Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 17. csütörtök

Ocon

Ki dolgozik többet a Force Indiánál?

Sergio Perez vagy Esteban Ocon? Kettejük közül az utóbbi nyilatkozott arról, melyikük fektet jelenleg keményebb munkát az F1-be. A francia pilóta a bakui incidensről is beszélt.

részletek

Csapaton belüli erőviszonyok II.

Az évad félidejében a csapatokon belüli teljesítményeket összevetettük látványos statisztikákkal a pilótákra nézve. Sorozatunk második részében a Force India, a Williams, a Toro Rosso és a Haas került górcső alá.

részletek

Ocon: Mélyről jöttem, mint Lewis

Míg a vele szinte egyszerre érkező Stroll milliárdoscsemete, addig Ocon véleménye szerint szerelő lenne, ha nem került volna az F1-be: a francia pilóta őszintén beszélt kimaradt gyerekkoráról.

részletek

Aki Hamilton és Vettel szintjén teljesít idén

A két F1-es világbajnoki aspiránson kívül egyedül Esteban Ocon fejezett be minden futamot idén - a Force India francia tehetsége több mint elégedett 2017-es produkciójával.

részletek

Nem tudunk betelni Ocon exbarátnőjével

Alice Brasseur hosszú ideig alkotott egy párt a Force India F1-es pilótájával, Esteban Oconnal, életének minden egyes momentumát azonban most is folyamatosan megosztja Instagramján, a mi nagy-nagy örömünkre.

részletek

Ocon: „Nem fogok odamenni és megütni”

Ebben az évadban több, csapaton belüli vita is fellángolt, köztük a Force Indiánál is. A Magyar Nagydíjon sem úszta meg egymást a két rózsaszín autó, Ocon pedig innentől jobban igyekszik elkerülni társát.

részletek

Veszélyben a folytatás Wehrlein számára

Pascal Wehrlein igen ígéretes, fiatal versenyző, ezt tavaly és idén is bizonyítja. Most mégis komoly veszélyben további Formula-1-es pályafutása, rajta kívül álló okokból.

részletek

Ismét összeakadtak a Force India pilótái

A brit alakulat mindkét autója pontot szerzett a Magyar Nagydíjon. Ocon és Perez között a futam elején ismét történt egy incidens - erről mondta el véleményét mindkét pilóta.

részletek

Ocon: A Mercedes nélkül a McDonald’snál dolgoznék

Karrierje egy kritikus időszakában kereste meg Esteban Ocont Toto Wolff, a Mercedes csapatvezetője: azóta is a német márka támogatását élvezi. Beszélt arról is, honnan ered meglepően kiegyensúlyozott teljesítménye.

részletek

A Force India a Red Bullt is elkapná

Vijay Mallya, a csapat tulajdonosa nyilatkozott az eddigi teljesítményükről, és az idei évi terveikről. Az istálló nem túl messzi céljai között szerepel az energiaitalos alakulat elkapása is.

részletek

Ocon kedvence a Hungaroring

A Force India F1-es pilótája nagyon kedveli a Magyar Nagydíj helyszínét, úgy érzi, hogy fekszik az ő stílusának, így jó eredményben bízik a hétvégén.

részletek

Megremeghet a Force India a tulajdonos jogi ügyei miatt?

Vijay Mallya nem adja el istállóját, de nem menekül tovább az indiai törvények elől és vállalja a következményeket. Perezt és Ocont is szeretné megtartani, bár a mexikóinál a Ferrari megkeverheti a kártyákat.

részletek
Olvastad már?