Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. január 23. kedd

Ocon

Force India: Ocon annyira jó, mint Verstappen

Esteban Ocon remek szezonon van túl: első teljes évében épphogy elmaradt csapattársától, és majdnem minden futamon pontokat szerzett. Szafnauer szerint Verstappen szintjén teljesít.

részletek

Eldőlt, lesz-e meccs a Force Indiások között

Perez és Ocon biztosították 2017 legjobb házon belüli csatáját az F1-ben, ám rivalizálásuk elfajult, így a csapatnak közbe kellett lépnie. A Force India úgy látja, pilótáik azóta érettebbek lettek.

részletek

Ocon máris példa a fiatalok előtt

Nem gyakran fordul elő, hogy példaként tekintsenek a Formula-1-ben egy pilótára, aki mindössze egyetlen teljes szezont teljesített eddig. Esteban Oconnal mégis ez történik.

részletek

Ocont folyamatosan figyeli a Mercedes

A francia a jelenlegi F1-es mezőny egyik legtehetségesebb fiatalja, így természetes, hogy a topcsapatok árgus szemekkel lesik fejlődését. Ocon elárulta, milyen kiemelt figyelmet kapni a Mercedestől.

részletek

Ocon: A rivalizálásunk jót tett a csapatnak

A Force India francia F1-ese is tisztában van vele, hogy Sergio Perezzel együtt néha átlépték a határokat idén, de úgy érzi, ez is kellett ahhoz, hogy az istálló fennállása legjobb idényét fussa.

részletek

Hakkinen: Talán most a legjobb a felhozatal

Az egykori kétszeres világbajnok finn pilóta szerint egészen fantasztikus tehetségek vannak jelenleg a Formula-1-ben, akik remek izgalmakat hozhatnak. De kikre gondolt Mika Hakkinen?

részletek

A középcsapatok álmai és a valóság

Mi valósult meg a középcsapatok év eleji esélylatolgatásaiból 2017-ben? Volt, akinek jóslata legkevésbé sem vált be, ám olyannal is találkozhattunk, aki teljes egészében beváltotta ígéretét.

részletek

Ricciardo és Ocon is a Mercedes céltábláján

Nem érezheti biztonságban magát Valtteri Bottas a Mercedesnél: 2018-ban biztos náluk fog versenyezni, de utána könnyen leválthatják. Legalábbis ez derül ki Toto Wolff nyilatkozatából.

részletek

Nagy F1-es szezonértékelő – Az év meglepetése

Szavazásunk harmadik részében arra kerestük a választ, kinek a teljesítménye volt pozitív szempontból a legváratlanabb a 2017-es szezont megelőző elvárásainkhoz képest.

részletek

A Mercedestől kért tanácsot Ocon Perez ellen

A Force India F1-es pilótája Toto Wolffhoz fordult a Belga Nagydíj után és tanácsot kért tőle, hogy hogyan oldja meg a csapaton belüli feszültséget Sergio Perezzel - szerinte közben rendezték a viszonyukat.

részletek

Perez „szabadságot” szeretne 2018-ra

Nem, ne gondoljuk, hogy nyaralásról van szó. Perez szerint a csapatutasítás hátráltathatja majd a csapatot McLarennel és a Renault-val folytatott harcban a következő szezonban.

részletek

Szinte még zöldfülű, de már legyőzné csapattársát

Első teljes szezonját teljesítette az F1-ben, pár futam után azonban máris jóval tapasztaltabb csapattársa nyakában loholt Esteban Ocon. Évet értékelt, és egyik céljáról is beszélt a fiatal francia.

részletek
Olvastad már?