Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 20. hétfő

Pilóták

A Renault toppilótára feni a fogát

A francia F1-es istálló ütős párossal, Carlos Sainzcal és Nico Hülkenberggel áll rajthoz jövőre, ám tanácsadójuk, Alain Prost náluk is nagyobb nevet akar megszerezni 2018-ra.

részletek

Van, aki imádja, van, aki utálja Szingapúrt

A Szingapúri Nagydíj legtöbb elemében eltér a normális Formula-1-es hétvégéktől. Többségüket inkább nehézségnek élhetik meg a pilóták, mégis van, akinek egyik kedvenc helyszíne. De nem mindenkinek…

részletek

Kínai szupersztárról álmodik a McLaren

Bár a világ legnépesebb országában lassan másfél évtizede vendégeskedik az F1, igazán erős versenyző eddig nem került ki onnan, aki megütötte volna a száguldó cirkusz szintjét.

részletek

„A fiatal pilótáknak túl könnyű a dolguk manapság”

Az Olasz Nagydíjon különösen elemében voltak az ifjú F1-es versenyzők, ám Mika Hakkinen úgy véli, túl sok minden könnyíti meg a helyzetüket a korábbi évekhez képest.

részletek

„Idiótának” fognak tűnni a pilóták Monzában

Belgiumban a McLaren tálalásában láthattuk, hogyan segítik egymást a pilóták az időmérő edzésen a szélárnyéknak köszönhetően, ám Carlos Sainz szkeptikus a módszerrel kapcsolatban.

részletek

Így fest jelenleg a 2018-as F1-es rajtrács

Az elmúlt héten több csapat is bejelentette 2018-as pilótáit - vessünk egy pillantást a jövő évi mezőny azon versenyzőire, akik már szerződéssel rendelkeznek, és azokra, akik esélyesek, hogy helyet fognak kapni valamelyik alakulatnál.

részletek

Stewart: Kihalt a bajtársiasság az F1-es pilótákból

Noha a „régen minden jobb volt” klisének néha nem sok értelme van, a pilóták egymással való kapcsolata gyökeresen megváltozott az F1 modern érájában - és nem biztos, hogy jó irányba.

részletek

Teljes a hungaroringi teszt felállása

Hétfőn a Renault és a Sauber bejelentéseivel kiderült, mely F1-es pilóták kaphatják kezeik közé a csapatok autóit a Magyar Nagydíj utáni kétnapos gyakorláson.

részletek

Hiányzik a tisztelet a fiatal F1-es pilótákból

Felipe Massa az Osztrák Nagydíjon tapasztaltak után érdekes példával támasztotta alá, hogy a fiatal versenyzőkben kevesebb a tisztelet társaik felé, mint az idősebbekben.

részletek

Prost: Az F1-ből kivesztek a karakteres autók

A 2017-es Forma-1-es gépekkel a sportág a múltba nyúlt vissza, jelenleg azonban hiányoznak a mezőnyből a karakteres modellek - legalábbis a Renault tanácsadója szerint.

részletek

Idén jobban kitűnnek az F1-es pilóták közötti különbségek

A 2017-es F1-es autókat szándékosan olyanra tervezték, hogy nagyobb kihívás legyen a vezetésük a versenyzők számára, és ennek köszönhetően az elmúlt néhány futamon nagyszerűen kitűntek a közöttük lévő különbségek.

részletek

Meglepő, kik nem tagjai az F1-es pilóták szövetségének

Romain Grosjean, a GPDA nemrég megválasztott igazgatója furcsának tartja, hogy csaknem a mezőny felét nem érdekli a szervezet, amely egyébként az ő érdekeiket is hivatott képviselni.

részletek
Olvastad már?