Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 24. péntek

Ocon

A Force India magabiztosan indul harcba

Múlt héten a rózsaszín festésével vonta magára a figyelmet a Force India istálló, de könnyen lehet, hogy hétvégén már a remek teljesítményével fog kitűnni Sergio Perez és Esteban Ocon.

részletek

Végül elbukott mindhárom 2010-es újonc csapat

Amikor 2008 végén a Honda, majd egy évre rá másik két gyári csapat, a Toyota és a BMW is bedobta a törölközőt és a pénzügyi válság miatt kilépett a Formula 1-ből, fontos volt, hogy a keletkező űrt megpróbálják új csapatokkal feltölteni.

részletek

Egyes pilótáknak fogyniuk kell a szezonnyitóig

Azok után, hogy a téli szünetben minden F1-es versenyző keményen edzett, hogy izmot és súlyt szedjen fel, jött a feketeleves: a Force India közölte pilótáival, fogyjanak le az Ausztrál Nagydíjig.

részletek

A Force India ismeri autója hibáit

A Force India istálló az eddigi tesztnapok során több gonddal szembesült új autójával, a VJM10-zel kapcsolatban. A szerdai napon Sergio Perez ült a volánnál és bár 100 kört megtett, csak a 8. legjobb időt autózta.

részletek

Elnyűhetetlen Pirellik?

Úgy tűnik, az F1 hivatalos gumiszállítója, a Pirelli igencsak belehúzott idén az abroncsok tartóssága terén. Korábban több szezonban is a korai elhasználódást rótták fel az olasz gumiszállítóknak, most azonban úgy tűnik, épp a fordítottja történik.

részletek

Így hangol a két teszt között egy F1-es

Az idén már a Force India alakulatát erősítő Esteban Ocon osztotta meg az alábbi videót, amelyen épp egy virtuális gyorskört teljesít a Belga Nagydíj legendás helyszínén, Spa-Francorchamps-ban.

részletek

Ocon már első nap meggyőzte a Force Indiát

Erős köridő, 400 megtett kilométer és értékes visszajelzések: ezek – egy kisebb műszaki hibával együtt – jellemezték Esteban Ocon első tesztjét új csapatában.

részletek

Van, aki öt kiló izmot is felszedett télen

Hóban futott és rendkívül keményen edzett, valamint steakkel és csirkehússal tömte magát Esteban Ocon két hónapon át, hogy felkészüljön az új autók vezetésére.

részletek

A Force India elmondta, mit vár Ocontól

Mindössze fél F1-es szezon van háta mögött, de máris a száguldó cirkusz egyik legjobb középcsapatánál kötött ki a fiatal francia, akitől komoly teljesítményre számít az istálló vezetője.

részletek

A Force India nem fogja elengedni Ocont a Mercedeshez

Esteban Ocon a Mercedes hathatós támogatásával került a silverstone-iakhoz, ám a gárda helyettes csapatfőnöke szerint, ha a brackley-ieknek helyettesre lesz szükségük, nem fogják elengedni a francia F1-es pilótát.

részletek

Tényleg nehezebb lesz előzni 2017-ben?

Ha már ennyien így vélekednek, kezdhetünk megijedni: F1-es mérnökök után most egy pilóta is úgy látja, hogy az új autók nemhogy javítani, hanem rontani fognak a show minőségén.

részletek

Ocon: Nem csak résztvevő akarok lenni

A Force India francia F1-es versenyzője szerint az a célja, hogy futamot nyerjen, hiszen nem azért van a sorozatban, hogy csak résztvevő legyen - úgy véli, hogy logikus lenne, ha beülhetne majd a Mercedesbe.

részletek
Olvastad már?