Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 18. szerda

OxxoRacing

Oxxo Racing: Bajnoki esélyek, nők és autók

Az Európa-bajnokság véget ért, a brit pontosztozkodás pedig a magyar csapat bajnoki esélyeivel a hajrájához érkezett, az Oxxo Racing pedig most körképet ad idei szezonjának eddigi alakulásáról.

részletek

Magyar mérnök a kamionsport elitjében

Bakó Csaba, a magyar Oxxo Racing kamioncsapat első számú mérnöke mesél saját feladatköréről és az Eb-sikerekről, valamint összehasonlítja Kiss Norbert és jelenlegi versenyzőjük, Ryan Smith teljesítményét.

részletek

Krajnyák Petra: Izgalmas szezonom volt!

Nagy lépést jelentett a KIA Lotos Race Krajnyák Petra számára - az Oxxo Racing Team fiatal versenyzőnője azonban hamar megbarátkozott a közeggel, és rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjtött idén.

részletek

Vogel Adrienn: Meglehetett volna a bajnoki dobogó

Az Oxxo Racing Team tapasztalt versenyzőnője mindent kihozott 2017-es szezonjából a KIA Lotos Race-en, egy rosszul sikerült hétvége azonban jelentősen visszavetette őt a pontversenyben.

részletek

Transportert használ a kétszeres Európa-bajnok versenycsapat

Megújította korábban kötött együttműködési megállapodását a Volkswagen haszongépjárművek importőre, a Porsche Hungária és a Volkswagen konszernhez tartozó MAN versenykamionokkal két Európa-bajnoki címet szerző Oxxo Racing Team versenycsapat.

részletek

OXXO Racing: Felemás érzések két helyszínen

Az elmúlt hétvége rendkívül aktívan telt az OXXO Racing csapatánál. Versenyzőink két helyszínen is érdekeltek voltak.

részletek

Két Eb cím után angol bajnok az OXXO Racing

Hétvégén Brands Hatch-ben rendezték az angol kamionverseny bajnokság (BTRC) idei záró fordulóját. Ryan Smith, az OXXO Racing versenyzője egész éves kimagasló és stabil teljesítményének köszönhetően akkora előnnyel érkezett az utolsó versenyre, hogy mindössze egyetlen pontra volt szüksége a bajnoki cím megnyeréséhez.

részletek

Az OXXO Racing idén is rajthoz áll a Hungaroringen

Elmúlt hétvégén Silverstone-ban rendezték az angol kamion-bajnokság (BTRA) soron következő versenyhétvégéjét. Az OXXO Energy Truck Race Team angol versenyzője, Ryan Smith a tabella élén érkezett Silverstone-ba, s a célja azon a hétvégén is előnye növelése volt, amit tökéletesen teljesített is.

részletek

Az új fiú a kamion-Eb magyar csapatában

A kétszeres Európa-bajnok magyar kamionos alakulat, az Oxxo Racing alapembere távozása után egy kevésbé ismert angol pilótával, Ryan Smithszel folytatja idén. Néhány félreértést eloszlatva bemutatjuk az ígéretesen kezdő versenyzőt.

részletek

Dobogón az Oxxo, Kiss Norbi két 6. helyet szerzett vasárnap

A második nap már sokkal jobban alakult Spielbergben a Kamion-Eb magyar szereplői számára. Az Oxxo Racing Team brit pilótája, Ryan Smith nyolcadik lett az első futamon, így a másodikon a pole-ból indulhatott, s végül másodikként intették le, míg a tél folyamán csapatot váltó Kiss Norbert két hatodik hellyel gazdagodott egy tavalyi Mercedest kormányozva.

részletek

Elvett dobogó és autótörés – balszerencsés kezdés Spielbergben

Hiába a biztató tempó, sem Kiss Norbert, sem az Oxxo Racing számára nem alakult jól a Kamion-Eb idei szezonjának első napja. A magyar alakulat brit pilótája, Ryan Smith ugyan dobogóra állhatott az első futam után, ám később megbüntették, míg a címvédő mindkét versenyen bajba keveredett – pedig a másodikon a pole-ból indulhatott.

részletek

Kiss Norbi: Meg akarjuk törni a MAN-uralmat

A kétszeres kamion Európa-bajnok új csapatban, másik márkával folytatja idén. Kiss Norbert új kezdetként jellemzi az évet, amely nem a címvédésről fog szólni.

részletek
Olvastad már?