Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 20. szerda

Ocon

Bottas vagy Ocon egy év múlva csalódhat

Esteban Ocon az idei évet kihagyja, de úgy véli, 2020-ban egészen biztosan visszatér. Bízik az őt felkaroló Mercedesben, így viszont vagy a fiatal francia, vagy Valtteri Bottas egy év múlva távozhat.

részletek

Perez: Alulértékeltek az eddigi eredményeim

Sergio Perez az Autosport brit szaklapnak elmondta, úgy érzi, az emberek nem értékelik eléggé a Formula-1-es eredményeit, még annak ellenére sem, hogy eddigi pályafutása során mindegyik csapattársát le tudta győzni.

részletek

Perez: Szorult helyzetben van Ocon

Bár nagy lehetőséggel kecsegtet, egyben szörnyen bizonytalan Esteban Ocon helyzete a Mercedesnél - vallja a francia korábbi csapattársa, aki szerint lehet, hogy Ocon vissza sem térhet a mezőnybe.

részletek

Villeneuve: Ocon a Mercedes miatt került parkolópályára

Az egykori világbajnok Jaqcues Villeneuve szerint a Mercedes junior programjának megvannak a maga előnyei, de hátrányai is. Esteban Ocon, aki 2019-re nem talált ülést magának az F1-ben, most épp az utóbbit éli át.

részletek

Ocon: Világbajnok akarok lenni

Bár ez évre nem jutott hely Esteban Ocon számára a rajtrácson, nem adja fel gyerekkori álmát: egy napon világbajnok szeretne lenni. Minden versenyen ott lesz a francia, hiszen az F1 kiszámíthatatlan.

részletek

Ocon 2014-ben még a Ferrarinál tesztelt

Esteban Ocon a Mercedes támogatásával került a Formula-1-be, a német gyári istálló tesztpilótája lesz jövőre. Kevesen tudják, de a fiatal francia a nagy riválisnál is tesztlehetőséget kapott.

részletek

Ocon: Leclerc már idén a címért fog menni

Esteban Ocont nem érné meglepetésként, ha Charles Leclerc már idén a világbajnoki címért harcolhatna a Ferrarival. Régóta ismerik egymást, és egy korábbi gokartos balesetüket is felelevenítette Ocon.

részletek

Verstappen: Ocon provokált engem

Az évad egyik legnagyobb balhéját Max Verstappen és Esteban Ocon között láthattuk Brazíliában. A Red Bull-pilóta szerint a francia egyértelműen provokálta a mérlegelésnél, emiatt lökte meg.

részletek

Ocon: A Mercedes ezt akarta tőlem látni

A Force Indiától távozó francia F1-es pilóta nagyon büszke arra, hogy mekkorát fejlődött az időmérőkön és hogy mennyire simán győzte le csapaton belül Sergio Perezt.

részletek

Mercedes: Inkább Ocon, mint Schumacher

A német gyártó elismerte, hogy sokkal fontosabb lesz 2020-ban, hogy Esteban Ocont ismét a Formula-1 mezőnyében láthassák, minthogy lecsapjanak Mick Schumacherre, az F3 bajnokára.

részletek

Perez: Ocon gyorsabb volt az időmérőkön, de…

A Force India mexikói F1-es pilótája elismeri, hogy csapattársa jobban teljesített nála a kvalifikáción, de úgy érzi, a futamok során viszont egyértelműen nála volt az előny 2018-ban.

részletek

Wolff: Bottasnak nincs bérelt helye

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff elhintette, hogy Valtteri Bottasnak bizonyítania kell, hogy elég rátermett a csapat ülésére. A világ húsz legjobb pilótája van itt, és senkinek nincs bérelt helye.

részletek
Olvastad már?