Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 22. hétfő

Peugeot

Toyotás részsiker, Sainz közelebb a győzelemhez

A Toyota pilótája nyerte a Dakar tizenegyedik szakaszát, de Carlos Sainznak ez is tökéletes eredmény: a spanyol nem hibázott és egyre közelebb van a győzelemhez.

részletek

Sainz szakaszt nyert, helycsere az élen a motorosoknál

A Peugeot rutinos versenyzője húzta be a 2018-as Dakar hatodik etapját az autók között, de hátránya így is közel fél óra - most pihenőnapra vonulnak a csapatok, féltávnál járunk.

részletek

Loeb és Szalay is feladta a Dakart

A motoros mezőny után az autósok is megrövidültek egy élmenővel: Sebastien Loeb navigátora szerdán megsérült, így a második helyről ki kellett állniuk. A Peugeot az ötödik napon változatlanul vezet, a motorosok kategóriája továbbra is rendkívül szoros.

részletek

A Toyota kezdte legjobban a Dakart

A japán márka kettős szakaszgyőzelemmel kezdte a 2018-as dél-amerikai túrát, a nagy rivális Peugeot-t azonban már az első kilométereken fékhiba hátráltatta Sebastien Loeb autóján.

részletek

Idősebb Sainz a visszavonulására készül

Nagy a felhajtás az utóbbi években ifjabb Carlos Sainz körül a Formula-1-ben, de könnyen lehet, hogy januárban édesapjára, a kétszeres világbajnok ralilegendára figyel majd a világ.

részletek

Karácsonyi vidámságot visznek a bohócdokik

A Magyar Bohócok a Betegekért Alapítvány bohócdoktorai december 14-én a Heim Pál Gyermekkórházban tartott vizitjük után roadshowra indulnak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyébe, hogy felvidíthassák azokat a gyermekeket, akik az ünnepi időszakot kórházban, az otthonuktól és a szeretteiktől távol töltik.

részletek

Vége a dalnak: A Peugeot otthagyja a Dakar Ralit

A francia gyártó hivatalosan is bejelentette, hogy a 2018-as sivatagi túra után kivonulnak a világ legnagyobb presztízsű tereprali-viadaláról, főleg a számukra kedvezőtlen szabályváltozások miatt.

részletek

Peugeot 308: Lendületben a technológia

A Peugeot új fejezettel bővíti a megjelenése óta több mint 760 000 példányban napvilágot látott bestsellere történetét. Az új Peugeot 308 egy olyan sorozatba illeszkedik, amelynek fő motívuma a kiválóság folyamatos keresése.

részletek

Kiss Pál Tamás vendégeként, egy Peugeot-val

Játékunk nyertese egy Peugeot 3008 Allure-rel utazhatott el Máriapócsra, ahol Kiss Pál Tamás és csapata látta vendégül a ralikrossz-ob rabócsiringi futamán - bajnokavatásnak lehetett közeli szemtanúja.

részletek

Csúcsautó, amely csak egy új játékban létezik

A Peugeot 750 R Hybrid 750 lóerő teljesítményre képes, és a Le Mans-i 24 órás megnyerésére fejlesztették ki – a Gran Turismo Sport programozói, hiszen a gépnek a valóságban nem, csak a rövidesen érkező új játékban lehet majd odalépni.

részletek

Véget ért játékunk, megvan Kiss Pál Tamás vendége

Eredményt hirdetünk, megvannak szerencsés nyerteseink - egy valaki elviheti egy hétvégére a Peugeot 3008 Allure tesztautót és Kiss Pál Tamás vendége lehet a máriapócsi ralikrossz parádén.

részletek

Újra Peugeot-siker a Silk Way Ralin

Újrázott a Cyril Despres – David Castera versenyzőpáros. A 2016-os Selyemút Rali győztesei idén is elsőként értek célba: a verseny második felében végig vezettek, majd Peugeot DKR #100 autójukkal kényelmes, 65 perces előnnyel nyerték az összesen 9599 km hosszú viadalt, amely 4094 km gyorsasági szakaszt foglalt magában.

részletek
Olvastad már?