Steward
Varga Ákos
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. január 16. szerda

Peugeot

Csak a győzelem elfogadható a Toyota számára a Dakaron

A Toyota Gazoo Racing csapatának menedzsere, Glyn Hall úgy látja, idén nem lesz semmilyen mentségük, ha nem tudnak diadalmaskodni a Dakaron, miután a Peugeot már nem lesz ott Peruban.

részletek

Új Peugeot 508 – Elegancia és stílus

Nemsokára elérhető a hazai kereskedésekben a francia gyár legfrissebb modellje, amely az egyik legizgalmasabb ajánlat a limuzinok között. A belépőmotorral próbáltuk ki az új 508-at.

részletek

Három kerékpár is bemutatkozik Párizsban a Peugeot jóvoltából

Az új Peugeot 508 SW mellett most csodálhatja meg először a nagyközönség a tisztán elektromos üzemű, önvezető Peugeot e-LEGEND Concept tanulmányt, mely egy optimista és kifejezetten vonzó jövő előhírnöke. A Peugeot legújabb plug-in hibrid benzinmotorjait is bemutatja. A márka az energetikai átállással kapcsolatban is derűlátó, hiszen szilárd meggyőződése, hogy az új technológiák az örömteli vezetést szolgálják.

részletek

Párizsban a Peugeot e-Legend tanulmányautó

A Peugeot soha nem az unalmas megoldásairól volt híres, és az energetikai átállás nyomán sem lesz hűtlen 120 év autós történelméhez. Hogy ezt bebizonyítsa, a márka most bemutatja az e-LEGEND CONCEPT tanulmányt. A jövő vezetési élményéről alkotott izgalmas elképzelés egy vonzó és emblematikus autóban ölt testet. A jövő autójának e realista és radikálisan modern sziluettben való előrevetítése a PEUGEOT gépjárművek hagyományos értékei és eleganciája előtt is tiszteleg.

részletek

Nincs a világon izgalmasabb autóverseny a ralikrossznál!

A ralikrossz sajnos az autósport világának egy kis, eldugott szeglete. Pedig amit Lettországban, a világbajnokság rigai fordulóján láthattam, az alapján talán a totális őrület a legjobb szó a versenyekre. Örökre beleszerettem a ralikrosszba.

részletek

Peugeot modell egy új Ferrari árában? Igen, ez ennyit ér!

Egy egzotikus autókra szakosodott holland kereskedés az év legizgalmasabb vételét kínálja eladásra: egy hibátlan állapotú B-csoportos Peugeot 205 T16-t a ralisport hőskorából.

részletek

Megvan Nagy első dobogója, Michelisz többeket levadászva hetedik!

Mivel a Zengő Motorsport fiatalja, Nagy Norbert a 10. helyet szerezte meg a ma délutáni időmérőn, ő indulhatott a pole-ból az esti futam fordított rajtrácsának köszönhetően, mindezt életében először.

részletek

Menetpróba - Peugeot 5008 Allure 1.5 BLUEHDI EAT8 S&S 130LE

A francia gyár visszatért a gyökereihez, újra az elegancia és a kényelem vált a tervezés vezérfonalává. Az erre kihegyezett autóban próbáltuk ki az új dízelmotort.

részletek

A formabontó kombi - Megérkezett az új 508 SW

Néhány hónappal a limuzin leleplezése után a PEUGEOT most bemutatja az új PEUGEOT 508 kombi változatát. A gyökeres átalakuláson átesett új Peugeot 508 SW szakít a D kategóriás kombik hagyományos stílusjegyeivel és inkább a sportkombik (shooting brake) világából merít inspirációt.

részletek

Jánosa Ákos: Két verseny, két győzelem

Az utánpótlásnevelő célzattal életre hívott Peugeot 208 R2-es márkakupa túl van az első két futamon (Eger Rali és Miskolc Rali), melyek után sok élménnyel és értékes tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. A szezonban eddig történtekről és a kupáról az élen álló Jánosa Ákost kérdeztük.

részletek

Új Peugeot 508 - A formabontó limuzin

Az új Peugeot 508-ban semmi sem a régi: alacsony, kompakt felépítés, acélos, sportos külső, a Peugeot i-Cockpit® egyedi felfogását tükröző látványos beltér... Mindez hallatlanul intenzív vezetési élményt ígér. A példás menettulajdonságoknak, az új erőforrásoknak, a gazdag technológiai felszereltségnek és a minőségbeli ugrásnak köszönhetően az új Peugeot 508-nak világszinten kulcsszerep jut a márka feljebb pozicionálási stratégiájában.

részletek

Három születésnapot is ünnepel a Peugeot a Retromobile Kiállításon

A 43. Retromobile Kiállítás 2018. február 7. és 11. között várja a látogatókat Párizsban, a Porte de Versailles-nál. A PEUGEOT ez alkalommal az 5-ös szériát – a Type 5 modellt és az ötvenedik születésnapját ünneplő PEUGEOT 504-et – állítja a középpontba.

részletek
Olvastad már?