Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

OroszNagydíj

Verstappen: Az ötödik hely tőlünk a maximum

A 19 éves holland F1-es szerint álmodozó, aki azt hiszi, hogy a Red Bull többre képes az ötödik pozíciónál: az istálló a senki földén ragadt a Ferrari és Mercedes mögött.

részletek

Az egyetlen előzés Szocsiban elengedés volt

A statisztikák szerint az Orosz Nagydíj 52 köre alatt mindössze egy előzés történt, a két Sauber között. Mint azóta kiderült, Wehrlein sem képességeinek köszönhetően tudta maga mögé csapattársát…

részletek

Mennyit gyorsult az F1 Szocsiban?

Orosz Nagydíjat idén még csak negyedszer rendeztek, így garantálható volt, hogy ezen a hétvégén is megszületik a pálya valaha volt leggyorsabb köre. Eközben viszont egy nagyon érdekes trend kezd kirajzolódni.

részletek

Öt dolog, amit az Orosz Nagydíjból tanultunk

Az idei F1-es szezon negyedik, Szocsiban rendezett versenye sem múlt el tanulságok nélkül: hogyan áll egymáshoz képet a Mercedes és a Ferrari, mit csinál a Renault, és főleg, mi a helyzet az előzésekkel?

részletek

Dühöngött a Haas csapatfőnöke pilótája miatt

Kihozta Günther Steinert a sodrából, hogy az Orosz Nagydíjon minden balszerencsésen alakult az amerikai csapat számára. Különösen Magnussen büntetése ingerelte a csapatvezetőt.

részletek

Alonso: Én végzem a munkám, de valaki nem

A Honda-motor megbízhatatlansága egyre frusztráltabbá teszi a spanyolt: az F1-es hangsúlyozza, ő megtesz minden tőle telhetőt, de a jutalom elmarad. 2018-cal kapcsolatban is tett egy talányos megjegyzést.

részletek

Ez volt Bottas titka az Orosz Nagydíjon

Több kulcsfaktor is szerepet játszott a Mercedes finn F1-es pilótájának első győzelmében - bizonyította, hogy van benne potenciál és korai még második számú versenyzőről beszélni.

részletek

Lauda elismerte: nagyon meglepte Bottas győzelme

„Még sosem láttam senkit, aki ilyen nyomás alatt szerezte volna meg az első győzelmét” – fogalmazott az osztrákok háromszoros F1-es világbajnoka, aki szerint innentől könnyebb dolga lesz a finnek.

részletek

Verstappen unalmas versenyen van túl

Max Verstappennel nem sok minden történt a rajt után izgalmak után. A holland elmondása szerint légüres térben autózott a futam nagy részében, és csak be kellett hoznia az autót az ötödik pozícióba.

részletek

Massa: Mi, Vettel panaszkodott? De hát sose szokott!

Felipe Massa gonoszkodó iróniával szúrt oda Sebastian Vettelnek, aki az Orosz Nagydíj utolsó körében úgy érezte, a brazil megfosztotta őt egy Valtteri Bottas ellen indítható utolsó támadás lehetőségétől.

részletek

Bottas: Erre tényleg megérte várni!

Bár Valtteri Bottas első győzelmét, Kimi Raikkönen pedig hosszú ideje legjobb eredményét érte el Szocsiban, a finn komorság miatt mégsem volt túl nagy örömujjongás a dobogón. Érdekes első nyilatkozatok viszont elhangzottak.

részletek

Új sztár a csúcson: Bottas behúzta első győzelmét

Már az Orosz Nagydíj rajtjánál borsot tört a Ferrari orra alá Valtteri Bottas, aki mindkét vörös autót lerajtolta, majd a hajrában a felzárkózó Sebastian Vettel nyomásának ellenállva megszerezte első győzelmét.

részletek
Olvastad már?