Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. április 19. péntek

Ocon

Ők várják a kispadról az esetleges bevetést

A csapatok döntő többsége rendelkezik tartalékpilótával, aki bármilyen váratlan esemény esetén bevethető. Van, ahol több emberből is válogathatnak, akad újonc, de komoly rutinnal rendelkező is.

részletek

Ocon: Ha adódik egy lehetőség, élni fogok vele

A Mercedes fejlesztési pilótája, Esteban Ocon versenyzői ülés nélkül maradt az előttünk álló szezonra, de ő jól érzi magát jelen helyzetében, és bármilyen lehetőség is adódik, élni fog vele.

részletek

F1-Archív: Alonso három napot töltött kórházban

Schumacher válaszolt riválisainak, Paddy Lowe a Mercedeshez pártolt, Kobayashi már a teszten beszólt új csapatának, Oconnak kényszerítenie kellett magát az evésre: ilyen F1-es híreket olvashattunk február 25-én 2000 óta.

részletek

Ocon is Hamiltontól próbál lesni

Ugyan a 2019-es világbajnokságban nem lesz érdekelt Esteban Ocon, azon dolgozik, hogy 2020-ban minél erősebben térhessen vissza. Leginkább Lewis Hamilton munkáját igyekszik vizsgálgatni.

részletek

Jardine: Ocon váltja Bottast

A Formula-1-ben korábban hosszú időn át dolgozó veterán szerint a Mercedes türelme idén elfogy Valtteri Bottasszal szemben és jövőre már biztosan Esteban Ocon lesz Hamilton társa.

részletek

Bottas vagy Ocon egy év múlva csalódhat

Esteban Ocon az idei évet kihagyja, de úgy véli, 2020-ban egészen biztosan visszatér. Bízik az őt felkaroló Mercedesben, így viszont vagy a fiatal francia, vagy Valtteri Bottas egy év múlva távozhat.

részletek

Perez: Alulértékeltek az eddigi eredményeim

Sergio Perez az Autosport brit szaklapnak elmondta, úgy érzi, az emberek nem értékelik eléggé a Formula-1-es eredményeit, még annak ellenére sem, hogy eddigi pályafutása során mindegyik csapattársát le tudta győzni.

részletek

Perez: Szorult helyzetben van Ocon

Bár nagy lehetőséggel kecsegtet, egyben szörnyen bizonytalan Esteban Ocon helyzete a Mercedesnél - vallja a francia korábbi csapattársa, aki szerint lehet, hogy Ocon vissza sem térhet a mezőnybe.

részletek

Villeneuve: Ocon a Mercedes miatt került parkolópályára

Az egykori világbajnok Jaqcues Villeneuve szerint a Mercedes junior programjának megvannak a maga előnyei, de hátrányai is. Esteban Ocon, aki 2019-re nem talált ülést magának az F1-ben, most épp az utóbbit éli át.

részletek

Ocon: Világbajnok akarok lenni

Bár ez évre nem jutott hely Esteban Ocon számára a rajtrácson, nem adja fel gyerekkori álmát: egy napon világbajnok szeretne lenni. Minden versenyen ott lesz a francia, hiszen az F1 kiszámíthatatlan.

részletek

Ocon 2014-ben még a Ferrarinál tesztelt

Esteban Ocon a Mercedes támogatásával került a Formula-1-be, a német gyári istálló tesztpilótája lesz jövőre. Kevesen tudják, de a fiatal francia a nagy riválisnál is tesztlehetőséget kapott.

részletek

Ocon: Leclerc már idén a címért fog menni

Esteban Ocont nem érné meglepetésként, ha Charles Leclerc már idén a világbajnoki címért harcolhatna a Ferrarival. Régóta ismerik egymást, és egy korábbi gokartos balesetüket is felelevenítette Ocon.

részletek
Olvastad már?