Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. november 19. vasárnap

Peugeot

Peugeot 308: Lendületben a technológia

A Peugeot új fejezettel bővíti a megjelenése óta több mint 760 000 példányban napvilágot látott bestsellere történetét. Az új Peugeot 308 egy olyan sorozatba illeszkedik, amelynek fő motívuma a kiválóság folyamatos keresése.

részletek

Kiss Pál Tamás vendégeként, egy Peugeot-val

Játékunk nyertese egy Peugeot 3008 Allure-rel utazhatott el Máriapócsra, ahol Kiss Pál Tamás és csapata látta vendégül a ralikrossz-ob rabócsiringi futamán - bajnokavatásnak lehetett közeli szemtanúja.

részletek

Csúcsautó, amely csak egy új játékban létezik

A Peugeot 750 R Hybrid 750 lóerő teljesítményre képes, és a Le Mans-i 24 órás megnyerésére fejlesztették ki – a Gran Turismo Sport programozói, hiszen a gépnek a valóságban nem, csak a rövidesen érkező új játékban lehet majd odalépni.

részletek

Véget ért játékunk, megvan Kiss Pál Tamás vendége

Eredményt hirdetünk, megvannak szerencsés nyerteseink - egy valaki elviheti egy hétvégére a Peugeot 3008 Allure tesztautót és Kiss Pál Tamás vendége lehet a máriapócsi ralikrossz parádén.

részletek

Újra Peugeot-siker a Silk Way Ralin

Újrázott a Cyril Despres – David Castera versenyzőpáros. A 2016-os Selyemút Rali győztesei idén is elsőként értek célba: a verseny második felében végig vezettek, majd Peugeot DKR #100 autójukkal kényelmes, 65 perces előnnyel nyerték az összesen 9599 km hosszú viadalt, amely 4094 km gyorsasági szakaszt foglalt magában.

részletek

Amikor a McLaren hasonlóan sokat szenvedett a motorjával

2017 a szenvedés éve a McLarennél, de volt már ilyenben részük korábban is. Rendkívül látványos motorhibák videóinak gyűjteménye a wokingiaktól egyetlen évadban.

részletek

Lendületben a Peugeot: Bevetésre kész a 3008DKR Maxi

A legendás Dakar Ralin aratott 2016-os, illetve 2017-es győzelem után a Peugeot Sport hamarosan leleplezi a januári dél-amerikai győztes Peugeot 3008DKR utódját. Az új autó annak az új 3008 SUV szériamodellnek a versenyváltozata, mely 2017-ben elnyerte az „Év autója” címet.

részletek

5008 - A szabadidő-autók új dimenziója

Változatlan névvel más szegmensben: az új Peugeot 5008 a C szegmens hétszemélyes, nagy szabadidő-autói között mutatkozik be. Félelmetes ütőkártyákkal érkezik erre az ígéretes piacra...

részletek

A Porsche az F1 irányába kacsintgat

A Porsche zsinórban harmadszor győzött a Le Mans-i 24 óráson az elmúlt hétvégén, most pedig esély kínálkozik arra, hogy a német autógyár a Formula-1-be is visszatérjen.

részletek

230 önvezető Peugeot a tenisz sztárjainak

A Peugeot, amely 33 éve a Roland-Garros hivatalos partnere, május 22. és június 11. között több mint 230 járművet bocsát a Francia Tenisz Szövetség rendelkezésére. A Peugeot 3008, 5008, Traveller, Partner Electric és Peugeot 508 modellekből álló flottába most először kerül autonóm jármű, egy Peugeot 3008 formájában.

részletek

Kilenc gyártó menő autójával tesztelt a TCR mezőnye

A TCR International Series csapatai megkezdték felkészülésüket a 2017-es szezonra, az Adria Racewayen és a Pininfarina szélcsatornájában.

részletek

Kiterjesztett szabadság a Peugeot-tól

Ki ne álmodott volna már olyan autóról, amelyben az utazás teljes nyugalma együtt jár a környezet megóvásával? Egy autóról, amely megért bennünket és annyira ismer, hogy a legkisebb vágyainkat is előre kitalálja? Egy autóról, mely mintha önmagunk térbeli folytatása lenne, s amelyben minden töretlen, könnyed, áramló és természetes?

részletek
Olvastad már?