át összeforr csapatával. De ki volt a leghűségesebb az elmúlt évtizedekben? Schumacher, Hakkinen, Massa, Coulthard?

részletek

Megvan, mikor ül autóba Kubica

Részben sikerült Robert Kubica visszatérése a Formula-1-be. A Williams istálló tartalékpilótaként időnként szabadedzéseken is részt vesz, most már azt is tudhatjuk, hogy melyik nagydíjakon.

részletek

Schumacher, Alonso vagy Vettel?

Gyakran merül fel a kérdés, ki a jobb Ferrari-pilóta: Michael Schumacher, Fernando Alonso vagy Sebastian Vettel? Erre biztos választ lehetetlen adni, de ez az összehasonlítás sokat segíthet.

részletek

MotoGP: Őrült költekezési versenybe torkollhat a pilótapiac

A Movistar Yamaha csapatvezetője szerint a gyártók közötti kiegyenlített erőviszonyok miatt a közeljövőben elszabadulhatnak a legjobb versenyzők fizetései a MotoGP-ben.

részletek

Évtizedek óta nem megy az amerikaiaknak

Korábban számtalan futamgyőztes pilótát, sőt világbajnokokat is adott a Formula-1-nek az Egyesült Államok, ám huzamos ideje nem terem babér az amerikaiaknak. Vajon mi lehet az oka a mélyrepülésnek?

részletek

Alonsót a tapasztalat teszi még jobbá

Fernando Alonsót lehet szeretni és lehet nem szeretni, de nehéz nem elismerni kivételes vezetési tudását és alázatát a versenyzés iránt. 35 évesen is úgy érzi, ereje teljében van.

részletek

Miben kellene leginkább fejlődnie az F1-nek?

Napjainkban számos kritika éri az F1-et, amiért unalmasak a versenyek, halkak az autók, valamint túl bonyolultak a szabályok. Egy bennfentes szerint azonban nem ezek jelentik a legfőbb problémát.

részletek

Vettel: Nincs időnk egyéniségnek lenni

A régi idők pilótáinak jóval kevesebb munka szakadt a nyakába, ezért is tűnhetnek érdekesebb karakternek, mint a maiak – szállt be Sebastian Vettel is az F1-es egyéniségekről szóló vitába.

részletek

Fog-e Hülkenberg győztes autót kapni?

Lewis Hamilton hároméves hosszabbítása a Mercedesszel a pilótapiacra irányította a figyelmet – Nico Hülkenberg az F1-es mezőny azon tagja, akit sokszor szóba hoztak élcsapatokkal, de még sosem versenyzett ütőképes istállóban.

részletek

Ki mit csinál a szabadidejében? – Az F1-es pilóták hobbijai

A Formula-1 pilótáinak többsége – nem meglepő módon - szabadidejében is valamilyen sportot űz, de vannak olyanok, akik zenéléssel, főzéssel vagy akár vadászattal kapcsolódnak ki két nagydíj között.

részletek

Hamarosan jöhet az első bahreini F1-es pilóta

Bahreinben eddig halott volt az autósport, de a koronaherceg elmondta, hogy hamarosan beindul a gokartprogram - a versenyzők azonban ne várják, hogy állami pénzből csöppennek majd az F1-be.

részletek
Olvastad már?