Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. június 21. csütörtök

PaulRicard

Gasly köröz Paul Ricardon – az új játékban

A francia Pierre Gasly már a megjelenés előtt kipróbálta az F1 2018 játékot – ezáltal a versenynaptár új pályáján, a Francia Nagydíj helyszínén is megtehetett pár kört még a szabadedzések előtt.

részletek

Ilyen egy kör a Paul Ricardon a szimulátorban

Pályabejárás a hétvégi Francia Nagydíj helyszínén egy Haasszal és az Assetto Corsával.

részletek

Egy álma válik valóra Oconnak

Esteban Ocon olyat tapasztalhat meg idén, ami F1-es pályafutása során még nem adatott meg neki: hazai közönség előtt versenyezhet a Force Indiával, így érthető, hogy várja az előttünk álló hétvégét.

részletek

Wolff: „A Mercedesnek minden hétvégén a topon kell lennie!”

Toto Wolff elmondta, csalódottak a Kanadai Nagydíj végkimenetelével, és hogy nem engedhetik meg maguknak, hogy akár csak egy hétvégén is betlizzenek, annyira intenzív a vb-csata.

részletek

Nem a Mercedes a favorit a Paul Ricardon

Valtteri Bottas vallotta be, hogy a kanadai vereségért nem csupán a régebbi erőforrás okolható, ugyanis az autó más területein is hiányosságok vannak, melyeket a Francia Nagydíjon érkező motorcsomag sem feltétlenül kompenzál.

részletek

Unalmas Francia Nagydíjtól tart Hamilton

Az F1 ismeretlen területre lép hétvégén, hiszen a Paul Ricard pályán évtizedek óta nem tartottak nagydíjat: a jelenlegi versenygépek és a vonalvezetés kombinációja Kanadához hasonló eseménytelen futamot is hozhat.

részletek

Ricciardo: Paul Ricard lagymatagabb pálya lesz

Sejthető, hogy az óriási bukóterekkel teli Le Castellet nem lesz a Red Bull ászának kedvence, aki sokkal jobban kedveli Monaco és Montreal vonalvezetését – azonban bízik benne, hogy a pálya legalább izgalmas Francia Nagydíjat szolgáltat, számos előzéssel.

részletek

Optimizmussal készül a Renault hazai futamára

Hosszú idő után hazai versenyen vesz részt a francia gárda, hiszen 2008-ban volt az utolsó F1-es versenyhétvége Franciaországban. Hülkenberg és Sainz motiváltan érkezik a Paul Ricardra.

részletek

Így szalad körbe egy Ferrari a Paul Ricardon

Íme egy kör az idei Ferrarival a közelgő Francia Nagydíj helyszínén - hangolódjunk a következő Formula-1-es hétvégére.

részletek

Exkluzív videó: Megtettünk egy kört a Francia Nagydíj helyszínén!

Jövő vasárnap, majdnem napra pontosan 10 év után újra Francia Nagydíjat rendeznek az F1-ben: a helyszín Le Castellet, a Paul Ricard versenypálya lesz, ahol még régebben, legutóbb 1990-ben vizitált az autósport királykategóriája. A Formula.hu egy régi barátságnak köszönhetően exkluzív pályabejáráson vehetett részt.

részletek

Jedlóczky L: Egy híján egy pont

Ugyan nem mindig szándékosan, de lassan már megszokhatjuk, hogy fiatal versenyzőnket valahogy mégis csak a mélyvízbe kell dobni, amiben általában aztán remekül lubickol!

részletek

Hamilton jobban szerette Magny-Cours-t

Lewis Hamilton nem rajong a jövő júniusban visszatérő Francia Nagydíj helyszínéért, a más szériákból ismert Paul Ricard versenypályáért - inkább az ország korábbi F1-es otthonába térne vissza.

részletek
Olvastad már?