Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 18. hétfő

OxxoRacing

Megnyerte az angol kamionbajnokságot a magyar OXXO Racing Team

Bravúros versenyzéssel szerezte meg az angol kamionbajnokság trófeáját a magyar OXXO Racing Team. A brit pilótával, Ryan Smith—szel versenyző magyar csapat a Brands Hatch-en megrendezett utolsó állomáson parádés teljesítménnyel szerzett futamgyőzelmet, ezzel megszerezve a bajnokság első helyezését.

részletek

Ryan Smith: Az autóm üzemanyaggal, én pedig zenével töltődöm!

Az OXXO Racing és pilótája, Ryan Smith gőzerővel készül a BTRC mindent eldöntő összecsapására, melynek óriási a tétje: a bajnokság megnyerése.

részletek

Legendás Volkswagenek az OXXO Classic Racing Team kötelékében

„A Volkswagenek iránti rajongásunk és tiszteletünk jeléül, OXXO Racing Classic néven a legendás wolsburgi márka klasszikusaiból állított össze veterán versenyautó és versenyautó szállító csapatot a kétszeres kamion Európa-bajnok versenycsapat” – közölte Tököly László, az Oxxo Racing Team elnöke, aki kérdésünkre részletesebben is mesélt elképzeléseikről.

részletek

A Brands Hatchen duplázhat az OXXO Racing Team

Anglia egyik legendás versenypályáján, a Brands Hatchen védheti meg brit bajnoki címét a kétszeres Eb-győztes, magyar OXXO Racing Team. A mindent eldöntő futamot november 4-5 között tartják.

részletek

A magyar OXXO Racing Team nyerheti az angol kamionbajnokságot

Karnyújtásnyira került a magyar OXXO Racing Team az angol kamion bajnokság trófeájának megszerzésétől. A csapat piros-fehér-zöldre festett kamionnal gurult pályára, hogy ezzel is kifejezze nemzeti hovatartozását.

részletek

Oxxo Racing: Bajnoki esélyek, nők és autók

Az Európa-bajnokság véget ért, a brit pontosztozkodás pedig a magyar csapat bajnoki esélyeivel a hajrájához érkezett, az Oxxo Racing pedig most körképet ad idei szezonjának eddigi alakulásáról.

részletek

Magyar mérnök a kamionsport elitjében

Bakó Csaba, a magyar Oxxo Racing kamioncsapat első számú mérnöke mesél saját feladatköréről és az Eb-sikerekről, valamint összehasonlítja Kiss Norbert és jelenlegi versenyzőjük, Ryan Smith teljesítményét.

részletek

Krajnyák Petra: Izgalmas szezonom volt!

Nagy lépést jelentett a KIA Lotos Race Krajnyák Petra számára - az Oxxo Racing Team fiatal versenyzőnője azonban hamar megbarátkozott a közeggel, és rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjtött idén.

részletek

Vogel Adrienn: Meglehetett volna a bajnoki dobogó

Az Oxxo Racing Team tapasztalt versenyzőnője mindent kihozott 2017-es szezonjából a KIA Lotos Race-en, egy rosszul sikerült hétvége azonban jelentősen visszavetette őt a pontversenyben.

részletek

Transportert használ a kétszeres Európa-bajnok versenycsapat

Megújította korábban kötött együttműködési megállapodását a Volkswagen haszongépjárművek importőre, a Porsche Hungária és a Volkswagen konszernhez tartozó MAN versenykamionokkal két Európa-bajnoki címet szerző Oxxo Racing Team versenycsapat.

részletek

OXXO Racing: Felemás érzések két helyszínen

Az elmúlt hétvége rendkívül aktívan telt az OXXO Racing csapatánál. Versenyzőink két helyszínen is érdekeltek voltak.

részletek

Két Eb cím után angol bajnok az OXXO Racing

Hétvégén Brands Hatch-ben rendezték az angol kamionverseny bajnokság (BTRC) idei záró fordulóját. Ryan Smith, az OXXO Racing versenyzője egész éves kimagasló és stabil teljesítményének köszönhetően akkora előnnyel érkezett az utolsó versenyre, hogy mindössze egyetlen pontra volt szüksége a bajnoki cím megnyeréséhez.

részletek
Olvastad már?