Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 25. szerda

Ocon

Ocon: A biztonsági autón ment el a verseny

Felejtős hétvégét zárt a Force India: Sergio Perez a 12. lett, míg Esteban Ocon a pontokról éppen lemaradva tizenegyedikként ért célba, öt másodpercre a 10. pozíciótól.

részletek

Perez közvetlenül a legjobbak mögött végezne

Az ausztráliai gyenge kezdés után magára talált a Force India. Míg Bahreinben Esteban Ocon, addig Kínában Sergio Perez kvalifikálta magát a top10-be, ami most egy nyolcadik helyet jelent a mexikóinak.

részletek

Ocont és Sainzt figyeli a Mercedes

Toto Wolff szerint benne van a pakliban, hogy Lewis Hamilton a Ferrari kedvéért elhagyja jelenlegi csapatát. Erre az esetre tartja a szemét két fiatal pilótán – egyre házon belül, egyre házon kívül.

részletek

Megdolgozott az egy pontért a Force India

Ausztrália után Bahreinben végre megszerezte első pontját Ocon révén a Force India. A csapatnak ezúttal sem volt egyszerű hétvégéje, de kis öröm lehet, hogy a francia pilóta a 10. helyen végzett.

részletek

Ocon: Elégedett vagyok azzal, amit elértünk

A Force Indiák közül csak Esteban Ocon jutott be a kvalifikáció utolsó szakaszába, de nem látnak okot az aggodalomra. Sergio Perez nem sokkal a top10 mögött indul, így minden esély megvan a jó szereplésre.

részletek

Nincs pánik a Force Indiánál

Ausztrália után egyelőre Bahreinben sem tűnik acélosnak a Force India tempója: egyik autójuk sem került be az első két edzésen a legjobb 10 közé, de Ocon szerint nincs hatalmas baj csapatánál.

részletek

Így ért véget Gasly és Ocon barátsága

A két egykorú francia F1-es régről ismeri egymást, gyerekként jó barátságot ápoltak. Csakhogy a kapcsolat – Gasly elmondása szerint Ocon miatt – indulatossá fajult, majd rivalizálássá vált.

részletek

Limitált első szárnnyal készül a Force India

Azért használtuk ezt a szót, mert csak az egyik pilóta fogja megkapni a hétvégén az alkatrészt. A versenyzők arról is beszéltek, miért maradnak pozitívak továbbra is a gyengébb kezdet után.

részletek

Perez: Szerencsétlen hétvége volt számunkra

Sergio Perez és Esteban Ocon is csalódottan nyilatkozott a futamot követően. Sem a mexikóinak, sem a franciának nem jöttek össze ezúttal a pontok, hiába nyomták keményen az egész futam alatt.

részletek

Ocon nagy javulást vár az új fejlesztésektől

Esteban Ocon 2018-ban már úgy vághat neki egy Ausztrál Nagydíjnak, hogy nem teljesen új számára minden. A francia versenyző bízik benne, hogy a tesztekhez képest is előrelépnek valamelyest.

részletek

Perez: Tanultunk a tavalyi hibáinkból

Sergio Perez és Esteban Ocon egy igen feszült szezonon van túl, a két pilóta nem kímélte egymást 2017-ben, de előbbi állítja, a csapattal együtt tanultak a hibáikból, és készen állnak 2018-ra.

részletek

Ocon idén a Mercedesnek is bizonyítana

Esteban Ocon nagyon meggyőző teljesítményt nyújtott 2017-ben: helyt állt Sergio Perezzel szemben, és az összetett nyolcadik helyén végzett. A francia úgy érzi, idén még többet kell nyújtania.

részletek
Olvastad már?