Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. július 20. péntek

OxxoRacing

10 éves az OXXO Racing Team

10 éves születésnapját ünnepelte a kétszeres EB győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Racing Team. A csapat a Szamos Parlament Cafeban tartott fogadást, melyen a csapat tagjai mellett a hazai autósport vezetői, kiemelkedő alakjai és közéleti személyiségek is részt vettek. Az eseményen bejelentették: az OXXO Racing Team 2018-ban ismét versenybe száll az Eb dobogóért.

részletek

Megnyerte az angol kamionbajnokságot a magyar OXXO Racing Team

Bravúros versenyzéssel szerezte meg az angol kamionbajnokság trófeáját a magyar OXXO Racing Team. A brit pilótával, Ryan Smith—szel versenyző magyar csapat a Brands Hatch-en megrendezett utolsó állomáson parádés teljesítménnyel szerzett futamgyőzelmet, ezzel megszerezve a bajnokság első helyezését.

részletek

Ryan Smith: Az autóm üzemanyaggal, én pedig zenével töltődöm!

Az OXXO Racing és pilótája, Ryan Smith gőzerővel készül a BTRC mindent eldöntő összecsapására, melynek óriási a tétje: a bajnokság megnyerése.

részletek

Legendás Volkswagenek az OXXO Classic Racing Team kötelékében

„A Volkswagenek iránti rajongásunk és tiszteletünk jeléül, OXXO Racing Classic néven a legendás wolsburgi márka klasszikusaiból állított össze veterán versenyautó és versenyautó szállító csapatot a kétszeres kamion Európa-bajnok versenycsapat” – közölte Tököly László, az Oxxo Racing Team elnöke, aki kérdésünkre részletesebben is mesélt elképzeléseikről.

részletek

A Brands Hatchen duplázhat az OXXO Racing Team

Anglia egyik legendás versenypályáján, a Brands Hatchen védheti meg brit bajnoki címét a kétszeres Eb-győztes, magyar OXXO Racing Team. A mindent eldöntő futamot november 4-5 között tartják.

részletek

A magyar OXXO Racing Team nyerheti az angol kamionbajnokságot

Karnyújtásnyira került a magyar OXXO Racing Team az angol kamion bajnokság trófeájának megszerzésétől. A csapat piros-fehér-zöldre festett kamionnal gurult pályára, hogy ezzel is kifejezze nemzeti hovatartozását.

részletek

Oxxo Racing: Bajnoki esélyek, nők és autók

Az Európa-bajnokság véget ért, a brit pontosztozkodás pedig a magyar csapat bajnoki esélyeivel a hajrájához érkezett, az Oxxo Racing pedig most körképet ad idei szezonjának eddigi alakulásáról.

részletek

Magyar mérnök a kamionsport elitjében

Bakó Csaba, a magyar Oxxo Racing kamioncsapat első számú mérnöke mesél saját feladatköréről és az Eb-sikerekről, valamint összehasonlítja Kiss Norbert és jelenlegi versenyzőjük, Ryan Smith teljesítményét.

részletek

Krajnyák Petra: Izgalmas szezonom volt!

Nagy lépést jelentett a KIA Lotos Race Krajnyák Petra számára - az Oxxo Racing Team fiatal versenyzőnője azonban hamar megbarátkozott a közeggel, és rengeteg hasznos tapasztalatot gyűjtött idén.

részletek

Vogel Adrienn: Meglehetett volna a bajnoki dobogó

Az Oxxo Racing Team tapasztalt versenyzőnője mindent kihozott 2017-es szezonjából a KIA Lotos Race-en, egy rosszul sikerült hétvége azonban jelentősen visszavetette őt a pontversenyben.

részletek

Transportert használ a kétszeres Európa-bajnok versenycsapat

Megújította korábban kötött együttműködési megállapodását a Volkswagen haszongépjárművek importőre, a Porsche Hungária és a Volkswagen konszernhez tartozó MAN versenykamionokkal két Európa-bajnoki címet szerző Oxxo Racing Team versenycsapat.

részletek

OXXO Racing: Felemás érzések két helyszínen

Az elmúlt hétvége rendkívül aktívan telt az OXXO Racing csapatánál. Versenyzőink két helyszínen is érdekeltek voltak.

részletek
Olvastad már?