Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Ocon

Force India: Ocon Verstappen szintjén van

Kettejük F1-es pályafutása miatt kevesen emlékeznek arra, hogy a francia 2014-ben legyőzte a hollandot az F3-as Európa-bajnoki címért folytatott harcban - Ocon főnöke szerint pilótája is képes arra, amire a Red Bull sztárja.

részletek

Láttátok már Esteban Ocon csinos barátnőjét?

Korábban maga is versenyzett, azonban néhány éve felhagyott az autókkal, és amellett, hogy manapság modellkedik, még középiskolába jár - bemutatjuk Alice Brasseurt!

részletek

Ocon egy félreértés miatt nem végzett előrébb

Esteban Ocon teljes joggal boldog a Kínai Nagydíjat követően, ugyanis zsinórban a második futamán is pontszerző helyen végzett a Force Indiával. Más kérdés, hogy egy félreértés sokba került neki.

részletek

Ocon Giovinazzit hibáztatja a kieséséért

A francia pilóta elmondása szerint könnyen bejuthatott volna a Q2-be, ha nincs Giovinazzi balesete, aki a Q1 legvégén falhoz csapta a Saubert, és ezzel sokak időmérős körét tönkretette.

részletek

Perez és Ocon kemény munkát ígér szombatra

A Force India párosa úgy érzi, hiányozhat számukra a ma elvesztegetett edzésidő, de abban bíznak, hogy a riválisok sem lesznek könnyebb helyzetben. Nagyon munkás szombatra számítanak.

részletek

Ocon majdnem mindennap hányt felkészülése alatt

Érdekes dolgot osztott meg a Force India francia pilótája: olyan kemény edzéseken vett részt a két F1-es szezon között, amely kishíján minden nap hányásba torkollott.

részletek

Ocon célja: Tanulás és pontok

Esteban Ocon tavaly év közben csatlakozott az F1-es cirkuszhoz a Manor színeiben, most a Force Indiát erősíti. Ugyan nem újonc, de a naptár első felében levő pályákat még nemigen ismeri.

részletek

Hülkenberg: Az előzés szinte lehetetlen

A Renault pilótája, Nico Hülkenberg szerint az Ausztrál Nagydíj során az előzés gyakorlatilag lehetetlennek bizonyult. Az új autók miatt több pilóta is aggódik, hogy nagyon kevés előzés lesz idén.

részletek

Force India: Hét örömteli pont

A Force India az időmérőn ugyan kicsúszott a legjobb tíz közül, de a versenyből kihozták a maximumot, kettős pontszerzéssel indították az évadot. Mind a csapat, mind a versenyzők nagyon elégedettek.

részletek

A Force India kicsit többet várt

A tavalyi komolyabb villantások után a Force India kicsit csalódott amiatt, hogy egyik versenyzőjük sem került be a legjobb tízbe. Igaz, Perez esetében ez meglehetősen kevésen múlott.

részletek

Hasznos első nap a Force Indiánál

Bőven sikerült pakolni a kilométereket a Force India versenyzőinek, Pereznek és Oconnak a "túlsúlyos" rózsaszínű autókba, de a tempó egyelőre úgy tűnik, hiányzik a jó eredményhez.

részletek

Már kopogtat az új generáció a Formula-1-ben

Három pilóta is most kezdi meg első teljes szezonját az F1-ben ezen a hétvégén. Vajon meddig jut végül a három fiatal versenyző és képesek lesznek-e a nagy ugrásra?

részletek
Olvastad már?