Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 23. hétfő

Ocon

Ocon: Hatalmasat léptünk előre Suzukában

A Force Indiától már szinte lehetetlen elvenni a konstruktőri negyedik pozíciót. Ocon ráadásul úgy érzi, hogy a Japán Nagydíjra még ütősebb lett az autó, ami szép eredményeket ígér a továbbiakhoz.

részletek

A csapatutasítás elveszi az izgalmakat

A szezon hajrájában egyre kevesebb istálló van, amely engedi szabadon versenyezni pilótáit. Ross Brawn egyáltalán nem ért egyet a Force India döntésével, hogy visszafogja a két versenyzőt.

részletek

Oconnak van még mit tanulnia, vallja főnöke

Bár a fiatal francia sebességére egy szava nem lehet csapatának, a Force India helyettes csapatfőnöke úgy gondolja, a 21 éves pilótának van még mit tanulnia közvetlen kollégájától, Sergio Pereztől.

részletek

Rossz hír az Ocon-Perez csatára vágyóknak

Az idei F1-es szezonban többször összeütköző párosnak Japánban is megtiltotta a csapat, hogy csatába bocsátkozzanak egymással, és egyelőre úgy tűnik, a Force India nem fog változtatni politikáján.

részletek

Suzukában halt meg a Force India csapattagja

Tragikus hírt jelentett be a Japán Nagydíj után kiadott közleményében a Force India: az istálló a futamhétvége során, a helyszínen veszítette el egyik legkülönlegesebb, mindenki által szeretett alkalmazottját.

részletek

Nem engedte harcolni pilótáit a Force India

A Force India versenyzői egymás mögött a hatodik és a hetedik pozícióban végeztek a Japán Nagydíjon, ami ismét elősegítette a csapatot a konstruktőri negyedik hely bebizosításához.

részletek

Nagyot kaszálna vasárnap a Force India

Rendkívül erős időmérőt teljesített Suzukában Esteban Ocon és Sergio Perez, akik a finnek büntetései után még előrébb is indulhatnak, mint a kvalifikáción megszerzett hetedik és nyolcadik helyek.

részletek

„Suzukáról a Senna-Prost párharc jut eszembe”

Történelmi helyszínre érkezik a száguldó cirkusz a következő hétvégén. A Force India pilótája, Esteban Ocon árulta el, miért kedveli a japán pályát az elődei különleges csatáin kívül.

részletek

„Óriásölővé” válhatna a Force India

Vérszagot érezhet Esteban Ocon, az utóbbi futamokon tapasztalt tempójukból ugyanis annyi bátorságot gyűjtött, amivel rövid időn belül a Red Bull kolosszusát környékezné meg.

részletek

Defektet kapott, kilökték, kiszorították, pontot szerzett Ocon

A Force India másik versenyzőjének sem volt könnyű versenye: a beteg Perez kételkedett abban, hogy kibírja a futamot, mégis hatodik helyet ért el a csapat számára. Eltérő érzelmek uralkodnak a garázsban.

részletek

Perez betegségtől kiütve kell versenyezzen

A mexikóit a hideg rázta, nem bírta a fizikai edzést, az időmérőn pedig még a légzés is nehezére ment. Küzdelmes futam elé néz, miközben csapattársa legszívesebben dobogóra állna.

részletek

Perez és Ocon viszonya rendeződik

Az idei évad legszikrázóbb csapaton belüli harcait a Force India párosa hozta össze, több alkalommal is ütköztek egymással. Mindketten dolgoztak a viszony javításán és úgy tűnik, szent a béke köztük.

részletek
Olvastad már?