Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. május 20. vasárnap

Pilóták

A végleges 2018-as F1-es felállás

A Williams bejelentésével végre helyére került az utolsó bizonytalan építőelem is: íme a 10 csapat és 20 versenyző, akik az idei Formula-1-es mezőnyt alkotják.

részletek

Steiner-nyilatkozat: Újabb visszautasítás

Az általában meglehetősen nyugodt természetű Gil de Ferran is úgy érezte, meg kell szólalnia az amerikai pilótákat érintő, lekicsinylő nyilatkozat kapcsán. Erős érveket sorakoztatott fel ellene.

részletek

A legjobban felbolyduló pilótapiac

Az idei évben nem sok változás áll be a pilótafelállást tekintve a Formula-1-ben. Volt azonban egy évad, amikor alig maradt valaki a helyén, óriási változások történtek a csapatoknál.

részletek

Így karácsonyoztak az F1-es pilóták

Akárcsak az elmúlt években, a mezőny ezúttal is szívesen osztotta meg ünnepi pillanatait a közösségi médiában - a legtöbben szűk családi körben töltötték a karácsonyt.

részletek

Először 100 %-os a pilóták szövetsége

Most már tényleg képviselheti az F1-es versenyzőket az Alexander Wurz vezette GPDA, hiszen az utolsó két, eddig különcködő világbajnok is belépett a szervezetbe.

részletek

A csapatfőnökök TOP 10-es listája

Ki mennyire értékeli a jelenlegi mezőny Formula-1-es versenyzőit a csapatvezetők körében? Az egyik legfontosabb értékmérő ugyanis, hogy ők mennyire tartják sokra a pilótát.

részletek

A pilóták már látták a 2021-es aerodinamikai terveket

Nem csak a motorok változnak, az autók külseje is frissülhet 2021-től - a mezőny már az Abu Dhabi Nagydíj hétvégéjén betekintést nyerhetett az F1-es autók jövőbeli dizájnjába.

részletek

Massa felhívást intézett a brazilok felé

Felipe Massa távozásával jövőre nem lesz brazil versenyző az F1-ben, ilyenre pedig évtizedek óta nem volt példa - a Williams utolsó futamára készülő pilótája szerint itt az ideje orvosolni a problémát.

részletek

A Renault toppilótára feni a fogát

A francia F1-es istálló ütős párossal, Carlos Sainzcal és Nico Hülkenberggel áll rajthoz jövőre, ám tanácsadójuk, Alain Prost náluk is nagyobb nevet akar megszerezni 2018-ra.

részletek

Van, aki imádja, van, aki utálja Szingapúrt

A Szingapúri Nagydíj legtöbb elemében eltér a normális Formula-1-es hétvégéktől. Többségüket inkább nehézségnek élhetik meg a pilóták, mégis van, akinek egyik kedvenc helyszíne. De nem mindenkinek…

részletek

Kínai szupersztárról álmodik a McLaren

Bár a világ legnépesebb országában lassan másfél évtizede vendégeskedik az F1, igazán erős versenyző eddig nem került ki onnan, aki megütötte volna a száguldó cirkusz szintjét.

részletek

„A fiatal pilótáknak túl könnyű a dolguk manapság”

Az Olasz Nagydíjon különösen elemében voltak az ifjú F1-es versenyzők, ám Mika Hakkinen úgy véli, túl sok minden könnyíti meg a helyzetüket a korábbi évekhez képest.

részletek
Olvastad már?