Steward
Gellérfi-Csizmadia Gergő
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 25. csütörtök

Ocon

A középmezőny koronázatlan királya

Az elmúlt két esztendőben Sergio Perez mindenkit megelőzött a bajnokságban, akit a technikai feltételek alapján megelőzhetett - s nagyon úgy néz ki, hogy idén is ilyesmire készül...

részletek

Hamilton, a lekörözőkirály - barcelonai statisztikák

Lewis Hamilton és Nico Rosberg tavalyi ütközésének szelleme 2017-ben is tovább élt Barcelonában, ahol évtizedes lekörözési rekordok dőltek meg, egy évtizedes változatossági sorozat viszont megszakadt.

részletek

Hihetetlen, mit csinál a Force India

A silverstone-i F1-es alakulat remekül használta ki a nagyok betlijét Barcelonában, így folytatta idei pazar szereplését, és az ötödik futamon ötödik alkalommal is kettős pontszerzést ünnepelt 2017-ben.

részletek

Már a Red Bullt támadná a Force India

A fő cél ugyan a negyedik hely megtartása és a teljesítménybeli hátrány ledolgozása, de ha minden jól alakul, előrébb is lépne a csapat. Bob Fernley Esteban Ocont is méltatta.

részletek

Tovább gyorsul a Force India?

A szezon előtti teszteken nem remekelt a kissé félretervezett Force India, ám az első négy futam mindegyikén kettős pontszerzéssel büszkélkedhettek. Frissítési csomagjuk még gyorsabbá teheti őket.

részletek

Kimagaslik a Force India a középmezőnyből

Az F1-ben nincs privát csapatok bajnoksága, mi mégis eljátszunk a gondolattal, hogy mi lenne, ha lenne: kettős győzelmet aratott a Force India, ismét Massáé a pole, Stroll itt legalább már szerzett pontot.

részletek

Kisebb csodákat produkált a Force India

A két pilóta sokkal jobb eredményeket szállít, mint amire az autó önerőből képes - Barcelonára jönnek a fejlesztések, de a szezon elején messze túlteljesítették a várakozásokat.

részletek

Olyat tett Szocsiban a Force India, amilyet idén még nem

Az Orosz Nagydíj kvalifikációján idei legjobb teljesítményüket nyújtották a silverstone-i F1-es csapat autói, hiszen Sergio Perez és Esteban Ocon is bejutott a Q3-ba.

részletek

Ocon sem volt ott a himnusznál, ő megúszta

Később érkezett meg a kínai himnuszhoz, mint csapattársa, vele ellentétben mégsem kapott büntetést – azóta az is kiderült, miért nevethet a markába a Force India francia F1-ese.

részletek

Force India: Ocon Verstappen szintjén van

Kettejük F1-es pályafutása miatt kevesen emlékeznek arra, hogy a francia 2014-ben legyőzte a hollandot az F3-as Európa-bajnoki címért folytatott harcban - Ocon főnöke szerint pilótája is képes arra, amire a Red Bull sztárja.

részletek

Láttátok már Esteban Ocon csinos barátnőjét?

Korábban maga is versenyzett, azonban néhány éve felhagyott az autókkal, és amellett, hogy manapság modellkedik, még középiskolába jár - bemutatjuk Alice Brasseurt!

részletek

Ocon egy félreértés miatt nem végzett előrébb

Esteban Ocon teljes joggal boldog a Kínai Nagydíjat követően, ugyanis zsinórban a második futamán is pontszerző helyen végzett a Force Indiával. Más kérdés, hogy egy félreértés sokba került neki.

részletek
Olvastad már?