Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 16. vasárnap

Palmer

Palmer: Hamilton Ferrarival is világbajnok lett volna

Idén a technika helyett az döntött, a két topversenyző melyike tudott hibátlanul vezetni, mutatott rá a szakértővé vedlett F1-es. Úgy véli, 2019-ben akár Verstappen és Leclerc is megszorongathatja az ötszörös bajnokot.

részletek

Nagy szükség lenne a kerék a kerék elleni csatákra

Jolyon Palmer szerint az utóbbi években a Formula-1 hátrányára változott meg a szoros harcok megítélése. Túl sok a büntetés, így senki nem meri feszegetni a határokat. Tíz éve még más volt.

részletek

Palmernek sokkal jobb az F1-en kívül

Rövid és feledhető Formula-1-es karriert futott be Jolyon Palmer, ám közben el is vesztette a sport iránti szeretetét. Miután a Renault menesztette, szinte megkönnyebbült.

részletek

Palmer: Raikkönen nem hoz eredményeket...

A korábbi F1-es pilóta szerint Fernando Alonso még mindig a csúcson van, Kimi Raikkönen viszont csak a helyet veszi el a fiatalok elől, hiszen már évek óta nem hozza, amit kellene.

részletek

Palmer: A Force India pilótái igazi profik

A Force India hosszú hónapokon át a pénzügyi csőd szélén táncolt, ám az istálló fejlődött, a pilóták pedig folyamatosan kihozták a maximumot, ezzel bizonyították, hogy vérprofik a szakmában.

részletek

31 éve két győztese volt a Magyar Nagydíjnak

Nigel Mansell drámája után Nelson Piquet örökölte meg a futamgyőzelmet 1987-ben, a Hungaroringen. Könnyen feledésbe merül, hogy abban az esztendőben két bajnokot is avattak a Formula-1-ben.

részletek

Palmer: Ricciardo kilépett Verstappen árnyékából

A Renault korábbi pilótája, Jolyon Palmer szerint Ricciardo azzal, hogy a Renault-hoz igazolt, hátra lépett egyet, de ez egy szükséges lépés volt, hogy kikerüljön Verstappen árnyékából.

részletek

Palmer: Bottas kétségbeesett és esztelen volt

A szakértőként ténykedő korábbi F1-es rá sem ismert a Mercedes pilótájára – Vettel elleni próbálkozását egy vesztésre ítélt helyzetben az elkeseredettségnek tudja be, Ricciardóval szemben pedig józan eszét is elhagyta.

részletek

Palmer: Nem csak Raikkönen volt hibás

Már másfél hete történt a Hamilton-Raikkönen incidens a Brit Nagydíj első körében, amiért a Ferrari-pilótát megbüntették. Egykori kollégája szerint Hamilton is óvatosabb lehetett volna.

részletek

„Alonso nélkül a McLaren a Williams sorsára jut”

Így véli legalábbis az F1-ből tavaly kipenderített angol, Jolyon Palmer, aki szerint bár Lando Norris reményt adhat a jövőre, de Alonso cípőjébe ő sem biztos, hogy bele tudna lépni.

részletek

Grosjeannak ki kellene szellőztetnie a fejét, tanácsolja Palmer

A Renault korábbi pilótája kivesézte Romain Grosjean „veszélyes és meggondolatlan” első körös barcelonai balesetét, majd felidézte egy korábbi ütközését a franciával. Végül a jó tanács sem maradt el.

részletek

Palmer szerint Bottas nem volt elég merész

A Renault korábbi pilótája, Jolyon Palmer úgy véli, hogy Valtteri Bottas később meg fogja bánni, hogy nem próbálkozott keményebben Sebastian Vettel ellen a Bahreini Nagydíj utolsó köreiben.

részletek
Olvastad már?