Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 17. kedd

Peugeot

Menetpróba - Peugeot 5008 Allure 1.5 BLUEHDI EAT8 S&S 130LE

A francia gyár visszatért a gyökereihez, újra az elegancia és a kényelem vált a tervezés vezérfonalává. Az erre kihegyezett autóban próbáltuk ki az új dízelmotort.

részletek

A formabontó kombi - Megérkezett az új 508 SW

Néhány hónappal a limuzin leleplezése után a PEUGEOT most bemutatja az új PEUGEOT 508 kombi változatát. A gyökeres átalakuláson átesett új Peugeot 508 SW szakít a D kategóriás kombik hagyományos stílusjegyeivel és inkább a sportkombik (shooting brake) világából merít inspirációt.

részletek

Jánosa Ákos: Két verseny, két győzelem

Az utánpótlásnevelő célzattal életre hívott Peugeot 208 R2-es márkakupa túl van az első két futamon (Eger Rali és Miskolc Rali), melyek után sok élménnyel és értékes tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. A szezonban eddig történtekről és a kupáról az élen álló Jánosa Ákost kérdeztük.

részletek

Új Peugeot 508 - A formabontó limuzin

Az új Peugeot 508-ban semmi sem a régi: alacsony, kompakt felépítés, acélos, sportos külső, a Peugeot i-Cockpit® egyedi felfogását tükröző látványos beltér... Mindez hallatlanul intenzív vezetési élményt ígér. A példás menettulajdonságoknak, az új erőforrásoknak, a gazdag technológiai felszereltségnek és a minőségbeli ugrásnak köszönhetően az új Peugeot 508-nak világszinten kulcsszerep jut a márka feljebb pozicionálási stratégiájában.

részletek

Három születésnapot is ünnepel a Peugeot a Retromobile Kiállításon

A 43. Retromobile Kiállítás 2018. február 7. és 11. között várja a látogatókat Párizsban, a Porte de Versailles-nál. A PEUGEOT ez alkalommal az 5-ös szériát – a Type 5 modellt és az ötvenedik születésnapját ünneplő PEUGEOT 504-et – állítja a középpontba.

részletek

Dakar: Peterhansel lélekben már feladta

Úgy fest, hogy Mr. Dakar lemondott arról, hogy tovább szaporítsa győzelmei számát az idei viadalon: szerinte Carlos Sainz előnye túl nagy, nem lehet már utolérni a spanyolt.

részletek

Toyotás részsiker, Sainz közelebb a győzelemhez

A Toyota pilótája nyerte a Dakar tizenegyedik szakaszát, de Carlos Sainznak ez is tökéletes eredmény: a spanyol nem hibázott és egyre közelebb van a győzelemhez.

részletek

Sainz szakaszt nyert, helycsere az élen a motorosoknál

A Peugeot rutinos versenyzője húzta be a 2018-as Dakar hatodik etapját az autók között, de hátránya így is közel fél óra - most pihenőnapra vonulnak a csapatok, féltávnál járunk.

részletek

Loeb és Szalay is feladta a Dakart

A motoros mezőny után az autósok is megrövidültek egy élmenővel: Sebastien Loeb navigátora szerdán megsérült, így a második helyről ki kellett állniuk. A Peugeot az ötödik napon változatlanul vezet, a motorosok kategóriája továbbra is rendkívül szoros.

részletek

A Toyota kezdte legjobban a Dakart

A japán márka kettős szakaszgyőzelemmel kezdte a 2018-as dél-amerikai túrát, a nagy rivális Peugeot-t azonban már az első kilométereken fékhiba hátráltatta Sebastien Loeb autóján.

részletek

Idősebb Sainz a visszavonulására készül

Nagy a felhajtás az utóbbi években ifjabb Carlos Sainz körül a Formula-1-ben, de könnyen lehet, hogy januárban édesapjára, a kétszeres világbajnok ralilegendára figyel majd a világ.

részletek

Karácsonyi vidámságot visznek a bohócdokik

A Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány bohócdoktorai december 14-én a Heim Pál Gyermekkórházban tartott vizitjük után roadshowra indulnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, hogy felvidíthassák azokat a gyermekeket, akik az ünnepi időszakot kórházban, az otthonuktól és a szeretteiktől távol töltik.

részletek
Olvastad már?